[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
نمیخواستم نظر بدم ولی اسم فوتبال ایتالیا اومد وسط گفتم چیزی نگم کم لطفی کردم.
اگه بازیکنای براسا اینا رو نمیشناسن پس چیرو میشناسن؟؟؟ اون سبک مسخره ی بازی رو که فقط الکی به هم پاس میدن؟؟ هر موقع توپ میومد دست بارسا به ولله خوابم میگرفت ، توپ اون وسط مثل یه ساعت این و رو اون ور میشد تا الکی درصد مالکیت توپ بالا بره.
من نمیدونم این پپ سبکی به غیر از این بلد نیست؟؟؟
پپ توی رختکن خطاب به بازیکانا: بچه ها تا میتونید پاس بدید ، اگه تونستید گلم بزنید
به خدا همین حرفارو میگه.واقعا فکر کرده مبریه.
من توهین نمیکنم ولی اینو بدون فوتبال ایتالیا خیلی جذ اب تر از لیگ دو قطبی اسپانیاست.
لیگ اسپانیا از هفته اول تا هفته بیست و پنجم فقط دو مدعی داره که رئال و بارسا اند از هفته ی بیست و پنجم به بعد یه مدعی که اونم بارسلونه
مسابقه پیشبینی توی این لیگ راحت ترین کاریه که میشه انجام داد.
واقعا چرا نگاه میکنید؟؟؟
نتیجه که از قبل مشخصه سبک جدیدی هم توی فوتبال اسپانیا ارائه نمیشه که آدم نگاه کنه.
ولی خدارو شکر لیگ ایتالیا کاملا غیرقابل پیشبینیه.اینو همه میدونن که حتی چزنا هم از ته جدول برای اینتر گردن کشی میکنه.ناپل ، میلان ،اینتر، رم ، یووه ، لاتزیو ، فیورنتینا و چندتای دیگه که حداقل بازیه این تیما از قبل به برد یه تیم مشخص نمیشه.
لیگ انگلیس هم که فقط یا با پرس باید کار کرد یا سانتر تو گل.
دست از تعصب بر دارید. اگه بهترین لیگ به ورزشگاه ها یا تعداد تماشاگرانه، لیگ ایران خودمون با این هوادارای تبریز بهترین لیگه یا از نظر ورزشگاه ،لیگهای عربی حرف ندارند
کیفیت توی لیگ به جدال بین تیمها بستگی داره که اسپانیا فقط یه الکلاسیکو داره ، کل لیگتون توی این بازی تموم میشه.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
خیلی جالبه.چرا انقدر ادم های غیر منطقی زیاد شدن؟میلان 3 موقعیت گل داشت و بارسا 14 تا.به نظرتون نتیجه عادلانه بود؟ باشه اگه میلان این بازیکنای الکی رو که گفتی دراختیار نداشت بارسا هم ستاره هایی مثل پیکه و پویول و سانچز رو نداشت.کاش پویول از اول بازی میکرد اونموقع معنی بازی توی نیو کمپ رو میفهمیدی
همتون هر وقت به جایی که میلان رسیده رسیدید اون وقت حرف بزنید.هروقت تونستید لقب موفق ترین باشگاه جهان(The Most Seccesful Club)رو رو باشگاتون بزارید اون موقع ادعا کنید.بارسا تازه 4 ساله که پا گرفته وگرنه کسی بارسا رو نمیشناخت.
بارسا داره کاری رو میکنه که میلان 20 سال پیش میکرد حتی یه چیز پایین تر.به قول سر الکس فرگوسن.
هنوز مونده بارسا به جایگاه میلان برسه.
EZIO AUDITORE DAFIRENZE
Nothing is TRUE,Everything is PERMITED
The Most Successful Club
*Just Rossoneri*Just AC Milan*
EZIO AUDITORE DAFIRENZE
Nothing is TRUE,Everything is PERMITED
The Most Successful Club
*Just Rossoneri*Just AC Milan*
اینجا محل کل یا کری نیست.....
این قسمت باز شد تا هر کاربر بیاد و در مورد این بازی نظرات خودش رو بگه نه اینکه به نظرات دیگر کاربران کاری داشته باشه....
اگر جنبه تاپیک های نظری رو ندارید اصلا وارد نشین.
اگر باز کل یا کری ببینم، تاپیک رو میبندم.
