به نام خداي اين دنيا و اون دنيا...
سلام
به تايپك آرسناليها خوش اومديد
در اين تايپيك آخرين اخبار از FC Arsenal قرار ميگيره
اميدوارم فصل خوب و همراه باجامي داشته باشيم...
به نام خداي اين دنيا و اون دنيا...
سلام
به تايپك آرسناليها خوش اومديد
در اين تايپيك آخرين اخبار از FC Arsenal قرار ميگيره
اميدوارم فصل خوب و همراه باجامي داشته باشيم...
برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.
بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان
سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.
در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت
ویرایش توسط feri71 : 06-14-2011 در ساعت 17:30 دلیل: ویرایش چند نکته ی مهم
آرون هافبک های جدید را تحسین کرد
خوشامد گویی رمسی به رقبای جدیدش ...آرتتا و بنایون در آخرین روز نقل و انتقالات تابستانی به جمع توپچی ها پیوستند تا به نوعی جای خالی فابرگاس و نصری را پر کنند .
تعدادی از بازیکنان در یکشنبه ی گذشته از دسترس رئیس خارج بودند و این باعث شد آرسنال با نتیجه ی عجیب 2-8 در زمین منچستر گلباران شود !
و اینک آرون رمسی امیدوار است با این خرید ها تیم تقویت شده و به شرایط عادی خود بازگردد .
" هر دوی آنها دارای تجربیات فراوان در لیگ جزیره هستند..آنها کیفیت فوق العاده ای دارند و می توانیم امیدوار باشیم چیزی را به تیم اضافه کنند "
" تا به امروز با مصدومیت ها جنگیده ایم و بهتر است بازیکنانی داشته باشیم که همیشه آماده ی بازی باشند و همواره در سطوح بالا با شما رقابت کنند "
تیم ملی ولز جمعه شب در ورزشگاه کاردیف سیتی به مصاف مونته نگرو می رود و آرون بازوبند کاپیتانی تیم ملی کشورش را بر بازو خواهد بست .
رمسی همچنین درباره ی بازی های ملی اضافه کرد :
" ما نیاز داریم که از آغاز درست کار کنیم و شروع خوبی داشته باشیم ..باید در چند بازی پیش رو سخت کوش باشیم... و کسب نتایج مثبت و پیروزی هایمان را آغاز کنیم "
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یه روز خوب میاد ...
چمبرلین ونگر را تحت تاثیر قرار خواهد داد
چمبرلین میخواهد ونگر را متقاعد کند تا در ترکیب از او استفاده کند...
او که به تازگی از ساوتامپتون به آرسنال پیوست توانست یک بازی به صورت یار جانشین وارد زمین شود و مصمم است که با سخت کار کردن و تلاش زیاد دوباره شانس بازی کردن را به دست خواهد آورد.
" او تنها به من گفت که نیاز دارم تا او را تحت فشار قرار دهم و در تمرینات روی او تاثیر بگذارم و این کاری هست که میخواهم انجام دهم.
او (ونگر ) چند بازیکن جدید را جذب کرده است و این مساله کار را برای من سخت کرده است، اما من جوانم و میخواهم او را تحت تاثیر قرار دهم ."
الکس چمبرلین اولین بازی خود را برای تیم زیر 21 ساله های انگلیس انجام داد. آنها موفق شدند 6-0 تیم زیر 21 ساله های آذربایجان را شکست دهند و او روی هر دو گلی که هنری لانزبوری به ثمر رساند تاثیر گذار بود.
جوان 18 ساله ی آرسنال از لیگ دسته یک به امارات آمد و توانست خود را با شرایط زندگی در آرسنال وقف دهد.
" به خوبی مستقر شدم. اول نگران بودم اما بچه ها به خوبی از من استقبال کردند و حالا همه چیز به خوبی پیش می رود.
اینکه کارهای سختی پیش رویم هست را میدانم اما میدانم همه چیز خوب پیش خواهد رفت."
چمبرلین آخرین روز نقل و انتقالات را زیر نظر داشت.
" فکر نمیکنم آرسنال بازیکنی بخرد که خوب نباشد. من بازی بازیکنانی مثل پر مرتساکر را دیده ام و به نظرم کیفیت خوبی دارند. فکر میکنم بازیکنان جدید برای ما موثر باشند و با کمک آنها میتوانیم این فصل خوب کار کنیم."نویستده و مترجم : کاظم دانش [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یه روز خوب میاد ...
صحبت های آرتتا درباره انتظارش برای لیگ قهرمانان...
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]مایکل آرتتا تایید کرد که حضور آرسنال در لیگ قهرمانان باعث شد که اورتون را ترک کند.
این بازیکن اسپانیایی در آخرین لحظات روز پایانی نقل و انتقالات با مبلغی بالا به آرسنال پیوست. اگرچه جدایی از اورتون آن هم پس از 6 سال برای او سخت بوده اما وی معتقد است انتخاب درستی در حرفه ی خود داشته و نمیتوانسته بازی در سطحی بالاتر را رد کند.
آرتتا در مصاحبه با
Sky Sports News HD از دلایل خود برای ترک گودیسون پارک صحبت کرد.
"ما از چندین روز قبل از علاقه ی شدید آرسنال به من مطلع شده بودیم، اما همه چیز در روز آخر یا بهتر بگم در دقیقه ی آخر ."
" این درست که من با دیوید مویس مذاکره داشتم و ما 5 دقیقه با یکدیگر صحبت کردیم.من به او گفتم که بهترین فرصت برای من است. فرصتی که میتوانم در لیگ قهرمانان بازی کنم و باشگاه در موقعیتی بود که باید چندین بازیکن خود را میفروخت.فکر میکنم این تصمیم برای همه خوب بود."
آرتتا به سرعت اشاره کرد که مجبور به ترک باشگاه نبوده و اورتون باشگاهی فروشنده نیست.
" نه، نه . من نمیخواهم که مردم سرمربی یا رییس باشگاه (آقای بیل کن رایت) را سرزنش کنند. صد در صد مطمئنم که این بهترین راه برای ما بود. بعضی از مردم مخالفند اما من صد در صد مطمئنمک ه این بهترین راه حل برای ما بود. من میدانم که رییس باشگاه عملکرد خوبی داشته و اصلا قصد فروش بازیکنی را نداشت. او یکی از هواداران بزرگ این باشگاه بوده و عمر خود را صرف باشگاه کرده است."
" از اینکه من باشگاه را ترک کردم او ناراحت است و من نیز ناراحتم، اما آنها باید به من اجازه ی خروج می دادند. این بخشی از فوتبال است. مطمئنم که آنها بهترین تصمیم را در قبال من گرفته اند."
آرتتا میخواهد نقش خود را برای آرسنال ایفا کند و معتقد است تحت فشار پرکردن جای خالی سسک فابرگاس نیست و نمیخواهد از بازی فابرگاس تاثیر بگیرد.
" به آرسنال میروم و با تلاش خود به تیم کمک میکنم تا قهرمان شویم. فابرگاس فوق العادست، او یکی از بهترین بازکنان لیگ جزیره بود اما من فقط میخواهم توانایی های خود را به اثبات برسانم و برای تیم موثر باشم."
آرتتا خود را برای بازی در لیگ قهرمانان آماده میکند و میگوید دلش برای لیگ قهرمانان تنگ شده است.
" من با گلاسکو رنجرز و پاریس سنت جرمن شانس حضور در لیگ قهرمانان را داشته ام و میدانم این رقابتها به چه شکل است. شما میخواهید در این مسابقات حضور داشته باشد، مدت زیادیست که در بازیهایی اروپایی حضور نداشتم و حالا که این شانس را پیدا کرده ام نمیتوانم بشتر از این صبر کنم."
همچنین بازی کردن برای آرسنال در لیگ قهرمانان و لیگ برتر میتواند شانس حضور آرتتا در تیم ملی اسپانیا رانیز افزایش دهد.
" من به تیم ملی نزدیک بودم و همیشه این رویا را در سر می پروراندم. آنها جام ها را فتح کرده اند و این فوق العاده است. اول میخواهم کار خود را به خوبی انجام دهم تا ببینم که بعدا چه پیش خواهد آمد."
نویسنده : کاظم دانش [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یه روز خوب میاد ...
روحيه و انسجام تيمي كليد موفقيت اسپانيا بود
ايگناسي ميكل روحيه و انسجام تيمي را عامل موفقيت هاي اخير تيم ملي اسپانيا در رده هاي جهاني مي داند ...
كشور اين مدافع جهان توانست در دو تورنومنت مهم بين الملي اخير موفقيت هايي چشك گير به دست بياورد . اسپانيا قهرمان يورو 2008 شد و سپس با درخشش در جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي اولين قهرماني جام جهاني اسپانيا را به دست آورد .
اسپانيا پس از انتظارات فراوان توانست به اين موفقيت ها دست پيدا كند . ميكل اعتقاد دارد كه انسجام و روحيه مناسب در رختكن هاي اسپانيا موجب دست يابي به اين موفقيت ها و پيروزي ها شده است .
او رو در روي دوربين هاي سايت رسمي باشگاه گفت :
" 4 ، 5 سال پيش اسپانيا تيم خوبي بود اما موفقيت بزرگي بدست نمي آورد. "
" اما اكنون اسپانيا تاثير گذار تر عمل مي كند و جو بسيار خوب و منسجمي در رختكن تيم برقرار است . گمان مي كنم اين مهمترين مسئله است. "
" مشخص است كه بازيكنان بسيار خوبي در اختيار داريم اما ما در خارج زمين نيز با هم رابطه اي دوستانه داريم و اين به هماهنگي ما كمك مي كند. "
ميكل يكي از جوانان و يكي از اعضاي نسل جديد فوتبال اسپانياست او همچنين چندي پيش توانست همراه تيم زير 19 ساله هاي اسپانيا در كشور روماني قهرمان اروپا شود . با اينكه به نظر آينده روشني در انتظار اسپانياست اما به گفته ي ميكل تضميني وجود ندارد تا اسپانيا همچنان بتواند بهترين جهان باشد .
وي در اين رابطه گفت :
" بسياري از بازيكنان باكيفيت اينجا رشد كرده و پا به ميادين ملي گذاشته اند اما شما هرگز از آينده خبر نداريد. "
" موفقيت هاي اسپانيا امكان دارد تا مدت ها ادامه داشته باشد و ممكن است هفته ي آينده به پايان برسد ، اين به نحوه ي آموزش و بازي تيم هاي مقابل بستگي دارد كه چگونه جلوي اسپانيا بازي مي كنند. "
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یه روز خوب میاد ...
این ارتباط احساسیپر مرتساکر سال هاست طرفدار آرسنال است...
مدافع بلند بالا و سطح آ جهانی تیم ملی آلمان در نهایت به آرسنال پیوست و حالا مرتساکر در صحبت هایش در اردوی تیم ملی آلمان در باره وجود ارتباط احساسی بین خود و آرسنال از سال های قبل صحبت می کند .
198 سانتی متری ژرمن ها در اینباره می گوید :
" ارتباط احساسی بین من و آرسنال وجود داشت . این ارتباط از زمانی که جوان بودم وجود داشت و وقتی که با لباس آرسنال قدم می زدم .
این دایره حالا تکمیل شده است . من فکر می کنم در نهایت به ان دست یافتم و بعد از اولین تمرین و یا وقتی که برای اولین بار در استادیوم قدم می زدم .
من از بابت دریافت این پیشنهاد بسیار خوشحالم و فکر نمی کردم اینگونه شود .
وقتی من جوان بودم برای دیدم اقوامم به انگلیس رفتم و به عنوان یک مجنون فوتبال همیشه با یک پیراهن فوتبال باز می گردید و البته من آن زمان پیراهن آرسنال را گرفتم و برادرم پیراهن منچستر یونایتد . "
یه روز خوب میاد ...
یوسی آماده ی رقابت ! با انگیزه به نظر می رسد ...!
![]()
کاپیتان اسرائیلی ها طی یک انتقال قرضی به مدت یک سال استمفورد بریج را به مقصد امارات ترک کرد
وی فردا ، جمعه ،در بازی تیم ملی کشورش در برابر یونان حضور خواهد داشت و تیمش را رهبری خواهد کرد
این بازیکن 31 ساله از زمان پیوستن به چلسی در 11 بازی این تیم شرکت کرد و حالا برای رقابتی جدید به آرسنال سفر کرده است
یوسی بنایون در گفت گو با اسکای :
" در وهله ی اول باید بگویم از پیوستن به باشگاهی مثل آرسنال بسیار خوشحال هستم...آنها باشگاه بزرگی هستند و این فرصت خوبی برای من است تا رقابت بزرگی داشته باشم "
" وقتی کارم با تیم ملی به اتمام رسید بی صبرانه منتظر می مانم تا به انگلستان بازگردم و دوستان جدیدم را ملاقات کنم و در باشگاه جدیدم فعالیت حرفه ای خود را از سر بگیرم "
یه روز خوب میاد ...
ویرایش توسط Abdollah 202 : 09-04-2011 در ساعت 17:53
khosham miad hame chi gereft :D
Arsenal 4 Ever is in my heart
Arsenal and NeverMore
یوفا اولین مراسم قدردانی از بازیکنان باشگاه صدتایی ها را انجام دادپت جنینگز دروازه بان اسبق آرسنال و تیم ملی ایرلند شمالی اولین بازیکنی بود که از وی قدردانی شد
پت جنینگز دروازه بان اسبق آرسنال و تیم ملی ایرلند شمالی اولین بازیکنی بود که در مراسم اهدای مدال و تقدیر از بازیکنانی که بیش از صد بازی ملی در کارنامه خود دارند شرکت کرد.
روز جمعه یوفا اولین مراسم تقدیر خود از بازیکنانی که بیش از صد بازی ملی دارند را برگزار کرد. یوفا هفته ی پیش از برگزاری این مراسم برای تمام بازیکنان 53 کشور عضو یوفا خبر داد. این تصمیم برای اولین بار در ماه ژوئن توسط کمیته اجرایی یوفا به اطلاع رسید. در حال حاضر 109 بازیکن اروپایی به این رکورد دست یافته اند.اولین بازیکنی که مورد تقدیر یوفا قرار گرفت دروازه بان سابق ایرلند شمالی پت جنینگز بود. جنینگز در این باره می گوید:" همواره افتخار کردم که برای ایرلند شمالی بازی می کردم و این مدال برای من بسیار خاص است." این مراسم پیش از بازی تیم های ایرلند شمالی و صربستان در ویندسورپاک برگزار شد.جنینگز ادامه داد:" وقتی که بازیکن بودم همواره سعی می کردم که برای تیم ملی انتخاب شوم. 22 سال حضور در تیم ملی ایرلند شمالی برایم پر از خاطرات است و هرگز آن را فراموش نمی کنم. جیم شاو رئیس فدراسیون فوتبال ایرلند شمالی در مراسم اهدای مدال افخار جنینگز گفت:" پت تنها یک اسطوره ی ایرلند شمالی نیست. او یکی از بهترین فوتبالیست ها است. فدراسیون فوتبال ایرلند شمالی به او تبریک می گوید."دوران ورزشی پت جنینگز
باشگاه ها: نیوری تاون، واتفورد، تاتنهام هاتسپر (دو بار)، آرسنالافتخارات اروپایی
جام یوفا: قهرمانی در سال 1972
جام برندگان جام اروپا: نایب قهرمانی در سال 1980
* پس از این که در ده سال نخست زندگی اش بر روی فوتبال محلی تمرکز کرده بود به تیم محل تولدش نیوری تاون در سن 16 سالگی پیوست و توسط تیم دسته سومی واتفورد در می 1963 جذب شد.* فصل موفقی را در واتفورد سپری کرد و اولین بازی خود برای تیم ملی ایرلند شمالی را در آپریل 1964 به همراه جرج بست انجام داد. او با 119 بازی ملی در ایرلند شمالی رکورددار است.* در همان تابستان به تاتنهام پیوست و 472 بازی در لیگ برای این تیم انجام داد و توانست در سال 1967 به همراه این تیم قهرمان جام حذفی شود و جام اتحادیه سال های 1971 و 1973 را نیز فتح کرد. او در جام خیریه سال 1967 مقابل منچستریونایتد توانست از محوطه جریمه خودی به الکس استپنی دروازه بان منچستریونایتد گل بزند.* به اسپرز کمک کرد که در جام یوفا 1971/72 که با فرم نخستین آن برگزار می شد، قهرمان شود. این تیم شمال لندنی در آن رقابت ها بدون شکست باقی ماند و در مجموع در فینال 3-2 ولورهمپتون واندررز را شکست داد.* به دلیل جایگری ها و مهارت در تک به تک ها مشهور شد. جنینگ بهترین فوتبالیست سال 1973 از دید نویسندگان ورزشی لقب گرفت و در سال 1976 بهترین بازیکن انگلیس از دید بازیکنان حرفه ای شد.* در سال 1977 به تیم رفقیب یعنی آرسنال پیوست و کیت بورکینشو گفت او روزهای خوبش را پشت سرگ ذاشته است اما او ثابت کرد هنوز کیفیت دارد و 400 بار پیراهن توپچی ها را به تن کرد و پس از آن در یک دوره ی خیلی کوتاه دوباره به وایت هارت لین بازگشت.* به همراه آرسنال در سال های 1978 تا 1980 در سه فینال جام حذفی متوالی شکت کرد که در سال 1979 موفق به شکست منچستریونایتد شدند و در فصل 1979/1980 در جام برندگان جام اروپا در ضربات پنالتی به والنسیا باختند و نایب قهرمان شدند. آن بازی با تساوی بدون گل پایان یافته بود.* او در مقدماتی شش جام جهانی حضور داشت و آخرین روزهای فوتبال حرفه ای را در جام جهانی 1986 در مکزیک سپری کرد. آخرین بازی ملی او در سن 41 سالگی و در شکست 3-0 به برزیل رقم خورد.
برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.
بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان
سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.
در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت
![]()
کار ونگر هنوز تمام نشده
دیوید دین اعتقاد دارد زمان ونگر در آرسنال به پایان نرسیده است ...
پانزده سال پیش او کسی بود که آرسن ونگر را به هایبوری آورد و دوره ی جدیدی در باشگاه آغاز شد ، و حال او کسی است که بعد از نتیجه شوکه کننده اخیر همچنان در حمایت از ونگر مصاحبه میکند و از تمام کسانی که تحت هر عنوانی در ارتباط با باشگاه هستند خواستار ادامه پشتیبانی از ونگر است .
" آرسن همچنان کارهای تمام نشده ای در باشگاه دارد . هواداران باید احترامی که لیاقتش را دارد به او نشان دهند زیر نظر او هواداران و باشگاه لحظات خوبی را سپری کرده اند ، و نمیدانم چرا ما باید انتظار نبود او را داشته باشیم .
برخی میگویند " آیا زمان او به پایان رسیده است ؟" این حرف خطرناکیست زیرا به راحتی میتوان یک نفر را خط زد و کنار گذاشت اما باید فکر کرد بعد از آن چه میشود ؟ من میتوانم نگرانی ها را درک کنم و با موفقیت هایی که ونگر داشته سطح انتظارات بسیار بالا رفته است ، پانزده سال پیاپی حضور در لیگ قهرمانان . پس شما میتوانید احساس هواداران را بعد از این دوره ی بی جامی درک کنید "
او مصاحبه خود را با این جمله پایان داد " پشیمانم که نتوانستم کار بر روی پایه و اساس را با آرسن ادامه دهم . فرمول ما برای یازده سال به خوبی جواب داد "
در حال حاضر و با شرایط به وجود امده اکثریت هواداران حمایت کامل خود را نسبت ونگر حفظ کرده اند .به نظر میرسد حال دیگر زمان آن است تا تمام حرف ها و مجادله های نشانه رفته به سوی ریئس را متوقف سازیم و حمایت کامل خود را از ونگر اعلام کنیم ، فصل جدید آرسنال با بازی مقابل سوآنسی سیتی آغاز میشود ، فصلی که مطمئنن تیمی متفاوت از تیمی که در بازی ها اخیر شاهدش بودیم به میدان خواهد رفت .
یه روز خوب میاد ...
ویرایش توسط Abdollah 202 : 09-04-2011 در ساعت 18:06
سانتوس: خوشحال کردن هواداران مهمترین چیز استمدافع چپ جدید توپچی ها اهداف بزرگی در آرسنال دارد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]آندره سانتوس یکی از برزیلی هایی است که خیلی دیر به سطح حرفه ای رسید اما با نمایش قابل قبول خود در فنرباغچه نظر آرسن ونگر را جلب کرد تا او را به خدمت گیرد.
سانتوس بعد از انتقال به ارسنال در مصاحه ای با تلویزیون آرسنال هدف از این انتقال را بیان کرد.
" هر زمان در یک باشگاه بودم، جام ها همیشه با گل مهم من به دست آمد. می خواهم جام ها را در اینجا پیروز شوم و قلب و ذهن هواداران را بدست آورم. فکر می کنم باید قدم به قدم این کار را انجام دهم.
واضح است که بازی های بسیاری پیش روی ماست اما امیدوارم که جام های زیادی را با خانواده آرسنال بدست آورم، خوشحال کردن هواداران مهمترین چیز است.
من تنها با یک هدف به اینجا آمدم و آن اینکه قهرمان شویم. من پیراهن آرسنال را بر تن خواهم کرد و تمام تلاش خود را به کار خواهم برد، هر آنچه در توان دارم برای این باشگاه ارائه می دهم و این دلیلی است که چرا با آرسنال قرارداد امضا کردم.
فصل فوق العاده ای با فنرباغچه داشتم و امیدوارم شادی های بسیاری را برای آرسنال به ارمغان آورم و قلب و ذهن این هواداران حیرت انگیز را بدست آورم."
یه روز خوب میاد ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)