به نام خدا
در این تاپیک اخرین اخبار از باشگاه رئال مادرید در فصل
2011-2012
به نام خدا
در این تاپیک اخرین اخبار از باشگاه رئال مادرید در فصل
2011-2012
HALA MADRID
ویرایش توسط AL1reZA : 05-31-2012 در ساعت 05:01
روبن پرس: همیشه در برنابئو دزدی می شود
روبن پرس، ستاره خط میانی باشگاه ختافه در صحبتهایی که در صفحه توئیترش قرار داده به انتقاد از عملکرد داور مسابقه رئال- ختافه پرداخته.
این بازیکن باتجربه با انتقاد از عملکرد کلوس گومس، داور بازی شنبه شب ورزشگاه برنابئو به این نکته اشاره کرده که در انتظار قضاوتی این چنینی بوده است:« با آمدن به برنابئو می دانی که چه خواهد شد. همیشه در اینجا یک دزدی انجام می شود ولی در مقابل آن هیچ کاری نمی توانی انجام دهی.»
روبن پرس در جریان این بازی روی نیمکت ذخیره های تیمش قرار داشت و نتوانست حتی برای دقیقه ای د وارد زمین چمن شود.
کلوس گومس، داور این مسابقه در جریان بازی و در پی خطایی که یکی از بازیکنان ختافه روی کریستیانو رونالدو مرتکب شد،یک ضربه پنالتی به نفع کهکشانی ها اعلام کرد ولی با تماشای تصاویر مربوط به بازی مشخص است که این برخورد در خارج از محوطه جریمه رخ داد و شاید اگر این پنالتی اعلام نمی شد و رئال از روی نقطه پنالتی به گل نمی رسید، بازی به نحو دیگری پیش می رفت
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
مورينيو:زيدان در بهبود بنزما به ما کمک کرد
مربي پرتغالي در صحبتهايي از نقش موثر زيدان در درخشش بنزما صحبت کرده است.
مورینیو مربی پرتغالی رئال مادرید معتقد است که در برد 2-4 تیمش مقابل ختافه در هفته دوم رقابتهای لالیگا، زین الدین زیدان هم موثر بوده است. با گلزنی کریم بنزما در این دیدار و گلهای کریستیانورونالدو وگونسالیو ایگواین، رئال به سه امتیاز این بازی دست یافت و به صدر جدول رقابتهای لالیگا رسید.
مورینیو معتقد است که بنزمای 23 ساله شایسته تمجید است و به این نکته اشاره کرد که زیدان هم بنزمای جوان را نصیحت کرده است:« بنزما به خاطر تغییر وتحولاتی که داشت واقعا شایسته تعریف و تمجید است. او از من ، از هم تیمی هایش و از زی زو کمک های زیادی گرفت ولی تلاش او قابل تقدیر است.»
آقای خاص ادامه داد:« بنزما رفتار فوق العاده ای دارد و همیشه بازیکن باکیفیتی است و این را همه می توانند ببینند. بعد از او هم ایگواین بازی های خوب خود را ارائه داد. او با تیم ملی آرژانتین گلزنی کرد ودر سطح خوبی بازی کرد و در بازی شنبه شب هم به گل رسید. همان طور که روز جمعه گفته بودم هر دوی اینها(ایگواین و بنزما) واقعا مهاجمان خوبی هستند.»
البته مربی باتجربه رئال توقعات زیادی از تیمش دارد:« ما مقابل ختافه 4 گل زدیم ولی به راحتی می توانستیم بازی را با 7 یا 8 گل به پایان ببریم. از سوی دیگر ختافه هم می توانست 3 یا 4 گل بزند.ما به آنها اجازه دادیم تا بازی شان را پیاده کنند. ختافه تیم منسجمی است و وقتی درکنار زمین ایستاده بودم می شنیدم که بازیکنان این تیم به هم دستوراتی می دهند تا نظم و انسجام را در زمین پیاده کنند. آنها به خوبی بازی ما را ارزیابی کرده و خود را برای این بازی آماده کرده بودند.»
گفتنی است، رئال مادرید چهارشنبه شب و در اولین بازی اش در لیگ قهرمانان اروپا در زاگرب به مصاف دیناموزاگرب می رود
varzesh3
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
بیلی مک نیل:رئال تیم اشرافی اروپاست و اتلتیکو یک تفاله
اسطوره سابق باشگاه سلتیک در صحبتهایی به انتقاد ازاتلتیکومادرید پرداخته و این تیم را تفاله خوانده
Getty
سایت گل- بیل مک نیل، یکی از سرشناس ترین بازیکنان سالهای نه چندان دور باشگاه سلتیک گلاسکو به شدت به اتلتیکومادرید توهین کرده و این تیم را تفاله خوانده
این درحالی است که این دو تیم کمتر از یک هفته دیگر در رقابتهای لیگ اروپا مقابل هم قرار خواهند گرفت.
این درحالی است که این دو تیم که در نیمه نهایی لیگ اروپا در سال 1974 مقابل هم قرار گرفته اند،خاطرات خوبی از هم ندارند و همین سبب شده تا مک نیل در ستون ویژه اش در روزنامه «اسکاتیش سان » بنویسد:
«رئال مادرید برای من یک تیم اشرافی در فوتبال اروپاست ولی همسایه های آنها تفاله هستند. حتی شایستگی حضور در چنین شهر جذاب و زیبایی را ندارند.» اسطوره فوتبال سلتیک به این نکته اشاره کرده که اتلتیکو در دهه 70 میلادی:« تیم خاص و ویژه ای را برای ویران کردن ما سازمان دهی کرد. قاتلانی که دیگر در اسپانیا بازنگشتند.واکنشی که جینکی مقابل اوباشهای اتلتیکو به نمایش گذاشت واقعا تعجب آور بود. اگر یکی دو تا از ضربه ها و خطاهایی که روی جینکی انجام دادند را در خیابان انجام داده بودند، تعدادی از حیوانات اتلتیکو روانه زندان می شدند.»
goal.com
HALA MADRID
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
بنزما:دوستي باكريس ومسعود به نفع من است
مهاجم فرانسوي تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا گفت: بدون شک دوستي با کريس و مسعود به نفع من است.
![]()
به نقل از آس اسپانیا، کریم بنزما بازیکن گلزن و مورد علاقه مورینیو در ترکیب ثابت رئال مادرید تصریح کرد: نمی شود به تنهایی به همه چیز رسید، دوستی با کریستیانو و اوزیل به من کمک کرد تا سطح فوتبال خود را گسترش و ارتقا ببخشم.
وی افزود: همیشه ویروس فیفا گریبانگیر تیمهای باشگاهی می شود اما بازیکنانی موفق هستند که هم در تیم ملی بدرخشند و هم در تیم باشگاهی خود و از این که هم مربیان فرانسوی و هم مربی پرتغالی از من راضی هستند بسیار خوشحالم.
وی ادامه داد: وقتی حمله می کنیم از اینکه در کنار رونالدو و اوزیل هستیم احساس خوبی دارم، توپ بین ما خیلی سریع رد و بدل می شود و این یک برگ برنده بزرگ است.
varzesh3
لوتار ماتئوس: اوزیل می تواند بهترین بازیکن سال دنیا شود
ستاره سابق تیم ملی آلمان در صحبتهایی اعلام کرد که مسعوت اوزیل توانایی این را دارد تا عنوان بهترین بازیکن سال دنیا را مال خود کند
لوتار ماتئوس معتقد است که مسعوت اوزیل می توانددر آینده ای نزدیک بهترین بازیکن دنیا لقب بگیرد
بازی ساز باشگاه رئال مادرید در اوج آمادگی است و با درخشش در تیم باشگاهی اش و تیم ملی کشورش، سال گذشته نامش را در لیست نامزدهای دریافت توپ طلا می دید ولی در نهایت لیونل مسی این عنوان را مال خود کرد.
ماتئوس آخرین بازیکن آلمانی ای بود که در سال 1991 این عنوان را مال خود کرد ولی او که اکنون هدایت تیم ملی بلغارستان را در دست دارد مطمئن است که اوزیل می تواند روزی این جایزه را مال خود کند
ماتئوس در صحبتهایی به سونتاگ اکسپرس گفت:« مسعوت اوزیل توانایی این را دارد که به عنوان یک آلمانی عنوان بهترین بازیکن سال فیفا را مال خود کند.»
بازیکن سابق تیمهای بایرن مونیخ و اینتر معتقد است که بازی کردن در رئال مادرید می تواند اوزیل رادر راستای رسیدن به عنوان بهترین بازیکن دنیا به جلو براند:« رئال مادرید از نظر بین المللی تیم بزرگتری از بایرن مونیخ است. دقیقا مثل شرایطی که لیگ ایتالیا در آن زمانی که من این جایزه را مال خود کرده بودم ، داشت.»
ماتئوس در ادامه ابراز امیدواری کرد تا بتواند با سران فدراسیون فوتبال بلغارستان به توافق جدیدی دست بیابد و با وجود شکستهای اخیر تیمش مقابل انگلیس و سوئیس در سمت خود باقی بماند:« من برای تمدید قراردادم با فدراسیون فوتبال بلغارستان، به صورت شفاهی به توافق رسیده ام. برای من واضح است که قراردادم تا سال 2013 تمدید خواهد شد. چون دو مرد متشخص بعد از توافق لفظی برسر این موضوع باهم دست دادند.»
goal.com
رائول بعد از بازنشستگي به رئال بازمي گردد
مدير برنامه هاي رائول مهاجم اسپانيايي شالکه اعلام کرد او بعد از خداحافظي از فوتبال به رئال باز مي گردد.
![]()
مدیربرنامه های رائول گونسالس مهاجم اسپانیایی شالکه اعلام کرد او بعد از خداحافظی از فوتبال به رئال مادرید بازمی گردد.
این ستاره بزرگ تابستان 2010 بعد از 16 سال حضور در رئال این تیم را به عنوان بازیکن آزاد ترک کرد و به شالکه پیوست اما به روزهای پایانی فوتبالش نزدیک می شود.
قرارداد او سال آینده به اتمام می رسد و هنوز مشخص نیست آیا او در بوندسلیگا می ماند یا خیر.
جینس کارواخال مدیر برنامه های رائول می گوید:" رائول وقتی فوتبالش تمام شود به رئال مادرید بازمی گردد."
"شالکه سال گذشته به رائول پیشنهاد تمدید قراردادش برای یک سال دیگر را ارائه داد اما هنوز مشخص نیست رائول این پیشنهاد را قبول می کند یا آن را رد می کند. او می خواهد بداند تا پایان فصل شرایط چگونه پیش می رود."
"او تا سال 2012 با شالکه قرارداد دارد و می خواهد بداند در سن 35 سالگی آیا می تواند برای تیمش مفید باشد یا خیر."
رائول فصل گذشته در تمامی رقابتها برای شالکه 19 گل به ثمر رساند و نقش موثری در صعود این تیم به نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا داشت.
varzesh3
HALA MADRID
اوزيل مي تواند بهترين بازيکن سال دنيا شود
ستاره سابق تيم ملي آلمان در صحبتهايي اعلام کرد که مسعوت اوزيل توانايي اين را دارد تا عنوان بهترين بازيکن سال دنيا را مال خود کند.
![]()
لوتار ماتئوس معتقد است که مسعوت اوزیل می توانددر آینده ای نزدیک بهترین بازیکن دنیا لقب بگیرد
بازی ساز باشگاه رئال مادرید در اوج آمادگی است و با درخشش در تیم باشگاهی اش و تیم ملی کشورش، سال گذشته نامش را در لیست نامزدهای دریافت توپ طلا می دید ولی در نهایت لیونل مسی این عنوان را مال خود کرد.
ماتئوس آخرین بازیکن آلمانی ای بود که در سال 1991 این عنوان را مال خود کرد ولی او که اکنون هدایت تیم ملی بلغارستان را در دست دارد مطمئن است که اوزیل می تواند روزی این جایزه را مال خود کند
ماتئوس در صحبتهایی گفت:« مسعوت اوزیل توانایی این را دارد که به عنوان یک آلمانی عنوان بهترین بازیکن سال فیفا را مال خود کند.»
بازیکن سابق تیمهای بایرن مونیخ و اینتر معتقد است که بازی کردن در رئال مادرید می تواند اوزیل رادر راستای رسیدن به عنوان بهترین بازیکن دنیا به جلو براند:« رئال مادرید از نظر بین المللی تیم بزرگتری از بایرن مونیخ است. دقیقا مثل شرایطی که لیگ ایتالیا در آن زمانی که من این جایزه را مال خود کرده بودم ، داشت.»
ماتئوس در ادامه ابراز امیدواری کرد تا بتواند با سران فدراسیون فوتبال بلغارستان به توافق جدیدی دست بیابد و با وجود شکستهای اخیر تیمش مقابل انگلیس و سوئیس در سمت خود باقی بماند:« من برای تمدید قراردادم با فدراسیون فوتبال بلغارستان، به صورت شفاهی به توافق رسیده ام. برای من واضح است که قراردادم تا سال 2013 تمدید خواهد شد. چون دو مرد متشخص بعد از توافق لفظی برسر این موضوع باهم دست دادند.»
varzesh3
HALA MADRID
گزارش روز: برابری بنزما با مسی در سال 2011
او در جمع بهترین گلزنان سفیدها و بالاتر از میاتویچ و روبینیو قرار گرفته است
Gettyimages
سایت گل – گل زدن در رئال مادرید تنها به کریس رونالدو ختم نمی شود . بنزما با دو گلی که در برابر ختافه به ثمر رساند عدد گلهای زده خود را به 31 رساند.
با دو گلی که او در هفته سوم لالیگا وارد دروازه ختافه کرد، تعداد گلهای زده او و مسی در سال 2011 در لیگ اسپانیا در عدد 16 با هم برابر شد. قبل از آنها نگردو با 18 و کریس رونالدو با 27 گل قرار دارند.
جای کریم در بین بهترین مهاجمان اروپاست . ستاره فرانسوی با درخشش در دیدار شنبه شب تیمش مقابل ختافه، توانست بار دیگر نام خود را برسر زبانها نشانده و به مورینیو نشان دهد که می تواند روی او حساب ویژه ای باز کند. ستاره فرانسوی با گلزنی در دیدار شنبه شب، علاوه بر برابری تعداد گلهایش با مسی در سال 2011، رکورد گلزنی ریموند را پشت سرگذاشت گذاشت و اکنون برای بدست آوردن رکورد هموطنش ، زیدان با 37 گلی که برای رئال به ثمر رسانده، تلاش خواهد کرد .
او در جمع بهترین گلزنان سفیدها و بالاتر از میاتویچ و روبینیو قرار گرفته است
goal.com
HALA MADRID
كاسياس: رئال مادريد زندگي من است
دروازهبان تيم فوتبال رئال مادريد در حمايتي بحث برانگيز از مورينيو گفت: داشتن يک مربي با شخصيت افتخار ما است.
![]()
به نقل از مارکا اسپانیا، ایکر کاسیاس دروازهبان اول رئال مادرید در آستانه دیدار تیمش مقابل دیناموزاگرب از گروه D (فردا شب) گفت: داشتن یک مربی با شخصیت مثل مورینیو یک افتخار بزرگ برای ما است و این برگ برنده بزرگ در این فصل به داد ما خواهد رسید و نقصهایمان را برطرف خواهد کرد.
اظهارات کاسیاس درباره مورینیو در حالی منتشر میشود که در آستانه بازیهای مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا عموم رسانههای قاره سبز تحلیلها و گزارشهایی علیه آقای خاص و رفتار زشت او در بازی های اخیر منتشر کردهاند.
کاسیاس ادامه داد: هدف اول و همیشگی من این است که در رئال مادرید به بازنشستگی برسم و در سالی که از فوتبال خداحافظی میکنم نام نیکی از من در جهان ورزش باقی مانده باشد. رئال مادرید زندگی من است و امسال سالی است که میشود به تعداد افتخاراتمان اضافه کنیم.
varzesh3
HALA MADRID
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)