Design & Developed BY Patira

صفحه 31 از 83 نخستنخست ... 2129303132334181 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 301 تا 310 , از مجموع 828
    مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

juventus  اخبار و حواشی بیانکونری در فصل 2011 - 2012 

اخبار و حواشي مهم باشگاه يوونتوس در فصل 2011- 2012 در اين تايپيك قرار گرفته مي شود .
    از قرار دادن مصاحبه هاي روزمره بازيكنان و خبرهاي بي پايه و اساس خودداري كنيد .

منبع خبر را حتما ذكر كنيد در غير اينصورت بدون اطلاع قبلي پست شما توسط مدير مربوطه پاك خواهد شد .

2. 6 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

مربی مورد علاقه
    كونته
    بازیکن محبوب
    دل پيرو - علی کریمی
    اسم واقعی شما
    rasool

ItaliaPersepolisJuventus

Delpiero

تشکر ها
    15,823
    تشکر شده 7,444 در 1,309 پست

پیش فرض وسلی اشنایدر یوونتوس را به من پیشنهاد کرد

الیرو جورج رونالدو الیا بازیکن جدید بانوی پیر که از میان پیشنهادات متفاوت خود سرانجام یوونتوس را انتخاب کرد از توصیه ی وسلی اشنایدر دیگر بازیکن هلندی حاضر در لیگ ایتالیا سخن گفت.

الیا در رابطه با پیوستن خود به یوونتوس گفت: "من با بازیکنان و افراد زیادی در رابطه با فوتبال ایتالیا صحبت کردم. اشنایدر ستاره ی هلند یکی از افرادی بود که من در این رابطه با وی صحبت های زیادی را انجام دادم."

"اشنایدر به من گفت از حضورم در فوتبال ایتالیا استقبال می کند و در مورد باشگاه یوونتوس و بزرگی آنها صحبت های زیادی را برای من انجام داد و در نهایت من تصمیم به انتخاب یووه گرفتم."

الیا در پایان گفت: "من نمی توانم برای بازی در کنار الکس دل پیرو کاپیتان باشگاه یوونتوس بیش از این منتظر بمانم."

لعنت به باعث و بانی این بغض

4. 4 کاربر از پست مفید alexdelpiero_10 تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

مربی مورد علاقه
    كونته
    بازیکن محبوب
    دل پيرو - علی کریمی
    اسم واقعی شما
    rasool

ItaliaPersepolisJuventus

Delpiero

تشکر ها
    15,823
    تشکر شده 7,444 در 1,309 پست

گزارش ماروتا از نقل و انتقالات باشگاه یوونتوس
    10 شهریور 1390
    ماروتا مدیر نقل و انتقالات باشگاه یوونتوس عقیده دارد این باشگاه بعد از ترانسفرهای تابستان قدرتمند تر از گذشته شده و باشگاه به سیاست های همیشگی خود عمل کرده اما از عدم فروش امائوری ناراحت است.

ماروتا که روز گذشته در اخرین روز نقل و انتقالات در شهر میلان حضور داشت در این رابطه گفت: "قبل از شروع ترانسفر ها به فکر پیشرفت و کیفیت تیمی بودیم و تصور می کنم اکنون به این هدف رسیده ایم و می توانیم به اهداف از پیش تعیین شده ی خود نزدیک شویم."

"ما تصمیم داشتیم در اخرین لحظات مدافع جدیدی را به ترکیب تیم اضافه کنیم اما در میان گزینه های موجود و بازیکنان خود تفاوت چندانی مشاهده نمی شد و به همین دلیل مدافع جدیدی را به خدمت نگرفتیم"

"بسیاری بر این باور هستند که ما بازیکنان زیادی را به خدمت گرفته ایم اما من چنین نظری ندارم زیرا ناپولی که فصل گذشته به مقام سوم دست پیدا کرد در تابستان فصل پیش 12 بازیکن را به ترکیب خود اضافه کرده بود."

"رتو زیگلر در استانه ی جدایی از ما بود اما با حل شدن مشکلات میان وی و مربی او در یوونتوس ماندگار شد."

لعنت به باعث و بانی این بغض

6. 4 کاربر از پست مفید alexdelpiero_10 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    دیوید بکهام
    اسم واقعی شما
    میثم

EnglandPersepolisManUtd

تشکر ها
    1,355
    تشکر شده 2,320 در 703 پست

manutd اليا: دوست دارم در کنار دل پيرو بازي کنم

اين ملي پوش هلندي روز گذشته از هامبورگ به يوونتوس پيوست و اکنون در انتظار بازي در تيم جديدش است

ورزش سه -
    الخرو الیا، خرید جدید یوونتوس، از اینکه به این تیم تورینی پیوسته ابراز خوشخالی کرد و اعلام کرد که در انتظار بازی در کنار الساندرو دل پیرو است.

این ملی پوش هلندی روز گذشته از هامبورگ به یوونتوس پیوست و اکنون در انتظار بازی در تیم جدیدش است.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من وقتی نوجوان بودم، پیراهنی را می پوشیدم که اسم دل پیرو روی آن نوشته شده بود. من یکی از طرفداران فابریتسیو راوانلی هم بودم. یوونتوس تاریخچه بزرگی دارد و برای من، بازی کردن در کنار اسطوره ای مانند دل پیرو فوق العاده خواهد بود."

او همچنین در مورد کار کردن با آنتونیو کونته گفت:" او می خواهد از من در پست بال چپ استفاده کند و از من می خواهد که از تکنیکم استفاده کنم. من برای اینکه بتوانم موقعیت های خطرناکی ایجاد کنم، باید از حریف مستقیمم عبور کنم.

ما هافبک هایی داریم که از قدرت پاسوری بالایی برخوردارند و مهاجمانی که در بازی هوایی بسیار قدرتمند هستند و می دانند چگونه گلزنی کنند."

این مهجم 24 ساله تا تابستان 2015 با یوونتوس قرارداد امضا کرد.

8. 5 کاربر از پست مفید pathfinder تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228
    تشکر شده 3,950 در 856 پست

منتظرم یووه را در اوج ببینم
    از یک هم تیمی قدیمی به یک مربی که پس از چند سال روی نیمکتی می نشیند که او نیز مدتی روی آن نشت و موفق شد. هر چند که خیلی زود پست مربیگری یوونتوس را ترک کرد اما تیفوسی های این تیم او را شایسته مربیگری یوونتوس دانستند و همیشه از او به نیکی یاد کردند.

دیدیه دشان، بازیکن و مربی سابق یووه که در فصل 2007 زمانی که بانوی پیر به سری B تبعید شد هدایت این تیم را به عهده گرفت در حالی که این فصل مربی مارسی خواهد بود برای انتونیو کونته، هم تیمی سابقش ارزوی موفقیت کرد
    وو
    " با انتونیو در خصوص امائوری صحبت کردم، مهره ای که در المپیک مارسی نیز به دنبالش بودم. اما متوجه شدم که انتونیو انگیزه های زیادی دارد و همچنین تجربه بالایی بنابر این منتظرم تا بار دیگر یوونتوس را در اوج ببینم. "

دشان افزود: می توان یوونتوس زیبایی را با کونته دید. یووه ای که سرعتی و زیبا بازی می کند. با یک تماس تلفنی انگیزه های زیاد او را حس کردم می دانم که می توانم و منتظرم که یوونتوس یک بار دیگر به بزرگی برگردد و من این تیم را در اوج قدرت ببینم.

.As captain, I must always be an example to my team-mates"
    .I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
    ".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play

Alessandro Del Piero

10. 5 کاربر از پست مفید ale10forever تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228

یوونتوس می تواند زیگلر را واگذار کند
    مهلت نقل و انتقالات فوتبال اروپا در پایان اگوست به اتمام رسید اما بر اساس تصمیمات یوفا تعدادی از کشورهای این اتحادیه می توانند تا هفته ی آینده به خریدهای خود ادامه دهند.

البته کشورهای صاحب نام همچون ایتالیا - انگلیس و اسپانیا زمان ترانسفر خود را پایان یافته می بینند اما کشورهایی نظیر ترکیه زمان متفاوتی را برای نقل و انتقالات خود در اختیار دارند.

بر همین اساس باشگاه های ترکیه ای می توانند از تمامی تیم های حاضر در اتحادیه ی اروپا بازیکنان مد نظر خود را جذب کنند و بر همین اساس پرونده ی انتقال زیگلر به تیم های ترکیه ای به جریان افتاد.

بر اساس گزارش رسانه های ایتالیا زیگلر در نزدیکی ترکیه و باشگاه فنرباغجه می باشد و حتی توافقات نهایی میان سران دو باشگاه نیز صورت گرفته و بازیکن سوئیسی یووه با قرارداد قرضی به مبلغ 1 میلیون یورو راهی فنرباغچه خواهد شد.

Alessandro Del Piero

12. 3 کاربر از پست مفید ale10forever تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228

سر الکس فرگوسن: در ایتالیا تنها یوونتوس شایسته ی احترام
    سر الکس فرگوسن سرمربی افسانه ای باشگاه منچستر یونایتد انگلیس در مصاحبه با شبکه ی اسکای اسپورت به تمجید از سیاست های باشگاه یوونتوس ایتالیا پرداخت و انها را شایسته ی احترام خواند.

فرگوسن در مصاحبه با خبرنگاران گفت: "در این فصل از رقابت های سری آ تنها بازی های یوونتوس را دنبال خواهم کرد. تنها تیمی که در ایتالیا دارای سیاست نوآورانه اروپایی است."

"علاوه بر حضور مربی مدرن و بازیکنان ایده ال انها خریدهای خوبی نظیر الیا و ووچینیچ را داشته اند که می تواند برای انها بسیار مفید باشد."

"در گذشته سری آ برایم خسته کننده بود اما اکنون صادقانه می گویم رئیس انیلی در حال انجام کارهای بسیار بزرگ و عالی برای هواداران و تیفوسی های یووه است.

Alessandro Del Piero

14. 5 کاربر از پست مفید ale10forever تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228

ناراحتی سران یوونتوس از دست آمائوری
    جوزپه ماروتا مدیر اجرایی یوونتوس از اینکه آمائوری مهاجم این باشگاه پیشنهاد پیوستن به مارسی را رد کرده ناراحت است.

انتظار می رفت آمائوری که جایی در برنامه های آنتونیو کونته سرمربی تیم ندارد تابستان این تیم را ترک کند اما او پیشنهاد پیوستن به مارسی را به دلیل کاهش دستمزدش رد کرد.

آمائوری سالیانه 3.8 میلیون یورو دستمزد از یووه می گیرد اما مارسی این دستمزد را به او نمی دهد و به همین دلیل مهاجم برزیلی پیشنهاد این باشگاه را رد کرد.

گفتنی است یکی از اختلافات اتحادیه بازیکنان فوتبال با فدراسیون فوبتال ایتالیا این بود که بازیکنان به دلیل مسائل مربوط به دستمزدشان پیشنهاد دیگر باشگاه ها را رد می کنند.

Alessandro Del Piero

16. 5 کاربر از پست مفید ale10forever تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    دالگلیش
    بازیکن محبوب
    علی کریمی
    اسم واقعی شما
    علی

BrazilPersepolisJuventus

تشکر ها
    495
    تشکر شده 1,446 در 387 پست

گل خوردن كافي است

سنگربان يووه كه به همراه تيم ملي كشورش در جزاير فارو به سر مي برد تا عصر امروز برابر اين تيم به ميدان رود ابراز اميدواري كرد كه اتزوري در اين كشور به برتري برسد. جان لوئيجي بوفون در اين خصوص گفت

" انگيزه بازي كردن براي من ارزش زيادي دارد و من در حال حاضر انگيزه بالايي دارم. ايتاليا پيش از اين در جام جهاني مغلوب شد اما حالا زماني براي از دست دادن نيست. مي خواهيم تا پايان ادامه دهيم و من نيز مي خواهم همراه اين تيم باشم. "

بوفون به شرايط تيم پرندلي اشاره كرد: همه چيز خوب و عالي ست. بازيكنان خوب تمرين كردند و از توان و هماهنگي خوبي نيز برخورداريم. نمي خواهم گلي دريافت كنم، گل خوردن كافي ست.
    بايد نهايت قدرت خود را نشان دهيم و براي بازي آينده نيز شايسته حاضر شويم و در ايتاليا و شهر پارما حضور موفقي داشته باشيم.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

18. کاربر روبرو از پست مفید ALI_JUVE تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    دالگلیش
    بازیکن محبوب
    علی کریمی
    اسم واقعی شما
    علی

BrazilPersepolisJuventus

تشکر ها
    495

تحلیل فنی نقل و انتقالات باشگاه یوونتوس

نقل و انتقالات تابستانی برای بانوی پیر به اتمام رسید و ماروتا مدیر ترانسفر یووه معتقد است مدیران یوونتوس تمامی تلاش خود را برای خرید بازیکنان ایده ال کونته سرمربی یووه انجام دادند.

بهترین خرید
    میرکو ووچینیچ : هدف یووه بعد از ناکامی در جذب روسی و آگوئرو. میرکو به عنوان جایگزینی بسیار ارزان تر ولی خیلی نزدیک از لحاظ کیفیت به یووه امد. شاید عدم ثبات بازی اش در رم خسته کننده بود ولی این ملی پوش مونته نگرو بدون شک توانایی هایی زیادی برای نشان دادن دارد.

سوال برانگیز ترین خرید
    ریتو زیگلر : بازیکنی مورد نظر دل نری بود که به صورت آزاد به یووه آمد. زیگلر در اردوی پیش فصل نتوانست عملکرد متقاعد کننده ای داشته باشد و یووه حتی به فکر فروش او نیز افتاد. درحالی که کونته نیز در برنامه هایش او را جواب نداده، او نمی تواند پاسخی برای حل مشکل دفاع چپ یووه باشد.

