Design & Developed BY Patira

صفحه 27 از 450 نخستنخست ... 1725262728293777127 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 261 تا 270 , از مجموع 4491
    عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک

BrazilRealMadridNaft

تشکر ها
    282
    تشکر شده 1,926 در 530 پست

real ★گروه طرفداران رئال مادرید حرف های خودمونی کهکشانی ها★

طرفدارهای رئال همیشه قهرمان از اونجا که امکان ارسال دعوتنامه به همه شما نیست از شما میخوام خودتون درخواست بدین.
    البته فقط طرفدارهای رئال عضو میشن ها.
    بیایید با هم دیگر کاری کنیم که گروه رئال بیشترین عضو رو داشته باشه.متاسفانه از گروههای دیگه استقبال نشده.اما ما طرفدارهای رئال نشون میدیم که اینجا هم ما اولیم.

ویرایش توسط AL1reZA : 03-23-2012 در ساعت 18:04

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    c.ronaldo , best , cantona , beckham , scholes , giggs
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498
    تشکر شده 9,027 در 2,190 پست

مسي اگه ميتونست بدون ژاوي و اينيستا و ....كل بارسا بازي كنه تو آرجانتين به اينقدر بد بازي نميكرد
    گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم

3. 2 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    FerGoseN - MorInhO- Zidane
    بازیکن محبوب
    CR7-LM10-All Players RealMadrId and ManuTd
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825
    تشکر شده 30,590 در 6,151 پست

ویترین امتیازات

Jadide

نقل قول نوشته اصلی توسط david sina نمایش پست ها

شما فکر میکنید پورتوی 2004 ستاره نداشت ؟ از نظر شما کاوالیو و دکو , بنی مک کارتی ستاره های پورتو حساب نمیشوند ؟ مک کارتی که آقای گل لیگ پرتغال شد ..... تازه ناداوری های بسیار قهرمانی رو واسه پورتو اورد ....... کسایی که میگن اگه فلان رو نداشته باشه فلان اتفاق میافته خیلی سطحی فکر میکنند ... بازیکن تیم باید تو بازی باشه چرا نباشه ؟
    کدوم مربی هست که از ستاره هاش استفاده نکنه ؟؟؟ منم میگم اگه مورینیو از رونالدو و اوزیل و کاسیاس استفاده نکنه هیچی نمیشه
    1-درسته داداش پورتو اون زمان ستاره داشت. ولی ایا این هایی که گفتی قابل مقایسه با ژاوی مسی یا اینیستا هستند؟که چندین سال درکنار هم بازی کردند.
    ایا این هماهنگی رو داشتند؟ایا کارواریو دکو بنی مک کارتی جز سه بازیکن برتر جهان بودند؟

2-ناداوری به این می گن که دوبار باناداوری قهرمان اوپا بشن.بازیکن بیاد الونسو رو بزنه و خود الونسو کارت بگیره که نمونش تو بازی کوپا دل ری فصل قبل از این جور قهرمانی ها بارسا سابقه داره.و بازیکن بارسا دوتا کارت زرد تو یک بازی می گیره اخراج نمیشه

3-مورینیو به اندازه بازیکن خوب داره که جایگزین رونالدو و اوزیل کنه.اوزیل=کاکا شاهین و رونالدو= کاکا هیگواین جدیدن هم نیمار

HALA MADRID

5. 2 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825

ویترین امتیازات

سال 2008 بارسلونا تو لیگ سوم شد و سال افت تیم ما بود ولی اومدیم نیمه نهایی و با منچستر آماده روبه رو شدیم ....... ولی فقط با یک گل باختیم ....تازه من هیچ درخششی از رونالدو تو اون 2تا بازی ندیدم جز همون پنالتی که خراب کرد
    داداش قانونه فوتباله تو اگه با یک گل ببری یا 5 گل پیروزه بازی هستی.اسپانیا هم فقط با یک گل قهرمان جام جهانی شد.
    رونالدو تو منچستر تو هر بازی بهترین بازیکن زمین بود.حتی با این که پنالتی رو خراب کرد.برای همه ی بازیکن ها پیش میاد که پنالتی هارو خراب کنند.مسی هم کم خراب نکرده خودم شاهدش بودم.

