تو این تایپیک میتونید آخرین اخبار و حواشی تیم صنعتو ببینیو و بذارید.
در ضمن ذکــــر منــــبع در خبــــرها فراموش نشه!
تو این تایپیک میتونید آخرین اخبار و حواشی تیم صنعتو ببینیو و بذارید.
در ضمن ذکــــر منــــبع در خبــــرها فراموش نشه!
ویرایش توسط David7 : 12-08-2011 در ساعت 03:20
کنفرانس مطبوعاتی پیش از بازی با فولاد خوزستان
کنفرانس مطبوعاتی پیش از بازی با فولاد خوزستان روز پنجشنبه هفته جاری در اتاق کنفرانس ورزشگاه تختی برگزار میشود.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی موسسه فرهنگی ورزشی صنعت نفت آبادان، کنفرانس مطبوعاتی پیش از دیدار با فولاد خوزستان با حضور خبرنگاران و اصحاب رسانه در ورزشگاه تختی برگزار خواهد شد.
این نشست خبری راس ساعت 9 بعد از ظهر و در محل اتاق کنفرانس ورزشگاه تختی آبادان برگزار میشود.
دیدار تیمهای صنعت نفت آبادان و فولاد خوزستان در هفته ششم رقابتهای لیگ برتر روز جمعه هجدهم شهریور و از ساعت 20 در ورزشگاه تختی آبادان برگزار میشود.
شایان ذکر است که در روزهای اخیر در یکی از نشریات محلی، رایگان بودن تماشای این دیدار به مناسبت عید فطر، عنوان شده بود که این مطلب صحت ندارد و این دیدار با بلیت فروشی برگزار خواهد شد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
تساوی پایان دربی خوزستان
دربی خوزستانیها علی رغم شایستگی آبادانیها با نتیجه مساوی به پایان رسید.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی موسسه فرهنگی ورزشی صنعت نفت آبادان، دیدار بین تیمهای صنعت نفت آبادان و فولاد خوزستان از هفته ششم لیگ برتر (جام خایج فارس) با نتیجه تساوی 2 بر 2 به پایان رسید. طلاییپوشان آبادانی در تمام زمان مسابقه حاکم میدان بودند و موقعیتهای گل بسیاری را روی دروازه فولاد خوزستان به وجود آوردند که با بیدقتی مهاجمان این تیم راهی به دروازه نیافت.
طلاییپوشان آبادانی یک ضربه پنالتی را توسط علی ممبینی در دقیقه ΄84 از دست دادند.
در این مسابقه این امید شریفی تنها بازیکنی که از سوی سعید مظفریزاده در دقیقه ΄73 کارت زرد دریافت کرد.
اسامی بازیکنان تیم فوتبال صنعت نفت آبادان حبیب دهقانی، هدایت شهریاری، مصطفی صبری، میثم امیری، عباس مرداسی، لوون پاچاجیان، امید شریفینسب (΄82 علی ممبینی)، سیامک کوهنورد، طالب ریکانی (΄81 طالب ریکانی)، رسول نویدکیا (΄75 فونیکه سی)، و روح الله عرب.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پیروانی: به بازی خوب امتیاز نمیدهند.
سرمربی تیم فوتبال صنعت نفت آبادان گفت: مقابل تیم فوتبال فولاد خوزستان بازی خوبی را ارائه كردیم ولی همیشه به بازی خوب امتیاز کامل را نمیدهند.
به گزارش خبرگزاری فارس از آبادان، غلامحسین پیروانی شب گذشته پس از تساوی مقابل تیم فولاد خوزستان در نشست مطبوعاتی اظهار داشت: فكر میكنم بازی امشب به طور کامل در اختیار تیم فوتبال صنعت نفت بود.
وی اضافه کرد: در حالی تنها با یک امتیاز زمین مسابقه را ترک کرده که در دقایق پایانی دیدار یک ضربه پنالتی را از دست داده و مهاجم اهل مالی صنعت نفت نیز در محوطه شش قدم توپ را به بیرون هدایت کرد.
وی افزود: همه دیدند که صنعت نفت بازی خوبی را به نمایش گذاشت ولی با این حال به بازی خوب 3 امتیاز را نمیدهند.
سرمربی شیرازی تیم فوتبال صنعت نفت آبادان با اشاره به بدشانسی این تیم در شب مسابقه به فولاد خوزستان بیان کرد: باید اعتراف کنم که یک تیم بعضی مواقع به شانس نیز احتیاج داشته که تیم ما در شب مسابقه با تیم فولاد خوزستان این شانس را نداشت.
وی در ادامه در خصوص توهین برخی از تماشاگران حاضر در ورزشگاه به وی گفت: 20 سال است كه مربیگری میكنم و مطمئن هستم که کسانی كه توهین میكنند آبادانی اصیل نیستند. آبادانی اصیل به مربی تیمش بی حرمتی نمیكند.
سرمربی نفت آبادان همچنین از تغییرات ایجاد شده در ترکیب این مجموعه در مسابقه مقابل فولاد گفت و اضافه کرد: از تغییرات ایجاد کرده درتیمم رضایت کامل داشته و سعی میكنم در بازیها بعدی نیز آرام آرام از بازیكنان جوانتر در تركیب نفت آبادان استفاده كنم.
وی در پایان افزود: در خصوص داوری این مسابقه اظهار نظر کرده و کارشناسان این امر نظر قطعی خود را در این خصوص اعلام میکنند.
تیم فوتبال صنعت نفت آبادان در هفته ششم مسابقات لیگ برتر با نتیجه دو بر دو در مقابل فولاد خوزستان متوقف شد.
حکمت: کسانی که از باشگاه کنار گذاشته شدند بیکار نمینشینند.
مدیر عامل باشگاه صنعت نفت آبادان معتقد است، ایراداتی که کنفدراسیون فوتبال آسیا از این باشگاه گرفته است، حل شده است.
علی حکمت در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در اشکالات گرفته شده از این باشگاه از سوی AFC گفت: مواردی که به باشگاه ما گفتند بیشتر مربوط به استادیوم بود که تقریبا تمام کارها انجام شده است. گزارش کار را هم به صورت تصویری به سازمان لیگ دادیم و کارها در حال انجام است.
وی در پاسخ به این سوال که چند باشگاه میتوانند مجوز حرفهای کسب کنند، عنوان کرد: فکر نمی کنم مشکل خاصی باشد، باشگاهها تلاش میکنند تا بتوانند مجوز را کسب کنند، فکر میکنم همه باشگاهها بتوانند این مجوز را به دست آورند.
حکمت همچنین درباره علت اعتراض تماشاگران صنعت نفت به عملکرد این تیم بیان کرد: علتش این است کسانی که از باشگاه کنار گذاشته شدند بیکار نمینشینند، بخشی از دلیل اعتراض این افراد هستند. قسمت دیگرش هم این است که تماشاگران برد میخواهند و کمی عجولند. تیمی هم که مقابل ما قرار میگیرد انگیزه دارد، دفاع میکند و بازی را میبندد تا امتیاز بگیرد. کار مشکل است و هر بازی سختی خاص خودش را دارد.
مدیر عامل باشگاه صنعت نفت آبادان با اشاره به تماشاگران این تیم بیان کرد: تماشاگرانی که به ورزشگاه میآیند، قابل احترام هستند، اما کمی باید صبرداشته باشند و عجله نکنند و حرمت تیم را حفظ کنند.
حکمت با بیان این که در فوتبال ایران چارهای جز حمایت دولت وجود ندارد، اظهار کرد: فوتبال حرفهای زنجیرهوار است و همه عوامل به هم وابسته هستند. وقتی پخش تلویزیونی را دریافت نمیکنیم، چه کار باید بکنیم. با این اسپانسرها نمیشود هزینه باشگاهها را در آورد. تا زمانی که حق پخش و بلیت به باشگاه نمیرسد باید دولت حضور داشته باشد و اگرنه فوتبال از بین میرود.
او در مورد میزان وابستگی باشگاه صنعت نفت بیان کرد: باشگاه صنعت نفت آبادان هم کاملاً دولتی است و بودجه آن از طریق سازمان پالایش و پخش تامین میشود.
حکمت با قانونی خواندن نحوه اداره باشگاه گفت: باشگاه صنعت نفت هیات مدیره قانونی دارد و با هیات مدیره اداره میشود.
مدیر عامل نفت آبادان با اشاره به وزارت ورزش و جوانان بیان کرد: انتظارمان از وزیر ورزش این است که کارها را سامان بدهد به خصوص سریعتر به وضع بودجه باشگاهها رسیدگی کند، هنوز بودجه باشگاه مشخص نشده است.
پیروانی: کسب سه امتیاز بازی با ملوان برای صنعت نفت حائزاهمیت است.
سرمربی تیم فوتبال صنعت نفت آبادان گفت: کسب سه امتیاز در انزلی به همان اندازه که برای ملوان مهم است برای ما نیز حائز اهمیت است.
غلام حسین پیروانی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بازی کردن در انزلی مقابل هواداران متعصب تیم ملوان شرایط خیلی سختی دارد اما در این بازی محکوم به برد هستیم.
وی اظهار داشت: تیم ملوان مانند ما شرایط چندان خوبی در جدول ندارد و به طور حتم برای سه امتیاز به میدان میآید.
سرمربی تیم فوتبال نفت آبادان گفت: از تیم ملوان شناخت خوبی داریم و با استفاده از نقاط ضعف این تیم به برتری خواهیم رسید.
وی مهاجمان تیم ملوان را فرصت طلب و خطرناک توصیف کرد و خاطر نشان ساخت: مهاجمان تیم ملوان جز بهترین مهاجمان ایران هستند که نباید کوچکترین فرصت برای استفاده از موقعیتها را به آنها داد.
پیروانی ادامه داد: برای کسب سه امتیاز این بازی باید از فرصتها نهایت استفاده را برد مسالهای که در بازیهای قبلی در تیم نفت بوجود نیامده بود.
سرمربی نفت آبادان اظهار داشت: البته برای امتیاز گرفتن در این بازی، هافبکهای ما باید در میانه میدان دوندگی بیشتری داشته باشند و از بازی سازی هافبکهای ملوان جلوگیری کنند.
پیروانی جو ورزشگاه انزلی را مانند آبادان توصیف کرد و گفت: تماشاگران انزلی تعصب خاصی به تیم ملوان دارند و مانند آبادانیها عاشق تیمشان هستند.
تیمهای فوتبال نفت آبادان و ملوان انزلی فردا پنجشنبه و از هفته هفتم لیگ برتر در انزلی به مصاف هم خواهند رفت.
غلام پيرواني: بازي سختي را پيش رو داريم.
سرمربی تیم فوتبال صنعت نفت آبادان گفت: ملوان بندرانزلی همیشه در شهر خود خوب بازی میکند و نباید فریب بازیهای این تیم را در خارج از خانه بخوریم.
غلام پیروانی شامگاه چهارشنبه در نشست خبری پیش از بازی تیم های فوتبال ملوان بندرانزلی و صنعت نفت آبادان اضافه کرد: ملوان همیشه در بندرانزلی، تیم دیگری است و بازی در این شهر برای تمام تیمها دشوار است.
وی اظهار داشت: تیم ما در دیدار گذشته مقابل تیم فولاد خوزستان، بازی قابل قبولی را به نمایش گذاشت و متاسفانه در دقیقه 90، یک ضربه پنالتی را از دست دادیم.
وی بیان داشت: هفته جاری، تمرینات خوبی را پشت سر گذاشتیم و به دنبال ارایه یک بازی تماشاگرپسند و جوانمردانه در حضور هواداران تیم ملوان هستیم.
وی با اشاره به اینکه تیم صنعت نفت آبادان، بازیکن محروم و مصدوم ندارد، اضافه کرد: هر تیمی که در این دیدار از موقعیتهای خود بهتر استفاده کند، برنده بازی خواهد بود.
سرمربی سابق تیم فوتبال امید ایران با بیان که کارلوس کیروش مربی بزرگی است، تصریح کرد: عیار واقعی تیم ملی فوتبال ایران، زمانی محک خواهد خورد که از گروه خود بالا آمده و در برابر تیمهایی چون ژاپن، کره جنوبی و استرالیا موفق باشد.
پیروانی در پایان با اشاره به بومیگرایی صورت گرفته در تیم صنعت نفت آبادان اظهار داشت: آبادان، شهر فوتبال خیزی است و قطعاً با بها دادن به جوانان، به روزهای خوب گذشته خود باز خواهد گشت.
تیم فوتبال ملوان بندرانزلی در هفته هفتم یازدهمین دوره مسابقههای فوتبال قهرمانی لیگ برتر باشگاههای ایران (جام خلیج فارس)، ساعت 45/18 دقیقه روز پنجشنبه 24 شهریور ماه در ورزشگاه تختی شهرستان بندرانزلی، میزبان تیم صنعت نفت آبادان است.
خوشبختی در دقیقه 94
از هفته هفتم رقابتهای لیگ برتر فوتبال، تیم فوتبال صنعت نفت آبادان موفق شد در یک دیدار به یاد ماندنی، تیم ملوان بندر انزلی را شکست دهد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی موسسه فرهنگی ورزشی صنعت نفت آبادان، دیدار تیمهای صنعت نفت آبادان و ملوان بندر انزلی بعد از ظهر امروز در ورزشگاه تختی انزلی و در حضور حدود 3700 تماشاگر از ساعت 18:45 برگزار شد.
طلاییپوشان نفت آبادان در این بازی موفق شدند با گلهای میثم امیری در دقیقه 76 و فونیکه سی در دقیقه 94 انزلیچیها را در خانه خود شکست دهند.
بازیکنان صنعت نفت توانستند در این بازی با استفاده از یک بازی صبورانه و با حرفهایگری خود از حداقل فرصتهای به دست آمده روی دروازه تیم حریف حداکثر استفاده را انجام دهند و پیروزی خود را به ملوانان تحمیل کنند.
تیم فوتبال صنعت نفت آبادان با این پیروزی در روز اول هفته هفتم رقابتها، توانست خود را به جایگاه هفتم جدول مسابقات برساند و با یک جهش هفت پلهای خوشحالی را به هواداران پرشور خود هدیه دهد.
هم چنین گل تیم ملوان انزلی از روی نقطه پنالتی در واپسین ثاینههای نیمه اول دیدار به توسط علیرضا رمضانی ثمر رسید.
رفیعی قاضی میدان مصطفی صبری مدافع تیم صنعت نفت آبادان را در دقیقه 91 و علیرضا رمضانی از تیم ملوان را دقیقه 95 با کارت زرد خود جریمه کرد.
دیدار بعدی تیم صنعت نفت روز دوشنبه 4 مهر ماه در ورزشگاه تختی آبادان و در برابر تیم تراکتورسازی تبریز خواهد بود.
اسامی بازیکنان تیم صنعت نفت آبادان
حبیب دهقانی، سیامک کوهنورد، میثم امیری، هدایت شهریاری، مصطفی صبری، طالب ریکانی (65 هادی رمضانی)، عباس مرداسی، امید شریفینسب، لوون پاچاجیان (92 حجت چهارمحالی)، روح الله عرب (83 رسول نویدکیا)، و فونیکه سی.
خوشحالی مردم در آبادان پس پیروزی شیرین
مردم آبادان و هواداران تیم صنعت نفت آبادان دیشب تا ساعتها پس از پیروزی تیمشان به شادی و پایکوبی پرداختند.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی موسسه فرهنگی ورزشی صنعت نفت آبادان، پس آن که طلاییپوشان آبادان ملوانان را در انزلی مغلوب خود کردند، مردم در آبادان تا ساعتها به شادی و جشن پرداختند.
هواداران تیم صنعت نفت تا ساعتهای پایانی شب در خیابانها با به صدا در آوردن بوق خودروهای خود و در دست داشتن نشانهای زرد رنگ، خوشحالی خود را از این پیروزی شیرین ابراز کردند.
طلاییپوشان آبادان در ورزشگاه تختی انزلی ملوانان آن شهر را با گلهای میثم امیری و فونیکه سی شکست دادند.
پیروانی: به بازیكنانم گفتم كه با تعویضهای خوب ملوان را شكست میدهیم.
سرمربی نفت آبادان گفت: در روزی که ملوان روز خوبی داشت، بین دو نیمه به بازیکنانم گفتم اگر گل دوم را نخوریم میتوانیم با تعویضهایی که انجام میدهم نتیجه بازی را تغییر دهیم.
به گزارش خبرگزاری فارس، غلام حسین پیروانی پس از پیروزی دو بر یک نفت آبادان مقابل ملوان در نشست مطبوعاتی پس از بازی گفت: بازی دو نیمه تفاوت داشت. 45 دقیقه اول ملوان حاکم بود. اما در نیمه دوم تقریباً بازی دست ما بود.
وی ادامه داد: در روزی که ملوان روز خوبی داشت، بین دو نیمه به بازیکنانم گفتم اگر گل دوم را نخوریم میتوانیم با تعویضهایی که انجام میدهم نتیجه بازی را تغییر دهیم.
پیروانی با بیان اینکه نباید از تیم خوب ملوان به سادگی گذشت، تاکید کرد: انزلیچیها با توجه به مصدومانی که داشتند بازی خوبی را ارائه کردند. اما به نظرم دو تیم نفت آبادان و ملوان از جام تخت جمشید با هم مشکل داشتند و این پیروزی برای ما خیلی شیرین بود.
سرمربی نفت آبادان تصریح کرد: تماشاچیان واقعی نفت هیچ وقت من را هو نمیکنند و آنهایی که اعتراض میکنند هوادار نفت نیستند. میخواهند به پیکره تیم ما ضربه بزنند.
پیروانی افزود: هیئت مدیره نفت همیشه از من حمایت کرده و اگر یک درصد من را نخواهد همان ثانیه از نفت جدا میشوم.
دعوت والری الکسانیان به تیم ملی
والری الکسانیان به تیم ملی ارمنستان دعوت شد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی موسسه فرهنگی ورزشی صنعت نفت آبادان، صبح دیروز طی فکسی از فدراسیون فوتبال ارمنستان، والری الکسانیان ارمنستانی، مدافع تیم فوتبال صنعت نفت آبادان برای حضور در تیم ملی کشورش دعوت شد.
تیم ملی ارمنستان در چارچوب رقابتهای مقدماتی یورو 2012، 15 و 19 مهر ماه به ترتیب در برابر تیم ملی مقدونیه و ایرلند بازی میکند.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)