به نام خدا
دوستان در این تاپیک تبادل و نظر درباره رئال مادرید قرار می گیرد
2011-2012
به نام خدا
دوستان در این تاپیک تبادل و نظر درباره رئال مادرید قرار می گیرد
2011-2012
HALA MADRID
ویرایش توسط AL1reZA : 05-31-2012 در ساعت 04:58
بچه ها از همتون ممنونم واس نظرای زیباتون.ولی تعجب میکنم همتون هیگواینو فراموش کردین.یه فصل که بهترین گلزن رئال شد.فصل بعدشم بعد از رونالدو دوم شد.هیگواینم شرایطش تا حدودی مثل کاکا میمونه.بعد از یه مدت افت دیگه حالاها مورینیو بهش اعتماد نمیکنه.به نظر من در حال حاضر بهترین سیستم واس رئال 3-3-4 هستش با این بازیکنا:
کاسیاس
کاروالیو په په
مارسلو راموس
آلونسو
اوزیل کاکا
رونالدو هیگواین بنزما
به نظر من بازیکنای جایگزینم کونترائو به جای اوزیل و دی ماریا به جای بنزما میتونن باشن.![]()
برای کسانی که به خدا ایمان دارند، تنها یک حرف کافیست و برای کسانی که به خدا ایمان ندارند، هرچه بگویی بی فایده است.
مطمن باشید که مورینیو این مشکلو راحت حل میکنه
History does not change
On our hands
We are Real Madrid
رئال با اين گلي كه خورد همون روحيه نداشتش رو هم از دست داد![]()
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
خدارو شكر رئال دوباره به بازي برگشت و با اومدن ازيل رئال كاملا هجومي شد.كريس بازم گل زد و احتمالا تو نيمه دوم هم گل بزنه.كاكا كه عالي بود و مثل اينكه موتورش روشن شده و اگه به روز هاي اوجش برگرده خط مياني رئال خيلي ترسناك تر از گزشته ميشه.كلا تيم به جز 10 دقيقه ابتدايي عالي بازي كرد.به اميد زدن گل هاي بيشتر تو نيمه دوم![]()
تیم نیمه دوم تازه تیم شد چون استرسش کم شد
کاکا مه فوق العاده بود هر چی بگم کم گفتم
حیف اون دیماریا....... اخراج شد چاره ای جز خروج کاکا نبود
اما کلا این برد از همه لحاظ لازم بود![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوب بازي كه اولش نگران كننده شروع شد با برد پرگل رئال و چندتا اتفاق خوب همراه بود:
1_كاكا دوباره داره اوج ميگيره و تو اين بازي خيلي خوب و موثر بازي كرد.
2_رونالدو بازم هتريك كرد و به صدر جدول گلزنان رفت.
3_هيگواين گل زد و اين تو روحيش تاثير ميزاره و اگه گل نميزد و تعويض ميشد خيلي از لحاظ روحي ضعيف ميشد.
4_بنزما هم كه بعد از چن بازي جاشو به هيگواين داده بود با اومدنش به زمين و گلي كه زد نشون داد كه ميتونه ثابت بازي كنه.
5_واران هم گل زد كه واسه يه بازيكون جوون مثل اون زدن يه گل ميتونه خيلي روحيه بخش باشه.
تنها كار اشتباه مورينيو تو اين بازي گزاشتن لاس تو بازي بود! ما نيازي به دوتا هافبك دفاعي نداشتيم و اگه از همون اول هم ازيل بازي ميكرد خيلي بهتر بود هرچند ازيل يه كم مصدوم بود! كه بازم اگه ازيل نميشد بايد خديرارو ميزاشت تو زمين نه لاس.لاس هم كه عامل اصلي گل اولي كه خورديم بود.
نقطه ضعف رئال تو اين بازي خط دفعيش بود و مخصوصا سمتيكه مارسلو بازي ميكرد! رئال در نبود په په و كارواليو از لحاظ دفاعي يه چيزي شبيه دفع بارسا بدون پويول و پيكه شده بود و خيلي آسيب پزير نشون داد هرچند تو نيمه دوم بهتر شد و فقط مارسلو بد كار كرد.
تو اين بازي رئال كار انتقال توپ از دفاع به حمله رو به علي ترين شكله ممكن انجام ميداد و از همين راه گل اول و سوم و پنجم و ششم رو به زد البته دوتاش پنالتي شد ولي حركت قبليش رو همون تاكتيك بود.
بهترين بازيكوناي رئال تو اين بازي رونالدو و كاكا و ازيل بودن كه عالي بازي كردن.
بدترين بازيكوناي رئال تو اين بازي هم لاسانا ديارا و مارسلو بودند كه وظايفشونو به خوبي انجام ندادند.
خوب خدارو شكر رئال به اون چيزي كه ميخواست رسيد و با يه پيروزي پرگل دوباره روحيشو بدست اورد و خيال هوادارارو راحت كرد.مطمئنا رئال تو بازي هاي بعد بهتر از اين هم ميشه چون تو اين بازي يه كم استرس داشت مخصوصا نيمه اول كه به خاطر نتيجه نگرفتن در دوبازي قبل بود.
اما نكته آخر:عشق است رئال![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
با این پیروزی تیم رئال دوباره امید میگیره و به شرایط ارمانی نزدیک میشه
.....
.......
......
حالا این بازی رو که بردیم ,باید به فکر بازی سخت مقابل ازاکس باشیم
History does not change
On our hands
We are Real Madrid
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)