به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد فصل 2011/12
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد در این تاپیک انجام می شود.
به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد فصل 2011/12
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد در این تاپیک انجام می شود.
امسال رقیب اصلی ما منچستر سیتیِ است، با اینکه سوپر کاپ این تیم رو شکست دادیم ولی الان از اون موقع قوی تره، چلسی هم که مطمئنا شکست می دیم.
برای اولین بار نیست که فرگوسن با این تعداد مصدومین بازی می کنه، سال های ساله که فرگوسن اول فصل رو با مصدومین شروع می کنه و پایان رو با قهرمانی تموم می کنه، این هوش و ذکاوت مربیه که با این تعداد بازیکن مصدوم باز هم می تونه تیم رو قوی کنه و از این تیم قهرمان بسازه.
امسال به اندازه کافی در هر پستی بازیکن داریم که جای خالی بازیکنان مصدوم احساس نشه
به امید قهرمانی منچستر یونایتد
امابه نظرمن منچسترسيتي افت چشمگيري رو تو اواسط فصل خواهد داشت امسال رقيب اصلي يونايتد برا قهرماني از نظرمن ليورپول ميتونه باشه هنوز خيلي ديگه مونده و فك نميكنم منچستر سيتي بتونه تا آخرا دوام بياره منچسترسيتي امسال رو سكوي پروازه ( يعني منظورم اينه كه فصل بعديا شايد فصل بعديش بتونه مدعي باشه ) اما از نظرمن امسال ازكورس قهرماني سقوط ميكنه
تبریک می گم. نیمه اول عالی بود
نانی
HALA MADRID
اول به خاطر برد تیم تبریک می گم، دیدید که منچستر چلسی رو هم شکست داد. بعد به این دوستمون هم بگم که لیورپول تیمی نیست که بخواد با منچستر رقابت کنه، این مورد رو امروز نشان داد با باخته 4 بر 0
با این که منچستر سیتی مساوی کرد بازم اعتقادم اینه که منچستر سیتی این فصل از سه تیم چلسی، آرسنال، لیورپول قوی تره
به تیم خودم افتخار می کنم و مطمئنم امسال حرفهای زیادی واسه گفتن داریم.
عشق است منچستر، عشق است قرمز
به امید قهرمانی
تبریک می گم، اینم یه برد شیرین بعد از برد آرسنال
بازی بسیار زیبایی بود خیلی چسبید.مخصوصا این که بابرد منچستر همراه بود.
اوایل بازی چلسی خوب فشار اوارد وچند موقیعت خیلی خوب واسه گل زنی داشت ولی به گل نرسید.
قانون همیشگی فوتبال خودشو نشون داد.گل نزنی گل می خوری.منچستر در نیمه اول 3بار به گل رسید که یکیش هم به قول معروف شانسی بود.نیمه دوم چلسی طوفانی اغاز کرد و یکی از گل های خورده را جبران کرد.منچستر هم فرصت داشت که دوباره فاصله رو زیادتر کنه که نشد.
در کل بازیه جذابی بود حداقل اخر بازی از حرکت تورس کلی خندیدیم.![]()
HALA MADRID
به نظر من ليورپول با نتايجي كه تا الان گرفته هيچ شانسي واسه قهرماني نداره و باز هم رقابت بين تيم هاي شهر منچستر و چلسيه.ارسنال هم بايد ببينيم چيكار ميكنه.ولي اين يونايتدي كه من ميبينم بعيده بزاره تيم ديگه اي قهرمان شهواقعا رئال و بارسا هم بايد از اين تيم بترسند.زنده باد فرگي با تيمش
![]()
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
ديگه به سلامتي چلسي هم حريفمون نشد و تقدرت برتر منچستر به رخ تمام تيمها تيم هاي جزيره كشيده شد كه اين خيلي خوبه چلسي رو برديم ديگه چه بازي بشه بازي با منچستر سي تي همشهري رقيب خيلي جالب ميشه اميدوارم منچسترامسال با اقتدار تمام فاتح ليگ برتر و همچنين فاتح ليگ قهرمانان بشه . بتركه چشم رقيب ايشالله.
خوب يه تحليلي از بازيكوناي منچستر داشته باشيم:واقعا الان بازيكون هاي منچستر همگي تو اوج هستند:روني كه 9 گل زده اگه اشتباه نكنم و خيلي هم خوب بازي كرده.ناني كه اصلا نميدونم چي بگم بس كه خوب بازي كرده اين فصل! خيلي هم گل هاي قشنگي زده اين فصل! گلهاش به منسيتي و چلسي و آرسنال خيلي قشنگ بود كه بهترينش گلي بود كه به چلسي زدعجب شوتي زد!من كه ياد كريس افتادم
كم كم داره شخصيتي شبيه شخصيت كريس پيدا ميكنه البته هنوز بازيشون قابل مقايسه نيست! ولي داره شبيه كريس بازي ميكنه
اشلي يانگ هم خيلي زود تو تركيب جا افتاده و تا الان يكي از عوامل اصلي بردهاي منچستر بوده.هرناندز خيلي افت كرده و خدا كنه زودتر به روزهاي خوبش برگرده
فيل جوينز و ايوانز و اسمالينگ هم در نبود ويديچ و فرديناند عالي كار كردند و نزاشتن جاي خالي اون دوتا احساس بشه!البته اسمالينگ بيشتر دفاع راست بازي كرده.خيلي دلم واسه كلورلي سوخت كه اونجوري مصدوم شد
بيچاره هنوز داشت خوب بازي ميكرد و پيشرفت ميكرد.اندرسون بهتر از سال قبله و يه كم نگراني هارو در نبود اسكولز كم كرده و خدا كنه همين جور ادامه بده
![]()
من كه از دخه آ خيلي خوشم اومده و بهش ايمان دارمخيلي خوش استيله و اعتماد به نفس بالايي داره!وقتي فرگي اونو تو بازي با بنفيكا گزاشت رو نيمكت خيلي نگران شدم
ولي بازي با چلسي گزاشتش تو زمين و دخه آ هم خوب كار كرد!بگزريم.اما بازي بعد با استوك داريم كه اگه خدا بخواد اونو هم ميبريم.اگه چيچا به اين بازي برسه كه خيلي خوب ميشه البته مشكلي نداره ولي شايد فرگي نخواد ريسك كنه و بربرارو بزاره تو زمين كه احتمالش خيلي كمه
كلا ميخوام بگم چند ساله كه منچسترو اينقدر با انگيزه و آماده نديدم! من نميدونم فرگي تو اين تيم چيكار ميكنه كه اين تيم با ميانگين سني 23 سال مياد همه تيم هارو با اختلاف ميبره
خلاصه همين جور ادامه بده بعيد ميدونم تيمي بتونه متوقفش كنه البته تو اروپا راه سختيو در پيش داره و جدي ترين حريفانش هم رئال و بارسا هستند.منچستر الان جز سه تيم برتر جهانه و امسال واسه گرفتن سه جام ميجنگه.به اميد موفقيت منچستر در ادامه راه طولاني و دشوار براي كسب قهرماني تو اروپا و ليگ
![]()
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
ویرایش توسط ManUtd : 09-24-2011 در ساعت 10:28
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)