HALA MADRID

7. کاربر روبرو از پست مفید AL1reZA تشکر کرده است .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825

ویترین امتیازات

Jadide

نقل قول نوشته اصلی توسط alielguaje نمایش پست ها
    هنوز هیچ چی در مورد نیمار معلوم نیست بی خود دلتونو خوش نکنید این ئهمه هم به هم تبریک اومدنشو ندید
    داداش خبر نداری؟نیمار قرار داد بسته ولی چون فصله نقل و انتقالات تموم شده حالا نمی تونه بیاد.با مبلغ 60 خوردی میلیون یورو خریداری شد و حقوقش هم 7 میلیون یورو هست.

HALA MADRID

9. کاربر روبرو از پست مفید AL1reZA تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک بازی ساز
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو
    بازیکن محبوب
    کاکا - سرخیوکانالس - فابیو کونترائو- نوری شاهین
    اسم واقعی شما
    پوریا

BrazilManUtdRealMadrid

تشکر ها
    3,351
    تشکر شده 5,530 در 1,166 پست

شما فکر میکنید پورتوی 2004 ستاره نداشت ؟ از نظر شما کاوالیو و دکو , بنی مک کارتی ستاره های پورتو حساب نمیشوند ؟ مک کارتی که آقای گل لیگ پرتغال شد ..... تازه ناداوری های بسیار قهرمانی رو واسه پورتو اورد ....... کسایی که میگن اگه فلان رو نداشته باشه فلان اتفاق میافته خیلی سطحی فکر میکنند ... بازیکن تیم باید تو بازی باشه چرا نباشه ؟
    کدوم مربی هست که از ستاره هاش استفاده نکنه ؟؟؟ منم میگم اگه مورینیو از رونالدو و اوزیل و کاسیاس استفاده نکنه هیچی نمیشه

اول کاملا تاپیکمو بخون بعد حرف بزن من گفتم پورتوی آن زمان هم سطح تاتنهام فعلی بود تاتنهام فعلی مگه ستاره نداره ؟آدبایور و کرواچ و گرت بیل و گالاس پس چی اند؟ تازه دروازه بانشون گومز هم یکی از بهترین ها درلیگ جزیره هست. ناداوری؟ شما دیگه حرف از ناداوری نزنید که دل هواداران بیچاره چلسی رو خون میندازین. مورینیو به راحتی با تیم دومش هم لالیگا میتونه غیر از بارسلونا که باید باتیم اول بردش بقیه تیما رو ببره.خیالت راحت باشه همین رونالدو اگه یه وقت بی انضباطی کنه مورینیو مربی نیست که برای حفظ بازیکن ناز بازیکنو بکشه و به راحتی رونالدو رو میندازه تو ذخیره ها.

تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
    درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.

11. 2 کاربر از پست مفید مورینیو... تشکر کرده اند .

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    وینگر چپ،هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا،کرایوف
    بازیکن محبوب
    فرزندان کرایوف
    اسم واقعی شما
    شهریار

NetherlandsBarcelona

تشکر ها
    3,074
    تشکر شده 7,772 در 1,642 پست

دوستانی که میگید من غیر منطقی میگم بدونید اگه همین الان رئال ببره بارسا رو من میگم نوش جونش حتما لیاقتش بوده.ولی انقدر از مورینیو و ضد فوتبالش و اداهاش بدم میاد که اگه الانم رئال رو به 20 تا قهرمانی برسونه باز میگم مزخرفترین مربی تاریخ هست.بازم میگم تاکتیک بارش نیست و فقط به بازیکنا میگه تا میتونید بزنید بازیکنای حریف رو.حتی میتونم بگم باشگاه رئال رو مجبور میکنه به مدافعین تیم هایی که جلوی بارسا بازی میکنن پول بده تا بارسایی ها رو مصدوم کنن.مصدومیت الکسیس و افلایی از همین موارد هست.تا وقتی مورینیو توی اسپانیا هست من یک جام رو هم برای رئال قانونی نمیدونم.اگه اون میگه ما داور داریم منم میگم این مردک پول میده تا بازیکنای بارسا رو مصدوم کنه.

13. 3 کاربر از پست مفید spiderkiller تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    c.ronaldo , best , cantona , beckham , scholes , giggs
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498
    تشکر شده 9,027 در 2,190 پست

