به نظر شما بهترين دروازه بان جهان كيست؟
ايكر كاسياس
بوفون
جوليو سزار
فن در سار
ويكتور والدس
ديگر دروازه بانان
به نظر شما بهترين دروازه بان جهان كيست؟
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
BEST TEAM OF THE WORLD IN THE 2012
REAL MADRID
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
the world
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
ویرایش توسط sina acm : 09-08-2011 در ساعت 23:52
قبول دارم که بوفون تو 10 سال اخیر بهترین بوده!
اما خداییش والدز اون صربه سری که گرفت,شئت مهاجم پورتو تو سوپرکاپ اروپا و....
خداییش در حال حاضر یعنی شهریور ماه 1390 والدز از همه دروازه بان ها بهتره!
اونایی هم که میگن بخاطر تیمه که والدز کم گل میخوره یه نگا به سوپرکاپ اسپانیا بین رئال و بارسا کنن و موقعیت هایی که رئال خلق کرد رو ببینن!
VIVA FCB 4 EVER
ای سربازان در خون غلتیده کاتالان
اکنون میتوانید با ارامشی وصف ناشدنی به
خواب ابدی بروید. زیرا که فرزندانتان خون شما
را احیا کردند.انان انتقام شما را به گونه ای
دگر گرفتند اسوده بخوابید.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]FCB
باشه والدزم بهترین دروازبان قرن
ما که پرمونم چیدن دیگه نمیتونیم حرف بزنیم
دوستان درباره بوفن هم باید بگم که هر بازیکنی یه زمانی می درخشه وهرچی سن زیادتر بشه روز های اوج بازیکن کم میشه.بوفن هم زمان خودش بهترین بود.
HALA MADRID
من بین بوفون و کاسیاس گیر کرده بودم ولی ب عشقم بوفون رای دادم
والدز باید با میرزاپور و حقیقی مقایسه بشه نه بوفون و کاسیاس![]()
the world
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
یه نگاه به گلی که کاسیاس از ساراگوسا خورد نگاه کنید که دیگه نگید کاسیاس بهترینه دیگه جیمز فاجعه هم ازاین گلا نمیخوره
بهترن دروازبان ویکتور والدز
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)