به نظر من فعلا هیچکی نمیتونه جانشین پپ باشه چون یه پیوند روحی با بارسا برقرار کرده
ولی اگه مجبور شن منم با گزینه فن خال موافقم البته لویس انریکه هم میشه روش حساب کرد
به نظر من فعلا هیچکی نمیتونه جانشین پپ باشه چون یه پیوند روحی با بارسا برقرار کرده
ولی اگه مجبور شن منم با گزینه فن خال موافقم البته لویس انریکه هم میشه روش حساب کرد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ویرایش توسط mortezarm : 05-08-2012 در ساعت 15:12
خب صحبت از اینه که بیلسا میخواد جایگزین پپ بشه.یک نکته راجع به بیلسابگم.واقعا کسی رو توی دنیای مربیگری نمیشناسم که بتونه مثل بیلسا تاکتیک دفاعی پیاده کنه.واقعا اوج کارش تو دفاع هست.توی بیلبائو واقعا رئال و بارسا رو به دردسر انداخت.واقعا مربی هست با اندیشه های فوقالعاده برای دفاع کردن.اما خب.چیزی که تو بارسا کم دیده میشه دفاع هست.بارسا 3 دفاع تخصصی توی کل سیستمش بیشتر نداره که یکیش فونتاس هست که اصلا مطمئن نیست.برای همین هم بعید میدونم بیاد بارسا(چون بارسا فقط تاکتیک تهاجمی میگیره.یعنی با حمله دفاع میکنن نه با تاکتیک های معمول دفاعی و همچنین ایکه هوادارای بارسا خیلی تعصبین و با وجود یکی مثل کرایوف بعید میدونم یک غیر کاتالان بیاد روکار و بتونه دووم بیاره تو بارسا)
ویرایش توسط spiderkiller : 01-04-2012 در ساعت 14:37
اولا" این موضوع صحت نداره از نظر من
و جایگزینی برای پپ موجود نیست تا این لحظه و هیچ کس پپ نمی شه
ولی گاس هیدینک گزینه خوبی میتونه باشه نه مثل پپ
لوئیز انریکه،سالها تو بارسا درخشید،عاشق بارسلونه،با جو بارسا آشناست،تو تیم دوم هم مربی گری کرده
از بقیه بهتره
انریکه
لویس انریکه از همه ی گزینه ها بهتره چون با تاریخ بارسا و سبک بازی بارسا آشنایی بهتری داره و سالها هم تو بارسا بازی کرده
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نظر من تیتو ویلانوا بهترین گزینه هست
VIVA BARCA
Mes Que Un Club
به اعتقاد من مارچلو بیلسا می تونه گزینه ی عالی باشه، به این دلیل که سبک بازی ای که در بیلبائو پیاده میکنه مثل سبک بارساست البته با کیفیت پایین تر و اونهم به خاطر بازیکنان این تیمه که در سطح پایین تری نسبت به بازیکنان بارسا قرار دارند.
ویرایش توسط hamid7 : 04-03-2012 در ساعت 08:39
نظر من بیلساست
دلیل منم سبک کاریش وکارنامه که داره _ اینو نشون میده سبکش تهاجمی
همون 3 3 4 که 2002 با ارژانتین و 2004 کوپا امریکا یا همین شیلی 2010که واقعا خوب بازی میکردن
در مورد موفقیت هیچ مربی نمیشه پیش بینی کرد تا با تیم کار نکنه نظر داد ولی کارنامه پپ اینقدر قوی هست که نشه کسی باهاش مقایسه کرد
Argentina te quiero para siempre
به نظر منم بیلسابهترین گزینه هستش.ولی هیچ کسی نمیتونه جای پپ رو بگیره![]()
barcelona= mylove
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)