Design & Developed BY Patira

صفحه 8 از 35 نخستنخست ... 67891018 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 71 تا 80 , از مجموع 345
    مدير كل سايت

پست مورد علاقه
    هافبک بازی ساز
    مربی مورد علاقه
    آرسن ونجر
    بازیکن محبوب
    رونالدو برزیلی
    اسم واقعی شما
    جـــعفر

Iran

Ronaldo

تشکر ها
    1,434
    تشکر شده 18,131 در 2,635 پست

irann تیم ملی ایران در راه جام جهانی 2014 برزیل (( تبادل نظر , حواشی و اخبار ))

به نام خدا

در این تاپیک تمامی مسائل و مطالب مربوط به تیم ملی در راه رسیدن به جام جهانی 2014 مطرح می شود

دوستان عزیز می تونن مطالب مفید و اظهار نظرات شخصی و اخبار مربوطه را در این تاپیک قرار بدهند

به امید صعود تیم ملی ایران به جام جهانی 2014 برزیل

WelCome To Derby

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    دیوید بکهام
    اسم واقعی شما
    میثم

EnglandPersepolisManUtd

تشکر ها
    1,355
    تشکر شده 2,320 در 703 پست

زنيدپور: قطر مي‌تواند براي ما خطرناك باشد

بازيکن تيم ملي فوتبال شانس پيروزي ايران برابر قطر را زياد ارزيابي کرد

ورزش سه - ميلاد زنيدپور پس از تمرين تيم ملي امروز در جمع خبرنگاران گفت: ديدار روز سه شنبه برابر قطر سخت و دشوار است اما در حال حاضر شرايط مطلوبي داريم و براي مسابقه در آمادگي کامل به سر مي بريم.
    وي ادامه داد: اين مسابقه براي هر دو تيم سخت است. با اين حال ما شانس زيادي براي برد داريم. قطر پيشرفت کرده و مي‌تواند براي ما خطرناک باشد.

3. 5 کاربر از پست مفید pathfinder تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    دیوید بکهام
    اسم واقعی شما
    میثم

EnglandPersepolisManUtd

تشکر ها
    1,355

حيدري:براي ديدار با قطر انگيزه زيادي داريم

بازيکن تيم ملي فوتبال ايران گفت: اميدوارم همچنين با مربيگري کي‌روش بر حريفان خود غلبه کنيم

ورزش سه - خسرو حيدري پس از تمرين امروز تيم ملي در جمع خبرنگاران گفت: سه‌شنبه ديدار اول ما در خارج از خانه مقابل قطر است و اميدوارم در اين ديدار به برتري برسيم. بازي با قطر نسبت به ديدار با اندونزي متفاوت است.
    اين بازيکن در پاسخ به اين سؤال که تيم ملي تاکنون با کي‌روش تمام بازي‌هايش را برده و گلي نخورده اظهار داشت: اين موضوع خيلي خوب است و اميدوارم همچنان اين روند ادامه داشته باشد و با اقتدار صعود کنيم.
    حيدري يادآور شد: هنوز فيلم ديدار قطر با بحرين را نديده‌ايم و شايد تا قبل از بازي اين اتفاق رخ دهد. براي اين ديدار کاملا آماده‌ايم و انگيزه زيادي داريم.

5. 5 کاربر از پست مفید pathfinder تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    دیوید بکهام
    اسم واقعی شما
    میثم

EnglandPersepolisManUtd

تشکر ها
    1,355

به قدرت بازيکنانم ايمان دارم
    كي‌روش: از حرف‌هايم سوءبرداشت شد

سرمربي تيم ملي با قدرداني از مجموعه فدراسيون گفت: از حرف‌هاي روز گذشته‌ام سوءبرداشت و سوءتعبير شد و منظور من اين بود که به حمايت افراد بيرون از فدراسيون نياز داريم

ورزش سه - کارلوس کي‌روش پس از پايان تمرين تيم ملي در جمع خبرنگاران درباره ديدار روز سه‌شنبه مقابل قطر عنوان کرد: بازي سختي پيش رو داريم. قطر تيم خوب و قدرتمندي است و بازيکنان از مليت‌هاي ديگر که پاسپورت قطري دارد در اختيار دارند. با اين حال من به بازيکنانم اطمينان دارم و با اعتماد به نفسي که داريم براي سه امتياز به ميدان مي‌رويم.وي اظهار داشت: من پيش از اين در ژاپن و امارات بودم و به عنوان سرمربي پرتغال و آفريقاي جنوبي نيز برابر تيم‌هاي آسيايي قرار گرفتم و شناخت خوبي از اين تيم‌ها دارم.
    کي‌روش درباره آب و هواي گرم قطر خاطرنشان کرد: در اين باره کاري نمي‌توان انجام داد و بايد تحمل کرد و ما سعي مي‌کنيم تا آنجا که امکان دارد در هتل بمانيم و دور از اين آب و هوا باشيم و فقط در موقع تمرين به بيرون بياييم و در ساير دقايق استراحت کنيم.
    اين مربي در پاسخ به سؤالي درباره روند رو به رشد تيم ملي و اينکه تا چه اندازه به اهدافش در اين زمينه رسيده، تاکيد کرد: ما در حال پيشرفت هستيم و اميدوارم اين روند پيشرفت روز به روز ادامه داشته باشد. ما هر روز خوب تمرين مي‌کنيم و تمرين به تمرين بهتر مي‌شويم و در نتيجه مي‌توانيم بازي به بازي نيز بهتر ظاهر شويم.
    کي‌روش در باره حضور تماشاگران در ديدار با اندونزي و اينکه تاکنون سابقه نداشته مقابل چنين تيمي 70 هزار تماشاگر به ورزشگاه بيايد، گفت: تمام بازي‌ها از نظر ما سخت است و صعود به جام جهاني اصلا کار راحتي نيست. در مسابقات مقدماتي جام ملت‌هاي اروپا هلند 11 بر صفر سن مارينو را برد آن هم در شرايطي که ورزشگاه پر از تماشاگر بود. ما نبايد فکر کنيم که حريفانمان آسان هستند و بايد بدانيم همه مسابقات سخت و دشوار است. مردم در هر بازي بايد بدانند که حريف فرق نمي‌کند و به ورزشگاه بيايند و حمايت کنند.
    سرمربي تيم ملي در ادامه با اشاره به مصاحبه روز گذشته‌اش تصريح کرد: من ديروز درباره برخي موارد صحبت کردم ولي ظاهرا از حرف‌هاي من سوءبرداشت شده است و هرگز نگفتم فدراسيون همکاري نمي‌کند. من گفتم با وجود تلاش‌هاي کفاشيان و ترابيان ما به همکاري بيرون از فدراسيون همانند تماشاگران و اسپانسرها نياز داريم.
    کي‌روش اضافه کرد: کساني که بيرون از مجموعه هستند، بايد کمک کنند تا ما به جام جهاني راه يابيم. ما بايد با تيم‌هاي بزرگ بازي کنيم و اردوهاي خوبي داشته باشيم. تيم‌هاي زير 19 سال، 16 سال و تيم اميد بايد شرايط خوبي داشته باشند و جا دارد از زحمات فدراسيون و تلاش‌هاي اين مجموعه قدرداني کنم. منظور من اين بود که افراد خارج از فدراسيون نيز بايد به ما کمک کنند و تعامل بيشتري داشته باشند.
    سرمربي تيم ملي يادآور شد: من آدمي نيستم که اعتراض کنم و بيشتر نگراني‌هايم را گفتم. ما به سرمايه‌گذاري از طرف مجموعه بيرون از فدراسيون در تامين زيرساخت‌ها و ساير مواردي که مي‌تواند به ما کمک کنند نياز داريم.
    کي‌روش اظهار داشت: هر روزي که مي‌گذرد يک روز از کشورهايي نظير ژاپن و استراليا عقب مي‌افتيم. ما به افراد حرفه‌اي نياز داريم. بعضي‌ها فکر مي‌کنند بعد از يک برد همه چيز خوب است در حالي که اينگونه نيست. باز هم مي‌گويم فدراسيون تلاش خوبي نشان داده اما ما به حمايت افراد بيروني و حمايت‌هاي مالي نيازداريم.
    سرمربي تيم ملي درباره سيستم بازي برابر قطر گفت: چيزي که مهم است اين است که بازيکنان در سيستم چگونه جواب مي‌دهند. اگر قرار بود سيستم نتايج را رقم بزند، کار ما خيلي راحت‌تر بود.
    وي ادامه داد: روش من هميشه يک چيز است که به ميدان برويم و ببريم. نام حريف برايمان فرقي نمي‌کند. ما براي بردن بايد خوب دفاع و خوب حمله کنيم. همواره بايد اين کار را انجام دهيم.
    کي‌روش در پايان درباره بازي با قطر گفت: بهتر است نقاط ضعف و قوت حريف را بعد از بازي بگويم اما قطر تيم خوبي دارد. من با مربي آنها در جام جهاني 90 ايتاليا ديدار کردم و مي‌دانم لازاروني مربي خوبي است. ما با 23 بازيکن به قطر مي‌رويم و حدادي‌فر را به دليل مصدوميت در اختيار نداريم. تمام بازيکنان لياقت حضور در ميدان را دارند و من به قدرت بازيکنانم ايمان دارم.

7. 5 کاربر از پست مفید pathfinder تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    دیوید بکهام
    اسم واقعی شما
    میثم

EnglandPersepolisManUtd

تشکر ها
    1,355

گزارش ازآخرين تمرين تيم ملي قبل از پرواز به قطر

آخرين تمرين تيم فوتبال ايران پيش از عزيمت صبح امروز برگزار شد

ورزش سه - تمرين تيم ملي از ساعت 10 در کمپ تيم‌هاي ملي و با صحبت‌هاي کي‌روش آغاز شد.* بازيکنان پس از دويدن به کار با توپ پرداختند و سپس در دو گروه تنيس فوتبال انجام دادند.
    * قاسم حدادي‌فر به دليل کشيدگي از ناحيه رباط داخلي در تمرين شرکت نکرد. عباس ترابيان سرپرست تيم ملي نيز غائب بود.
    * مهدي محمدنبي دبير فدراسيون فوتبال از نزديک نظاره‌گر تمرين ملي‌پوشان بود.
    * در بخشي از تمرين کارلوس کي‌روش دقايقي با اعضاي کادر فني جلسه‌اي تشکيل داد و در خصوص برنامه‌هاي تيم ملي به صحبت پرداخت.
    * کي‌روش تاکيد ويژه‌اي روي ضربات ايستگاهي داشت. وي ابتدا نکونام، کريمي و پولادي را به قسمت ديگري از زمين آورد و پس از نصب آدمک‌ها از آنها خواست به سمت دروازه ضربات ايستگاهي بزنند. عليرضا حقيقي نيز در درون دروازه حضور داشت. پس از دقايقي کريم انصاري‌فرد، محمدرضا خلعتبري، فرهاد مجيدي، محمد قاضي و غلامرضا رضايي نيز به اين جمع اضافه شدند. نحوه ضربه زدن به توپ پس از حضور اين بازيکنان تغيير کرد و نکونام، کريمي و پولادي که تا پيش از اين ضربات ايستگاهي را به صورت مستقيم روانه دروازه مي‌کردد موظف بودند به نفرات اضافه شده پاس بدهند و آنها را در موقعيت گل قرار دهند.
    در اين بخش روش‌هاي ديگر نواختن ضربات ايستگاهي نيز از سوي ملي‌پوشان اجرا شد.

* کارلوس کي‌روش در تمرين امروز و براي دقايقي با توپ به حرکات نمايشي پرداخت که مورد توجه حاضران قرار گرفت.

9. 6 کاربر از پست مفید pathfinder تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    c.ronaldo , best , cantona , beckham , scholes , giggs
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498
    تشکر شده 9,027 در 2,190 پست

پشت‌پرده نشست ناگهانی مدیران فدراسیون با کی‌روش

مصاحبه متفاوت کارلوس‌کی‌روش درباره شرایط حاکم بر فوتبال ایران و بی‌توجهی مسئولان فدراسیون فوتبال به درخواست‌های وی برای موفقیت تیم ملی فوتبال ایران، چالش جدیدی برای مدیران فدراسیون فوتبال به وجود آورد به گونه‌ای که پس از طرح سخنان سرمربی تیم ملی رسانه‌های گروهی با انتقاد شدید از مدیریت فدراسیون فوتبال آنها را به ناتوانی در انجام وظایف خود متهم کردند و خواستار رسیدگی فوری به خواسته‌های سرمربی تیم ملی شدند.

کفاشیان و همکارانش که شرایط موجود در فوتبال را بار دیگر بحرانی مشاهده کردند، قبل از آنکه حواشی مصاحبه تند کارلوس‌کی‌روش گریبان‌گیر آنها شوند، شنبه‌شب با سرمربی تیم ملی ملاقات کردند و از خواستند اگر مشکلی وجود دارد پیش از آن که وی به سراغ رسانه‌های گروهی برود مشکلات خود را با مسئولین فدراسیون فوتبال در‌میان بگذارد.

هرچند خبری دقیقی از نشست ناگهانی مدیران فدراسیون با کارلوس ‌کی‌روش منتشر نشده اما برخی اخبار نیمه‌رسمی حکایت از این دارد که مسئولان فدراسیون فوتبال در این نشست از سرمربی تیم ملی درخواست کردند ماجرای اعتراض در مصاحبه با خبرگزاری ایسنا را نوعی سو‌ءتفاهم قلمداد کند تا فشار وارده از سوی منتقدان بر مدیریت فدراسیون فوتبال کاهش پیدا کند.

گفته می‌شود مدیریت فدراسیون فوتبال برای جلب رضایت کی‌روش وعده‌ حل مشکلات را به او ارائه دادند تا سرمربی تیم ملی فوتبال ایران در حاشیه تمرین روز یکشنبه خود به نوعی سخنان انتقادی‌اش از مدیریت فدراسیون فوتبال را پس بگیرد.

سرمربی تیم ملی که به دنبال حل مشکلات موجود در فوتبال ایران بود، به صورت مشروط سخنان مدیران فدراسیون فوتبال را پذیرفت اما به آنها اعلام کرد چنانچه فضا تغییر نکند وی راه‌حل دیگری برای حل مشکلات فوتبال ایران اتخاذ خواهد کرد که بدون تردید برای مدیریت فدراسیون فوتبال هزینه سنگینی دربرخواهد داشت.

کارلوس ‌کی‌روش که در حاشیه ملاقات وزیر ورزش و جوانان از اردوی تیم ملی دقایقی با محمد عباسی به صورت خصوصی گفت‌‌و‌گو کرده بود، حالا می‌داند مسئولان فدراسیون فوتبال از به وجود آمدن این رابطه گرم و صمیمانه واهمه دارند از این‌رو آنها را تحت فشار قرار داد اگر ظرف مهلتی مشخص خواسته‌های وی برآورده نشود مشکلات موجود را با وزیر در‌میان خواهد گذاشت تا عباسی به کمک وی بیاید.

مدیران فدراسیون فوتبال که به شدت از اتفاقات روی‌داده در اردوی تیم ملی نگران شده بودند صبح امروز در مصاحبه‌هایی کاملاً هدفمند تاکید کردند تمام امکانات برای کارلوس ‌کی‌روش فراهم شده و جای هیچ نگرانی وجود ندارد.

نکته جالب توجه مصاحبه دبیرکل فدراسیون فوتبال با یکی از خبرگزاری‌ها بود که وی ضمن حمایت از کی‌روش تاکید کرد سرمربی تیم ملی نباید مشکلات تیم ملی را به رسانه‌ها انتقال دهد بلکه او باید با مسئولان فدراسیون فوتبال در ارتباط باشد.

نوع سخنان دبیر کل فدراسیون فوتبال نشان می‌داد اخبار منتشر شده درخصوص تلاش مسئولان فدراسیون فوتبال برای متقاعد کردن سرمربی تیم ملی واقعیت داشته و مسئولان فدراسیون فوتبال درنظر دارند برای تثبیت جایگاه متزلزل خود کی‌روش را مجبور کنند تا از شرایط مدیریت فوتبال هیچ انتقادی نکند.

این در حالی است که یک مقام مطلع در وزارت ورزش و جوانان در واکنش به انتقادهای کارلوس‌ کی‌روش از وضعیت مدیریت در فوتبال گفت: «شخص وزیر خامی سرمربی تیم ملی فوتبال ایران است، از این‌رو هیچ مسئولی نمی‌تواند جایگاه او در تیم ملی را به خطر بیندازد، کارلوس ‌کی‌روش با آگاهی از موضع وزیر ورزش در حاشیه بازدید از کمپ تیم‌های ملی دقایقی با وزیر خصوصی صحبت کرد و برخی اتفاقات ناگفته فوتبال ایران را با وی در میان گذاشت که وزیر پس از شنیدن سخنان وی، اعلام کرده است با قاطعیت به فعالیت خود ادامه دهد بابت هیچ مشکلی نگران نباشد.»

این مقام آگاه که دوست نداشت نامی از وی به میان آید، تاکید کرد: «مدیریت فدراسیون فوتبال به خوبی می‌دانند دیدگاه محمد عباسی در قبال چیست از این‌رو تمام تلاش خود را به کار بستند تا رضایت وی را جلب کنند تا مبادا وی تصمیم نگیرد ناکارآمدی آنها را به اطلاع وزیر برساند.»

سايت قطره
    گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم

11. 5 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    دیوید بکهام
    اسم واقعی شما
    میثم

EnglandPersepolisManUtd

تشکر ها
    1,355

هافبك تيم ملي چند هفته از ميادين دور شد

قاسم حدادي فر هافبک تيم ملي فوتبال به دليل مصدوميت چند هفته نمي تواند بازي کند

ورزش سه - قاسم حدادي فر جمعه شب و در نيمه دوم ديدار ايران و اندونزي دچار مصدوميت شد و کي روش مجبور شد اين بازيکن را از زمين بيرون بکشد.
    حدادي فر روز گذشته آزمايش MRI داد و مشخص شد که حداقل چهار هفته نمي تواند در ميادين بازي کند.
    ترابيان با تاييد اين خبر گفت: خوشبختانه رباط صليبي پاي اين بازيکن پاره نشده است و به نظر مي رسد 4 يا 5 هفته آينده بتواند مجددا به ميدان برود. ضمن اينکه نام حدادي فر از ليست بازيکنان اعزامي به قطر خارج شده و اين بازيکن امشب به دوحه نمي رود.
    با اين حساب حدادي فر ديدار اين هفته ذوب آهن با پرسپوليس را هم از دست مي دهد.

13. 5 کاربر از پست مفید pathfinder تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

پست مورد علاقه
    DEF_CAM
    مربی مورد علاقه
    Carlo ancelotti /Chezare prandelli
    بازیکن محبوب
    Gattuso /Maldini / Nesta /Inzaghi / Seedorf / Kaka
    اسم واقعی شما
    Sina Sammak

ItaliaMilanSS_Tehran

Gattuso

تشکر ها
    7,599
    تشکر شده 12,276 در 2,437 پست

تیموریان: این گل را به حدادی فر تقدیم می کنم/ دیگر نمی دانم فوتبال زیبا یعنی چه/ نظر کی روش این بود که نیمکت نشین باشم

ما روی ضربات ایستگاهی کار کرده بودیم و گل های ایرانی به هیچ عنوان شانسی نبود. خوشحالم که در اولین بازی سه امتیاز با ارزش گرفتیم و در همین ابتدا سرگروه شدیم

required

سایت گل ـ کارلوس کی روش سرمربی پرتغالی تیم ایران بعد از پایان دیدار با اندونزی پیروزی تیمش را به قاسم حدادی فر تقدیم کرد که در این دیدار دچار مصدومیتی نسبتا جدی شد. آندو تیموریان هم گلش را به همبازی اش تقدیم می کند و در این مورد به خبرنگار سایت گل می گوید:« گل را به حدادی فر تقدیم می کنم و باید بگویم که از مصدومیت او خیلی ناراحت شدم. من به اتاق حدادی فر رفتم و با او حرف زدم و امیدوارم آسیب دیدگی اش هر چه زودتر برطرف شود. او از لحاظ اخلاقی و فنی نمونه است.»
    تیموریان در پاسخ به این سوال که چرا مقابل اندونزی نیمکت نشین شدی خاطرنشان می کند:« این نظر کادرفنی بود که از ابتدا بازی نکنم. من بعد از برطرف شدن مصدومیتم خیلی خوب با تیم ملی تمرین کردم ولی صلاحدید کادرفنی این بود که در ترکیب اصلی نباشم. در ضمن هر فوتبالیستی دوست دارد که در تیم ملی کشورش به عنوان بازیکن ثابت بازی کند.»
    آندو که در این دیدار یک گل زد و یک پاس گل داد تأکید می کند:« ما روی ضربات ایستگاهی کار کرده بودیم و گل های ایرانی به هیچ عنوان شانسی نبود. خوشحالم که در اولین بازی سه امتیاز با ارزش گرفتیم و در همین ابتدا سرگروه شدیم.»
    بر خی معتقدند که تیم ملی زیبا بازی نمی کند و آندو در واکنش به این موضوع می گوید:« من واقعا نمی دانم فوتبال یعنی چه و دیگر چگونه بازی کنیم. در حال حاضر تمامی بازیکنان تیم ملی در اختیار یکدیگر هستم و خواسته های کادرفنی را اجرا می کنند. این یعنی فوتبال زیبا.»

Distruggi i nemici Golden Bo
    rossoneri

15. 6 کاربر از پست مفید sina acm تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    c.ronaldo , best , cantona , beckham , scholes , giggs
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498
    تشکر شده 9,027 در 2,190 پست

انصاري‌فرد:قطر حرفي‌ براي گفتن برابر ايران ندارد
    کريم انصاري‌فرد که هم اکنون در اردوي تيم ملي فوتبال کشورمان قرار دارد، گفت: همه بچه‌ها هم‌قسم شده تا در قطر ميزبان را شکست دهند.
    وي افزود: اگر مي‌خواهيم به جام جهاني صعود کنيم، بايد حريفان خود را در مرحله مقدماتي با شکست روبه‌رو کرده و کارمان را به اما و اگرها واگذار نکنيم.
    اين گلزن جوان تيم ملي ادامه داد: فيلم ‌ديدارهاي اخير قطر از جمله بازي اخير آنها برابر بحرين را بازبيني کرده و به نقاط ضعف و قوت اين تيم آشنا هستيم.

*بازي مشکلي است، اما پيروز مي‌شويم

انصاري‌فرد در پاسخ به سئوالي مبني بر اينکه توان فني حريف آينده ايران در رقابت‌هاي مقدماتي جام جهاني به چه ميزان است؟ گفت: به طور قطع ما در قطر بازي مشکلي پيش‌رو داريم و نبايد از حريف غافل باشيم.
    وي افزود: با اين وجود چاره‌اي به غير از شکست دادن قطري‌ها آنهم در خانه خود نداشته و مطمئن هستم بازيکنان ايران با تمام توان در مقابل اين تيم حاضر خواهند شد.

*با پيروزي بر قطر نيمي از راه صعود را طي کرده‌ايم

مهاجم تيم فوتبال سايپاي البرز با اشاره به تساوي تيم‌هاي بحرين و قطر در روز نخست مسابقات گفت: با پيروزي برابر قطر نيمي از راه صعود را طي کرده و اميدوارم با تلاش بازيکنان تيم ملي اين مهم محقق شود.
    لازم به توضيح است، دومين ديدار تيم ملي فوتبال کشورمان در رقابت‌هاي مقدماتي جام جهاني روز سه‌شنبه اين هفته برگزار خواهد شد.
    در اين ديدار ايران ميهمان قطر است.
    قطري‌ها در ديدار نخست برابر بحرين با نتيجه بدون گل زمين را ترک کرده و با توجه به پيروزي سه بر صفر ملي‌پوشان کشورمان برابر اندونزي هم اکنون ايران در صدر گروه خود قرار دارد.
    ورزش سه
    گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم

17. 4 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    دیوید بکهام
    اسم واقعی شما
    میثم

EnglandPersepolisManUtd

تشکر ها
    1,355

irann دو خبر از تیم ملی : تيم ملي فوتبال وارد دوحه شد/ پخش بازی از شبکه سوم سیما

مرجع خبری پرسپولیس : كاروان تيم ملي فوتبال با استقبال هواداران حاضر در قطر وارد دوحه شد.

تیم ملی فوتبال ایران به منظور دیدار با قطر در چارچوب رقابت های مقدماتی جام جهانی 2014، یکشنبه شب وارد دوحه پایتخت قطر شد.

تیم ایران که با یک پرواز مستقیم از تهران عازم قطر شد، ساعت 23:30 به وقت محلی پس از یک ساعت و 40 دقیقه پرواز به دوحه رسید و در بدو ورود مورد استقبال سهرابی سفیر کشورمان در قطر و جمعی از ایرانیان قرار گرفت.

ایرانیان مقیم قطر که در نیمه شب در بیرون محوطه فرودگاه اجتماع کرده بودند، به محض خروج بازیکنان و کادر تیم ملی با فریاد ایران ایران، از تیم ملی کشورمان استقبال کردند.

تیم ایران بلافاصله با یک دستگاه اتوبوس به هتل ملینیوم انتقال یافت و بازیکنان برای استراحت به اتاق های خود رفتند.

بازیکنان تیم ملی صبح امروز را استراحت خواهند کرد و عصر در محل زمین اصلی (ورزشگاه السد) تمرین پیش از بازی را انجام می دهند.

گرمای هوا و رطوبت بالای دوحه، نخستین موضوعی بود که در ابتدای ورود تیم ملی به این شهر جلب توجه می کرد. هوا در نیمه شب یکشنبه، حدود 35 درجه سانتیگراد بالای صفر با رطوبت زیاد بود.

دیدار تیم های ملی ایران و قطر ساعت 19:30 روز سه شنبه به وقت محلی (21 به وقت ایران) در ورزشگاه السد دوحه برگزار خواهد شد.

تیم کشورمان در نخستین دیدار خود با سه گل اندونزی را شکست داد و قطر برابر بحرین به تساوی بدون گل دست یافت.

مهدي هاشمي در مورد شايعه پخش نشدن بازي تيم ملي مقابل قطر در روز سه شنبه اظهار داشت: اين شايعه صحت ندارد و اين بازي از شبكه سوم سيما پخش خواهد شد.

وي در خصوص اينكه گفته مي شود چون حق پخش بازي برگشت ايران و مالديو خريداري نشده بود، AFC به صدا و سيما اجازه پخش بازي ايران و قطر را نمي دهد، گفت: اين مسئله صحت ندارد.

تهيه كننده ليگ برتر همچنين با اشاره به اينكه فردا گزارشگر بازي مشخص مي شود در مورد انتقاد به گزارشگر بازي ايران و اندونزي گفت: اميد گلمكاني كارش را خوب انجام داد. او اولين بار بود كه در ورزشگاه آزادي به طور مستقيم بازي را گزارش مي كرد و بايد به او فرصت داد.

