Design & Developed BY Patira

صفحه 45 از 193 نخستنخست ... 3543444546475595145 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 441 تا 450 , از مجموع 1926
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460
    تشکر شده 7,723 در 1,513 پست

perspolis ۩ ارتش سرخ ...حرف های خودمونی هواداران پرسپولیس ۩

ارتش سرخ

با توجه به حجیم شدن تاپیک قبلی. تاپیک جدیدی ایجاد شده که شما عزیزان میتوانید طبق منوال قبلی به بحث بپردازین!

با تشکر

پرسپولیس یعنی هواداران عاشق داشتن ، پرسپولیس یعنی گل سرخ و شقایق كاشتن
    پرسپولیس یعنی دل پر رمزو راز ، پرسپولیس یعنی توكل به خدای بی نیاز.

هرچه می خواهد دل تنگت بگو...

این تاپیک برای صحبت های دوستانه شما عزیزان با یکدیگر ، تبادل نظر ، انتقاد و پیشنهاد و مهم تر از همه حمایت از تیم محبوبتان پرسپولیس ایجاد شده.

-= به امید قهرمانی پرسپولیس =-

!!! No Totti No Party
    ویرایش توسط Mehrd@d : 06-11-2011 در ساعت 22:45

مدیر بخش هواداران

پست مورد علاقه
    DEF_CAM
    مربی مورد علاقه
    Carlo ancelotti /Chezare prandelli
    بازیکن محبوب
    Gattuso /Maldini / Nesta /Inzaghi / Seedorf / Kaka
    اسم واقعی شما
    Sina Sammak

ItaliaMilanSS_Tehran

Gattuso

تشکر ها
    7,599
    تشکر شده 12,276 در 2,437 پست

متن کامل استعفای کاشانی

بسم الله الرحمن الرحیم

برادر گرامی جناب آقای دکتر عباسی

مقام عالی محترم وزارت ورزش و جوانان

سلام علیکماحتراما، همان طور که مستحضرید به لطف خداوند متعال و عزیزان متولی ورزش در سال 86 به عنوان مدیرعامل باشگاه بزرگ فرهنگی ورزشی پرسپولیس منصوب گردیدم و علی‌رغم وجود مشکلات عدیده و کمبود امکانات، عدم منابع درآمد، کسر 6 امتیاز از طریق فیفا و... به لطف خداوند بزرگ و اهل بیت علیهم السلام و دعای خیر هواداران موفق به قهرمانی در لیگ برتر شدیم و پس از آن به عللی که همه می‌دانند، مجبور به کناره‌گیری شدم. هرچند همان زمان هم استعفایم مورد انتقاد و گلایه رییس جمهور محترم قرار گرفت... ولکن در مورخ 11 مهرماه سال 88 از طریق رسانه‌ها متوجه شدم که مجددا به عنوان سرپرست باشگاه منصوب شده‌ام و علی‌رغم میل باطنی و دستور صریح مسئولین محترم ورزش کشور برای مدت چند روز (به ظاهر) به باشگاه برگشتم و با توجه به مسائل عدیده و همه تنگناها و مشکلات موجود از جمله بستن تیم و انتخاب کادر فنی توسط مدیران قبل، عدم بدن‌سازی و نداشتن منابع مالی با اندک پتانسیل و بضاعت موجود به لطف خداوند متعال و ایجاد انگیزه و تشویق و ترغیب مجموعه کادر فنی و بازیکنان و دعای خیر هواداران، موفق به قهرمانی در جام حذفی گردیدیم. اما در سال سوم حضور علی‌رغم باخت‌های متعدد به عنوان مثال (5 باخت متوالی یا 17 باخت در طول فصل) با صبر و حوصله هواداران و اطمینان و حمایت مسئولین موفق به کسب سومین جام قهرمانی شدیم.و اما در سال جاری همان گونه که مطلعید، پس از گذشت 8 ماه تاکنون موفق به دریافت منابع مالی تخصیص یافته نشده‌ایم (500 میلیون تومان در 8 ماه) اما در این مدت تمام اردوهای خارجی و داخلی، شرکت در جام باشگاه‌های آسیا، تعمیرات و مرمت ورزشگاه درفشی‌فر (کارهای عمرانی)، هماهنگی جهت خروج دانشجویان و مشمولین تیم فوتبال برای شرکت در مسابقات و اردوهای خارجی، دریافت مجوز استفاده از ورزشگاه امام رضا (ع) به مدت دو سال و انجام تمرین‌ها و مسابقات تیم‌های پایه بدون هیچ مشکلی، افزایش درآمد از طریق اسپانسرینگ، پرداخت بخش عظیمی از بدهکاری باشگاه از طریق درآمدهای حاصل از پخش مستقیم تلویزیونی، بلیت فروشی و تبلیغات محیطی به نحو احسن صورت پذیرفته است.

در حالی که 7 هفته از لیگ جاری می‌گذرد، علی‌رغم تنگناها و فشارهای عدیده هنوز موفق به کسب جایگاه درخور انتظار هواداران نشده‌ایم اما 27 هفته از لیگ باقی مانده، جام حذفی و جام باشگاه‌های آسیا در پیش است لذا با اتکال به خداوند متعال و اهل بیت علیهم‌السلام و شناخت از توانایی‌های کادر فنی و اعتقاد و ایمان به شرافت بازیکنان و علاقه وافر هواداران یقین دارم همچون سال‌های گذشته حداقل یک جام قهرمانی کسب خواهیم نمود.

و اما روزگار عجیبی است برادر عزیز! در حال حاضر ظاهرا عده‌ای به دلایل مختلف معتقدند که علت ناکامی‌های تیم پرسپولیس از مدیریت و کادر فنی نشات گرفته است. هرچند که اینجانب و بسیاری از کارشناسان ورزشی اعتقاد راسخ داریم که عده‌ای با استفاده از امکانات مالی و عوامل خود با سوء استفاده از فضای رسانه‌ای سعی دارند به دلایل معلوم و یا علاقه به روزمرگی در این باشگاه پرطرفدار برای کسب منافع خود، مانع قهرمانی (برای چهارمین سال) و موفقیت این باشگاه گردند و بارها عرض نموده‌ام که با فوتبال می‌توان به بهشت رفت، ظاهرا در این زمان چون نمی‌توان باعث خوشحالی هواداران و مردم گردید خدای نکرده سر از جهنم درنیاوریم!
    لذا ضمن تشکر از همه عزیزان و هواداران پرشور و میلیونی باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس و کسب حلالیت از همه عزیزان و علی‌رغم پیغام ریاست محترم جمهوری قبل از سفرشان به نیویورک مبنی بر اینکه به جدیت به فعالیت ادامه دهم ولکن بنا به دلایلی که در این مجال نمی‌گنجد و به جهت کاستن از حجم فشارهای فزاینده از دوش تک تک بازیکنان و کادر فنی این باشگاه استعفای خود را تقدیم می‌دارم. هرچند که اینجانب به عنوان یک هوادار، همیشه و در هر کسوتی که باشم خدمتگزار نظام مقدس جمهوری اسلامی هستم و همواره آرزوی موفقیت و سربلندی باشگاه محبوب خود را از خداوند متعال دارم. برای همه مسئولین آینده باشگاه آرزوی موفقیت دارم. ضمنا متعاقبا گزارش جامع و مفصلی از فعالیت‌های انجام شده در طی دو سال فعالیت خود جهت استحضار و بهره‌برداری ارائه خواهم نمود.

حبیب کاشانی

29 / 6 / 90

بره دیگه بر نگرده ایشالا

Distruggi i nemici Golden Bo
    rossoneri

3. 6 کاربر از پست مفید sina acm تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    Jose Morinio . Afshin GHotbi . Majid Jalali
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847
    تشکر شده 10,655 در 3,070 پست

perspolis

نقل قول نوشته اصلی توسط sina acm نمایش پست ها

بره دیگه بر نگرده ایشالا

بهترین مدیر عاملی که تو پرسپولیس بوده همین کاشانیه از قهرمانی هایی که تیم آورده مشخصه رفتنش به نفع اس اس ها شد...
    من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
    تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
    من که شنیدم طعنه های اینو اونو
    تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
    اگه تو میموندی تورو میبخشیدم

5. 6 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

perspolis

من نمیدونم دوستان چه اصراری دارند که اینجا فقط پرسپولیسی ها بیان نظر بدن و برن !
    من به شدت استقبال میکنم که دوستان اس اسی بیان و کاملا در رعایت احترام نظراتشونو اعلام کنند !
    تفاوت سلیقه ها و نظرات باعث گرم بودن تایپیک و پیشرفت میشه !
    امیدوارم دیگه برخوردهایی از جنس مصطفی و علی محمد با سینا ها نشه !