real

نقل قول نوشته اصلی توسط spiderkiller نمایش پست ها
    دوستانی که میگید من غیر منطقی میگم بدونید اگه همین الان رئال ببره بارسا رو من میگم نوش جونش حتما لیاقتش بوده.ولی انقدر از مورینیو و ضد فوتبالش و اداهاش بدم میاد که اگه الانم رئال رو به 20 تا قهرمانی برسونه باز میگم مزخرفترین مربی تاریخ هست.بازم میگم تاکتیک بارش نیست و فقط به بازیکنا میگه تا میتونید بزنید بازیکنای حریف رو.حتی میتونم بگم باشگاه رئال رو مجبور میکنه به مدافعین تیم هایی که جلوی بارسا بازی میکنن پول بده تا بارسایی ها رو مصدوم کنن.مصدومیت الکسیس و افلایی از همین موارد هست.تا وقتی مورینیو توی اسپانیا هست من یک جام رو هم برای رئال قانونی نمیدونم.اگه اون میگه ما داور داریم منم میگم این مردک پول میده تا بازیکنای بارسا رو مصدوم کنه.
    داداش شوما كه دست بردار نيستي نه؟!مورينيو تو هرتيمي رفته قهرمان شده و دانش مربي گري و هوش بالاش اونو به يك مربي بي نظير تبديل كرده.ولي به خاطر بعضي كاراش زياد محبوب نيست.اره قبول دارم گوارديلولا هم مربي خوبيه و از لحاظ اخلاقي هم از مورينيو بهتره اما اين دليل نميشه كه چون شوما از مورينيو حوشت نمياد مزخرفترين مربي تاريخ باشه! شوما خودتون هم ميدونيد كه امسال مورينيو تو رئال موفق ميشه و رئال رو قهرمان ميكنه به خاطر همين ميگين اگه قهرمان بشه قانوني نيست!واقعا خنده دارهاگه قهرمان بشه قانوني نيست!!!!!!به بازيكوناي تيم هاي ديگه پول ميده تا برن بازيكوناي بارسارو مصدوم كنن!!!!!!! پس مثلا نوري شاهين و كاكا .. يا هركس ديگه كه مصدوم ميشه يكي پول گرفته تا مصدومشون كنه؟! اگه شوما تو كار هردو مربي دقت كني ميفهمي كه مورينيو كارهايي ميكنه كه به فكر هيچ كس نميرسه و تاكتيك هاي مختلفي بسته به تيم حريفش داره و تو هر تيمي با هر نوع بازيكوني جواب ميده ولي گوارديلا از اول كه اومده تو بارسا يه تاكتيك داره و فكرش يكيه! مقابل همه تيم ها يه جور بازي ميكنه و تو بازي نميتونه مطابق جريان بازي تغيير تاكتيك بده! كاري كه فرگوسن و مورينيو خوب انجام ميده! به خاطر همين مورينيو سال 2010 اونجوري بارسارو شكست داد!و گوارديلا هيچ كاري نميتونست بكنه! من كه نميدونم چه سريه؟!ميگي بهترين دروازبان كيه ميگن والدز!!!ميگي بهترين مربي كيه ميگن پپ!!!!ميگي بهترين بازيكون كيه ميگم مسي!!!ميگي بهترين دفاع راست كيه ميگن دني الوز!!!!!!!ميگي ....... ما هرچي بگيم شوما ميگين وال خودتون بهتر درحالي كه انجوري نيست! يه كم منطق هم بد نيست
    گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
    ویرایش توسط ManUtd : 09-23-2011 در ساعت 12:09

15. 2 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825

ویترین امتیازات

Jadide

نقل قول نوشته اصلی توسط spiderkiller نمایش پست ها

1-ولی انقدر از مورینیو و ضد فوتبالش و اداهاش بدم میاد که اگه الانم رئال رو به 20تا قهرمانی برسونه باز میگم مزخرفترین مربی تاریخ هست

1-برادر عزیز این اخلاق مورینیو هست و همین طور سیاستش

2-
    باشگاه رئال رو مجبور میکنه به مدافعین تیم هایی که جلوی بارسابازی میکنن پول بده تا بارسایی ها رو مصدوم کنن

2-برادر این حرفت اصلا درست نیست.مورینیو هرگز نگفت که بازیکن هارو بزنید. حالا چون تیم های دیگه دارن از تاکتیک مورینیو استفاده می کنند و شمارو متوقف می کنند این هارو می گی؟
    این بازیکن ها هستن که مقابل بارسا محکم بازی می کنند.والنسیا هم دقیقا همین کارو کرد.

HALA MADRID

17. 2 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825

ویترین امتیازات

Jadide

نقل قول نوشته اصلی توسط alielguaje نمایش پست ها
    چه تو اینتر و چه تو رئال مورینیهو همون آدم ضد فوتباله
    همین ادمی که شما می گین ضد فوتبال پورتو اینتر چلسی رو قهرمان کرد.حالا هم امده رئالو قهرمان کنه ولی مشکل ایجاست که این ستارها هماهنگی می خوان وتا مشکل هماهنگی حل نشه رئال از بارسا باز هم می بازه.این هماهنگی 2یا3ساله دیگه حل میشه.ژاوی مسی اینیستا رو هم کی می بینی چشم بسته هم دیگرو پیدا می کنند بخاطر اینه که چندین سال باهم کار کردن.
    مورینیو بعدش هم میره منچستر رو قهرمان کنه.

HALA MADRID

ویرایش توسط AL1reZA : 09-23-2011 در ساعت 13:00

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    وینگر چپ،هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا،کرایوف
    بازیکن محبوب
    فرزندان کرایوف
    اسم واقعی شما
    شهریار

NetherlandsBarcelona

تشکر ها
    3,074
    تشکر شده 7,772 در 1,642 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط saeed7 نمایش پست ها
    داداش شوما كه دست بردار نيستي نه؟!مورينيو تو هرتيمي رفته قهرمان شده و دانش مربي گري و هوش بالاش اونو به يك مربي بي نظير تبديل كرده.ولي به خاطر بعضي كاراش زياد محبوب نيست.اره قبول دارم گوارديلولا هم مربي خوبيه و از لحاظ اخلاقي هم از مورينيو بهتره اما اين دليل نميشه كه چون شوما از مورينيو حوشت نمياد مزخرفترين مربي تاريخ باشه! شوما خودتون هم ميدونيد كه امسال مورينيو تو رئال موفق ميشه و رئال رو قهرمان ميكنه به خاطر همين ميگين اگه قهرمان بشه قانوني نيست!واقعا خنده دارهاگه قهرمان بشه قانوني نيست!!!!!!به بازيكوناي تيم هاي ديگه پول ميده تا برن بازيكوناي بارسارو مصدوم كنن!!!!!!! پس مثلا نوري شاهين و كاكا .. يا هركس ديگه كه مصدوم ميشه يكي پول گرفته تا مصدومشون كنه؟! اگه شوما تو كار هردو مربي دقت كني ميفهمي كه مورينيو كارهايي ميكنه كه به فكر هيچ كس نميرسه و تاكتيك هاي مختلفي بسته به تيم حريفش داره و تو هر تيمي با هر نوع بازيكوني جواب ميده ولي گوارديلا از اول كه اومده تو بارسا يه تاكتيك داره و فكرش يكيه! مقابل همه تيم ها يه جور بازي ميكنه و تو بازي نميتونه مطابق جريان بازي تغيير تاكتيك بده! كاري كه فرگوسن و مورينيو خوب انجام ميده! به خاطر همين مورينيو سال 2010 اونجوري بارسارو شكست داد!و گوارديلا هيچ كاري نميتونست بكنه! من كه نميدونم چه سريه؟!ميگي بهترين دروازبان كيه ميگن والدز!!!ميگي بهترين مربي كيه ميگن پپ!!!!ميگي بهترين بازيكون كيه ميگم مسي!!!ميگي بهترين دفاع راست كيه ميگن دني الوز!!!!!!!ميگي ....... ما هرچي بگيم شوما ميگين وال خودتون بهتر درحالي كه انجوري نيست! يه كم منطق هم بد نيست
    داداش اینا که من گفتم همه نظر خودم بود و نخواستم نظرم رو به بقیه تحمیل کنم.از طرفی کار رئال رو بی ارزش نمیکنم ولی بینهایت از مورینیو بدم میاد چون ادمای اینطوری رو زیاد دیدم.منم نگفتم ما بهترین ها رو داریم.میگم که ما دو تا از بهترین بازیکنای تاریخ رو داریم.مسی و ژاوی.ولی بقیه بازیکنا درسطح بقیه بازیکنای تیمای دیگه هستن.مثلا من میگم کاسیاس میتونه بهترین دروازه بان دهه باشه.اینکه پپ تو زمین تغییر تاکتیک نده واقعا خنده دار هست.شما یک بازی بارسا رو ببین بیشتر از 8 بار مهاجمین میچرخن و بیشتر از 4 بار جاشون با هافبک ها عوض میشه.دیدیم که پدرو کاملا میره عقب و سسک یا اینیستا جاش رو میگیرن.اینا تاکتیک نیست؟حتما خود بازیکنا اینطوری به اقتضای موقعیت تغیر مکان میدن

20. 3 کاربر از پست مفید spiderkiller تشکر کرده اند .

صفحه 27 از 450 نخستنخست ... 1725262728293777127 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 24 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 24 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع