Design & Developed BY Patira

صفحه 10 از 63 نخستنخست ... 891011122060 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 91 تا 100 , از مجموع 626
    عضو Derby

InterSS_Tehran
    تشکر ها
    3,239
    تشکر شده 3,299 در 734 پست

inter ♣♠ اخبار نقل و انتقالات و حواشی اینترمیلان در فصل 12-2011♣♠‏

اخبار نقل و انتقالات و حواشی باشگاه اینترمیلان در فصل 12-2011 در این تاپیک قرار داده می شود.

از قرار دادن اخبار غیر موثق خودداری کنید ، ضمنا در پایان پستهاتون ذکر منبع یادتون نره!

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

ویرایش توسط MohaZalla : 09-08-2011 در ساعت 22:21

2. 5 کاربر از پست مفید MohaZalla تشکر کرده اند .

عضو Derby

InterSS_Tehran
    تشکر ها
    3,239

inter لیست اینتر برای حضور در لیگ قهرمانان

امروز در سایت رسمی باشگاه اینتر لیستی منتشر شد مبنی بر اسامی بازیکنانی که اینتر برای حضور در فصل جدید لیگ قهرمانان مد نظر دارد. نبودن چند اسم معروف باعث نگرانی و همچنین تعجب هواداران شده است.

لیست:

سزار- زانتی- استانکوویچ- لوسیو- پاتزینی- موتا- فورلان- اسنایدر- آلوارز- کاستلاتزی- مایکون- کالدیرولا- کامبیاسو- اوبی- اورلاندونی- میلیتو- رانوکیا- ساموئل- چیوو- زاراته- کوتینیو- فارائونی- جاناتان- بیانچتی- کریستیگ- ناگاتومو- دی جنارو- بسا- رومانو- کیسلا- ترانی

4. 4 کاربر از پست مفید MohaZalla تشکر کرده اند .

عضو Derby

InterSS_Tehran
    تشکر ها
    3,239

inter سانتون به نيوکاسل پيوست

مدافع جوان اینتر، داویده سانتون با قرار دادی 5 ساله به باشگاه نیوکاسل یونایتد پیوست. مدیرعامل باشگاه نیوکاسل این انتقال را یک کودتا در باشگاهشان می داند و سانتون نیز از این انتقال و شانس بازی کردن در لیگ برتر خوشحال می باشد.

اختصاصی Inter.ir - داویده سانتون به طور رسمی با قراردادی 5 ساله به نیوکاسل یونایتد پیوست. سانتون در این رابطه به خبرنگاران گفت: " من از پیوستن به نیوکاسل واقعا خوشحالم. شانس بازی در لیگ برتر و بازی جلوی 50 هزار تماشاگر آنقدر خوب بود که نمی توانستم آن را رد کنم. این باشگاه بلندپروازی است که می خواهد به جلو حرکت کند و من هم برای دستیابی به خواسته هایشان به آنها کمک می کنم"

این مدافع اینتر که هم توانایی بازی در بک راست و هم بک چپ را دارد، و در هر دو کناره به خوبی بازی می کند، عصر امروز با هزینه ی نا معلومی و با پیراهن شماره ی 3 به تیم نیوکاسل یونایتد پیوست.

مدیر باشگاه نیوکاسل خطاب به خبرنگاران گفت: " ما از آوردن داویده سانتون به نیوکاسل بسیار خوشحال هستیم. او یک بک چپ با کیفیت و بین المللی است و همچنین او به دفاع ما انعطاف پذیری می دهد.
    داویده سانتون یک پسر جوان است و یک امضای بزرگ برای ما و من مطمئن هستم که او به زودی به لیگ برتر عادت می کند"

زمانی به سانتون لقب (پائولو مالدینی جدید) داده بودند. وقتی که در 18 سالگی در اینتر و تیم ملی ایتالیا به شهرت رسیده بود. اگر چه در حال حاضر به تیم ملی زیر 21 سال ایتالیا دعوت شده است.

وب سایت رسمی باشگاه نیوکاسل یونایتد یک صفحه را به طور کامل به بازیکن جدید ایتالیایی خود اختصاص داده است.