مسابقه تيم هاي ملي قطر و ايران از گروه پنجم مرحله گروهي جام جهاني 2014 ساعت 21 به وقت تهران در دوحه برگزار خواهد شد.

19. 4 کاربر از پست مفید pathfinder تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    دیوید بکهام
    اسم واقعی شما
    میثم

EnglandPersepolisManUtd

تشکر ها
    1,355

irann علي كريمي: تيم ملي مي‌تواند بدون دردسر به جام جهاني برود

مرجع خبری پرسپولیس : هافبك تيم ملي فوتبال ايران گفت: تيم ايران آنقدر توانايي دارد كه بتواند با حمايت مردم بدون‌ دردسر به جام جهاني صعود كند.

علي كريمي درباره آخرين وضعيت آمادگي تيم ملي فوتبال ايران پيش از بازي با قطر اظهار كرد: تيم ملي پس از بازي با اندونزي تمرينات خوبي را پشت سر‌ گذاشت و پس از يك‌جلسه تمريني ديگر در دوحه مهياي بازي سخت برابر قطر خواهد شد.

گرما و رطوبت هوا در قطر بسيار زياد است اما آنها در ورزشگاه سيستم خنك‌كننده راه‌اندازي كردند كه مي‌تواند تاثير اين شرايط را كم كند.

وي افزود: بازي با قطر به مراتب دشوارتر از مصاف با اندونزي است و بايد تلاش زيادي داشته باشيم تا در اين مسابقه خارج از خانه به پيروزي برسيم. اميدوارم بازيكنان با توانايي و هماهنگي بالايي ظاهر شوند و بتوانيم در دومين مسابقه مرحله گروهي هم به پيروزي برسيم.

كريمي درباره مسير تيم ايران تا رسيدن به جام جهاني 2014 برزيل به ايسنا گفت: تا صعود به جام جهاني راه زيادي در پيش است. ما حريفان سرسختي خواهيم داشت. قدرت‌هايي مثل ژاپن، استراليا، كره‌جنوبي و... حريفان بسيار جدي‌تري نسبت به قطر، بحرين يا اندونزي هستند. ما مي‌توانيم بازي‌هاي مرحله اول گروهي را حتي به مثابه بازي‌هاي تداركاتي هم بنگريم تا تيم ملي پيش از حضور در مرحله بعد بتواند نقاط ضعفش را پوشش دهد.

هافبك تيم ملي با قدرداني دوباره از حضور تماشاگران انبوهي كه براي ديدن مسابقه تيم ملي برابر اندونزي به ورزشگاه آزادي آمده بودند، در اين‌باره خاطرنشان كرد: هميشه بايد از حمايت مردم و هواداران تشكر كنيم. اميدوارم در بازي‌هاي خانگي آتي تيم ايران آنها ما را تنها نگذارند و باز هم حضور باشكوهي براي حمايت و تشويق تيم داشته باشند.

كريمي در پاسخ به اين سوال كه پتانسيل تيم ملي با نفرات فعلي و سرمربيگري كارلوس كي‌روش را تا چه اندازه مي‌بينيد و اين تيم تا چه اندازه با حد ايده‌آل خود فاصله دارد، تصريح كرد: به هر حال تمام ستاره‌هاي ليگ در تيم ملي جمع شده‌اند و انگيزه زيادي براي پيشرفت و بهتر شدن دارند. ليگ ايران اين بازيكنان را توانسته به تيم ملي بدهد و كي‌روش هم مربي حرفه‌اي در سطح دنياست كه مي‌تواند تيم خوبي با آنها بسازد. همه شرايط آماده است و فكر مي‌كنم تيم ايران براي بهتر شدن و رسيدن به حد ايده‌آل خود نياز به حمايت فراوان از سوي مردم دارد. تيم ملي با توانايي‌هايي كه دارد مي‌تواند بدون دردسر به جام جهاني صعود كند اما مشروط به حمايت مردم.

21. 4 کاربر از پست مفید pathfinder تشکر کرده اند .

صفحه 8 از 35 نخستنخست ... 67891018 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع