Design & Developed BY Patira

صفحه 6 از 35 نخستنخست ... 4567816 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 345
    مدير كل سايت

پست مورد علاقه
    هافبک بازی ساز
    مربی مورد علاقه
    آرسن ونجر
    بازیکن محبوب
    رونالدو برزیلی
    اسم واقعی شما
    جـــعفر

Iran

Ronaldo

تشکر ها
    1,434
    تشکر شده 18,131 در 2,635 پست

irann تیم ملی ایران در راه جام جهانی 2014 برزیل (( تبادل نظر , حواشی و اخبار ))

به نام خدا

در این تاپیک تمامی مسائل و مطالب مربوط به تیم ملی در راه رسیدن به جام جهانی 2014 مطرح می شود

دوستان عزیز می تونن مطالب مفید و اظهار نظرات شخصی و اخبار مربوطه را در این تاپیک قرار بدهند

به امید صعود تیم ملی ایران به جام جهانی 2014 برزیل

WelCome To Derby

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    دیوید بکهام
    اسم واقعی شما
    میثم

EnglandPersepolisManUtd

تشکر ها
    1,355
    تشکر شده 2,320 در 703 پست

سايت فيفا:
    ايران باغلبه براندونزي آماده چالش با قطرشد

بنابه نوشته پايگاه خبري فدراسيون جهاني فوتبال تيم ملي ايران با کسب پيروزي مقابل حريف خاور دوري خود آماده رقابت ديگري با قطر مي شود

ورزش سه - سايت فيفا گزارشي از بازي‌هاي شب گذشته تيم‌هاي آسيايي در مرحله مقدماتي جام جهاني 2010 منتشر کرد که در آن از پيروزي 3 بر صفر خانگي ايران مقابل اندونزي به عنوان يک موفقيت اوليه نام برد.
    سايت بين المللي فوتبال نوشت سفيد پوشان ايران در شبي که جواد نکونام دو گل زد، حريف خود را کنار زدند تا شاگردان کي‌روش آماده چالش تازه‌ ديگري شوند.
    براساس اين گزارش تيم تحت رهبري کارلوس کي‌روش اميدوار است روز چهارشنبه در دوحه برابر قطر دومين موفقيت خود را در اين مسير کسب کند. رقيبي که جمعه شب در منامه مقابل بحرين از گروه پنجم به تساوي بدون گل رسيد.
    در ادامه اين گزارش از پيروزي 2 بر صفر اردن در عراق به عنوان يک نتيجه شگفتي‌ساز بزرگ ياد شد. همچنين عمان با کسب مساوي بدون گل در خانه عربستان نتيجه‌اي حائز اهميت کسب کرد.

اين منبع خبري همچنين از برد 6 بر صفر کره جنوبي مقابل لبنان به عنوان بهترين نتيجه نام برد. همچنين پارک چي يونگ را از تيم کره جنوبي به خاطر قبول و انجام مطلوب مسئوليت‌هاي پارک جي سونگ، کاپيتان منچستريونايتدي اسبق چشم‌بادامي‌ها به عنوان بازيکن ممتاز اين بازي‌ها ياد کرد.

3. 2 کاربر از پست مفید pathfinder تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    دیوید بکهام
    اسم واقعی شما
    میثم

EnglandPersepolisManUtd

تشکر ها
    1,355

perspolis تیموریان: این گل را به حدادی فر تقدیم می کنم/ دیگر نمی دانم فوتبال زیبا یعنی چه/ نظر کی روش این بود که نیمکت نشین باشم

ما روی ضربات ایستگاهی کار کرده بودیم و گل های ایرانی به هیچ عنوان شانسی نبود. خوشحالم که در اولین بازی سه امتیاز با ارزش گرفتیم و در همین ابتدا سرگروه شدیم

سایت گل ـ کارلوس کی روش سرمربی پرتغالی تیم ایران بعد از پایان دیدار با اندونزی پیروزی تیمش را به قاسم حدادی فر تقدیم کرد که در این دیدار دچار مصدومیتی نسبتا جدی شد. آندو تیموریان هم گلش را به همبازی اش تقدیم می کند و در این مورد به خبرنگار سایت گل می گوید:« گل را به حدادی فر تقدیم می کنم و باید بگویم که از مصدومیت او خیلی ناراحت شدم. من به اتاق حدادی فر رفتم و با او حرف زدم و امیدوارم آسیب دیدگی اش هر چه زودتر برطرف شود. او از لحاظ اخلاقی و فنی نمونه است.»
    تیموریان در پاسخ به این سوال که چرا مقابل اندونزی نیمکت نشین شدی خاطرنشان می کند:« این نظر کادرفنی بود که از ابتدا بازی نکنم. من بعد از برطرف شدن مصدومیتم خیلی خوب با تیم ملی تمرین کردم ولی صلاحدید کادرفنی این بود که در ترکیب اصلی نباشم. در ضمن هر فوتبالیستی دوست دارد که در تیم ملی کشورش به عنوان بازیکن ثابت بازی کند.»
    آندو که در این دیدار یک گل زد و یک پاس گل داد تأکید می کند:« ما روی ضربات ایستگاهی کار کرده بودیم و گل های ایرانی به هیچ عنوان شانسی نبود. خوشحالم که در اولین بازی سه امتیاز با ارزش گرفتیم و در همین ابتدا سرگروه شدیم.»
    بر خی معتقدند که تیم ملی زیبا بازی نمی کند و آندو در واکنش به این موضوع می گوید:« من واقعا نمی دانم فوتبال یعنی چه و دیگر چگونه بازی کنیم. در حال حاضر تمامی بازیکنان تیم ملی در اختیار یکدیگر هستم و خواسته های کادرفنی را اجرا می کنند. این یعنی فوتبال زیبا.»

5. 2 کاربر از پست مفید pathfinder تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    دیوید بکهام
    اسم واقعی شما
    میثم

EnglandPersepolisManUtd

تشکر ها
    1,355

perspolis تحلیل فنی / چراغپور : برد شیرینی نبود ! / ایران اتفاقی منظم شد !

اتفاق بدی که مشاهده شد انجام هر سه تعویض تیم ایران تا قبل از دقیقه 70 بود. دو تعویض اول ما حدود دقیقه 65 به دلایل تاکتیکی بود و تعویض سوم هم به خاطر مصدومیت

سایت گل - جلال چراغپور ، کارشناس فنی درباره بازی دیشب تیم ملی ایران به 8 موضوع مهم اشاره می کند . او البته تاکید می کند که همه این نکات نظر شخصی اوست :