مدیر عامل باشگاه نیوکاسل در رابطه با انتقال سانتون به خبرنگاران گفت: "امضای قرارداد با سانتون یک کودتای واقعی برای باشگاه ما می باشد. این ما را به آوردن بازیکنان با کیفیتی که سال های درخشانی پیش رویشان دارند متعهد می کند."

6. 4 کاربر از پست مفید MohaZalla تشکر کرده اند .

عضو Derby

InterSS_Tehran
    تشکر ها
    3,239

inter فورلان نمی تواند در مرحله گروهی لیگ قهرمانان بازی کند

طرفداران اینتر می توانند فورلان رو در مرحله ی دوم لیگ قهرمانان ببینند، فورلان بعد از مرحله گروهی می تواند برای اینتر بازی کند.

دلیل اینکه فورلان نمی تواند در مرحله گروهی لیگ قهرمانان به میدان برود این است که او با پیراهن اتلتیکو مادرید برابر استورمس گورست بازی کرده است.
    ماسیمو موراتی بعد از شنیدن این خبر بسیار عصبانی شده زیرا اگر بخواهد اسم فولان رو در لیست تیم برای لیگ قهرمانان قرار بدهد باید با یک بازیکن کمتر وارد لیگ قهرمانان بشه و فورلان از مرحله حذفی به بازی گرفته خواهد شد اگه فورلان در لیست لیگ قهرمانان قرار نگیرد کاستاینوس به لیست وارد می شود

شاید اگر نظارت بیشتری روی خرید فورلان بود و اینتر خبر اینکه او نمی تواند در لیگ قهرمانان از ابتدا بازی کندرا می شنید هیچگاه او را خریداری نمی کرد

8. 3 کاربر از پست مفید MohaZalla تشکر کرده اند .

عضو Derby

InterSS_Tehran
    تشکر ها
    3,239

inter مصاحبه های مفصل پولی: خاویر زانتی الگوی من است.

"من واقعا خوشحالم. پوشیدن این پیراهن برای من افتخار بزرگی است و هر چه در توان دارم برای اثبات لیاقتم انجام خواهم داد. این فرصت خارق العاده ای برای من است." این اولین صحبت های پولی بعد از نراتزوری شدن بود که در مصاحبه با کانال اینتر گفته شد.

"بازیکنان فوق العاده ای اینجا در اینتر هستند و من تلاش می کنم تا می توانم از آنها یاد بگیرم. نمی توانم برای شروع کار صبر کنم و عزمم را جزم کرده ام تا هر چه دارم برای اینتر انجام دهم.

از او در مورد پست بازیش سوال کردند که او اینگونه پاسخ داد: :من دوست ندارم درباره خودم صحبت کنم ولی در هر صورت هافبک میانی هستم و می توانم به عنوان هافبک تهاجمی و تدافعی بازی کنم."

بازی اینتر - سمپدوریای فصل 2009/10 را به پولی یادآوری کردند که صورت پولی سرخ شد و گفت: "یادم هست... 1-0 بردیم بازیکنان سمپدوریا خیلی خوب برابر اینتری که با هدایت مورینیو برنده سه گانه شد بازی کردند. بازی هیجان انگیزی بود."

پولی در جواب این سوال که از چه هافبکی تاثیر می پذیرد گفت: "بعنوان یک ایتالیایی از بازی دو ایتالیایی خوشم می آید، پیرلو و ده روسی... من هنوز باید تجربه کسب کنم و پیشرفت کنم و امیدوارم این اتفاق در اینتر بیافتد"

حالا هافبک جدید اینتر نمی تواند صبر کند تا به میدان بازگردد. "مشکل عضلانی که در دیدار جام حذفی {برای سمپدوریا} برابر آلساندریا برایم پیش آمد باعث شد که تا 3 هفته دیگر نمی توانم بازی کنم و به این خاطر متاسفم. این تنها دغدغه من در این روزهای شاد است."

او بلافاصله پس از خروج از ساختمان اداری باشگاه اینتر با هجوم هواداران و روزنامه نگارها مواجه شد و با رویی باز از آنها هم استقبال کرد.

"در ابتدا من می خواهم از همه هوادارانی که برای خوشامد گویی به من به اینجا آمده اند تشکر کنم و قول می دهم بهترین نمایشم را به اجرا بگذارم. نمی توانم برای دیدار با هم تیمی هایم و آغاز کار با آنها و مربی جدید صبر کنم. او مربی فوق العاده ای است و {با خنده} وقتی در جنوا بودیم برای ما مشکل ساز می شد. من خوشحالم که او در تمرینات با ماست و واقعا نمی توانم تا اولین جلسه تمرین برای دیدار با او صبر کنم."

و بین همه بازیکنان اینتر او خاویر زانتی را الگوی خودش می داند: "او الگویی برای همه بازیکنان است. او یک حرفه ای بزرگ و فوتبالیستی عالی است."

همچنین پولی دوباره با هم تیمی سابقش در سمپدوریا یعنی جیامپائولو پاتزینی هم بازی شده است: "ما دوستان خوبی هستیم. ما با هم صحبت کردیم و او در راه میلان است {پاتزو در اردوی تیم ملی است} تا با هم دیداری داشته باشیم."

به نقل از کانون رسمی هواداران اینتر در ایران

10. 3 کاربر از پست مفید MohaZalla تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    FerGoseN - MorInhO- Zidane
    بازیکن محبوب
    CR7-LM10-All Players RealMadrId and ManuTd
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825
    تشکر شده 30,590 در 6,151 پست

ویترین امتیازات

اينتر به دنبال بازگرداندن لئوناردو

ماسيمو موراتي رئيس اينتر که اختلافش با مارکو برانکا ادامه دارد در مورد بازگشت لئوناردو به اينتر با اين مرد برزيلي مذاکره کرده است.

باشگاه اینتر قصد دارد لئوناردو سرمربی اسبق خود و مدیر فنی فعلی پاری سن ژرمن را با سمتی مدیریتی به جمع خود بازگرداند.

لئوناردو تابستان امسال بعد از اینکه اینتر را قهرمان کوپا ایتالیا و نایب قهرمان سری آ کرد به مقصد پاری سن ژرمن ترک کرد.

او با باشگاه فرانسوی قراردادی با دستمزد سالیانه 2.5 میلیون یورو امضا کرد و جیان پیرو گاسپرینی هم جای او را روی نیمکت اینتر گرفت.

این در حالی است که اینتر راه را برای بازگشت این مربی برزیلی باز گذاشته است.

به نوشته روزنامه توتواسپورت ماسیمو موراتی رئیس اینتر در تماسی با لئوناردو از او خواسته به این تیم ایتالیایی بازگردد.

بازگشت سریع لئوناردو به اینتر کاملا بعید است اما غیرممکن نیست. روابط سرد و نه چندان خوب موراتی با مارکو برانکا شایعه رفتن برانکا و بازگشت لئوناردو را قوت بخشیده است.

تابستان امسال ساموئل اتوئو یکی از ستاره های اینتر این تیم را به مقصد آنژی ماخاچ قلعه ترک کرد و بسیاری معتقدند ناتوانایی برانکا در حفظ این مهاجم کامرونی باعث رفتن او از سن سیرو شد.

varzesh3

HALA MADRID

12. 3 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    c.ronaldo , best , cantona , beckham , scholes , giggs
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498
    تشکر شده 9,027 در 2,190 پست

فورلان: نمی دانستم که نمی توانم در لیگ قهرمانان برای اینتر بازی کنم

ستاره سابق باشگاه اتلتیکومادرید نمی دانست که با پیوستن به اینتر قادر به همراهی این تیم در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا نخواهد بود

دیگو فورلان، مهاجم اروگوئه ای باشگاه اینتر در صحبتهایی اعلام کرد که نمی دانست که به خاطر حضور در لیگ اروپا با پیراهن تیم سابقش،اتلتیکومادرید، قادر به همراهی اینتر در رقابتهای این فصل لیگ قهرمانان اروپا نخواهد بود.
    فورلان بعد از انتقال به اینتر، سران نرآتزوری تلاش کردند تا نام این مهاجم اروگوئه ای را در لیست 25 بازیکن آماده شان برای رقابتهای اروپایی اعلام کنند ولی در نهایت مشخص شد که فورلان قادر به همراهی تیمش تا پایان رقابتهای مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا نخواهد بود. چرا که در دور سوم رقابتهای لیگ اروپا و در دیدار مقابل اشتروم گودست برای اتلتیکومادرید بازی کرده بود.
    فورلان در صحبتهایی به رادیو اوندا سرو گفت:« واقعیت این است که من از قوانین یوفا آگاهی نداشتم. من پایه و اساس افکارم را بر مبنای آنچه پیش از این شنیده بودم قرار دادم. فکر می کردم با توجه به اینکه مقابل ویکتوریا گیماراش بازی نکرده ام، می توانم تیم جدیدم را در لیگ قهرمانان اروپا صحبت کنم. به همین خاطر هم با مسئولان اتلتیکو صحبت کردم تا مقابل گیماراش بازی نکنم.چون می دانستم که در مسیر پیوستن به اینتر هستم.»
    اینتر فصل جدید رقابتهای سری آ را با دیدار مقابل پالرمو در روز یکشنبه آغاز خواهد کرد
    سايت گل
    گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم

14. 3 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

دل بوسکه و رد پيشنهاد هدايت اينتر
    طبق گزارش منتشره در آ.اس، بیسنته دل بوسکه سرمربی تیم ملی اسپانیا پیشنهاد هدایت اینتر را رد کرده است این وب سایت مادریدی در گزارشی به این نکته اشاره کرده که نام مربی سابق رئال مادرید در صدر گزینه های مد نظر روسای اینتر بعد از کنار رفتن لئوناردو قرار داشت.
    ماسیمو موراتی، رئیس باشگاه اینتر حتی برای راضی کردن دل بوسکه، لوئیس فیگو، ستاره سابق رئال که 3سال زیر نظر دل بوسکه کار کرده بود را به اسپانیا فرستاد تا مربی اسپانیا را برای هدایت اینتر متقاعد کرده و پیشنهاد دستمزدی 10 برابر دستمزد کنونی دل بوسکه در تیم ملی اسپانیا را به او ارائه کرد.
    با این وجود دل بوسکه در کمال ادب و احترام این پیشنهاد را رد کرده و اعلام کرد که قصد ندارد تا قراردادش با تیم ملی کشورش را زیر پا بگذارد.
    شنیده می شود که سران باشگاه چلسی هم به دنبال دل بوسکه بودند ولی این مربی اسپانیایی می خوهد تا اتمام قراردادش که تا سال 2014 اعتبار دارد در تیم ملی اسپانیا بماند.
    سران اینتر در نهایت جای خالی لئوناردو را با جیان پیرو گاسپرینی پر کردند. لئوناردو که در ژانویه سال جاری میلادی روی نیمکت مربیگری اینتر نشسته بود تنها برای 6 ماه هدایت این تیم را در دست داشت با نرآتزوری به قهرمانی کوپا ایتالیا رسید و فصل گذشته را در رده دوم جدول سری آ به پایان برد.
    varzesh3

16. 3 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

کیکه سانچس فلورس: فورلان بازیکنی نبود که من دوست داشتم

مهاجم اروگوئه ای اینتر اخیرا اعلام کرد کیکه فلورس اجازه نمی داد بازیکنانش بهترین نمایش شان را ارائه دهند

کیکه سانچس فلورس، سرمربی سابق اتلتیکو مادرید، به انتقادات اخیر دیه گو فورلان پاسخ داد.
    این دو در یکی دو فصل اخیر در ویسنت کالدرون با هم کار کردند و همواره روابط پر فراز و نشیبی با هم داشتند. مهاجم اروگوئه ای اینتر اخیرا اعلام کرد کیکه فلورس اجازه نمی داد بازیکنانش بهترین نمایش شان را ارائه دهند.
    فلورس در گفتگو با رادیو مارکا گفت:" هیچ مدرکی وجود ندارد که نشان دهد من در تیم هایی که مربیگری می کردم، با کسی مشکلی داشته باشم اما من همیشه انتظار زیادی از بازیکنانم دارم. من از انها می خواهم خوب بازی کنند، در خدمت تیم باشند و رفتار خوبی داشته باشند. شاید فورلان تا پیش از این چنین شرایطی را تجربه نکرده بود."
    کیکه فلورس معمولا از فورلان به عنوان بازیکن تعویضی استفاده می کرد. او در مورد این تصمیمش گفت:" وقتی متوجه شدم که فورلان آنطور که من می خواهم، فکر نمی کند؛ در حالی هدف من کسب حداکثر امتیاز از همه بازی ها بود؛ به همین دلیل تصمیم گرفتم روی بازیکن دیگری حساب کنم."
    goal.com

18. 3 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

InterSS_Tehran
    تشکر ها
    3,239

inter وسلی : اینجا انگار در خانه ام هستم...

وسلی بار دیگر از عشق و علاقه اش به ماندن در اینتر سخن گفت ...
    بازار نقل و انتقالات بسته شد و پس از شایعات فراوانی که وسلی را به منچستر یونایتد نزدیک می کرد ، وسلی سرانجام در اینتر ماند . در مصاحبه با یک نشریه محلی، این بازیکن هلندی، بار دیگر علاقه اش به ماندن در اینتر را اعلام کرد، با این وجود، احتمال انتقالش به یک باشگاه بزرگ نظیر شیاطین سرخ در آینده را رد نکرد .

" من هرگز به اینتر پشت نکرده ام . شاید برترین باشگاه جهان نباشد اما قطعاً دومین است. قطعاً نمی توانم از منچستر به بدی یاد کنم، قطعاً درنظر نگرفتن چنین گزینه ای احمقانه خواهد بود. مدتی بود که می دانستم مذاکراتی برای انتقال به منچستر انجام می شود اما در انتها هیچ اتفاقی نیفتاد. نمی دانم چرا انتقال کامل نشد شاید آن ها اعتماد و اطمینانشان به من را از دست دادند. نمی دانم ... اما قطعاً شرایط با زمانی که در مادرید بودم متفاوت است. در اینجا، همه چیز فراهم است و خواسته دیگری ندارم. در مادرید شانس به من رو کرد و آنجا را ترک کردم، اما اینجا آنگونه نیست . در اینتر خوشحال هستم . خوشحال هستم بابت اینکه رئیس به من اجازه ترک تیم را نداد. کار درستی بود. در بازه ای از فوتبال حرفه ای من که بسیار دشوار بود، او به من فرصت مناسبی داد که هیچ وقت فراموشش نخواهم کرد. در اینتر انگار در خانه ام هستم . می خواهم بمانم. "

بعد از نمایش عالی وسلی در بازی های ملی اخیر همراه تیم ملی هلند، حالا او آماده است تا دوباره همراه اینتر به ماجراجویی جدیدی بپردازد.
    دو سال فراموش نشدنی ، آن هم در چنین سطح بالایی ...
    قطعاً وسلی هم از یاد نخواهد برد ...

ویرایش توسط MohaZalla : 09-08-2011 در ساعت 18:31

20. 3 کاربر از پست مفید MohaZalla تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

موراتی: گاسپرینی در اینتر موفق می شود

رئیس اینتر از سرمربی تیمش حمایت کرد و معتقد است او در این تیم موفق خواهد شد

ماسیمو موراتی رئیس باشگاه اینتر اعتماد زیادی به جیان پیرو گاسپرینی سرمربی تیمش دارد و معتقد است او در این فصل موفق خواهد شد.
    اینتر بعد از رفتن لئوناردو از این تیم جیان پیرو گاسپرینی را به عنوان سرمربی به خدمت گرفت اما تا به اینجا و در اردوی پیش فصل پیشرفت چندانی نداشته است. اینتر در کسب اولین جام این فصل که سوپرکاپ ایتالیا بود ناکام بودند و جدال را به رقیب دیرینه خود میلان واگذار کردند.
    اما ماسیمو موراتی به سرمربی اسبق جنوا اعتماد دارد و می گوید:" من از سرمربی تیمم حمایت می کنم، او سیستم جدیدی را در اینتر پیاده کرده و برای نتیجه دادن نیاز به زمان دارد."
    "ما در سری آ یکی از مدعیان اصلی هستیم و در لیگ قهرمانان اروپا نیز تلاشمان را می کنیم و مطمئنم نتایج قابل قبولی کسب خواهیم کرد."
    goal.com

22. 3 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

صفحه 10 از 63 نخستنخست ... 891011122060 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)