با ارزش ترین خرید از لحاظ مالی
    امانوئله جاکرینی : به صورت مالکیت اشتراکی و تنها با 3 میلیون یورو به یووه آمد، و می تواند ابزار با ارزشی برای کونته باشد. کونته عادت دارد در جریان بازی وینگرهای خود را عوض کند و جاکرینی یک گزینه ی خوب و مفید برای تمام پست های تهاجمی است.

بازیکنی که از دست رفت
    سرخیو آگرو : یووه از ابتدای فصل این مسئله را پنهان نمی کرد که به دنبال یک ستاره است و گزینه ی اول آن ها سرخیوست. اما هزینه ی بالای جذب او همیشه این انتقال را غیرمحتمل نشان می داد، خصوصا به دلیل اینکه یووه در بازی های اروپایی حضور نداشت و او نیز نهایتا به منچستر سیتی پیوست.

بازیکنی که حتما باید می گرفتند.
    مانوئله وارگاس : به جای خریدن 3 هافبک چپ، یک ایده می توانست این باشد که یوونتوس یک بازیکن جواب داده در سری آ را بخرد و آن شخص می توانست وارگاس باشد. بازیکنی که مدتی شنیده میشد به یوونتوس نزدیک است ولی در نهایت تنها یک فرصت از دست رفته بود.

بازیکنی که جایش خالی خواهد بود
    البرتو اکویلانی : شاید او حداقل به اندازه ای که قراردادش دائمی بشود در فصل گذشته از خود چیزی نشان داد ولی با آمدن پیرلو و کونته این انتقال بهم خورد. شاید یووه در حال حاضر جای خالی او را حس نکند ولی در آینده یک اکویلانی آماده و روی فرم بازیکنی نیست که به این راحتی ها باشگاهی از دست بدهد. قهرمان فصل پیش ایتالیا، میلان، او را به خدمت گرفت.

نتیجه : شاید 2 یا 3 خرید یووه خرید های مطمئنی به نظر برسند ولی تیم غیر متوازن یووه هنوز متوازن نشده. ضعیف ترین بخش تیم یووه خط دفاع است به دلیل اینکه آن ها یک مدافع کم دارند و مدافعین کناری خوبی نیز در اختیار ندارند. از طرفی دیگر عدم توانایی ماروتا در فروش بازیکن باعث شده خط حمله بسیار شلوغ باشد. و همچنان سوالی وجود دارد که آیا پیرلو به درد سبک بازی کونته می خورد یا خیر. همه ی این سوال ها در جام پیش رو به عملکرد ماروتا پاسخ خواهند داد

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

20. 3 کاربر از پست مفید ALI_JUVE تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    دالگلیش
    بازیکن محبوب
    علی کریمی
    اسم واقعی شما
    علی

BrazilPersepolisJuventus

تشکر ها
    495

در فینال 96 طرفدار یوونتوس بودم

هلندی تازه وارد یوونتوسی ها در کنفرانس خبری نخست خود از اینکه 9 سال است هوادار یووه شده و برای بازی در کنار الساندرو دل پیرو بی تابی می کند خبر داد. الیرو الیا که در فینال سال 96 لیگ قهرمانان اروپا به یوونتوس و الکس دل پیرو علاقه مند شد تاکید می کند که در ان سال نیز با وجود حضور یک تیم هلندی برابر یووه، هوادار بانوی پیر اروپا بوده.

" در فینال 96 و رقابت یووه و آژاکس من طرفدار یوونتوس بودم. از 9 سال پیش یک یوونتوسی واقعی ام. برای من دل پیرو همیشه یک سنبل و الگوی بزرگی ست. یک بازیکن فانتزی با خصوصیات خاص خود. به زودی الکس را خواهم شناخت، در وینوو و در زمین بازی همراه او خواهم بود و به پندها و راهنمایی های او گوش خواهم داد.

بازیکنان زیادی در خصوص رفتار و منش دل پیرو صحبت کردند و حالا واقعا خوشحالم که در کنار او برای یووه بازی می کنم. به هر حال شناخت او برایم هیجان انگیز است و البته هیجان حضور در این تیم و شناخت دیگر هم تیمی هایم. "

وی به علاقه خود به راوانلی نیز اشاره کرد: خوشحالم که او را نیز امسال می بینم. به هر حال راوانلی در کنار دل پیرو برای من الگوی های بزرگی محسوب می شدند. در زمین تلاش می کنم که به مانند راوانلی بازی کنم و نمایش خوب او را همیشه در ذهن دارم

22. 4 کاربر از پست مفید ALI_JUVE تشکر کرده اند .

صفحه 31 از 83 نخستنخست ... 2129303132334181 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)