اين تايپيك براي آناليز و بررسي و تبادل نظر دوستانه هواداران يوونتوس ايجاد شده است.
:
اين تايپيك براي آناليز و بررسي و تبادل نظر دوستانه هواداران يوونتوس ايجاد شده است.
:
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-23-2011 در ساعت 11:14
بترکونید ها .ص........... ایشالله قهرمان این فصل یوونتوس باشه ...... دلم خیلی براش تنگ شده
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
سلام
این بدشانسی دست از سر ما بر نمیداره !
علیرغم بازی خوب و موقعیت های گل زیاد این بازی 2 امتیاز خونگی رو راحت از کف دادیم !
میرکو و کیلینی + کراسیچ از بازیکنای ضعیف تو این بازی بودند !
ووچنیچ هم که دقیق 40 از بازی اخراج شد و تیم حدود 50 دقیقه 10 نفره بازی کرد ولی با همین اوصاف بازم موقعیت های زیادی از دست دادیم !
روی یک ضربه کرنر و جایگیری اشتباه جورجو گل خوردیم ! بازی تیمی خوب بود ولی اشتباهات فردی 2 امتیاز رو از ما گرفت !
در هفته ای که میلان و اودینزه مساوی کردند ! اینتر و ناپولی هم باختند ما یک فرصت طلایی رو از دست دادیم !
بهترین اسمی که میشه رو این تساوی گذاشت همون بدشانسیه
میلوس خیلی افت کرده و اصلا در حد یووه بازی نمیکنه ولی با فروشش صددرصد مخالفم این روندی که کونته پیش گرفته و میخواد با تهییج روحی این بازیکنو به خودش بیاره بهترین کاره چون اگه بفروشیمش مخصوصا به تیمای ایتالیایی بعدا ختما واسمون شاخ میشه
یه چیزی هست که خیلی نگرانم میکنه و اون بازی خیلی خوب پیرلو تو هر بازیه!! یعنی اگه خدای نکرده زبونم لال مصدوم شه احتمال داره یوونتوس دوباره با یه فاجعه روبرو شه بهترین راهکار اینه که تو بازیای راحت یا غیر حساس پیرلو فیکس بازی نکنه و از زوج مارکیزیو ویدال استفاده بشه تا این دوتا بازیکن با هم هماهنگ شن. به نظر من بزرگترین اشتباه ماروتا تو فصل نقل و انتقالات از دست دادن آکوییلانی بود الان بازیاشو تو میلان می بینید؟ یووه فقط یه جایی بود تا این بازیکن دوباره خودشو پیدا کنه و روفرم بیاد.
بازم تو این بازی مشکل مدافعای تیم رو هوا به همه ثابت شد و گل رو هم اونجوری خوردیم گرفتن یه مدافع سرزن و لیدر تو زمستون از واجباته
.As captain, I must always be an example to my team-mates"
.I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play
Alessandro Del Piero
سلام داداش میتونی بری تو این تاپیک با یووه این فصل آشنا شی همه چی اونجا هست:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اتفاقا منم آرسنال رو تو انگلیس دوست دارم البته بعد لیورپول
این ورا بیشتر سر بزن![]()
Alessandro Del Piero
خب به سلامتی رانیری هم مربی اینتر شد تبریک میگم خل بازیای موراتی به اوج خودش رسیده بالاخره آه یوونتوسیا یقه اینترو گرفته و امیدوارم تا آخر فصل ادامه داشته باشه.
رانیری مربی نیست که بتونه یه تیمو از بحران درآره بلکه خودش موقع رفتن اون تیمو وارد بحران میکنه
بزرگترای تیم خودشون (جی جی سیمونی) اعتقاد دارن دوران این تیم به سر اومده.
Alessandro Del Piero
این موراتی هم منگه ! گاسپ میتونست تیمو جم و جور کنه ولی هوادرای اینتر صبر نداشتند !
حمید رانیری مرد بحران هاست به نظر من !
مربی تاپی نیست ولی خوب تیمو میکشه بیرون !
هیچوقت هم در حد قهرمانی تیمی رو اداره نکرده ولی مطمئنا از این به بعد اینتر روند صعودی خواهد داشت !
امیدوارم موراتی و رفقاش جز جیگر بزنند !
وای که بعد از این باخت های متوالی اینتر چقد شنگول بودم !![]()
Alessandro Del Piero
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)