خداحافظ اسطوره من
نظرات شخصی من......
به نظر من بارسا با این طرز فوتبال تنها میتونه حریف تیمهای انگلیسی و یا اسپانیایی بشه.
تیمهای ایتالیایی با این سیستم مشکلی ندارند.
البته لطفا بی منطق نباشین.....
مثلا نیاین بگین بارسا 5 گل به ناپلی زد....
تیمی که بزرگ در حد اروپا باشه رو گفتم.
مثلا بارسا حریف اینتر نشد.
و اینکه حریف میلان هم نشد.
سبک ایتالیا نتیجه گراییه و فوتبال زیبا معنایی نداره و درستش همینه.
بارسایی ها میان میگن ما تو بازی به میلان سر بودیم و همه بازی دستمون بود و فلان و فلان.....
اما چه فایده آخر بازی توی اسکوربورد ورزشگاه نوشتند 2-2
بارسا میاد پاس کاری میکنه و توپ رو میاره جلو وقتی به در بسته میخوره با پاس کاری میاره تا دفاع خودش دوباره میبره جلو و هی تکرار میکنه و همه میگن چه تعداد پاس بالایی.....
میلان هم آبیاتی میندازه بالا و نوچرینو میده به پاتو و اونم گل میزنه....
سبک بازی متفاوته....
پس نمیشه گفت بارسا میتونه اینکارو بکنه و میلان نمیتونه....
چون اگر اینو بگیم بر عکسش هم صدق میکنه.
یه نگاهی به آمار بندازیم:
بارسا 36 ضربه به سمت دروازه و میلان تنها 6 ضربه.
در نگاه اول تمامی فوتبالدوستان در نظرشان میاد که بارسا حاکم مطلق میدان بوده و همه بازی رو دست گرفته بوده.
اما یه کم که توش دقت کنیم میفهمیم که:
بارسا 36 ضربه زده و 10 تاش تو چارچوب بوده اما میلان از این 6 تا 3 تاش تو چارچوب بوده.
یعنی میلان نصف توپاش موفق بوده ولی بارسا حتی کمتر از یک سوم ضربه هاش.
این یعنی اینکه بارسا هرز بازی می کرده.
بیشتر جلو میریم.
بارسا از این 10 تا شوت تنها دو گل زده ولی میلان از 3 شوت خود 2 گل زده.
یعنی موفقیت و دقت میلان در ضربه های داخل چارچوب بیشتر از یک دوم است ولی بارسا موفقیتش یک پنجم است.
پس اصولی بازی کردن و نتیجه گرفتن بهتر از هرز بازی کردن و بازی به دست داشتنه.
شاید بیاین بگین سیلوا دقیقه آخر گل زد و اگر نمیزد باخته بود میلان.
اما مگه فوتبال تا پایان سوت داور ادامه نداره؟
اگر بخواین اینجوری بی منطق حرف بزنید ممکنه بگین پاتو هم ثانیه 23 گل زد.
اون غافلگیری بود اینم غافلگیری.....
پس بازی رو باید دو بر صفر میبردیم.!!!!!!!!!
این که نمیشه....
من هیچ وقت نمیام بگم گل پدرو خیلی ضایع بود و اشتباه مدافع بود و.... یا اینکه ضربه آزادتون شانسی رفت تو گل و از این جور حرفای بیخود.
2-2 مساوی شد و بازی تموم شد.
به امید بازی جذاب و ز یبا مثل همین بازی در بازی برگشت......
موفق باشید.
خداحافظ اسطوره من
البته در اینکه فوتبال ایتالیا تو نتیجه گیری قدرت بالایی داره شکی نیست
اما اینکه میگی بارسا فقط حریف اسپانیایی ها و نگلیسی هاست اصلا اینجور نیست
این دو مثال که زدی مثال های موردی بود
وگرنه من فکر میکنم لیگ اسپانیا و انگلیس در حال حاضر بالاتر از ایتالیا است
نمونشم تقابل رئال ، میلان فصل پیش
من هر چند از بارسلونا با تمام وجود متنفرم اما بازی دیشبو اتفاق میدونم و احتمال خیلی بالا میدم بارسا در بازی برگشت بازی رو راحت ببره
و هر چند میلان خیلی بزرگه و ابهتی تو اروپاست
اما الانم تو اون شرایط آرمانی گذشته نیست
البته نظر منم کاملا شخصی بود
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)