Design & Developed BY Patira

صفحه 32 از 83 نخستنخست ... 2230313233344282 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 311 تا 320 , از مجموع 828
    مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

juventus  اخبار و حواشی بیانکونری در فصل 2011 - 2012 

اخبار و حواشي مهم باشگاه يوونتوس در فصل 2011- 2012 در اين تايپيك قرار گرفته مي شود .
    از قرار دادن مصاحبه هاي روزمره بازيكنان و خبرهاي بي پايه و اساس خودداري كنيد .

منبع خبر را حتما ذكر كنيد در غير اينصورت بدون اطلاع قبلي پست شما توسط مدير مربوطه پاك خواهد شد .

2. 6 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    دالگلیش
    بازیکن محبوب
    علی کریمی
    اسم واقعی شما
    علی

BrazilPersepolisJuventus

تشکر ها
    495
    تشکر شده 1,446 در 387 پست

یوونتوس را به بایرن مونیخ ترجیح دادم

او را بايد يكي از بهترين خريدهاي تابستاني فوتبال اروپا بدانيم. هافبك شيليايي كه با 24 سال سن توان و قدرت بالايي دارد و سرانجام در ميان رقابت يوونتوس و بايرن مونيخ به تيم ايتاليايي پيوست تا همراه پيراهن سياه و سفيد اين تيم به چهار سال همراه با موفقيت بيانديشد. آرتور ويدال، مهره تازه خريداري شده يووه، هافبكي بازي ساز، قدرتمند و خلاق است كه وجودش براي هر تيم و مربي اي ارزشمند خواهد بود. او در گفت و گو با روزنامه «گاتزتادلواسپورت» تاكيد كرد كه يوونتوس پديده و تيم مجذوب كننده امسال است.

آرتور ويدال، چه احساسي از آنچه كه انجام داديد داريد؟
    حس زيبايي. از شرايط جديدم شگفت زده شدم و البته خوشحالم از انتخابي كه داشتم. اينجا همه چيز حرفه اي است و مجموعه اي كاملا هماهنگ و آشنا به محيط و خواسته هاي جامعه يووه. هم تيمي هاي بزرگ و يك مربي واقعا عالي.

در خصوص كونته چه نظري داريد؟
    او با روحيه اي خستگي ناپذير كار مي كند و ما اين روحيه را زمين كاملا حس مي كنيم. با بازيكنان زياد صحبت مي كند و به دنبال تاكتيك تيمي است و به نمايش روان و قدرتمند تيم مي انديشد. او شايسته مربيگري يوونتوس است.

سيستم 4-2-4 كونته مي تواند سخت باشد. ترديدهايي در اين خصوص وجود دارد.
    به هر حال ما مسائل تازه اي را تجربه مي كنيم، سيستمي كه به سيستم گذشته اي كه بازي مي كردم شباهت ندارد اما در اين سيستم بازي تهاجمي مورد توجه است. مربي تصميم مي گيرد كه ما بايد سيستمي را بازي كنيم هر چند كه بستگي به بازيكناني كه در تركيب تيم هستند، دارد.

پستي كه ترجيح مي دهيد؟
    من هافبك مركزي هستم و براي 4 سال در ليگ آلمان در ميانه ميدان بازي كردم. در اين پست با سرعت بازي مي كنم.

اين نقش را در يووه پيرلو به عهده خواهد گرفت، واقعا يك بازيكن خوش تكنيك و خوش كلاس است.
    پيرلو بازيكن بسيار قدرتمندي است اما ما مي توانيم در كنار يكديگر بازي كنيم. به اندازه كافي قدرت و توان دارم و مي توانم به او كمك كنم. من از تمرين و مبارزه نمي ترسم و خسته هم نمي شوم. من جنگنده هستم.

