به نام خدا
دوستان در این تاپیک تبادل و نظر درباره رئال مادرید قرار می گیرد
2011-2012
به نام خدا
دوستان در این تاپیک تبادل و نظر درباره رئال مادرید قرار می گیرد
2011-2012
HALA MADRID
ویرایش توسط AL1reZA : 05-31-2012 در ساعت 04:58
نیمه اول تقریبا بازی یک طرفه بود و رئال چند موقیعت گل داشت که یکیش هم گل شد که داور افسایداعلام کرد که به نظر من گل صحیح بود.دعوای بازی هم جالب بود همه کارت گرفتند مخصوصا خدیرا که کارش خیلی زشت بود و یک کارت قرمز دریافت کرد.نیمه اول بازی خشنی بود و همین طور واسه رئالی ها نفس گیر.
نیمه دوم هم رئالی ها خوب بازی کردند.
در کل به نظرم این باخت در هفته های اول یه نعمت بود واسه رئال
این باخت باعث میشه بازیکن ها دیگه مغرور نشن و بازی هارو جدی بگیرن.ومن مطمئن هستم رئال درس بزرگی رو گرفت.باور کنید خوشحالم از این باخت.
این هم یک تصویر از گل صحیح کریم بنزما
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
HALA MADRID
ویرایش توسط AL1reZA : 09-20-2011 در ساعت 21:17
رئالی ها میگن یه پنالتی واسشون گرفته نشد .......... خب که چی ؟ اشتباه داوریه دیگه ....... یادتون نره هفته پیش با یه پنالتی اشتباه به ختافه گل زدین ......... که رونالدو تمارض کرد ........ این چیزا تو فوتبال عادیه .......... منچستر هم گل اولش به چلسی آفساید بود ...
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
به نام خدا
Real Madrid vs Racing santander
رئال مادرید - سانتاندر
هفته چهارم لالیگا
چهارشنبه ، 30 شهریور 1390
ساعت : 22:30
این بازی رو هم می توانید از شبکه 3 سیما تماشا کنید.
Al Jazeera Sport +2
Arena Sport 2 [MAXtv]
Arena Sport 3 (serbia)
C+ Extra 4 (sweden)
C+ Fotball (norway)
C+ Liga (spain)
C+ Sport (france)
C+ Sport 1 (poland)
C+ Urheilu (finland)
Conn-X Sport 1
Digi Sport 1 (romania)
Duhok TV
NTV Spor
RAHE FARDA
NTV+ Football
Qellat TV
Sky Calcio 10
Sky Sports 3 (uk/ireland)
Sport 1 (cze/svk)
Sport 1 (lithuania)
Sport 2 (hungary)
Sport 5+ (israel)
Sport TV1
SuperSport 2 [DigitAlb]
TRK Futbol
TV+ (bulgaria)
~ Al Jazeera Sport HD2
~ C+ Liga HD
~ C+ Sport HD (france)
~ C+ Sport HD (poland)
~ Sky Sports HD3 (uk/irl)
~ Sport 1 HD (netherlands)
~ Sport 5 HD (israel)
~ SuperSport HD2
نظر یادتون نره
HALA MADRID
ویرایش توسط AL1reZA : 09-20-2011 در ساعت 21:22
دوستان عزیز رئالی می توانید بازی رو از این لینک تماشا
راسینگ - رئال مادرید
HALA MADRID
نیمه اول که اصلا خوب بازی نکرد رئال .............. بازی دست تیم 18 لیگ بود ......... واقعا موندم چه جوری اون تک به تک رو مهاجم رسینگ خراب کرد ..... رئال نیمه دوم میبره ......
بازي تموم شد و رئال گل نزدنميدونم چرا از اول كاكا تو زمين نبود؟!لاسانا كه اصلا خوب بازي نكرد!بنزما و كريس و ازيل هم خيلي بد بازي كردند و فقط ديماريا خوب بازي كرد.اگه از اول جاي كايخون ديماريا بازي ميكرد الان برده بوديم.الان بارسا بازي رو ببره 3امتياز بشتر از ما ميشه و كارمون سخت ميشه.اميدوارم تيم دوباره روحيه خودشو بدست بياره.خدا كنه بارسا نبره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)