پاسخ به سئوالات داش ams7
سلام خسته نباشيد آقاي صادقي
سلام عزیز
سلامت باشی
1-طولاني ترين مدتي كه به انجمن سر نزدين چقدر بوده؟ (با توچه به اينكه مديريد)
ام م م م م..... 1 سال و نیم پیش بود که رفته بودم مشهد و دسترسیب به اینترنت نداشتیم. حدودآ 4 روز از سایت بی خبر بودم !
2-بهترين لحظت؟تو ورزش دانشگاه مدرسه زندگي هرچي كه از همه بهتر دوسش داري
خوب این سئوالا یکم شخصی می شهخیلی دوست ندارم در مورد این مسائل صحبت کنم
از این لحظات آدم تا می تونه باید استفاده کنه ... نمیشه یه لحظه رو بگی خوبه یا بهترینه ... توی عمر آدم مسلمآ خیلی پیش می آد
3-بدترين لحظت تو دربي ؟
2 تا چیز خیلی اعصاب من رو خورد می کنه... کی سر گلها که واقعآ بعضی ها غرغر می کنند.... یه سری از کاربران واقعآ از نظر سطح شعور در حد لیگ 2 مالدیو هستند
بلد نیستند انتقاد یا حتی پیشنهاد کنند... لحنی که همراه با طلب باشه همیشه اذیت کنندس
یه چیز دیگه هم مربوط میشه به اف سی دربی (بازی آنلاین مربیگری)
خیلی سعی کردم تا حالا به کاربرها دوروغ نگم و واقعآ نگفتم تا حالا... اما واقعآ بعضیا آدم رو مجبور می کنند و خیلی از موقع ها پشتیبان فنی گفته آقا بگذار این دکمه رو بزنیم و مشکل حل شه اما من اجازه ندادم !... ممکنه مثلآ سرور توی 5 - 6 ساعت قطع شه و چند تا بازی انجام نشه... می تونیم خیلی راحت در عض 1 دقیقه همه بازیها رو بدون محاسبه بر اساس نتیجه تصادفی (رندوم ) رقم بنیم و هیچ کس هم هیچی نفهمه ! اما این اجازه رو به خودمون ندادیم و گذاشتیم مثلآ بازیها با یک روز تاخیر انجام بشه و این تاخیر باعث میشه که اون روز ما سیاه بشه ... صندوق پیغام خصوصی من شده بعضی روز ها چند بار پر و خالی شده و اغلب هم متاسفانه با لحن بد و طلب کارانه صحبت می کنند که واقعآ متاثر می شم ... بعضی اوقات می گیم واسه چی واسه اینا زحمت می کشی؟ ولی خب ... به احترام اون درصدی از دوستان که درک می کنند و صبر می کنند ادامه می دیم و باز هم می گذاریم روال ادامه پیدا کنه و نتایج دقیقآ محاسبه شه !
4- شيريني يا ترش كدوم طعمو بيشتر ميپسندي؟
شیرینی
5- هركدومو تو يه جمله توصيف كنين
جورج بست؟ این اواخر یه دی وی دی ازش گرفتم ... بازیکن خوبی بوده اما در حد همون زمان خودش
اريك كانتونا؟ بیشتر شخصیتش توی ذهن ها مونده ... برخورد های عجیب و غریبش ... من که اسمش رو می شنوم یاد یه گل زیباش می لفتم که چیپ زده و یاد یقه هاش
اينترنت؟ خوبه ... اما توی ایران سرعتش کمه
دربي؟ بد نیستاما زحمتش زیاده
اينترنت اكسپلور؟ از فایرفاکس بهتره
فوتبال؟ اگه نبود با چی سرمون رو اینقدر گرم می کردیم ؟البته سطحش توی ایران پایین تره از بسکتبال
لیگ بسکتبال ایران جذابیتش بالاتره از لیگ فوتبالمون
![]()
vpn?واجبه واجب ... اگه نداری اینترنت نیا
شكلك چاكريم؟یکی از بچه ها پیشنهاد کرد منم اضافه کردم به شکلکا
یاد اون افتادم
6-قشنگ ترين امضا بنظر شما مال كدوم كاربره؟ امضاها عوض می شه ولی یه کاربر بود به اسم آقای فکر کنم MEHRAB_SS که زیاد هم نمی آد . توی امضاش جمله جالبی نوشته بود.
نوشته بود وقتی به دنیا می آی تو گریه می کنی و همه می خندند. طوری زندگی کن که وقتی رفتی همه گریه کنند و تو بخندی . نمی دونم عوض کرده یا نه !
7- قشنگ ترين آواتار؟
آواتار یه کاربر رمی بود ..... فکر کنم نام کاربریش AS_ROMA باشه که عکس توتی رو گذاشته
8- قشنگ ترين نام كاربري تو دربي؟
الان حضور ذهن ندارمنپیچوندما ... چیزی به ذهنم نیومد که خیلی متفاوت باشه ... البته بعضیا هستن که نام کاربریشون خیلی عجیبه واسم که چرا از بین این همه اسم چرا اینا رو انتخاب می کنند ! اما خب نمی گم که کسی خدای نکرده ناراحت نشه
9-به نظرتون كدوم بازيكن تو فوتبال حروم شد؟(به چيزي كه لياقتشو داشت نرسيد)
الان می گم توتی باز رمی ها جبهه می گیرن... اما خب بیش از اینکه توتی از رم استفاده کنه رم از توتی استفاده کرد و شاید اگه تیم های دیگه و مطرح تر بود می تونست حداقل یک سال بهترین بازیکن اروپا شه یا از نامزدهای اصلی باشه ( دلیل حرفم هم اینه مثلآ شما فکر کنین فابیو کاناوارو شد بهترین بازیکن سال جهان... همه می دونیم که اون بازیکن بزرگی هست اما خب اگه کاناوارو می تونه به این جایزه برسه توتی نمی تونه؟ )
10- اسباب بازي مورد علاقه ي دوران بچگياتون چي بود ؟
یه فولوکس غورباقه ای داشتمخیلی باحال بود ... عقبش یه چی داشت می چرخوندی کوک می شد بعدش می گذاشتی زمین تند حرکت می کرد ووو خیلی باحال بود
![]()