بايرن به دنبال خريد شما بود اما شما يوونتوس را انتخاب كرديد. به چه علت؟
    براي اينكه يوونتوس باشگاهي است كه بازيكنان قدرتمند و بزرگي داشته و دارد. من اينجا بازيكناني نظير دل پيرو، بوفون و پيرلو را در كنارم مي بينم. پديده هايي كه به من كمك مي كنند و مي توانند براي آينده من مفيد باشند. نصيحت ها و راهنمايي هاي اين بزرگان براي من ارزش زيادي دارد. براي يك بازيكن بازي كردن در كنار اين بزرگان فرصت بزرگي است، مي توانم در كنار آنان رشد كنم و حرفه اي تر شوم.

اما بايرن هم براي خريد شما هيچ كوتاهي نكرد. در اين تيم نيز مهره هاي خوش تكنيك بازي مي كنند.
    اما يووه، يووه است. مي خواستم فوتبالي كه به فرهنگ من نزديك تر است را داشته باشم. فوتبال ايتاليا به فوتبال كشور من نزديك است. هر دو لاتيني هستيم، مگه نه؟

زامارانو و سالاس از اين انتقال استقبال كردند.
    اين دو بزرگ ترين فوتباليست هاي شيلي اند و دو الگوي مهم براي فوتبال كشورم.

اما مهره هاي محبوب اين روزهاي فوتبال شيلي، شما و سانچس هستند؟
    شايد من و سانچس محبوب ترين باشيم. يووه وبارسلونا بزرگ ترين و جذاب ترين تيم هاي فوتبال براي مردم كشورم هستند.

مسوليت بزرگي به عهده شماست.
    نمي دانم اما پسران بسيار زيادي در كشور من فوتبال را به خوبي بازي مي كنند. اميدوارم كه بتوانم با كمك يووه به رشد فوتبال كشورم كمك كنم. مي توانم اينجا تبديل به بازيكن بزرگي شوم و باعث غرور هموطنانم شوم.

يووه از ميلان و اينتر در رده بالاتري قرار دارد؟
    ما از روش و سيستم خاص فوتبال ايتاليا صحبت مي كنيم. ميان سه باشگاه بسيار مهم اين كشور. شايد در نگاه نخست ما كمي عقب تر از ميلان باشيم اما در حال تمرين و تلاش بسيار زيادي هستيم تا شرايط ايده آل را به دست بياوريم. در حال رشديم و تيفوسي هاي باشكوه و با حساس ما با حمايت هاي هميشگي شان ما را با انرژي و روحيه اي بالا به ميدان مي فرستند تا يووه يك بار ديگر تاريخ باشكوه خود را از سر گيرد. ما با همكاري و كمك يكديگر يكبار ديگر از همه تيم ها سرتر و بالاتر خواهيم بود

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

4. 3 کاربر از پست مفید ALI_JUVE تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    c.ronaldo , best , cantona , beckham , scholes , giggs
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498
    تشکر شده 9,027 در 2,190 پست

آمائوري و رد پيشنهاد فنرباغچه
    در چند اخیر شایعات زیادی در مورد جدایی این بازیکن 31 ساله از یوونتوس منتشر شد اما او بعد از رد پیشنهاد باشگاه مارسی، از انتقال به فنرباغچه نیز استقبال نکرد.

مدیر برنامه های او در گفتگو با توتو اسپورت گفت:" اگر تنها موضوع پول مطرح بود، آمائوری این پیشنهاد را قبول می کرد. او روز چهارشنبه تصمیمش را گفت و در یوونتوس ماند."

این مهاجم سابق پالرمو نیم فصل دوم فصل گذشته را در پارما سپری کرد و گفته می شود در برنامه های آنتونیو کونته نیز جای ندارد.

سايت ورزش
    گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم

6. 2 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

بازیکن محبوب
    فرهاد مجیدی-دیدیر دروگبا

ItaliaChelseaShahinBoushehr

تشکر ها
    566
    تشکر شده 382 در 185 پست

می خواهم به بازیکن محبوب هواداران تبدیل شوم

انگيزه هاي بالايي براي نمايش و حضوري موفق در يووه دارم و مي توانم بهترين عملكرد را در اين تيم داشته باشم. من آماده ام تا براي كونته مهره اي موثر باشم. امانوئله جاكريني كه به تازگي بيانكونري شده در گفت و گوي تلويزيوني خود باشبكه يوونتوس با تاييد مطالب بالا تاكيد كرد كه با يووه به اهدافش مي رسد.

