Design & Developed BY Patira

صفحه 33 از 100 نخستنخست ... 2331323334354383 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 321 تا 330 , از مجموع 992
    مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

juventus ♥حرف هاي خودموني هوادران يوونتوس♥

اين تايپيك براي آناليز و بررسي و تبادل نظر دوستانه هواداران يوونتوس ايجاد شده است.
    :

ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-23-2011 در ساعت 11:14

2. 5 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    وینگرچپ
    مربی مورد علاقه
    لیپی و کنته
    بازیکن محبوب
    بازیکنای یووه
    اسم واقعی شما
    امیر
    Juventus
    تشکر ها
    37
    تشکر شده 81 در 24 پست

سلام خدمت همه ی بیانکونری های عزیز

وای که چه حالی داد
    بعد از مدت ها یه بازیه یوونتوسی از یووه دیدیم خیلی خوشحالم ومطمئنم ازاینکه یووه امسال قهرمان میشه خیلی به کنته واین یووه اطمینان دارم خیلی.نمیدونم ویالی چرااین حرفو زده ولی به نظر من به کنته حسودیش میشه. دل آلپیه
    جدیدم کمکون کرد تا یه بار دیگه بیانکونری های تورین و ایتالیا بار دیگه به استادیوم بیان و یووه رو تشویق کنن واین دلیلی محکم میتونه باشه واسه خوش بینیه من.
    بریم سراغ بازی بازی که پارماحتی یه موقعیت گلم نداشت و گلیم که زد به خاطر پاس بد دیچلیه بود.یووه واقعابی نقص بازی کرد.بوفون فقط یه بار خودشو انداخت زمین واون یه بارم داشت کار می داد دستمون. لیش اشتاینر خیلی محکم و روون و بدون هیچ کار اضافی بازی کردیه گل زیبام روی پاس فوق العاده ی پیرلو زد.کیلینی وبارزالی عالی بودن وبادقت توبازیشون دیدیم که حتی یه دریبلم نخوردن ودرتمامی صحنه هاموفق ظاهرشدن معلوم بود که روپاس دادن خیلی تمرینشده بود ویووه حملات خودش رو از پاس توی دفاع وانتقال توپ به هافبکا وسپس مهاجماایجاد می کرد.من تو این بازی پاشنه ی آشیل تیمو دفاع چپ می دونم دیچلیه بازیکن خیلی خوبیه ولی به نظرم امروز اصلا روزش نبود.وای رسیدیم به پیرلو جون چی بگم واقعا هر چی بگم کمه حتی یه پاس اشتباهم نداد فوق العادست به خدا. دوپاس گل میدون داری پاسای قطری و پاسای کوتاه همه ی اینارو مدیون آندراپیرلوهستیم حالا میشه به حتم گفت که بهترین خرید یووست.مارکیزیوم خوب بود ولی تا لحظه ی گلش کار خارق العاده ای ازش ندیدیم که با اون گل عالیش رو پاس پیرلو بازیه کم فروغشو جبران کرد.به نظرم یکی از اشتباهای کنته گذاشتن جیاکرینی توترکیب بودواقعاکارخاصی ازش ندیدیم فقط می تونست پاسای 2متری رو رد و بدل کنه از دیدگاه من ایلیا و استیگاریبیا خیلی سرتر از جیاکرینین.په په هم عالی بود مثل همیشه گل خیلی قشنگیم روی پاس زیبای اسطوره زد و می تونست جزء3بازیکن برترباشه خط حملمونم خوب بودن ماتری هم یه گل درست زد که نمی دونم چه طور کمک داور گل به اون واضحی روآفساید گرفت!دلپیروهم با اینکه نیمه ی اول خوب نبود اما تو نیمه ی دوم با دو پاس گل فوق العاده بازیه معمولیش تو نیمه ی اول رو از یاد برد که یکیش باتیزهوشیه په په تبدیل به گل شد ویکیم با بد شانسیه ماتری به تیرک خورد.
    ووچینیچ مدت زمان کمی تو بود و نمی شه نظر خاصی روش داد.کراسیچم همین طور.
    ولی کینگ آرتور با اینکه حدودای دیقه ی 70 وارد بازی شد ولی فوق العاده بود خیلی درگیر میشد وتاتوپو از حریف نمی گرفت ول کن نبود یه گل استثنائیم که زد .دمش گرم
    کنتم خیلی امیدوارمون کرد. عالیه. بهترین کسی که می تونه یووه رو قهرمان کنه همین کاپیتان کنتست و یووه امسال با بهترین سرمربی و بهترین بازیکنان باید قهرمان شه و چیز دیگه ایم ازش انتظار نمیره.

در آخر یه بار دیگه پیروزی پر گل یووه رو به همه ی یوونتوسی ها تبریک میگم.
    امیدوارم یووه همیشه همین طوری باشه.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    Forza Juventus

4. 4 کاربر از پست مفید FORZA BIANCONERI تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    وینگرچپ
    مربی مورد علاقه
    لیپی و کنته
    بازیکن محبوب
    بازیکنای یووه
    اسم واقعی شما
    امیر
    Juventus
    تشکر ها
    37
    تشکر شده 81 در 24 پست

اینو خودم تو فوتیران نوشتم فک نکنید که کپی پیسته
    تو فوتیران اسم کاربریم Drughi Bianconeriء.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    Forza Juventus

6. 4 کاربر از پست مفید FORZA BIANCONERI تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

juventus

نقل قول نوشته اصلی توسط FORZA BIANCONERI نمایش پست ها
    سلام خدمت همه ی بیانکونری های عزیز

وای که چه حالی داد
    بعد از مدت ها یه بازیه یوونتوسی از یووه دیدیم خیلی خوشحالم ومطمئنم ازاینکه یووه امسال قهرمان میشه خیلی به کنته واین یووه اطمینان دارم خیلی.نمیدونم ویالی چرااین حرفو زده ولی به نظر من به کنته حسودیش میشه. دل آلپیه
    جدیدم کمکون کرد تا یه بار دیگه بیانکونری های تورین و ایتالیا بار دیگه به استادیوم بیان و یووه رو تشویق کنن واین دلیلی محکم میتونه باشه واسه خوش بینیه من.
    بریم سراغ بازی بازی که پارماحتی یه موقعیت گلم نداشت و گلیم که زد به خاطر پاس بد دیچلیه بود.یووه واقعابی نقص بازی کرد.بوفون فقط یه بار خودشو انداخت زمین واون یه بارم داشت کار می داد دستمون. لیش اشتاینر خیلی محکم و روون و بدون هیچ کار اضافی بازی کردیه گل زیبام روی پاس فوق العاده ی پیرلو زد.کیلینی وبارزالی عالی بودن وبادقت توبازیشون دیدیم که حتی یه دریبلم نخوردن ودرتمامی صحنه هاموفق ظاهرشدن معلوم بود که روپاس دادن خیلی تمرینشده بود ویووه حملات خودش رو از پاس توی دفاع وانتقال توپ به هافبکا وسپس مهاجماایجاد می کرد.من تو این بازی پاشنه ی آشیل تیمو دفاع چپ می دونم دیچلیه بازیکن خیلی خوبیه ولی به نظرم امروز اصلا روزش نبود.وای رسیدیم به پیرلو جون چی بگم واقعا هر چی بگم کمه حتی یه پاس اشتباهم نداد فوق العادست به خدا. دوپاس گل میدون داری پاسای قطری و پاسای کوتاه همه ی اینارو مدیون آندراپیرلوهستیم حالا میشه به حتم گفت که بهترین خرید یووست.مارکیزیوم خوب بود ولی تا لحظه ی گلش کار خارق العاده ای ازش ندیدیم که با اون گل عالیش رو پاس پیرلو بازیه کم فروغشو جبران کرد.به نظرم یکی از اشتباهای کنته گذاشتن جیاکرینی توترکیب بودواقعاکارخاصی ازش ندیدیم فقط می تونست پاسای 2متری رو رد و بدل کنه از دیدگاه من ایلیا و استیگاریبیا خیلی سرتر از جیاکرینین.په په هم عالی بود مثل همیشه گل خیلی قشنگیم روی پاس زیبای اسطوره زد و می تونست جزء3بازیکن برترباشه خط حملمونم خوب بودن ماتری هم یه گل درست زد که نمی دونم چه طور کمک داور گل به اون واضحی روآفساید گرفت!دلپیروهم با اینکه نیمه ی اول خوب نبود اما تو نیمه ی دوم با دو پاس گل فوق العاده بازیه معمولیش تو نیمه ی اول رو از یاد برد که یکیش باتیزهوشیه په په تبدیل به گل شد ویکیم با بد شانسیه ماتری به تیرک خورد.
    ووچینیچ مدت زمان کمی تو بود و نمی شه نظر خاصی روش داد.کراسیچم همین طور.
    ولی کینگ آرتور با اینکه حدودای دیقه ی 70 وارد بازی شد ولی فوق العاده بود خیلی درگیر میشد وتاتوپو از حریف نمی گرفت ول کن نبود یه گل استثنائیم که زد .دمش گرم
    کنتم خیلی امیدوارمون کرد. عالیه. بهترین کسی که می تونه یووه رو قهرمان کنه همین کاپیتان کنتست و یووه امسال با بهترین سرمربی و بهترین بازیکنان باید قهرمان شه و چیز دیگه ایم ازش انتظار نمیره.

در آخر یه بار دیگه پیروزی پر گل یووه رو به همه ی یوونتوسی ها تبریک میگم.
    امیدوارم یووه همیشه همین طوری باشه.
    امیر خان دور ورداشتی !
    خدا رو شکر که بازی رو خوب بردیم ولی نمیشه از الان مثل شما قهرمانی رو قطعی دونست ! ما که با این وضعیت چند سال اخیر محتمل هم نمیدونیم قهرمانی رو چه برسه به قطعی !
    تیمای دیگه رو هم دست کم نگیر ! ببین همین بازی با سیه نا که تو خونه حریفه عیار تیممون تا حدی مشخثص میشه !

نقل قول نوشته اصلی توسط FORZA BIANCONERI نمایش پست ها
    اینو خودم تو فوتیران نوشتم فک نکنید که کپی پیسته
    تو فوتیران اسم کاربریم Drughi Bianconeriء.
    نه بابا امیر دروگی ؛ کارت درسته !
    خوشبختانه بچه های انجمن یووه همشون انجمن نویس های خوبی هستند و الان مطمئنم من از همتون اطلاعات فوتبالیم کمتره و سعی می کنم خودمو به دوستان برسونم !
    ایشالله که فصل موفقی رو با یووه توی دربی پشت سر بذاریم !

ویرایش توسط AlexDelpiero : 09-14-2011 در ساعت 17:48

8. 5 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    ارسن ونگر
    بازیکن محبوب
    مجیدی.فان پرسی.والکات.پیکه
    اسم واقعی شما
    ارمان

IranSS_TehranJuventus

تشکر ها
    275
    تشکر شده 237 در 57 پست

دیشب نتونستم تا آخر بازی بارسا میلان رو ببینم.کم مونده اشکم در بیاد.آخه واقعا چمپیونز لیگ بدون یووه...
    اگه الان یووه جای میلان بود بهتر از اینا بازی میکرد و نتیجه میگرفت.این قلبم مطمئنه.
    هروقت گواردیولا و مورینیو تونستن با بازیکنای دو سه فصل اخیر ارسنال هرسال جزو بیگ فور بمونند و یقیه تیمهای بزرگ رو بگیرند و شانس قهرمانی بشند بعدش میتونن ادعا بزرگترین مربی هستند

10. 4 کاربر از پست مفید ای.بی.سی.دی تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

مربی مورد علاقه
    كونته
    بازیکن محبوب
    دل پيرو - علی کریمی
    اسم واقعی شما
    rasool

ItaliaPersepolisJuventus

Delpiero

تشکر ها
    15,823
    تشکر شده 7,444 در 1,309 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ای.بی.سی.دی نمایش پست ها
    دیشب نتونستم تا آخر بازی بارسا میلان رو ببینم.کم مونده اشکم در بیاد.آخه واقعا چمپیونز لیگ بدون یووه...
    اگه الان یووه جای میلان بود بهتر از اینا بازی میکرد و نتیجه میگرفت.این قلبم مطمئنه.
    ناراحت نباش سال دیگه جام مال خودمونه به هیچکسی اجازه نفس کشیدن نمیدیم

لعنت به باعث و بانی این بغض

12. 5 کاربر از پست مفید alexdelpiero_10 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228
    تشکر شده 3,950 در 856 پست

يووه ميخواد كولارف رو بگيره بازيكن خوبيه هر چي باشه از ديچيليه بهتره و ميتونه سمت چپ رو بيمه كنه اين بازيكن وقتي هم كه تو لاتزيو تو اوج بود از يووه پيشنهاد داشت اما خريت كرد و به خاطر پول رفت من سيتي اونجا اول ذخيره بوآتنگ شد و بعد انگيزش رو از دست داد از لحاظ بدني آمادست ولي از لحاظ روحي نه اگه يوونتوس بگيره ميتونه با بازي كردن دوباره روحيه اش رو بدست بياره دو دوباره بهترين دفاع چپ سري آ بشه. به نظرم خريد خيلي خوبيه و ميتونه ارزون خريده بشه و خيلي سريع تبديل به بازيكن تاپ بشه