7. 9 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    هافبک وسط
    مربی مورد علاقه
    مصطفی دنیزلی.افشین پیروانی.حمید استیلی
    بازیکن محبوب
    علی کریمی
    اسم واقعی شما
    علی محمد

SpainPersepolisBarcelona

تشکر ها
    289
    تشکر شده 609 در 108 پست

perspolis

نقل قول نوشته اصلی توسط alexdelpiero نمایش پست ها
    من نمیدونم دوستان چه اصراری دارند که اینجا فقط پرسپولیسی ها بیان نظر بدن و برن !
    من به شدت استقبال میکنم که دوستان اس اسی بیان و کاملا در رعایت احترام نظراتشونو اعلام کنند !
    داداش از زمانی که من عضو دربی شدم یادم نمیاد تو قسمت تیمه ابی رفته باشم اصلا نرفتم چرا باس این ابی جماعت بیان واسه تیم ما اظهار نظر کنن و کاسه ی داغ تر از اش شن امثاله منه پرسپولیسی خوششون نمیاد کسی جزء پرسپولیسی واسه تیمش نظر بده کیو باس ببینیم ؟؟؟

9. 7 کاربر از پست مفید ALI MOHAMMAD. تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460

perspolis

نقل قول نوشته اصلی توسط AlexDelpiero نمایش پست ها
    مهدی جان ما هم استقبال میکنیم از اینجور افراد !
    ولی خب بحثمون در مورد این دوستمون نیس. میخام به 3 دسته این افراد رو تقسیم کنم!
    1-افرادی هستند که فقط به قصد تخریب و بی نظمی در انجمن دخول میکنن و نظرات ودیدگاههای خودشون رو اعلام میکنن. که بحثشون مشخصه.....(حذف. تذکر.یا اخطار)
    2-افرادی که با نیت خیر وارد بحث میشن. که این مشکلی ایجاد نمیکنه. ولی با نماد و شعارهایی در مشخصات نظیر (آواتار وامضا) وارد بحث شده. که این خودش باعث تحریک و واکنش هوادارا میشه. که فک میکنم جلوگیری از این اختلاف ها بهترین تصمیم باشه. (حذف)
    3- افرادی که با رعایت تمام جنبه ها وارد بحث میشن . مطمئنا" این افراد مد نظر ما قرار خواهند گرفت. امیدوارم همه با همین نیت وارد بشن. (تشکر)
    سعی میکنیم از این به بعد همین منوال رو سر لوحه کارمون قرار دهیم.....
    مرسی

!!! No Totti No Party
    ویرایش توسط Mehrd@d : 09-21-2011 در ساعت 14:05

11. 9 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    علي پروين
    بازیکن محبوب
    علي كريمي
    اسم واقعی شما
    ساسان

BrazilPersepolisJuventus

تشکر ها
    3,531
    تشکر شده 3,686 در 634 پست

من هم با احترام به نظرات همه كاربران معتقدم هر كسي تو تاپيك خودش فعاليت كنه بهتره چون بحثها منطقي نيست و بيشتر كري خونيهاي بچه گونست كه منجر به ناراحتي ميشه

و اما سوابق مديرعامل جديد پرسپوليس - سردار سرتيپ پاسدار محمد رويانيان :

عضو كميته شهرستان نور - فرمانده همان كميته - رئيس شهرباني نور - رئيس نيروي انتظامي مازندران - فرمانده پليس 110 - فرمانده پليس راه - رئيس راهنمايي رانندگي كشور - بازنشستگي - رئيس ستاد سوخت (بنرين و يارانه ها) - مدير عامل باشگاه فوتبال پرسپوليس

مي بينيد اين آخري چقدر به قبلياش مياد ؟
    ویرایش توسط kick up : 09-21-2011 در ساعت 14:18

13. 7 کاربر از پست مفید kick up تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

perspolis

نقل قول نوشته اصلی توسط ALI MOHAMMAD. نمایش پست ها
    داداش از زمانی که من عضو دربی شدم یادم نمیاد تو قسمت تیمه ابی رفته باشم اصلا نرفتم چرا باس این ابی جماعت بیان واسه تیم ما اظهار نظر کنن و کاسه ی داغ تر از اش شن امثاله منه پرسپولیسی خوششون نمیاد کسی جزء پرسپولیسی واسه تیمش نظر بده کیو باس ببینیم ؟؟؟
    سینا با نام کاربری davidsina خیلی خوب و بدون قصد و غرض اومد در مورد اتفاقات افتاده حول مدیریت پرسپولیس و مدیر عامل شدن رویانیان بحث رو شروع کرد و من خیلی خوشحال شدم وقتی این پست رو از سینا دیدم ولی شما اومدی و بهش گیر دادی ! سینا در جواب شما یه چیز قشنگ گفت! " پرسپولیس و استقلال سرمایه های ایران هستند ! "
    اگر این بحث ادامه پیدا میکرد و بدون تعصب هر کس جنبه منطقی قضیه رو در نظر می گرفت به نظرم یه تبادل نظر دو طرفه و دوستانه خوب اینجا شکل می گرفت که متاسفانه نگرفت !

نقل قول نوشته اصلی توسط Mehrd@d نمایش پست ها
    مهدی جان ما هم استقبال میکنیم از اینجور افراد !
    ولی خب بحثمون در مورد این دوستمون نیس. میخام به 3 دسته این افراد رو تقسیم کنم!
    1-افرادی هستند که فقط به قصد تخریب و بی نظمی در انجمن دخول میکنن و نظرات ودیدگاههای خودشون رو اعلام میکنن. که بحثشون مشخصه.....(حذف. تذکر.یا اخطار)
    2-افرادی که با نیت خیر وارد بحث میشن. که این مشکلی ایجاد نمیکنه. ولی با نماد و شعارهایی در مشخصات نظیر (آواتار وامضا) وارد بحث شده. که این خودش باعث تحریک و واکنش هوادارا میشه. که فک میکنم جلوگیری از این اختلاف ها بهترین تصمیم باشه. (حذف)
    3- افرادی که با رعایت تمام جنبه ها وارد بحث میشن . مطمئنا" این افراد مد نظر ما قرار خواهند گرفت. امیدوارم همه با همین نیت وارد بشن. (تشکر)
    سعی میکنیم از این به بعد همین منوال رو سر لوحه کارمون قرار دهیم.....
    مرسی
    در مورد اولی که اصلا بحثی توش نیست !
    ولی در مورد قسمت دوم دو تا قضیه هست !
    1 - طرف مقابل جنبشو داشته باشه یا خودداری کنه ! که متاسفانه اصلا تو این قضیه نمیشه اینجا بحث کرد ! پرخاش کمی تو دربی زیاد شده ! دوستان اگر رعایت حال هم رو داشته باشند خیلی از مسائل حل میشه !
    2 - این قضیه باید کاملا دو طرفه باشه ! مثلا یکی از بچه های خودمون یه امضای کاملا ضد استقلالی داره و همونطور که تو قسمت قبلی گفتم اینجا تلافی و کیته توزی غوغا میکنه !
    اصلا کلا امضا باید در جهت تشویق تیم باشه نه توهین به تیم مقابل !
    امیدوارم هم دوستان آبی و هم قرمزها به این نکات توجه داشته باشند !

نقل قول نوشته اصلی توسط kick up نمایش پست ها
    و اما سوابق مديرعامل جديد پرسپوليس - سردار سرتيپ پاسدار محمد رويانيان :

عضو كميته شهرستان نور - فرمانده همان كميته - رئيس شهرباني نور - رئيس نيروي انتظامي مازندران - فرمانده پليس 110 - فرمانده پليس راه - رئيس راهنمايي رانندگي كشور - بازنشستگي - رئيس ستاد سوخت (بنرين و يارانه ها) - مدير عامل باشگاه فوتبال پرسپوليس

مي بينيد اين آخري چقدر به قبلياش مياد ؟
    ساسان اینم در نظر بگیر بعضی وقتها نباید حتما یک مدیر عامل فوتبالی باشه ! مدیریت و سیاست یکی از مهمترین امتیازات مدیر موفقه که امیدوارم رویانیان داشته باشه ! همین فتح الله زاده سیاستش سنگ رو مثل موم نرم میکنه !
    فقط یکی باید به این یارو رویانیان حالی کنه که اینجا خیابون نیست زمین چمنه !

15. 7 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    هافبک وسط
    مربی مورد علاقه
    مصطفی دنیزلی.افشین پیروانی.حمید استیلی
    بازیکن محبوب
    علی کریمی
    اسم واقعی شما
    علی محمد

SpainPersepolisBarcelona

تشکر ها
    289
    تشکر شده 609 در 108 پست

این اقا اصلا علامه ی ده قبول ؟ به نظر شما این اقا با اون امضای مذخرفش هر نظری که دلش میخواست میتونست تو بخشه محترم پرسپولیس بده ایا وجدانه و غیرت و تعصبه شما میزاشت برای من به شخصه خیلی سنگین بود هضم کردنه نظر و امضاش .....

17. 7 کاربر از پست مفید ALI MOHAMMAD. تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

perspolis

نقل قول نوشته اصلی توسط ALI MOHAMMAD. نمایش پست ها
    این اقا اصلا علامه ی ده قبول ؟ به نظر شما این اقا با اون امضای مذخرفش هر نظری که دلش میخواست میتونست تو بخشه محترم پرسپولیس بده ایا وجدانه و غیرت و تعصبه شما میزاشت برای من به شخصه خیلی سنگین بود هضم کردنه نظر و امضاش .....
    علی جان مثل اینکه شما نخوندی اصلا من چی گفتم !
    توجه کن عزیزم :

ولی در مورد قسمت دوم دو تا قضیه هست !
    1 - طرف مقابل جنبشو داشته باشه یا خودداری کنه ! که متاسفانه اصلا تو این قضیه نمیشه اینجا بحث کرد ! پرخاش کمی تو دربی زیاد شده ! دوستان اگر رعایت حال هم رو داشته باشند خیلی از مسائل حل میشه !
    2 - این قضیه باید کاملا دو طرفه باشه ! مثلا یکی از بچه های خودمون یه امضای کاملا ضد استقلالی داره و همونطور که تو قسمت قبلی گفتم اینجا تلافی و کیته توزی غوغا میکنه !
    اصلا کلا امضا باید در جهت تشویق تیم باشه نه توهین به تیم مقابل !
    امیدوارم هم دوستان آبی و هم قرمزها به این نکات توجه داشته باشند !

من هم از دیدن این امضاها ناراحت میشم ولی همیشه چیزی که به صلاح هست رو باید انجام داد !

19. 8 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460

perspolis

نقل قول نوشته اصلی توسط David Sina نمایش پست ها

با تشکر از مدیر و دوست گرامی که از حق دفاع میکنه :

فقط من نیستم که از این امضاها میزارم .....امضای هر فرد مربوط به مسائل شخصی خودش میشه ...... اگه امضام اشکال داشته باشه باید عوضش کنم ولی وقتی از نظر پرسپولیسی های عزیز مشکل داره پس تقصیر من نیست ...
    باید اونقدر جنبه داشته باشیم که به این چیزا توجه نکنیم
    هر چیزی که در مورد این قضیه بوده در چند پست بالاتر توضیح دادم دیگه دلیلی واسه توضیح دادن نمیبینم. به همون منوال کارم رو ادامه میدم.
    شما هم اگه بر حسب وظیفه میخای تو این بحث ها شرکت داشته حداقل امضات باید تو این انجمن دستخوش تغییراتی باشه!
    حرف اول و آخرم رو زدم. دیگه دوس ندارم بحثی در این مورد ببینم......

!!! No Totti No Party

21. 8 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

صفحه 45 از 193 نخستنخست ... 3543444546475595145 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)