اين تايپيك براي آناليز و بررسي و تبادل نظر دوستانه هواداران يوونتوس ايجاد شده است.
:
اين تايپيك براي آناليز و بررسي و تبادل نظر دوستانه هواداران يوونتوس ايجاد شده است.
:
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-23-2011 در ساعت 11:14
خوشحالم می بینم اینجا دوباره داره رونق میگیره فقط ای کاش دوستان همت کنند و مرتب به اینجا سر بزنند !
الیا حالا که اومده باید یه جورایی قبولش کرد ولی من دلم ازش صاف نیست !در توانایی های فنی الیا شکی نیست با بازی هایی که تو 2010 ازش دیدم همون موقع می گفتم این باید بیاد یووه !
ولی یواش یواش رفت زیر سایه بازیکنای دیگه ... تو هامبورگ هم از وقتی فان نیستلروی اومده نقش تهاجمیش خیلی کم شده ! و یه جورایی دیگه نمیتئنه تکروی های قدیمیو بکنه واسه همین یه افتی داشته ولی اگر یووه انگیزه رو براش ایجاد کنه شاید بشه یه وینگ چپ مطمئن ازش درآورد !
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Forza Juventus
باسلام
دیشب که کینگ زده دک و پوزاینیستا جوجه رو آورده پایین
آخه بگوجوجه اگه اونجا کسی نبود که کینگ آرتورجرت میداد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Forza Juventus
خوشحالم که اسپانیا رو چزوندن !
کلا از اسپانیا خوشم نمیاد !
وقتی ایتالیا اسپانیا رو برد خیلی به خودم می بالیدم !
ولی اینیستا از جمله بازیکنای محبوب منه !( آله
- مهدوی کیا - جرارد - اینیستا)
واما بشنوید از کرامات شیخ ما :
یکی نیست به این بگه تو تا همین دیروز هر چی از دهن کثیفت در اومده به یووه گفتی حال و اسه ما 9 ساله که یوونتوسی واقعی هستی ؟!!!در فینال 96 طرفدار یوونتوس بودم
12 شهریور 1390
هلندی تازه وارد یوونتوسی ها در کنفرانس خبری نخست خود از اینکه 9 سال است هوادار یووه شده و برای بازی در کنار الساندرو دل پیرو بی تابی می کند خبر داد. الیرو الیا که در فینال سال 96 لیگ قهرمانان اروپا به یوونتوس و الکس دل پیرو علاقه مند شد تاکید می کند که در ان سال نیز با وجود حضور یک تیم هلندی برابر یووه، هوادار بانوی پیر اروپا بوده.
" در فینال 96 و رقابت یووه و آژاکس من طرفدار یوونتوس بودم. از 9 سال پیش یک یوونتوسی واقعی ام. برای من دل پیرو همیشه یک سنبل و الگوی بزرگی ست. یک بازیکن فانتزی با خصوصیات خاص خود. به زودی الکس را خواهم شناخت، در وینوو و در زمین بازی همراه او خواهم بود و به پندها و راهنمایی های او گوش خواهم داد.
بازیکنان زیادی در خصوص رفتار و منش دل پیرو صحبت کردند و حالا واقعا خوشحالم که در کنار او برای یووه بازی می کنم. به هر حال شناخت او برایم هیجان انگیز است و البته هیجان حضور در این تیم و شناخت دیگر هم تیمی هایم. "
وی به علاقه خود به راوانلی نیز اشاره کرد: خوشحالم که او را نیز امسال می بینم. به هر حال راوانلی در کنار دل پیرو برای من الگوی های بزرگی محسوب می شدند. در زمین تلاش می کنم که به مانند راوانلی بازی کنم و نمایش خوب او را همیشه در ذهن دارم.![]()
سری آ
یوونتوس - پارما
زمان : یکشنبه 21 شهريور 1390 ساعت 15:00
مکان : ورزشگاه جدید بانوی پیر ( ALITALIA ARENA )
نخستین دیدار فصل جدید سری A برای یووه اهمیت بسیار زیادی دارد، نخستین دیدار مصادف با اولین بازی این تیم در استادیوم جدید است و پارما نخستین مهمان دل الپی جدید. یوونتوس و پارما تاکنون 54 دیدار را برابر یکدیگر برگزار کردند و بانوی پیر 27 پیروزی، 15 تساوی، 12 شکست، 90 گل زده و 52 گل خورده را به نام خود ثبت کرده. در این میان 38 بازی در سری A برگزار شده که 16 برتری، 13 تساوی، 9 شکست، 63 گل زده و 42 گل یووه در این مسابقات به دست امده. در ده بازی اخیر دو تیم 5 پیروزی، 2 تساوی، 3 شکست، 18 گل زده و 14 گل خورده از ان یووه ست. پیروزی 4 بر یک پارما در بازی رفت فصل گذشته یکی از پرگل ترین بازی های دو تیم را در سال های اخیر رقم زد. تاکنون بیانکون 19 بازی را میزبانی کرده که توانسته 11 پیروزی ( اخرین پیروزی خانگی در تاریخ 16/4/2004 با نتیجه 3 بر صفر )؛ اخرین تساوی ( اخرین تساوی خانگی در تاریخ 8/2/2006 با نتیجه یک بر یک )؛ اخرین شکست خانگی در تاریخ 6/1/2011 با نتیجه 4 بر یک )؛ 42 گل زده و 20 گل خورده را به دست بیاورد. در میان بازیکنان یووه الساندرو دل پیرو با 15 حضور و 10 گل زده در صدر بیشترین حضور و بیشترین گل زده قرار گرفته.
کسانی که نمیتونند بازی رو نگاه کنند سایت یوونتوس دات آی آر گزارش زنده (لحظه به لحظه به صورت متنی) میکنه اینم آدرسش
لعنت به باعث و بانی این بغض
ویرایش توسط alexdelpiero_10 : 09-11-2011 در ساعت 12:15
تبریک میگم !
یه شروع طوفانی و کم نقص از یووه !
خوشحالم بازی اول رو اونم تو اولین ورزشگاه اختصاصی ایتالیایی با یه بازی خوب و پر گل پشت سر گذاشتیم !
با تحلیلی که از این ور اون ور دیدم مثل اینکه باز هم پیرلو جادو کرده !
و اگر نبود اون اشتباه آخر دیچلیه ؛ الان با 4 گل و جالبه بدون حتی گرفتن یک کارت یک شروع رویایی رو مقابل تیمی که چند سالی هست داره اذیتمون می کنه گرفته بودیم ولی آخرش همون قصه چد سال اخیر یعنی نداشتن یه دفاع چپ خوب کار دستمون داد !
اخراج در اولین بازی ...
پنالتی و باز هم جووینکو !
شماره بازیکنا هم تغییر کرده !
دی چلیه شده 11 !
آمائوری هم شده 38 !
آفرین یووه!! آفرین کونته آفرین با این بازیکنای با تعصب
اصلا انتظار نداشتم اینجوری شروع کنیم واقعا عالی بود دو سه فصل پیش وقتی با پارما بازی داشتیم تمام تنم می لرزید اما این یووه همون تیم همیشگی خودمون شده یادمون نره فصل پیش این نتیجه دقیقا برعکس بود خدا کنه تو این استادیوم شکست ناپذیر بشیم
خاک بر سر صدا و سیما و ذکایی و بقیه که یه همچین بازی رو پخش نمیکنن
دست به دامن عرباهم شدم ولی بازیو نتونستم ببینمبچه ها اگه جایی خلاصه بازی یا حتی بازی کاملو واسه دانلود پیدا کردید خبر بدید
یا حتی مراسم افتتاحیه رو
.As captain, I must always be an example to my team-mates"
.I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play
Alessandro Del Piero
داش مهدی درمورد دفاع چپ موافقم زیگلر رو مفت از دست دادیم حتی اگه تو پیش فصلم خوب نبود ولی می تونست بهتر شه به نظرم این سیاست یووه که به بازیکنای ایتالیایی بیشتر بها میده باعث شد این تصمیم رو بگیرن مخصوصا اینکه ایتالیا هم (مثل ایران!) تو دفاع چپ مشکل داره باید یه بازیکن تو اون سمت پرورش پیدا کنه و فقط یووه است که به فکر آتزوریه
اما به هر حال دیچلیه هم جوونه و جای پیشرفت داره
این تغییر شماره هم یعنی اینکه آمائوری الان یه آشغال اضافی تو تیمه و با نرفتنش به یه تیم دیگه و موندنش تو یووه به خاطر پول و در نتیجه خط خوردنش از لیستو عوض شدن شمارش فوتبال خودشو نابود کرد در حالی که تا چند سال پیش داشت بین تیم ملی برزیل و ایتالیا یکی رو انتخاب میکرد!!
.As captain, I must always be an example to my team-mates"
.I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play
Alessandro Del Piero
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)