"رويايي كه انچه در حال حاضر دارم را در سر داشتم. بهتر از اين نمي شد. هرگز فكر نمي كردم كه چنين شود و حالا بي اندازه خوشحالم. مي توانم در تيمي كه در اروپا و ايتاليا بيشترين افتخارات را كسب كرده بازي كنم. تيمي محبوب در جهان كه به اوج گيري مجدد مي انديشد.

اين تيم براي پيروز شدن مبارزه خود را از سر گرفته و سخت تمرين مي كند تا با مربي جديدش به خواسته هايش برسد. در ميان تيم هاي ايتاليا، حرفه اي ترين هستم. قدرت و سرعت بازيكنان اين تيم بالاست و همه مي توانيم در كنار يكديگر به موفقيت تيم كمك كنيم.

خواسته من در كنار انگيزه هايم مي تواند نشان دهد كه اماده حضور در رقابت ها هستم و مي خواهم براي كونته موثر باشم. خرسندم كه كونته مرا انتخاب كرد. در تمرينات يووه لذت مي برم و اميدوارم هر چه زودتر به ميادين برگرديم. "

جاكريني در خصوص سيستم يوونتوس نيز گفت: سال گذشته با سيستم 3-3-4 بازي مي كرديم و توانستم 7 گل به ثمر برسانم شايد در سيستم 4-2-4 از دروازه دور باشم و گل هاي كمتري بزنم اما اميدوارم تيم نتيجه بگيرد و ميل گلزني تيم چنان بالا باشد كه امار گلزني مان بيشتر باشد. من به دنبال رضايت مجموعه و هواداران هستم.

8. 3 کاربر از پست مفید amin_20 تشکر کرده اند .

عضو Derby

بازیکن محبوب
    فرهاد مجیدی-دیدیر دروگبا

ItaliaChelseaShahinBoushehr

تشکر ها
    566
    تشکر شده 382 در 185 پست

محرومیت امائوری از حضور در تمرینات و مسابقات

به نظر می رسد داستان امائوری مهاجم برزیلی - ایتالیایی بانوی پیر با مدیران این باشگاه شکل تازه ای به خود گرفته و شبیه به یک درگیری دو را دور شده و طرفین بر هدف خود توجه می کنند.

امائوری که در لیست خروجی یوونتوس قرار داشت در زمان نقل و انتقالات تمامی پیشنهادات خود را از تیم های پارما - پالرمو - مارسی - گالاتاسرای و جنوا رد کرد و ماروتا امیدوار بود بتواند وی را همانند زیگلر به تیم های ترکیه ای واگذار کند.

در این میان باشگاه ترابوزان سپور تركيه روز گذشته برای خرید امائوری اقدام کرد اما مهاجم یووه باز هم پیشنهاد تیم ترکیه ای را رد کرد و روزنامه ی گازتا اعلام کرد سران یووه قصد دارند امائوری را از شرکت در مسابقات و تمرینات بانوی پیر تا اطلاع بعدی محروم نمایند.

10. 2 کاربر از پست مفید amin_20 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    دالگلیش
    بازیکن محبوب
    علی کریمی
    اسم واقعی شما
    علی

BrazilPersepolisJuventus

تشکر ها
    495

مصدومان یووه به دیدار مقابل پارما خواهند رسید

به نظر می رسد تعطیلی یک هفته ای سری آ برای تیم یوونتوس مفید بوده و بازیکنان مصدوم این تیم با توجه به زمان باقی مانده به دیدار مقابل پارما می توانند به مرز آمتدگی برای این دیدار برسند و یووه برای اولین دیدار خود در سری آ با لیست کامل به مصاف حریف خود خواهد رفت.

میرکو ووچینیچ که در دیدار تیم ملی کشورش در مقابل ولز با مصدومیت مواجه شده بود می تواد با انجام ریکاوری های مورد نیاز برای دیدار مقابل پارما به تمرینات گروهی بازگردد.

میلوش کراسیچ دیگر بازیکن مصدوم یووه نیز مصدومیت خود را پشت سر گذاشته و به همراه متری می توانند در تمرینات گروهی بانوی پیر شرکت کنند.

گفتنی است دیدار تیم های یوونتوس - پارما یک‌شنبه 20 شهريور 1390 در ورزشگاه جدید بانوی پیر برگزار خواهد شد

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

12. 4 کاربر از پست مفید ALI_JUVE تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    دالگلیش
    بازیکن محبوب
    علی کریمی
    اسم واقعی شما
    علی

BrazilPersepolisJuventus

تشکر ها
    495

پیشرفت یوونتوس قابل تحسین است

موجی مدیر اسبق بانوی پیر که به دلیل اتفاقات کالچو پولی از فعالیت در فوتبال محروم شد همواره پیش بینی های دقیقی داشته و این بار پیش از آغاز سری آ در مورد شرایط یوونتوس سخن گفت:

" هدف يوونتوس از بين بردن مواردى بود كه در بى ثباتى تيم نقش داشته اند ، يوونتوس را نمى توان با پالرمو يا سمپدوريا مقايسه كرد بنابراين ساختار و خريد يوونتوس نبايد مانند چنين تيم هايى باشد ، براى مثال جياكرينى بازيكن خوبيست اما نمى تواند براى يووه مناسب باشد."

"يوونتوس در حال پيشرفت است و نبايد با خريدهاى فراوان تيم را تغيير داد ، ماروتا از اين نظر عملكرد خوبى داشت و توانست اشتباه فصل پيش را جبران كند ، خط ميانى يوونتوس پيشرفت زيادى كرد هر چند كه ويدال بازيكن فوق العاده اى نيست اما بهترين گزينه براى قرار گرفتن در كنار پيرلو كه يك بازيكن فوق العاده است خواهد بود و تماشاى نمايش اين دو بسيار زيبا خواهد بود."

"در خط دفاع به دنبال گزينه هاى نامناسب بودند چرا كه سبك الكس و لوگانو به كيه لينى نزديك است ، يووه به مدافعى نياز داشت كه در كارهاى دفاعى عملكردى مانند كاناوارو داشته باشد ، به نظر من يووه توانايى رقابت با ميلان را نخواهد داشت و شايد پس از ناپولى و اينتر در جايگاه چهارم قرار گيرد البته يوونتوس نسبت به چند فصل گذشته عملكرد بهترى خواهد داشت چرا كه در رقابت هاى اروپايى حضور ندارد "

وی در مورد كونته گفت:

" بسيارى از خواسته هاى وى از جمله جذب مربى بدنساز برآورده نشد اما وى بدليل علاقه اى كه به يوونتوس دارد اين شرايط را پذيرفت ، كونته يك مربى فوق العاده ، با شخصيت و البته عاشق يوونتوس است و به نظر من با يوونتوس خواهد درخشيد "

14. 4 کاربر از پست مفید ALI_JUVE تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    دالگلیش
    بازیکن محبوب
    علی کریمی
    اسم واقعی شما
    علی

BrazilPersepolisJuventus

تشکر ها
    495

به زودي ميلان و اينتر را از پيشروي دور مي كنيم

بهترين خريد از نظر هواداران و كليه كارشناسان فوتبال ايتاليا اوست، هافبكي بازيساز و قدرتمند كه توان تيمي هر تيم را بالا برده و خلاقيت و زيبايي را به بازي تيم هديه مي دهد. هر چند با 33 سال سن نمي تواند قدرت و سرعت گذشته خود را داشته باشد اما همچنان مهره اي ارزشمند در فوتبال سرزمين چكمه اي محسوب مي شود.

اندره آ پيرلو، هافبك ملي پوش و تازه وارد يوونتوسي ها در نظر سنجي هواداران اين تيم نيز بهترين خريد بيانكونري در تابستان امسال شد.

يك نظرسنجي و رضايت هواداران از خريد شما، شما بهترين خريد هستيد. مي دانستيد؟
    براي چي؟ واقعا. ممنونم واقعا ممنونم

شرايط يوونتوس چطور است ؟
    خوب بايد بگويم به زودي عالي خواهد شد.

ميلان و اينتر در كنار يووه هستند ؟
    شايد اين دو ميلاني از ما كمي جلوتر باشند اما يوونتوس خيلي زود اين گروه را از پيشروي بيشتر دور مي كند.

16. 4 کاربر از پست مفید ALI_JUVE تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    دالگلیش
    بازیکن محبوب
    علی کریمی
    اسم واقعی شما
    علی

BrazilPersepolisJuventus

تشکر ها
    495

محرومیت امائوری از حضور در تمرینات و مسابقات

به نظر می رسد داستان امائوری مهاجم برزیلی - ایتالیایی بانوی پیر با مدیران این باشگاه شکل تازه ای به خود گرفته و شبیه به یک درگیری دو را دور شده و طرفین بر هدف خود توجه می کنند.

امائوری که در لیست خروجی یوونتوس قرار داشت در زمان نقل و انتقالات تمامی پیشنهادات خود را از تیم های پارما - پالرمو - مارسی - گالاتاسرای و جنوا رد کرد و ماروتا امیدوار بود بتواند وی را همانند زیگلر به تیم های ترکیه ای واگذار کند.

در این میان باشگاه ترابوزان سپور تركيه روز گذشته برای خرید امائوری اقدام کرد اما مهاجم یووه باز هم پیشنهاد تیم ترکیه ای را رد کرد و روزنامه ی گازتا اعلام کرد سران یووه قصد دارند امائوری را از شرکت در مسابقات و تمرینات بانوی پیر تا اطلاع بعدی محروم نمایند.

18. 4 کاربر از پست مفید ALI_JUVE تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    دالگلیش
    بازیکن محبوب
    علی کریمی
    اسم واقعی شما
    علی

BrazilPersepolisJuventus

تشکر ها
    495

استادیومی که فوتبال را تغییر می دهد ( بخش دوم )

پنج روز به افتتاح ورزشگاه جدید یوونتوس که خانه ای زیبا و مدرن برای مجموعه بیانکونری و هوادارانش خواهد بود زمان باقی ست و با توجه به حساسیت و توجه علاقه مندان این تیم در ایران به معرفی، چگونگی طرح آغاز ساخت، امکانات، سودهی و امتیازات این استادیوم جدید در شش بخش می پردازیم.

یوونتوس اولین تیم در ایتالیا است که ورزشگاه اختصاصی دارد. هیچکدام از تیم های ایتالیایی در حال حاضر ورزشگاهی متعلق به خودشان ندارند. یکی از شعارهای ساخت ورزشگاه نیز بر همین مبنی انتخاب شد، اینکه مانند همیشه یوونتوس در ایتالیا "اولین" خواهد بود و یا شعار دیگری که وجود دارد " استادیومی که فوتبال را تغییر می دهد "

دل الپی جدید
    در طراحی ورزشگاه به راحتی بازیکنان اهمیت زیادی داده شده به طوری که فاصله رختکن تا زمین مناسب است و برای ورود بازیکنان به زمین 4 ورودی در 4 سمت زمین در نظر گرفته شده. ( به طور مثال تونل ورزشگاه "سن سیرو" به شکل غیر طبیعی طولانی است اما در ورزشگاه یووه فاصله های زیادی بین محل های مورد نیاز بازیکن ها وجود نخواهد داشت).

ساختار ورزشگاه
    معماری سکوها و سقف با ایده برداری از تونل های باد و بال هواپیما ساخته شده اند که نهایت سبکی و زاویه مناسب با زمین حفظ شود تا در روز با نور طبیعی و در شب با نورافکن های ورزشگاه بهترین دید به زمین وجود داشته باشد و در عین حال مانع از رسیدن نور طبیعی خورشید برای رشد و سالم ماندن چمن ورزشگاه نشود. در ضمن نوردهی ورزشگاه نیز بسیار مدرن است و به صورت پیوسته و بدون فاصله نور یکپارچه به زمین داده میشود.

ظرفیت
    ورزشگاه 40 هزار و 200 نفره است که به نوشته سایت یووه می تواند تا 41 هزار نفر هم تماشاگر بپذیرد و فضا برای پروژه های آینده و افزایش ظرفیت 15 هزار نفری نیز وجود دارد. دور ورزشگاه حلقه امن تعبیه شده، این حلقه در فضایی ایجاد شده که بلیط ها قبل از ورود به محوطه ورزشگاه چک میشود. میان فاصله حلقه و ورزشگاه هم خدمات رفاهی و اورژانس و امنیتی وجود خواهد داشت.

ورودی/خروجی ها اصلی و اضطراری ورزشگاه نیز طوری طراحی شده که در هنگام خطر و حالت اضطراری ظرف مدت تنها 4 دقیقه کل حاضرین در ورزشگاه تخلیه می شوند. همچنین مسیر و جایگاهی برای عبور ولیچر و رفت و آمد
    معلولین در نظر گرفته شده است. 16 خروجى در نظر گرفته شده و در عرض 4 دقيقه ورزشگاه خالى از تماشاگر خواهد شد.

کاستن فاصله ها
    ورزشگاه خاص فوتبال است، بدون هیچ کاربردی دیگر، بنابر این خبری از پیست دوومیدانی و فضاهای اضافی دیگر نیست. بین زمین بازی و تماشاگران هیچ مانع معماری وجود ندارد. حاضرین در استادیوم حداقل فاصله ممکن با زمین بازی را خواهند داشت، یعنی فاصله ردیف اول تماشاگران با زمین بازی 8 متر خواهد بود. این در حالی است که در دل الپی این فاصله 28 متر بود. فاصله انحناهای ورزشگاه با زمین هم 8.85 متر است،

این فاصله در دل الپی 50 متر بود. این به این معناست که دور تا دور زمین اصلی ورزشگاه تماشاگران حاضر خواهند بود. فاصله سکوهای فیلم برداری و تلویزیونی که در دل الپی 60 متر بود نیز به 33 متر کاهش یافته. ورزشگاه جدید از لحاظ امنیتی نیز مشکلی نخواهد داشت با توجه به وجود 16 مسیر خروجی حاضرین در صورت وقوع حادثه می توانند استادیوم را ظرف 4 دقیقه ترک کنند

20. 4 کاربر از پست مفید ALI_JUVE تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    دالگلیش
    بازیکن محبوب
    علی کریمی
    اسم واقعی شما
    علی

BrazilPersepolisJuventus

تشکر ها
    495

کونته: یوونتوس می تواند از بارسلونا درس بگیرد

هافبک اسبق و سرمربی فعلی یوونتوس معتقد است این تیم ایتالیایی می تواند از قهرمان اروپا برای کسب موفقیت درس بگیرد

سایت گل – آنتونیو کونته سرمربی باشگاه یوونتوس معتقد است این تیم می تواند با درس گرفتن از بارسلونا و منچستریونایتد بار دیگر به دوران اوج خود بازگردد.
    کونته که علاقه زیادی به بازی تهاجمی دارد در تابستان چندین مهره دارای این خصلت را به خدمت گرفت و امیدوار است تیمش بتواند در فصل جاری نتایج قابل قبولی کسب کند.
    کونته در گفتگو با کوریره دلواسپورت می گوید:" ما می توانیم همانند بارسا بازی کنیم؟ نه، اما می توانیم از از تیم های مثل بارسلونا و منچستریونایتد درس بگیریم."
    یووه فصل گذشته نتایج دور از انتظاری را کسب کرد و به رتبه نازل هفتم در سری آ دست یافت اما کونته امیدوار است بانوی پیر را بار دیگر به دوران اوج خود بازگرداند.
    "می خواهم بار دیگر یووه را به دوران اوجش بازگردانم، این همان چیزی است که هواداران از من انتظار دارند."
    یوونتوس هفته آینده در صورتی که رقابتهای سری آ برگزار شود به مصاف پارما خواهد رفت.

22. 5 کاربر از پست مفید ALI_JUVE تشکر کرده اند .

صفحه 32 از 83 نخستنخست ... 2230313233344282 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)