كارواليو: دلم براي پرتغال ميسوزد
به نقل از آس اسپانيا، مدافع تحريم شده تيم ملي فوتبال پرتغال سکوت خود را شکست و تصريح کرد: اين يک حرکت از قبل برنامهريزي شده بود و من متوجه شدم که قرار بود چنين کاري را با من بکنند، اخراج من از کمپ تيم ملي پرتغال حتمي بود و اگر خودم از هتل بيرون نميرفتم بالاخره مربيان بهانه اي براي اين کار پيدا ميکردند. وي افزود: پهپه دوست صميمي من است و هر دو در تيم رئال مادريد کنار هم بازي ميکنيم اما من عادت ندارم براي بيان حقيقت با خود حساب و کتاب کنم، حقيقت اين است که پهپه آن روز به تمرين نيامد و هرگز مورد سوال مربيان قرار نگرفت، اما من که مثل بقيه بازيکنان سرم را پايين نمياندازم و دلم براي فوتبال ملي کشورم ميسوزد بايد از تيم ملي خط بخورم.
کارواليو در پاسخ به اين سوال که چرا هتل تيم ملي را بدون اجازه مربيان ترک کرده گفت: هرگز اينگونه نبود، در کنار من دو تن از مقامات تيم ملي هم حضور داشتند، آنها ديدند که من عصباني هستم و حتي وقتي به بيرون از هتل رفتم با تلفن همراه خود با رئيس فدراسيون فوتبال پرتغال تماس گرفتم و مسئله را به او گفتم.
کارواليو ادامه داد: دلم براي فوتبال ملي پرتغال ميسوزد، مربي تيم ملي ( پائولو بنتو) با ما مثل عدهاي مزدور رفتار می کند که تا وقتي پول باشد ما هم هستيم و بعد از آن بايد برويم به سراغ کار خودمان و اين نهايت بي عدالتي و بي انصافي است.
کارواليو درخصوص مذاکره با مورينيو گفت: احتمال اين که من از حضور در ليگ قهرمانان اروپا هم محروم شوم وجود دارد، اما ترسي از اين مسئله ندارم و خوشحالم که به خاطر يک حقيقت موجود در فوتبال ملي کشورم تحت فشار قرار گرفتهام، فشاري که ساير بازيکنان تسليم شده به خاطر منافع شخصي هرگز تحمل نميکنند و اين براي من يک افتخار است. مورينيو نيز به صورت کامل در جريان مشکل من قرار دارد و به من حق داده است.
ورزش سه