.As captain, I must always be an example to my team-mates"
    .I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
    ".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play

Alessandro Del Piero

14. 5 کاربر از پست مفید ale10forever تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228
    تشکر شده 3,950 در 856 پست

مذاکرات یوونتوس با پسر امیر قطر
    ه نظر می رسد سران یوونتوس با پسر امیر قطر برای انتخاب نام ورزشگاه جدید بانوی پیر به توافق رسیده اند و طی روزهای اینده نام رسمی ورزشگاه یوونتوس در رسانه ها اعلام خواهد شد.

با توجه به اخبار متعدد و تیترهای انبوه جهانی در مورد استادیوم جدید یوونتوس مسئوله ی انتخاب نام رنگ تازه ای به خود گرفته و به گزارش گازتا سعود بن محمد ال ثانی می تواند امتیاز انتخاب نام را خریداری کرده و بدین ترتیب همکاری یوونتوس با سران قطری اغاز می شود.

گفتنی است سعود بن محمد ال ثانی یکی از مهم ترین اعضای کمیته ی سازماندهی جام جهانی قطر در سال 2022 و یکی از بزرگترین هواداران یوونتوس در سطح جهان می باشد
    اصلا از اين اتفاق راضي نيستم و اصلا دلم نميخواد اسم يه عرب دور و بر تيم باشه چه برسه به اينكه بخوايم يه اسم عربي هم رو ورزشگاه بذاريم فكر كنم طرفداراي يووه هم واكنش نشون بدن و نزارن اين اتفاق بيفته يوونتوس كه آرسنال نيس. من كه همون Delle Alpi ميگم حيف استاديوم به اين قشنگي نيس؟!

.As captain, I must always be an example to my team-mates"
    .I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
    ".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play

Alessandro Del Piero

16. 6 کاربر از پست مفید ale10forever تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

juventus

نقل قول نوشته اصلی توسط ale10forever نمایش پست ها
    اصلا از اين اتفاق راضي نيستم و اصلا دلم نميخواد اسم يه عرب دور و بر تيم باشه چه برسه به اينكه بخوايم يه اسم عربي هم رو ورزشگاه بذاريم فكر كنم طرفداراي يووه هم واكنش نشون بدن و نزارن اين اتفاق بيفته يوونتوس كه آرسنال نيس. من كه همون Delle Alpi ميگم حيف استاديوم به اين قشنگي نيس؟!
    من نمیدونم این ویروس عربا چیه که به جون فوتبال اروپا داره میفته !
    ولی از حق نگذریم تیمها خوب دارند از عربا استفاده می کنند !
    نمونش همین من سیتی .... الان به یکی از تیم های خوب اروپا تبدیل شدند !
    ولی کلا نمیشه با این عربا کنار اومد !
    خدا لعنتشون کنه !
    ولی هیچی مثل دل آلپی نمیشه !
    ولی مطمئنا آنیلی با نام عربی موافقت نخواهد کرد و بر فرض که آنیلی قبول کنه ؛ عمرا هوادارا قبول کنند !

18. 5 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    Antonio Conte
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    مهدی

ItaliaJuventusMilan

تشکر ها
    90
    تشکر شده 168 در 42 پست

اسم عربی روی خانه جدید یووه !!!!!!!!!!!!!!! به نظرم خیلی احمقانه است انیلی هم باید مافوق احمق باشه که اسم عربی برای دل الپی بزاره که فکر نکنم دیگه اینقدر احمق باشه

20. 5 کاربر از پست مفید DEL PIERO 10 تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    ارسن ونگر
    بازیکن محبوب
    مجیدی.فان پرسی.والکات.پیکه
    اسم واقعی شما
    ارمان

IranSS_TehranJuventus

تشکر ها
    275
    تشکر شده 237 در 57 پست

دل آلپی جای مقدسیه.هیچ عرب ک ث یف ی حق نداره حتی فکرش رو هم بکنه
    هروقت گواردیولا و مورینیو تونستن با بازیکنای دو سه فصل اخیر ارسنال هرسال جزو بیگ فور بمونند و یقیه تیمهای بزرگ رو بگیرند و شانس قهرمانی بشند بعدش میتونن ادعا بزرگترین مربی هستند

22. 4 کاربر از پست مفید ای.بی.سی.دی تشکر کرده اند .

صفحه 33 از 100 نخستنخست ... 2331323334354383 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)