Design & Developed BY Patira

صفحه 11 از 99 نخستنخست ... 9101112132161 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 101 تا 110 , از مجموع 989
    عضو Derby

پست مورد علاقه
    دروازه بان
    مربی مورد علاقه
    علی دایی
    بازیکن محبوب
    حقیقی_فشنگچی_معمارزاده_کاسیاس_کاکا
    اسم واقعی شما
    MohaDeseh

SpainPersepolisRealMadrid

تشکر ها
    1,665
    تشکر شده 2,086 در 372 پست

Ohum ㋡ ㋡ بهارستان دربی @ جلد دوم ㋡

خـــــوب!...به سلامتی و میمنت جلد اول بهارستان هم 100 صفحه اش کامل شد و حالا باید جلد دوم بهارستان دربی رو راه بندازیم
    اما....
    یه توضیحی میدم برای تازه واردها...
    توی این قسمت هر نوع بحثی...هر حرفی زده میشه...
    به نوعی صحبت های خودمونی اعضای سایته...
    فقط دوستای محترم این چند مورد رو لطفا قراموش نکنین:
    1- احترام همدیگرو نگه دارین
    2-به نظرات و عقاید و سلیقه های شخصی همدیگه احترام بذارین
    3-تا احد امکان از دادن اسپم خودداری کنین
    پیشاپیش ممنون بابت همکاریتون
    دوستان...یا علی

هـــــــر چـــه دل تنگت میخواد بگــــــو
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

ارادتمند تــــــــا تــــــه دنـــــیا...شک نکن!!
    ویرایش توسط AlexDelpiero : 08-31-2011 در ساعت 18:03

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    FerGoseN - MorInhO- Zidane
    بازیکن محبوب
    CR7-LM10-All Players RealMadrId and ManuTd
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825
    تشکر شده 30,590 در 6,151 پست

ویترین امتیازات

عکس های بامزه و خنده دار

HALA MADRID

3. 9 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دروازه بان
    مربی مورد علاقه
    علی دایی
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    MohaDeseh

تشکر ها
    1,665

پیش فرض کامپیوتر بالاخره مذکر هست یا مونث ؟؟

معلم زن اسپانیایی داشت به شاگرداش توضیح می‌داد که اسامی در زبان اسپانیایی برخلاف انگلیسی مذکر و مونث هستند.
    برای مثال خانه مونث هستش و مداد مذکر

یک دانش آموز پرسید “جنسیت کامپیوتر چیه”
    معلم بجای جواب دادن کلاس را به دو دسته تقسیم کرد:
    آقایان و خانم‌ها و از آنها خواست خودشان تصمیم بگیرند که آیا کامپیوتر مذکر است یا مونث.
    از هر گروه خواسته شد ۴ دلیل برای توصیه‌شان بیاورند.

گروه آقایان تصمیم گرفتند که جنسیت کامپیوتر قطعا باید مونث باشه چون:
    ١) هیچ کس غیر از سازندگان‌شان از منطق داخلی‌شان سر در نمی‌آورد
    ٢) زبان فطری‌شان برای هیچ کس غیر از خودشان قابل درک نیست
    ٣) حتی کوچک‌ترین اشتباه در حافظه طولانی مدت‌شان باقی می‌ماند تا زمانی آن را به یاد بیاورند (به رخ بکشند)؛
    ۴) به محض این که به یکی از آنها تعهدی پیدا کردی، میفهمی که نصف حقوقت رو باید خرج لوازم جانبیش کنی.

گروه خانم‌ها به این نتیجه رسیدند که کامپیوتر باید مذکر باشد چون:
    ١) اگه بخواهی بهشون بگی کاری رو انجام بدن، اول باید روشنشون کنی
    ٢) اونها اطلاعات زیادی دارند اما هنوز خودشون نمی تونن فکر کنن
    ٣) از اونها انتظار حل مشکلات میره، اما نصف اوقات خودشون مشکلن؛
    ۴) به محض این که نسبت به یکیشون تعهدی پیدا می‌کنی،
    می‌فهمی اگه یکمی دیگه صبر کرده بودی، یک مدل بهتری می‌تونستی داشته باشی.