1. ما از سه چیز باید تشکر کنیم اول از شانس جدول که بازی اول ما در خانه بود و دوم اینکه مقابل ضعیف‌ترین تیم این گروه بازی کردیم . سوم هم اینکه تماشاگران در یک اتفاق غیرقابل پیش بینی به ورزشگاه آمدند. حضور 75هزارنفر تماشاگر از خوش‌شانسی‌های تیم ملی ما در بازی دیشب می‌باشد.
    2. اولین نکته‌ای که لازم است برای ادامه مسیر تیم ملی تأکید شود این بود که تیم ما از یک بی‌نظمی و به هم ریختگی در زمین برخوردار بود. ما در گذشته در تیم‌های ملی قبلی از نظم بهتری برخوردار بودیم. به هم ریختگی در پاس‌ها و نوع مصرف توپ‌ها مجموعه‌ای از بی‌نظمی‌ها در تیم ایران بود.
    3. ترکیب اصلی تیم ملی ایران دچار اشتباهاتی بود اما در ادامه مسابقه این نقص‌ها برطرف شد. البته این معایب براثر حادثه مصدومیت قاسم حدادی‌فر و آمدن تیموریان به زمین برطرف شد. آندو نظم تیمی بهتری داشت و چون در گذشته هم از ارکان تیم ملی بوده توانست نظم بهتری را به تیم ایران انتقال دهد.
    4. روشی که برای بازی انتخاب شد روش مناسبی نبود. ما بسیار ساده بازی کردیم و حداکثر از سه نوع پاس ساده(عرضی، طولی و سانتر) استفاده کردیم. تیم اندونزی در رده صدوپنجاهم جهان قرار دارد و گلر این تیم اگر در ایران حضور داشت حتی نمی‌توانست در لیگ برتر ایران دروازه‌بانی کند.
    5. ما با وجود اینکه کی‌روش سبک ساده را برای بازی ایران در نظر گرفته بود، اما ما روی کارهای انفرادی به گل رسیدیم. اگر به دو گل اول ایران توجه کنیم می‌بینیم که بازیکنان ما در طول مسابقه به این نتیجه رسیدند که براثر حرکات انفرادی در اطراف محوطه جریمه اندونزی متوقف شوند تا تیم ایران روی ضربات ایستگاهی به گل برسد. این نکته‌ای بود که جزو کارهای انفرادی تیم ایران بود. نه حرکات گروهی و تیمی!
    6. اتفاق بدی که مشاهده شد انجام هر سه تعویض تیم ایران تا قبل از دقیقه 70 بود. دو تعویض اول ما حدود دقیقه 65 به دلایل تاکتیکی بود و تعویض سوم هم به خاطر مصدومیت. اگر از دقیقه 70 به بعد اتفاق بدی برای تیم ما رخ می‌داد باید چه کار می‌کردیم؟ این اتفاقی است که در بازی‌های مهمتر دردسرساز می‌شوند.
    7. با وجود همه این مسائل ما پیروز شدیم، بردیم اما برد شیرینی نبود. امیدوارم برای بازی با قطر نظم تیمی ایران بهتر شود.
    8. نکته ویژه‌ای که باید به آن اشاره شود خودداری بازیکنان تکنیکی تیم ایران مانند مجیدی، کریمی، خلعتبری از حرکات انفرادی منحصربه‌فردشان بود. ما می‌توانستیم با تکنیک این بازیکنان حتی به گل‌های بیشتری دست یابیم امیدوارم کی‌روش در بازی‌های آینده بیشتر به بازیکنان اجازه حرکات پا به توپ دهد.

7. 2 کاربر از پست مفید pathfinder تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    دیوید بکهام
    اسم واقعی شما
    میثم

EnglandPersepolisManUtd

تشکر ها
    1,355

perspolis عزیزی:نکونام بازیکنی نیست که کسوت را زیر پا بگذارد/ کریمی برای کاپیتانی لایق‌تر از هر بازیکن دیگری است

جواد نکونام هم بازیکن بزرگی است. من با او رفیق هستم. می‌دانم که او کسی نیست که کسوت را زیر پا بگذارد. مطمئن هستم علی و جواد با هم در این مورد در رختکن توافق کرده‌اند.

سايت گل ـ
    خدادادعزیزی همیشه حرف‌های جالبی برای گفتن دارد. خداداد معتقد است عقب‌ماندگی فوتبال ایران باعث شده از بردن اندونزی هم خوشحال شویم. او درباره اوضاع تیم ملی، کی‌روش، کاپیتانی نکونام و حضور علی کریمی درتیم ملی حرف‌های جالبی می زند،خدادا ابتدا در مورد بازی به قانون می گوید:«اگر قرار باشد اندونزی را هم با اما و اگر ببریم که باید در این فوتبال را گل می‌گرفتیم. فوتبال ایران فراتر از این حرف‌ها است. بردن اندونزی باید راحت‌ترین کار برای فوتبال ایران باشد.»

او ادامه می دهد:«برای این فوتبال که ما مالدیو را هم به سختی می‌بریم شروع خوبی است اما مردم ما هم خوب می‌دانند که نه نام اندونزی در حد و اندازه‌های ایران است و نه فوتبالش. به هر حال کی‌روش تیم را در دست گرفته و به این برد‌ها احتیاج دارد. بردن با سه گل بهتر از امتیاز از دست دادن است.ولی یادتان باشد ما خیلی عقب مانده‌ایم که با برد سه بر صفر مقابل اندونزی کلاهمان را بالا می‌اندازیم. باید به حال این فوتبا‌ل تاسف خورد. خودمان را فریب می‌دهیم. همین کارها را کردیم که به اینجا رسیدیم.»
    بازوبند کاپیتانی تیم ملی بر بازوی جواد نکونام بسته شد. خداداد در این مورد حرف های جالبی می زند:«به نظر من از نظر سابقه، کسوت ، سن و سال و محبوبیت علی کریمی برای بستن بازوبند از تمام بازیکنان حال حاضر تیم‌ملی لایق‌تر است. به نظر من علی کریمی کاپیتان واقعی تیم ملی است. اما به هر حال تصمیمی است که گرفته شده است و کسی نمی‌تواند حرفی بزند.»
    او در پاسخ به این سوال که در مورد نکونام چه نظری دارید می گوید:«جواد نکونام هم بازیکن بزرگی است. من با او رفیق هستم. می‌دانم که او کسی نیست که کسوت را زیر پا بگذارد. مطمئن هستم علی و جواد با هم در این مورد در رختکن توافق کرده‌اند. با شناختی که از اخلاق کریمی دارم، می‌دانم که برای او این بازوبند ذره‌ای اهمیت ندارد که به خاطرش ناراحت شود. جواد نکونام حتما با نظر کریمی کاپیتان تیم ملی شده است. شاید هم تصمیم کی‌روش باشد. با این حال به نظر من علی کریمی کاپیتان تیم ملی است

9. 2 کاربر از پست مفید pathfinder تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    دیوید بکهام
    اسم واقعی شما
    میثم

EnglandPersepolisManUtd

تشکر ها
    1,355

ترابيان: تيم ملي شروع طوفاني داشت

سرپرست تيم ملي فوتبال کشورمان تاکيد کرد، تماشاگران با حضور خود در ورزشگاه آزادي نشان دادند به سرمربي اين تيم اعتماد دارند و اميدوار به موفقيت ملي پوشان فوتبال ايران هستند

ورزش سه - عباس ترابیان ضمن بیان این مطلب در خصوص دیدار ایران مقابل اندونزی گفت: تیم ملی ایران شروعی طوفانی داشت. با توجه به استرسی که خیلی طبیعی پیش از آغاز چنین مسابقاتی به وجود می آید، لازم به یک پیروزی پرگل دست پیدا کنیم تا اعتمادبنفس بازیکنان افزایش یابد.وی با تاکید بر اینکه تیم ملی با روحیه و اعتمادبنفسی مضاعف به دیدار قطر خواهد رفت، گفت: تماشاگران با حضور خود در ورزشگاه غوغا به پا کردند و کی‌روش از حضور آنها خیلی خوشحال بود و ابراز رضایت می کرد. به عقیده من حضور تماشاگران نشان می دهد آنها به خوبی به کارلوس کی‌روش و بازیکنان تیم ملی اعتماد دارند و امیدوارم که آنها بتوانند پاسخ این اعتماد را بدهند.
    سرپرست تیم ملی فوتبال کشورمان خاطرنشان کرد: می توانم به جرات بگویم برای نخستین بار است که بزرگان تیم ملی با همدلی و هماهنگی کامل در میدان حاضر می شوند. برخوردهای خردمندانه بازیکنان، خصوصا بازیکنان باتجربه این اعتماد را به کادر فنی داده است که با خاطری آسوده اداره جریان بازی را به آنها بسپارد.
    ترابیان با ابراز خرسندی از اینکه هیچ حاشیه و موردی در اردوی تیم ملی دیده نمی شود، خاطرنشان کرد: تیم ملی طی امروز و فردا دو جلسه تمرینی خواهد داشت و پس از آن بازیکنان برای رویارویی با قطر یکشنبه شب تهران را به مقصد دوحه ترک می کنند.
    وی از اظهارنظر در خصوص وضعیت قاسم حدادی‌فر، هافبک آسیب دیده تیم ملی خودداری کرد و گفت: تا زمانیکه که عکس ام آر ای حدادی فر توسط کادر پزشکی تیم ملی بررسی نشود، نمی توان در خصوص میزان آسیب دیدگی این بازیکن اظهارنظری کرد.
    تیم ملی فوتبال کشورمان با 3 امتیاز صدرنشین گروه E مرحله سوم مسابقات فوتبال انتخابی جام جهانی 2014 در قاره آسیاست.

11. 2 کاربر از پست مفید pathfinder تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    دیوید بکهام
    اسم واقعی شما
    میثم

EnglandPersepolisManUtd

تشکر ها
    1,355

کاپيتان تيم اندونزي:دوندگي تيم ما بيشتر بود

کاپيتان تيم ملي فوتبال اندونزي گفت: دوندگي بازيکنان ما در بازي از بازيکنان ايراني بيشتر بود اما ايراني‌ها از تجربه خود استفاده کردند

ورزش سه - "بام بانگ" کاپیتان تیم ملی فوتبال اندونزی پس از دیدار تیمهای ملی فوتبال ایران و اندونزی گفت: مطمئن باشید در بازی برگشت در جاکارتا این شکست را جبران می کنیم. تیم ملی فوتبال ایران در ورزشگاه "گلورا بانگ" مقابل 88 هزار تماشاگر اندونزیایی کار سختی خواهد داشت.وی افزود: نتیجه بازی برای ما خوب نبود و نتوانستیم به هدف خود که کسب امتیاز بود برسیم. در این بازی بازیکنان ما دوندگی بیشتری نسبت به بازیکنان ایران داشتند اما تیم ایران از تجربه خود به خوبی استفاده کرد و توانست نتیجه لازم را بگیرد.
    رکورد داربازی و گل ملی تیم ملی فوتبال اندونزی تاکید کرد: بازی‌های اول در مرحله گروهی همواره سخت است اما ناامید نمی‌شویم و در بازیهای بعدی امتیازات لازم را کسب خواهیم کرد.
    تیم ملی فوتبال کشورمان که جمعه شب در ورزشگاه آزادی با نتیجه 3 بر صفر تیم ملی اندونزی را شکست داد، در دومین دیدار مرحله سوم انتخابی جام جهانی 2014 سه شنبه شب هفته جاری در ورزشگاه السد به مصاف تیم ملی قطر خواهد رفت.

13. 2 کاربر از پست مفید pathfinder تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    دیوید بکهام
    اسم واقعی شما
    میثم

EnglandPersepolisManUtd

تشکر ها
    1,355

ابراهيم‌زاده ديدار قطر و بحرين را آناليز كرد

بازيکن سابق تيم ملي به نمايندگي از کارلوس کي‌روش، با حضور در بحرين وظيفه آناليز ديدار تيم‌هاي فوتبال قطر و بحرين را داشت

ورزش سه - محمود ابراهيم‌زاده بازيکن سابق تيم‌ ملي فوتبال ايران و تيم‌هاي شاهين بوشهر، ابومسلم خراسان، ذوب‌آهن اصفهان و ولفسبورگ آلمان به نمايندگي از کارلوس کي‌روش سرمربي تيم ملي وظيفه آناليز ديدار تيم‌هاي بحرين و قطر را از مرحله گروهي رقابت‌هاي انتخابي جام جهاني 2014 برزيل برعهده داشت. اين مسابقه شب گذشته در منامه بحرين انجام شد. تيم ايران که ديشب با سه گل از سد تيم اندونزي گذشت، سه‌شنبه اين هفته در دوحه به ديدار قطر خواهد رفت.

15. 2 کاربر از پست مفید pathfinder تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    دیوید بکهام
    اسم واقعی شما
    میثم

EnglandPersepolisManUtd

تشکر ها
    1,355

perspolis

استيلي:تيم ملي براي رقبا خط و نشان كشيد

سرمربي پرسپوليس گفت: تيم ملي با ارائه يک بازي خوب برابر اندونزي براي رقبا خط و نشان کشيد

ورزش سه - حميد استيلي در خصوص ديدار تيم ملي مقابل اندونزي عنوان کرد: خوشبختانه موفق شديم در اولين بازي قاطعانه اندونزي را شکست دهيم. هميشه بازي اول حساسيت خاص خودش را دارد ولي اين بار با قدرت براي حريفان خط و نشان کشيديم. وي افزود: تيم ملي روز به روز با کي‌روش بهتر مي‌شود. در بازي روز گذشته 2 گل از ضربات ايستگاهي زديم و سومين گل خودمان را با پاس به عقب زيبا و کار روي زمين به ثمر رسانديم. قطعا با اين بازي خوب آينده روشني در انتظار ما تيم ملي است.
    استيلي تصريح کرد: قطعا در تيم ملي نقاط قدرت و ضعفي وجود دارد که کي‌روش دستور رسيدگي به آنها را مي‌دهد. بهترين فرد خود سرمربي تيم ملي است که به اين مسائل رسيدگي کند اما در نهايت ما در شروع کار خوب بوديم و با برنامه ريزي بهتر عالي خواهيم شد.
    سرمربي پرسپوليس خاطرنشان کرد: سه شنبه هفته جاري يک بازي سخت مقابل قطر داريم و بچه‌هاي ما لياقت اين را دارند تا قطر را در خانه خود غافلگير کنند.
    استيلي با اشاره به حضور هواداران در ورزشگاه آزادي گفت: به نظر من هواداران سنگ تمام گذاشتند. آنها با حضورشان که بسيار پرشور بود نشان دادند که با تيم ملي آشتي کرده‌اند. بعد از مدت‌ها ديديد که تيم ملي ما بسيار خوب و سرحال بازي کرد. ما در نيمه اول به گل نرسيديم اما صبوري هواداران باعث شد در نيمه دوم تيم ملي چهره واقعي خود را نشان دهد. هر وقت هواداران صبر داشته باشند نتيجه‌اش موفقيت است. من اميدوارم در بازي‌هاي آينده نيز تيم ملي با حمايت 100 هزار نفري هواداران مواجه شود تا به نتايج خوب برسد و به جام جهاني برزيل راه پيدا کند.
    وي در ادامه گفت‌وگو در خصوص شرايط پرسپوليس اظهار داشت: اردوي خوبي را در مشهد پشت سر گذاشتيم و به اهداف خود تا حدود زيادي رسيديم. ما در بازي مقابل اندونزي 2 ملي پوش را در زمين داشتيم که هر دو خوب کار کردند. رضايي 65 دقيقه و کريمي 90 دقيقه بازي کردند و تاثير گذار بودند.
    اين مربي افزود: تيم ملي 3 روز ديگر بايد در قطر به ديدار اين کشور برود که قطعا بازيکنان ما در آن بازي استفاده خواهند شد پس از آن بازيکنان بامداد روز شانزدهم به ايران مي‌آيند تا در اختيار ما قرار گيرند. واقعا نمي‌دانم در بازي روز پنجشنبه مقابل ذوب آهن بايد چه کار کنم.
    استيلي تاکيد کرد: هميشه احترام تيم ملي بر من واجب است و دوست دارم اين تيم هميشه موفق باشد اما پرسپوليس هم بايد در مقابل تيم سر سخت ذوب آهن قرار گيرد و ما قطعا بايد از ملي پوشان خود که جزيي از تيم ما هستند استفاده کنيم. با اين شرايط نمي‌دانم چه اتفاقي خواهد افتاد. ما مي‌توانيم با يک برنامه ريزي بهتر و منسجم تر کاري کنيم که به باشگاه‌ها هم لطمه زيادي وارد نشود.

استيلي يادآور شد: بازي سختي مقابل ذوب آهن در اصفهان داريم. قطعا اين تيم مقابل ما انگيزه‌هاي زيادي دارد اما ما هم دوست نداريم از اصفهان دست خالي برگرديم به همين دليل تمام تلاش خود را خواهيم کرد که به هدفمان برسيم. فقط اميدوارم خستگي ملي پوشان و مسائلي از اين قبيل براي ما مشکل ساز نشود.

17. کاربر روبرو از پست مفید pathfinder تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    دیوید بکهام
    اسم واقعی شما
    میثم

EnglandPersepolisManUtd

تشکر ها
    1,355

مهدي محمدنبي:
    ازحضور تماشاگران در ديدار تيم ملي تشکرمي‌کنم

دبير فدراسيون فوتبال به مناسبت عيدسعيد فطر و حضور پرشور مردم در بازي ايران اندونزي در پيامي از آنها تشکر کرد

ورزش سه - به نقل از سايت فدراسيون فوتبال، مهدی محمد نبی در این پیام اعلام کرد:
    " به مصداق کلام امیر مومنان (ع) سپاسگزارترین شما از خداوند، سپاسگزارترین شما از مردم است. ضمن عرض تبریک عید سعید فطر از کلیه تماشاگرانی که در دیدار تیم ملی ایران با تیم اندونزی در چارچوب مسابقات مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل در ورزشگاه آزادی حضوری پرشور، فعال و بسیار ارزشمندی داشتند تشکر و قدردانی کنیم و امیدواریم که در ادامه این دوره از مسابقات شاهد استمرار ارتباط صمیمانه و با فرهنگ کلیه تماشاگران فهیم در استادیوم آزادی باشیم. جا دارد از فعالیت های نیروی انتظامی، یگان ویژه، رسانه های گروهی، شرکت واحد اتوبوسرانی تهران، اورژانس تهران، آتش نشانی و همکارانمان در ورزشگاه آزادی که در برگزاری این دیدار نهایت تلاش خود را داشتند تشکر و قدردانی کنیم."

19. 2 کاربر از پست مفید pathfinder تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    دیوید بکهام
    اسم واقعی شما
    میثم

EnglandPersepolisManUtd

تشکر ها
    1,355

رکورد جالب نکونام در گلزني براي تيم ملي

در 24 بازي تيم ملي که نکونام گلزني کرده است، هرگز نباخته ايم

ورزش سه - جواد نکونام کاپیتان تیم ملی ایران در بازی مقابل اندونزی دو گل به ثمر رساند تا مجموع گلهای ملی او به عدد 28 برسد. نکونام مقابل اندونزی گلهای بیست و هفتم و بیست و هشتم خود را به ثمر رساند و با 28 گل ملی، چهارمین گلزن ملی ایران پس از دایی، باقری و علی کریمی است. اما نگاهی به آمار او نشان می دهد که در تمام بازیهایی که نکونام برای تیم ملی گلزنی کرده است، نتیجه نهایی با برد یا تساوی تیم ملی ایران همراه بوده است. نکونام در 24 بازی از مجموع 115 بازی ملی اش موفق به گلزنی شده است که در این بازی ها، ایران 20 برد و 4 مساوی بدست آورده است. آخرین باری که نکونام برای تیم ملی گلزنی کرده بود، در بازی دوستانه مقابل آنگولا در دی ماه سال گذشته بود.

21. 2 کاربر از پست مفید pathfinder تشکر کرده اند .

صفحه 6 از 35 نخستنخست ... 4567816 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع