Design & Developed BY Patira

صفحه 5 از 35 نخستنخست ... 3456715 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 , از مجموع 345
    مدير كل سايت

پست مورد علاقه
    هافبک بازی ساز
    مربی مورد علاقه
    آرسن ونجر
    بازیکن محبوب
    رونالدو برزیلی
    اسم واقعی شما
    جـــعفر

Iran

Ronaldo

تشکر ها
    1,434
    تشکر شده 18,131 در 2,635 پست

irann تیم ملی ایران در راه جام جهانی 2014 برزیل (( تبادل نظر , حواشی و اخبار ))

به نام خدا

در این تاپیک تمامی مسائل و مطالب مربوط به تیم ملی در راه رسیدن به جام جهانی 2014 مطرح می شود

دوستان عزیز می تونن مطالب مفید و اظهار نظرات شخصی و اخبار مربوطه را در این تاپیک قرار بدهند

به امید صعود تیم ملی ایران به جام جهانی 2014 برزیل

WelCome To Derby

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    دیوید بکهام
    اسم واقعی شما
    میثم

EnglandPersepolisManUtd

تشکر ها
    1,355
    تشکر شده 2,320 در 703 پست

هر بازيکني که مربي صلاح بداند کاپيتان مي‌شود
    كريمي: كسب اين 3 امتياز براي شروع خوب بود

هافبک تيم ملي گفت: پيروزي برابر اندونزي و کسب 3 امتياز شروع خوبي در مرحله مقدماتي جام جهاني بود

ورزش سه - علي کريمي پس از برتري 3 بر صفر ايران برابر اندونزي در جمع خبرنگاران گفت: کسب 3 امتياز در اين مسابقه بد نبود و شروع خوبي براي ما محسوب مي‌شود. البته بايد در ضربات آخر دقت بيشتري کنيم. در اين ديدار با حمايت تماشاگران که هميشه حامي تيم ملي بودند پيروز شديم.

وي در مورد اينکه مهاجمان تيم ملي عملکرد خوبي نداشتند، عنوان کرد: من اين حرف را قبول ندارم. مهاجمان خيلي دوندگي کردند تا فرصت نصيب خط هافبک شود و آنها گلزني کنند. همه بازيکنان به نوعي در اين پيروزي سهيم هستند.

کريمي در مورد اينکه با کاپيتاني نکونام در تيم ملي مشکلي ندارد، گفت: هر بازيکني که مربي صلاح بداند کاپيتان مي‌شود و اين بحث‌ها مهم نيست و مهم موفقيت تيم ملي ايران است. ما بازيکنان بزرگ زيادي داريم. هواداران هميشه حامي تيم ملي بودند و بايد جواب محبت آنها را بدهيم.

کريمي در مورد بازي سه‌شنبه برابر قطر گفت: بازي بسيار سختي است زيرا خارج از خانه بازي داريم و آب و هواي قطر شرايط خاصي دارد. اميدوارم تا آن بازي ضعف‌هاي تيم ملي برطرف شود.

3. 2 کاربر از پست مفید pathfinder تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    دیوید بکهام
    اسم واقعی شما
    میثم

EnglandPersepolisManUtd

تشکر ها
    1,355

اندونزي حريف آساني نبود
    رحمتي: قول مي‌دهم ايران به مرحله بعد صعود كند

دروازه‌بان تيم ملي ايران گفت: قول مي‌دهم به مرحله بعدي صعود کنيم

ورزش سه - مهدي رحمتي پس از برتري 3 بر صفر برابر اندونزي در جمع خبرنگاران گفت: در بازي‌هاي گروهي کار سختي داريم و تلاش مي‌کنيم تيم ملي بهترين نتيجه را بگيرد. اندونزي نيز تيم راحتي نبود و بازيکنان با هم همدل شدند تا در ديدارهاي رفت و برگشت تيم ملي را به موفقيت برسانند.

وي در پاسخ به سؤال خبرنگاري که پرسيد آيا قول صعود ايران به مرحله بعد را مي‌دهيد، گفت: بله، من قول مي‌دهم و تيم ملي مي‌تواند به مرحله بعدي صعود کند.

5. 2 کاربر از پست مفید pathfinder تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    دیوید بکهام
    اسم واقعی شما
    میثم

EnglandPersepolisManUtd

تشکر ها
    1,355

برتر از ما و شايسته برد بوديد
    برگن: در بازي برگشت ايران را مي‌بريم

سرمربي تيم ملي فوتبال اندونزي گفت: در ديدار برگشت و با حمايت قاطع هواداران‌مان مي‌توانيم بازي را ببريم

ورزش سه - ويم رايس برگن پس از شکست 3 بر صفر مقابل ايران در نشست خبري پس از بازي گفت: به تيم ايران تبريک مي‌گويم. ما در نيمه اول متمرکز بازي کرديم و ديديد که اولين فرصت‌مان را در دقيقه 5 به دست آورديم.

وي ادامه داد: تيم ايران از لحاظ فيزيکي بهتر بود و بازيکنانش از ميانگين قدي بالايي برخوردار بودند. برهمين اساس 2 گل با ضربه سر خورديم که اين موضوع جاي تعجب ندارد چرا که ايراني‌ها برتر از ما بودند.

برگن تأکيد کرد: ايران سزاوار برد بود چرا که بهتر بازي کرد. آنها حتي در رده‌بندي فيفا هم از ما بهتر هستند.

وي در پاسخ به اين سؤال که چرا در ايران رو به دفاع مطلق نياورد، گفت: اين موضوع برمي‌گردد به بازي‌ خانگي و خارج از خانه اندونزي. ايران نيز با حمايت هواداران پرشور و بازي باکيفيتي که انجام داد توانست به اين برد برسد. البته ما هم خيلي خوب نبوديم و نتوانستيم توپ را از پشت محوطه جريمه به خوبي دفع کنيم.

وي تصريح کرد: ايران ضربات ايستگاهي زيادي به دست آورد و توانست از آنها به خوبي استفاده کند اما با اين حال معتقدم که در ديدار بازگشت در اندونزي و حمايت قاطع هواداران‌مان مي‌توانيم بازي را ببريم و شانس‌مان را براي صعود افزايش دهيم.

7. 2 کاربر از پست مفید pathfinder تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    دیوید بکهام
    اسم واقعی شما
    میثم

EnglandPersepolisManUtd

تشکر ها
    1,355

اظهارات نكونام درباره كاپيتاني ديدار مقابل اندونزي

کاپيتان تيم ملي فوتبال ايران گفت: مثل دو دوست و دو داداش با کريمي در مورد کاپيتاني حرف زديم

ورزش سه - جواد نکونام پس از برتري 3 بر صفر تيم ملي برابر اندونزي در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بازي را خوب شروع کرديم اما در نيمه اول استرس داشتيم تا به گل برسيم. بعد از آنکه دروازه اندونزي باز شد سوار بازي شديم و در نيمه دوم تمرکز بازيکنان بيشتر بود.

وي در مورد 2 گلي که به اندونزي زد، گفت: برد تيم ملي مهم‌تر از گلزني من است. مهم موفقيت تيم ملي است و خدا را شکر مي‌کنم که توانستم گل بزنم. آرزوي هر فوتباليستي گلزني براي تيم ملي است.

کاپيتان تيم ملي فوتبال ايران در مورد صحبت او با علي کريمي و فرهاد مجيدي براي کاپيتاني گفت: کي‌روش در مورد کاپيتاني توضيح داده است. من هم مشکلي با علي کريمي نداشتم و ما مثل دو دوست و دو داداش در اين مورد حرف زديم. کريمي لطف بزرگي کرد و من افتخار مي‌کنم که کاپيتاني براي بازيکنان ارزشي ندارد.

وي در مورد برتري برابر اندونزي تأکيد کرد: ما هميشه ايران هستيم و حريفان از رويارويي با ايران هراس دارند. بايد خودمان را باور داشته باشيم. تمام آسيا ما را باور دارند و ما هم بايد خودمان را باور داشته باشيم. از مردم هم تشکر مي‌کنم که امروز حضور پرشوري در ورزشگاه آزادي داشتند.

بازيکنان تيم اوساسوناي اسپانيا در مورد اعتصاب بازيکنان در لاليگا گفت: بازيکنان براي دريافت حق و حقوق خود اعتصاب کردند و با اين اعتصاب به حق و حقوق هم در دسته يک و هم در دسته دو رسيدند. ما شروع خوبي با مساوي برابر اتلتيکو داشتيم.

9. 2 کاربر از پست مفید pathfinder تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    دیوید بکهام
    اسم واقعی شما
    میثم

EnglandPersepolisManUtd

تشکر ها
    1,355

مجيدي:با اين مربي و بازيكنان به جام جهاني مي‌رويم

بازيکن تيم ملي فوتبال ايران گفت: با مربي مانند کي‌روش و چنين بازيکناني به جام جهاني صعود مي‌کنيم

ورزش سه - فرهاد مجيدي پس از برتري 3 بر صفر برابر اندونزي در جمع خبرنگاران گفت: سه امتياز خوبي کسب کرديم. مردم هميشه از تيم ملي حمايت کرده‌اند و اگر تيم ملي همين گونه خوب بازي کند و نتيجه بگيرد حمايت مردم از تيم ملي ادامه خواهد داشت.

وي در مورد ديدار با قطر گفت: برابر قطر تيم ملي ايران بهتر بازي خواهد کرد زيرا اندونزي بسته بازي مي‌کرد و قطر اينقدر بسته بازي نخواهد کرد. ما با اين مربي و بازيکنان بزرگ به جام جهاني صعود خواهيم کرد.

مجيدي در مورد ناهماهنگي ملي‌پوشان در ديدار با اندونزي گفت: تيم ملي به مرور هماهنگ‌تر خواهد شد و اين ناهماهنگي طبيعي است. با گذشت زمان بهتر و هماهنگ‌تر خواهيم شد.

11. 2 کاربر از پست مفید pathfinder تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    دیوید بکهام
    اسم واقعی شما
    میثم

EnglandPersepolisManUtd

تشکر ها
    1,355

تاکتيک کروش اين بار جواب داد (عکس)

بازي تيم ملي برابر اندونزي فرصتي مناسب بود تا کروش تفاوت هايش را به نمايش بگذارد

ورزش سه - کارلوس کروش ، سرمربی تیم ملی شاید اولین مربی تاریخ ملی ما باشد که توانسته برای بازی با تیمی مثل اندونزی ، 70 هزار تماشاگر را برای تشویق تیم ملی به ورزشگاه بیاورد. او که خیلی خوب توانست مردم را تهییج کند تا از دقیقه یک تیم ملی کشورشان را با تمام وجود تشویق کنند. چیزی که مدت ها بود در فوتبال مان فراموشش کرده بودیم.

شاید بردن اندونزی با سه گل خیلی هم غرورانگیز نباشد اما سرمستی رسیدن به یک پیروزی دلچسب با حضور کریمی ، مجیدی و در روز کاپیتانی جواد نکونام ، همانی بود که فوتبال مان سال هاست انتظارش را می کشد. بردی که همه اش حاصل برنامه ریزی صحیح کروش بود. درست مثل تعویض های عالی این مربی پرتغالی در زمین.

13. 2 کاربر از پست مفید pathfinder تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    دیوید بکهام
    اسم واقعی شما
    میثم

EnglandPersepolisManUtd

تشکر ها
    1,355

عقيلي:بازي برابر قطر مسابقه جالبي است

مدافع تيم ملي فوتبال ايران گفت: تنها راه گلزني برابر حريفي مانند اندونزي ضربات ايستگاهي بود

ورزش سه - هادي عقيلي پس از برتري 3 بر صفر برابر اندونزي تصريح کرد: اندونزي بسته بازي مي‌کرد و گل زدن به چنين تيم‌هايي سخت است. تنها راه گلزني به اين تيم‌ها ضربات ايستگاهي است.

