مدیربرنامه های کراسیچ: میلوش به چلسی نمی رود
مدیربرنامه های ستاره باشگاه یوونتوس در صحبتهایی اعلام کرد که او از رختکن بینکونری جدا نخواهد شد
سایت گل-طبق صحبتهای مارکو نالتیلیچ، مدیربرنامه های میلوش کراسیچ، این بازیکن باتجربه در بازار رختکن تابستانی، رختکن یوونتوس را ترک نخواهد کرد.
این درحالی است که گزارشهای منتشره حکایت از آن داشت که سران دو باشگاه ممکن است او و الکس را با هم مبادله کنند،. سران یوونتوس بی صبرانه به دنبال جذب مدافعان چلسی هستند و حاضر بودند تا کراسیچ را به عنوان بازیکن قرضی به این تیم بفرستند. در حالی که گزارشهای منتشره از احتمال انتقال کراسیچ به چلسی خبر می داد، خبرهایی هم در مورد احتمال او به آنژی ماخاچ قلعه و یا زسکا مسکو هم به گوش می رسید.
با این وجود نالتیلیچ این اخبار را رد کرده و اعلام کرده که این بازیکن از یووه جدا نخواهد شد.
مدیربرنامه های کراسیچ به کالچو مرکاتووب گفت:« این اولین باری است که من خبری درمورد انتقال او به چلسی را می شنوم. کراسیچ در تورین خوشحال است و تصمیمی برای ترک یوونتوس ندارد. بقیه چیزهایی که شنیده می شود صحت ندارد و من آنها را تکذیب می کنم.»
این ستاره 26 ساله در 41 دیداری که با پیراهن یوونتوس برگزار کرد، 9 گل به ثمر رساند