و نتیجه؛
    ………. برنده شدند

نمی گم کیا برنده شدن ، چون هر دو گروه راست گفتن !
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

5. 7 کاربر از پست مفید MohaDeseh تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دروازه بان
    مربی مورد علاقه
    علی دایی
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    MohaDeseh

تشکر ها
    1,665

پیش فرض فرهنگ لغت خاله،عمه،دایی،عمو

۱- خاله
    معنای لغوی : خواهر مادر
    معنای استعاره ای : هر زنی که با مادر رابطه ی گرم و صمیمی داشته باشد .
    نقش سمبلیک : یک خانم مهربان و دوست داشتنی که خیلی شبیه مادر است و همیشه برای شما آبنبات و لباس می خرد .
    غذای مورد علاقه : آش کشک.
    ضرب المثل : خاله را میخواهند برای درز ودوز و گرنه چه خاله چه یوز. خاله ام زائیده، خاله زام هو کشیده. وقت خوردن خاله خواهرزاده رو نمی شناسه. اگه خاله ام ریش داشت، آقا داییم بود .
    زیر شاخه ها : شوهر خاله: یک مرد مهربان که پیژامه می پوشد و به ادبیات و شکار علاقه مند است. دختر خاله/پسر خاله: همبازی دوران کودکی که یا در بزرگسالی عاشقش می شوید اما با یکی دیگه ازدواج می کنید یا باهاش ازدواج می کنید اما عاشق یکی دیگه هستید .
    مشاغل کاذب : خاله زنک بازی، خاله خانباجی .
    چهره های معروف : خاله خرسه، خاله سوسکه.
    داشتن یک خاله ی مجرد در کودکی از جمله نعمات خداوندی است .

۲- عمه
    معنای لغوی : خواهر پدر
    معنای استعاره ای : هر زنی که با پدر رابطه ی گرم و صمیمی داشته باشد/هر زنی که مادر چشم دیدنش را نداشته باشد .
    نقش سمبلیک : به عهده گرفتن مسئولیت در موارد ذیل : ۱ – جواب همه ی حرف های بدی که میزنید . مثال : عمته … ۲ – جواب همه ی محبت هایی که می کنید. مثال: به درد عمه ات می خوره … ۳- توجیه کلیه ی بیقوارگی ها/رفتارهای نامتناسب شما (تنها برای دخترخانم ها). مثال: به عمه ات رفتی . ۴ – خیلی چیزهای بدِ دیگه. از ذکر مثال معذوریم …
    غذای مورد علاقه : شله زرد، سمنو .
    ضرب المثل : ندارد (تخفیف به دلیل تعدد در نقش های سمبلیک ).
    زیر شاخه ها : شوهر عمه: یک مرد پولدار که سیبیل قیطانی دارد . پسرعمه/دخترعمه: همبازی دوران کودکی که در بزرگسالی حالتان را به هم می زنند .
    چهره های معروف : عمه لیلا .
    ترجیع بند : دختر که رسید به بیست، باید به حالش گریست. (شما رو نمی دونم ولی من اینو از عمه ام می شنوم نه از خاله ام !)
    داشتن یک عمه که در توصیفات فوق صدق نکند جزو خوش شانسی های زندگی است .
    ۳ – دایی
    معنای لغوی : برادر مادر
    معنای استعاره ای : هر مردی که با مادر رابطه ی گرم و صمیمی داشته باشد/هر مردی که پتانسیل کتک خوردن توسط پدر را داشته باشد .
    نقش سمبلیک : یکی از معدود مردانی که هر چند به سیاست علاقه مند است اما حس گرمی به شما می دهد، همیشه حرفهایتان را می فهمد و می شود پیشش گریه کرد .
    غذای مورد علاقه: فسنجون .
    ضرب المثل : عروس را که مادرش تعریف کنه، برای آقا داییش خوبه. اگه خاله ام ریش داشت آقا داییم بود .
    زیر شاخه ها : زن دایی: یک زن چاق و شاد که خیلی کدبانو است و جلوی مادر قپی می آید . پسردایی/دختردایی: همبازی دوران کودکی که در بزرگسالی مثل یک همرزم ساپورتتان می کنند .
    چهره های معروف : علی دایی، دایی جان ناپلئون .
    ترجیع بند : همه چیز زیر سر این انگلیساست .
    سعی کنید حتما حداقل یک دایی داشته باشید .
    ۴ – عمو
    معنای لغوی : برادر پدر
    معنای استعاره ای : هر مردی که با پدر رابطه ی گرم و صمیمی داشته باشد .
    نقش سمبلیک : یکی از مردانی که شما همیشه باید بهش بوس بدهید و بعد بروید کارتون ببینید تا او با پدر حرفهای جدی بزند. یکی از مردانی که مادر به مناسبت آمدنش قرمه سبزی می پزد و همیشه وقتی می رود پدر ساکت شده، به فکر فرو می رود .
    غذای مورد علاقه : قرمه سبزی، آبگوشت .
    ضرب المثل : عقد دختر عمو پسر عمو را در آسمان بستند .
    زیر شاخه ها : زن عمو : یک زن خوشگل که زیاد به شما توجه نمی کند و خودش را برای مادر می گیرد، دخترعمو/پسرعمو: همبازی دوران کودکی که اگر تا هجده-بیست سالگی دوام آورده باهاش ازدواج نکنید خطر را از سر گذرانده اید .
    مشاغل کاذب : بازی در قصه های ایرانی .
    چهره های معروف : عمو زنجیرباف، عمو یادگار، عمو پورنگ .
    داشتن یک عمو ی پولدار خیلی خوب است .

7. 6 کاربر از پست مفید MohaDeseh تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دروازه بان
    مربی مورد علاقه
    علی دایی
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    MohaDeseh

تشکر ها
    1,665

دخترها نمی‌توانند
    ۱- با داشتن دماغی تیر کمونی یا عقابی متالیک به جراح مراجه نکنند!
    ۲- با دیدن یکی خوش تیپ‌تر از خودشون، میگرن نگیرن و از زور ناراحتی غش نکنند!
    ۳- با داشتن قدی کوتاه کفش پاشنه ۶۰ سانتی نپوشند و احساس قد بلندی نکنند!
    ۴- روزی ۲۴ ساعت با تلفن حرف نزنند!
    ۵- روزی ۳۰-۴۰ هزار تومان آت و اشغال نخرند!
    ۶- از مهمونی و عروسی و برای هم خالی نبندند و با خالی‌بندی لایه اوزون رو سوراخ نکنند!
    ۷- با یه دماغ عمل کرده احساس خوشگلی نکنند و فکر نکنند که مادر زادی همینجوری بودن!
    ۸- مطالب چرت و پرت این قسمت رو بخونند و از عصبانیت سکته نکنند!

پسرها نمی‌توانند
    ۱- با داشتن هیکلی ضایع تیشرت تنگ نپوشند و فیگور نگیرند!
    ۲- از کلاس پنجم دبستان صورتشون رو سه تیغه نکنند و after shave نزنند!
    ۳- پس از یافتن اولین مو در پشت لب احساس مردانگی نکنند و به فکر ازدواج نیفتند!
    ۴- در میهمانیها و محافل خانوادگی احساس بامزگی نکنند و چرت و پرت نگویند!
    ۵- ادعای با مرامی و با معرفتی و با وفایی و غیره نکنند!
    ۶- کت و شلوار صورتی با بلوز زرد نپوشند و کراوات قهوه‌ای نزنند!
    ۷- احساس با غیرتی نکنند و راه به راه به آبجی کوچیکه گیر ندهند!
    ۸- از ۹ سالگی پشت ماشین باباشون نشینند و پدر ماشین رو در نیارند!
    ۹- چرت و پرت نگند و از خودشون تعریف نکنند!

9. 9 کاربر از پست مفید MohaDeseh تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک وسط
    مربی مورد علاقه
    جوزپ گواردیولا
    بازیکن محبوب
    لیونل مسی
    اسم واقعی شما
    سینا

SpainSS_TehranBarcelona

Ali Karimi

تشکر ها
    1,939
    تشکر شده 6,824 در 1,678 پست

..یک شوهر با قیافه معمولی

...یک حلقه ساده

...مجلس عروسی ساده و کم خرج

...ماه عسل در هر جایی

...یک خانه کوچک برای بچه ها که بازی کنند

...بچه هایی دوست داشتنی

...شوهر مرد خانواده است

...ولی سخت کار میکنه

...یک ماشین کوچک برای خرید کردن

...یک ماشین دیگه برای بچه ها

...مقداری کلکسیون

...کفش هایی برای مناسبت های
    مختلف

...تعدادی لباس و لوازم زیبا

...مقداری لوازم زیبایی

...مقداری لوازم آرایش

...سالی یک بار مسافرت خارج
    از کشور

...تعداد بیشتر مسافرت های داخل کشور

...شام های رویایی

...گهگاه کادو

...و در آخر مقداری تضمین

...فقط همین

...خانم ها اصلا پرتوقع نیستند

دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود

11. 10 کاربر از پست مفید David Sina تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

مربی مورد علاقه
    كونته
    بازیکن محبوب
    دل پيرو - علی کریمی
    اسم واقعی شما
    rasool

ItaliaPersepolisJuventus

Delpiero

تشکر ها
    15,823
    تشکر شده 7,444 در 1,309 پست

پـَـــ نــه پـَـــ

تو پارک نشستم گیتار میزنم..دختره اومده میگه آقا گیتار میزنی؟ پـَـــ نــه پـَــ سه تار مشهدیه چاق شده ..دارم ویبراتور بهش میزنم چربی هاش بسوزه

——— جملات خنده دار پـَـــ نــه پـَــ ———

زنگ زدم ۱۱۸ میگم : حمید علیزاده ، میگه : شمارشو میخوای؟ میگم: پـَـــ نــه پـَـــ دارم خودمو معرفی میکنم، اسم شما چیه؟

رفتم کفاشی میگم : آقا واکس دارید؟ میگه: واسه کفشت میخوای؟ میگم: پـَـــ نــه پـَـــ میخوام باهاش پوستم رو استتار کنم برم سومالی ببینم واقعا قحطیه یا خالی بندیه!!

داداشم تو حموم زده زیر آواز، بهش میگم میشه نخونی؟ میگه صدام بده؟ میگم پـَـــ نــه پـَـــ میترسم آب بپره تو گلوت خفه شی یکی از استعدادهای موسیقی کشورو از دست بدیم!!

رفتم کلاس زبان میگه میخوای انگلیسی صحبت کنی؟گفتم: پـَـــ نــه پـَـــ اومدم زبون پشه هارو یاد بگیرم آخه یکیشون هرشب میاد زیر گوشم دردودل میکنه

بازی پرسپولیس شروع شده بود تازه . دوستم بهم sms زد : گل !!! گفتم : کی زد ؟؟ مس ؟؟؟ گفت : پـَـــ نــه پـَـــ پرسپولیس .

از حمید استیلی میپرسن چرا محمد رو تو بازی با مس سرچشمه تعویض کردی ؟؟ بد بازی کرد ؟؟ میگه : پـَـــ نــه پـَـــ خواستم استراحتش بدم بازی بعد با شیث بذارمش تو زمین ۲ تایی دفاع رو جمع کنن .

سوار اتوبوس شدم، کرایه اش سی صده، وقته پیاده شدن ۲ تا دویستی دادم راننده،بر گشته می گه یه نفری؟؟؟ پـَـــ نــه پـَـــ دو نفریم، می خوایم گولت بزنیم

آقا ببخشید این لباسه که تن مانکن کردید فورشیه ؟!؟ پـَـــ نــه پـَـــ اینو پوشوندیم مانکنه سرما نخوره

یکی از همکلاسیای قدیممو دیدم با لباس خدمت و کچل.بهش میگم سربازی؟ پـَـــ نــه پـَـــ مدیر عامل شرکتم برای اینکه ریا نشه اینجوری لباس پوشیدم.

رفتم بالای برج میخواستم خودمو بندازم پایین یارو میگه میخوای خودکشی کنی؟ میگم پـَـــ نــه پـَـــ اومدم ببینم سرعت صفر تا صدم از این بالا تا پایین چقدر میشه، بجای پروژه بدم دانشگاه.

به مامانم می گم قوری کجاست؟ می‌گه می خوای چای بخوری؟ پـَـــ نــه پـَـــ می‌خوام دست بکشم روش شاید غولی چیزی از توش در اومد!

دوست بچگیامو دیدم بهم میگه ممد خودتی؟!! میگم: پـَـــ نــه پـَـــ نیکلاس کیجم اومدم ازارت بدم قیافمو با ممد عوض کردم

به رفیقم میگم میای بریم تا کارواشو بیایم.میگه میخوای ماشین بشوری؟ میگم: پـَـــ نــه پـَـــ دوش حموم خرابه میخوام برم اونجا دوش بگیرم.

با رفیقم رفتیم بیرون آدرسو اشتبا رفتم. بهم میگه: اسکلی؟میگم: پـَـــ نــه پـَـــ دکترم فقط پول ندارم مطب بزنم.

دارم عصرونه میخورم بابام اومده میگه مگه روزه نیستی میگم پـَـــ نــه پـَـــ روزه ام دارم پیشواز میرم برای افطار.

میگم امروز، مهم‌ترین تکیه‌گاه زندگی‌ام را از دست دادم..میگه زنت مرد؟؟؟؟؟؟ پـَـــ نــه پـَـــ پشتی صندلی کامپیوتر شکست

رو پشت بوم دارم لباس میندازم رو بند همسایه اومده میگه میذاری خشک شن؟ پـَـــ نــه پـَـــ الان برنزه مده میذارم تو آفتاب برنزه شن

داشتم مرغ سر میبریدم؟میگه:مرغه؟میگم: پـَـــ نــه پـَـــ طاووسه جراح پلاستیک کرده

شب عروسی دایی خانمم منو نشون میده میگه آقاداماد ایشونن؟ پـَـــ نــه پـَـــ من عروس خانمم، واسه تنوع کت شلوار تنم کردم

به دبیرخونه دانشگاه میگم واسه من نامه نیومده؟ میگه نامه اداری؟ پـَـــ نــه پـَـــ نامه عاشفانه دوست دخترم

رفتم کافی نت میگم سیستم خالی داری؟میگه میخوای کار کنی؟ پـَـــ نــه پـَـــ میخوام استراحت کنم گفتم یه احوالی هم از سیستم های شما گرفته باشم.

به رفیقم میگم توی مغازت یه فلش پیدا نکردی؟میگه فلش گم کردی؟ پـَـــ نــه پـَـــ من یه فلش پیدا کردم گفتم شاید تو هم یکی واسه خودت پیدا کرده باشی

لعنت به باعث و بانی این بغض

13. 9 کاربر از پست مفید alexdelpiero_10 تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

مربی مورد علاقه
    كونته
    بازیکن محبوب
    دل پيرو - علی کریمی
    اسم واقعی شما
    rasool

ItaliaPersepolisJuventus

Delpiero

تشکر ها
    15,823
    تشکر شده 7,444 در 1,309 پست

قربانی گرفتن سریال ماه رمضان
    "پنج کیلومتر تا بهشت" یک کودک را کشت

همشهری: «می‌خواهم روح شوم و ببینم بابا و مامان راجع به من چه می‌گویند.» این آخرین جمله‌ای بود که محمد مهدی قبل از شروع بازی مرگبارش به زبان آورد. او سه شنبه هفته گذشته وقتی خودش و برادر 6 ساله‌اش را در خانه تنها دید، تصمیم گرفت همانند سریال مورد علاقه‌اش تبدیل به یک روح شود و به مکان‌های مورد علاقه‌اش سر بزند، غافل از اینکه بازی او سرنوشت شومی به دنبال خواهد داشت. حالا 7 روز از حادثه‌ای که برای پسربچه 12 ساله گذشته می‌گذرد.

7 روزی که حاصل آن برای پدر و مادر محمدمهدی چیزی جز گریه و اندوه نبوده است. درست زمانی که خیلی از ما مشغول مسافرت و استراحت در تعطیلات عید فطر بودیم، اعضای خانواده «کوهی» پله‌های بیمارستان سوم شعبان را دوتا یکی می‌کردند به امید اینکه شاید از زبان پزشکی بشنوند: «پسرتان به زندگی برگشته است.» اما 7 روز گذشت و محمدمهدی نه‌تنها به هوش نیامد که بنا بر نظر قطعی پزشکان، دچار مرگ مغزی شد.

تقلید مرگبار
    «محمد مهدی علاقه زیادی به یکی از سریال‌های ماه رمضان داشت و جانش را هم سر تقلید از این سریال گذاشت.» این را پدر محمدمهدی می‌گوید. وی می‌افزاید: «پسرم بیش فعال بود و فیلم‌ها و سریال‌هایی را که می‌دید، تأثیر زیادی در او می‌گذاشت. دست آخر هم تقلید از یکی از همین سریال‌ها کار دستش داد و ما را داغدار کرد.»

ماجرا چه بود؟
    بعد از ظهر سه شنبه گذشته، هیچگاه از یاد پدر و مادر محمدمهدی نخواهد رفت. زمانی که او سر کار بود و وقتی همسرش برای خرید خانه را ترک کرد، بچه‌ها در خانه تنها ماندند. او توضیح می‌دهد: «محمدمهدی» و برادر 6 ساله‌اش مشغول بازی بودند که پسر بزرگم ناگهان تصمیم گرفت، به تقلید یکی از سریال‌های ماه رمضان تبدیل به روح شود. او به برادر کوچکش گفت که می‌خواهد وقتی روح شد، به محل کار من و نزد مادرش و همسایه‌ها برود و ببیند ما راجع به او و کارهایش چه می‌گوییم. برای همین به میله بارفیکسی که برای ورزش کردن بچه‌ها در خانه نصب کرده بودیم، یک روسری را قلاب کرد و سرش را داخل آن قرار داد و ناگهان حلق‌آویز شد. چند ثانیه بعد هم روی زمین افتاد و از هوش رفت.»

محمدمهدی درحالی بازی مرگبارش را شروع کرده بود که برادر کوچکش شاهد همه این ماجرا بود. پسربچه 6 ساله چند ساعت بعد وقتی محمدمهدی به بیمارستان منتقل می‌شد، درباره حادثه به پدرش می‌گوید: «من به داداش گفتم که این بازی را نکند اما خودش می‌خواست که روح شود. اولش که روسری را دور گردنش انداخت، داشت تاب می‌خورد اما یکدفعه چشم‌هایش را بست و روی زمین افتاد. من ترسیده بودم و گریه می‌کردم و همسایه‌ها پشت در جمع شده بودند اما مامان گفته بود که در را روی کسی باز نکنم. بعد یکی از همسایه‌ها شماره تلفن بابا را از پشت در از من گرفت و به او زنگ زد.» پدر محمدمهدی وقتی از ماجرا باخبر شد با عجله خودش را به خانه رساند. خیلی زود پسر بچه 12 ساله به بیمارستان سوم شعبان انتقال یافت و گرچه با انجام عملیات احیاء، قلب او شروع به کار کرد اما مغزش از کار افتاده بود.

پدر داغدار می‌گوید: «ساعت حدود 4:30 بعد از ظهر سه شنبه ببود که پسرم را به بیمارستان رساندم و او تا یکشنبه شب هفته جاری در آنجا بستری بود. در این مدت خیلی‌ها امیدوارمان کردند که او به زندگی برمی‌گردد اما دوشنبه، دکترش گفت که داروهایی که به او تزریق کرده‌اند جواب نداده و او دچار مرگ مغزی شده است. وقتی این خبر را به ما اعلام کردند، دنیا روی سرمان خراب شد. باورم نمی‌شد پسرم را به خاطر تقلید از یک سریال از دست داده باشم. پسری که هنوز هم صدای خنده‌ها و شیطنت‌هایش در گوشم می‌پیچد. با این حال او مرده بود و بهترین کار در آن لحظه‌ اهدای اعضای بدنش بود. به همین دلیل با اهدای اعضای او موافقت کردیم و پسرم برای انجام آزمایش‌های نهایی در خصوص مرگ مغزی شدن و عمل پیوند اعضا به بیمارستان مسیح دانشوری انتقال یافت.

او ادامه می‌دهد: «در همه جای دنیا وقتی سریالی تخیلی و آمیخته با خرافات از تلویزیون پخش می‌شود قبل از آن هشدار داده می‌شود که این سریال را مثلاً بچه‌های 12 ساله و کمتر از آن تماشا نکنند اما متأسفانه در شب‌های ماه رمضان وقتی چنین سریالی از تلویزیون پخش می‌شد، هیچ هشداری به خانواده‌ها داده نمی‌شد و به همین دلیل قصد دارم از صدا و سیما و سازندگان این سریال شکایت کنم.»

لعنت به باعث و بانی این بغض

15. 10 کاربر از پست مفید alexdelpiero_10 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    Jose Morinio . Afshin GHotbi . Majid Jalali
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847
    تشکر شده 10,655 در 3,070 پست

واقعا باید تاسف خورد که فیلم های ایرانی اینقدر گاف دارن که یک بچه ی 12 ساله دوست داره مثل مثل امیر حسین بمیره...
    من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
    تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
    من که شنیدم طعنه های اینو اونو
    تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
    اگه تو میموندی تورو میبخشیدم

17. 9 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

juventus

نقل قول نوشته اصلی توسط david7 نمایش پست ها
    واقعا باید تاسف خورد که فیلم های ایرانی اینقدر گاف دارن که یک بچه ی 12 ساله دوست داره مثل مثل امیر حسین بمیره...
    چرا ؟!!!
    اصلا ربطی نداره !
    اولا باید یه چیزی رو ما قبول کنیم ایرانی ها بی جنبه هستند ! نمونش همون پسره بود میخواست گوشفندای باباشو بفروشه بره خواستگاری سوسانو !
    ثانیا چرا ما تا یه چیزی میشه میگیم فیلم های ایرانی ؟!!!
    چرا مرغ همسایه غازه ؟!!!
    اگه به این باشه که باید به فیلم های پر طرطرفداری مثل بتمن ، سوپرمن و اسپایدرمن هم گیر بدیم ! چرا اروپایی ها شنل نمی پوشند و از رو پشت بوم خودشون پرت نمی کنند پایین !
    البته تو اینکه خیلی از فیلمهای ایرانی مشکل دارند که بحثی نیست ! من به شخصه از تلویزیون ایران بازیهای فوتبالشو نگاه میکنم ! حتی یه بار نشده یکی از فیلمهای ماه رمضونو کامل نگاه کنم ! تا قبلش هم فقط مختارنامه رو نگاه میکردم !
    ولی اینکه چون فیلم سوتی و ایراد داشته اون نوجوون 12 ساله دست به همچین کاری زده اصلا قابل قبول نیست !

19. 7 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575
    تشکر شده 7,822 در 1,799 پست

هالیوود که اسپیدر من رو ساخت هنوز عواقبش هست روزی نیست کسی با این لقب از آسمون خراشها بالا نره تازه کشته هم میده
    حالا اینجا که یه بچه 12 ساله بوده اونجا آدم بالغ خودشو به کشتن میده....
    برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.

بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان

سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.

در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت

21. 7 کاربر از پست مفید GOLL تشکر کرده اند .

صفحه 11 از 99 نخستنخست ... 9101112132161 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)