وي در مورد ديدار با قطر در روز سه‌شنبه گفت: من خودم در تيم باشگاهي قطر بازي مي‌کنم و اين بازي بازي جالبي خواهد شد. شرايط آب و هوايي قطر بسيار گرم است.

عقيلي در مورد اينکه از حضورش در باشگاه قطري رضايت دارد يا نه، گفت: هنوز با شرايط آنجا به طور کامل هماهنگ نشدم. هوا فوق‌العاده گرم است و من تاکنون در چنين هوايي بازي نکرده بودم. قطري‌ها امکانات حرفه‌اي دارند و ليگ آنها نيز پيشرفت خوبي داشته است.

وي افزود: اين کشور جاي امارات را در فوتبال آسيا گرفته و باشگاه‌هاي قطر در ليگ قهرمانان آسيا مدعي هستند در حالي که باشگاه اماراتي در ليگ قهرمانان آسيا مدام در جدول آخر مي‌شوند.

15. 2 کاربر از پست مفید pathfinder تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    دیوید بکهام
    اسم واقعی شما
    میثم

EnglandPersepolisManUtd

تشکر ها
    1,355

اين پيروزي تقديم به حدادي‌فر
    كي‌روش:مهم‌تر از پيروزي،ارائه فوتبال خوب بود

سرمربي تيم ملي ايران گفت: در گام اول مهم پيروزي بود که به دست آمد اما مهمتر از آن فوتبال خوبي بود که ارائه کرديم

ورزش سه - کارلوس کي‌روش پس از پيروزي 3 بر صفر ايران مقابل اندونزي در نشست مطبوعاتي گفت: در وهله اول به هواداران تبريک مي‌گويم که با حضور پرشورشان از تيم ملي حمايت کردند. از آنها تشکر مي‌کنم و مي‌خواهم در دو بازي بعدي هم اين حمايت را همچنان ادامه دهند. در وهله دوم پيروزي در اين بازي را به قاسم حدادي‌فر تقديم مي‌کنم. او تلاش کرد و مصدوم شد و اميدوارم زودتر به جمع ما بازگردد.

وي تأکيد کرد: در گام اول مهم پيروزي بود که به دست آمد اما مهمتر از آن فوتبال خوبي بود که ارائه کرديم. بازيکنان هماهنگي خوبي داشتند که بايد به آنها تبريک بگويم. ضمن اينکه اندونزي هم به ويژه در خط دفاع از تمرکز خوبي برخوردار بود.

کي‌روش تصريح کرد: آنها تلاش خود را مي‌کردند تا حدودي به دروازه ما نزديک شوند اما ديديد که در نيمه دوم حتي يک شانس هم نداشتند. در آن سو ما بايد در نيمه اول چند گل مي‌زديم اما خوش‌شانس نبوديم.

سرمربي تيم ملي يادآور شد: بازيکنان در بين دو نيمه خونسردي خود را حفظ کردند و ترسي را به دل راه ندادند و مشاهده کرديد که در نيمه دوم با ارائه يک بازي قدرتمندانه توانستيم به برتري برسيم.

وي با بيان اينکه از اين پس اندونزي را فراموش خواهم کرد، افزود: از حالا به بعد روي قطر تمرکز و فقط به اين تيم فکر مي‌کنم. فردا را به بازيکنان ريکاوري و استراحت مي‌دهم چرا که ذهن و پاي بازيکنان ما خسته است و نياز به استراحت دارند تا با آمادگي کافي به مصاف قطر بروند.

کي‌روش در پاسخ به اين سؤال که آيا از کادر فني فردي را براي آناليز بحرين و قطر فرستاده است، گفت: بله همين‌طور است. الان يک مربي خوب ما آنجاست و مي‌دانيم که اين بازي در نيمه اول هم صفر - صفر به پايان رسيد.

وي در مورد پايين بودن علت سرعت انتقال توپ از دفاع به حمله در ضدحملات عنوان کرد: سرعت پايين بود چون اندونزيايي‌ها فضا را خيلي خوب مي‌بستند. بازيکنان ما به دنبال راه نفوذ بودند اما سرعت بازيکنان اندونزي در برگشت باعث شد سرعت انتقال توپ پايين بياييد.

به گزارش فارس، کي‌روش در ادامه اين نشست در مورد اينکه آيا تعويض‌هايي که انجام داد به خاطر حفظ پيروزي با نتيجه يک گل بود، گفت: اينطور نبود و برعکس مي‌خواستم خط هافبک را تقويت کنم و به هدفم رسيدم.

وي تأکيد کرد: مقابل قطر به دنبال يک هدف هستم که متفاوت از اين بازي است. عملکرد بازيکنان و انگيزه آنها نشان مي‌دهد فقط ميل به پيروزي دارند و با اين انگيزه هم مي‌توانيم قطر را هم شکست بدهيم. البته مي‌دانم قطر‌ي‌ها بازيکنان خوبي با مليت آرژانتيني و ساير کشورها دارند. اما من بازيکنان با انگيزه‌اي در اختيار دارم. در قطر يک هدف داريم که آن حمله و رسيدن به پيروزي است.

17. 2 کاربر از پست مفید pathfinder تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    دیوید بکهام
    اسم واقعی شما
    میثم

EnglandPersepolisManUtd

تشکر ها
    1,355

تيموريان: اندونزي به دنبال يك امتياز بود

بازيکن تيم ملي فوتبال ايران گفت: اندونزي با بازي منطقي به دنبال گرفتن يک امتياز بود

ورزش سه - آندرانيک تيموريان پس از برتري 3 بر صفر برابر اندونزي گفت: خوشحالم که تيم ملي برابر اندونزي در اولين ديدار رسمي در مقدماتي جام جهاني توانست سه امتياز را بگيرد.

وي در مورد اينکه اندونزي در نيمه اول ايران را اذيت کرد گفت: آنها ما را آزار ندادند و فقط با بازي منطقي به دنبال کسب يک امتياز بودند ولي با گل نکونام توانستيم بر بازي مسلط‌تر و در نهايت پيروز شويم.

تيموريان در مورد بازي برابر قطر گفت: اين تيم چند بازيکن اروپايي به ترکيب خود اضافه کرده و بازي سختي برابر اين تيم داريم.

19. 2 کاربر از پست مفید pathfinder تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    دیوید بکهام
    اسم واقعی شما
    میثم

EnglandPersepolisManUtd

تشکر ها
    1,355

perspolis

حريفان ايران به تساوي رضايت دادند

ديدار تيم‌هاي ملي بحرين و قطر در چارچوب مقدماتي جام جهاني 2014 برزيل با تساوي به پايان رسيد

ورزش سه - در ادامه مسابقات گروهی مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل شب گذشته در گروه پنجم این مسابقات در منطقه آسیا تیم های بحرین و قطر به مصاف هم رفتند.دیدار این دو تیم در نهایت با نتیجه صفر بر صفر به پایان رسید. این دو تیم در گروه ایران قرار دارند.
    بدین ترتیب با پایان مسابقات در هفته اول این گروه تیم ایران که موفق شد با نتیجه 3 بر صفر اندونزی را شکست داد با 3 امتیاز صدرنشین شد و تیم های بحرین و قطر با یک امتیاز در رده های دوم و سوم قرار گرفتند.
    هفته دوم این مسابقات سه شنبه هفته جاری برگزار می شود. تیم ملی ایران باید در دوحه میهمان قطر باشد.

21. کاربر روبرو از پست مفید pathfinder تشکر کرده است .

صفحه 5 از 35 نخستنخست ... 3456715 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع