Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 828

Hybrid View

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228
    تشکر شده 3,950 در 856 پست

پیش فرض گفت‌وگو‌ با آرتور ویدال: از انتخاب یوونتوس بسیار خوشحالم

او را بايد يكي از بهترين خريدهاي تابستاني فوتبال اروپا بدانيم. هافبك شيليايي كه با 24 سال سن توان و قدرت بالايي دارد و سرانجام در ميان رقابت يوونتوس و بايرن‌مونيخ به تيم ايتاليايي پيوست تا همراه پيراهن سياه و سفيد اين تيم به 4 سال همراه با موفقيت بينديشد. آرتور ويدال، مهره تازه خريداري شده يووه، هافبكي بازيساز، قدرتمند و خلاق است كه وجودش براي هر تيم و مربي‌اي ارزشمند خواهد بود. او در گفت‌وگو با روزنامه «گاتزتادلواسپورت» تاكيد كرد، يوونتوس پديده و تيم مجذوب‌كننده امسال است.

آرتور ويدال! چه احساسي از آنچه انجام داديد، داريد؟

حس زيبايي. از شرايط جديدم شگفت‌زده شدم، البته از انتخابي كه داشتم، خوشحالم. اينجا همه چيز حرفه‌اي است و مجموعه‌اي كاملا هماهنگ و آشنا به محيط و خواسته‌هاي جامعه يووه. هم‌تيمي‌های بزرگ و يك مربي واقعا عالي.

درباره كونته چه نظري داريد؟

او با روحيه‌اي خستگي‌ناپذير كار می‌كند و ما اين روحيه را در زمين كاملا حس می‌كنيم. با بازيكنان زياد صحبت می‌كند و به دنبال تاكتيك تيمي است و به نمايش روان و قدرتمند تيم می‌انديشد. او شايسته مربيگري

يوونتوس است.

سيستم 4-2-4 كونته می‌تواند سخت باشد. ترديدهايي در اين باره وجود دارد.

به هر حال ما مسائل تازه‌اي را تجربه می‌كنيم، سيستمي كه به سيستم گذشته‌اي كه بازي می‌كردم، شباهت ندارد اما در اين سيستم بازي تهاجمي مورد توجه است. مربي تصميم می‌گيرد كه ما بايد چه سيستمي را بازي كنيم هر چند بستگي به بازيكناني كه در تركيب تيم هستند نيز دارد.

چه پستي را ترجيح می‌دهيد؟

من هافبك مركزي هستم و براي 4 سال در ليگ آلمان در ميانه ميدان بازي كردم. در اين پست با سرعت بازي می‌كنم.

اين نقش را در يووه پيرلو برعهده خواهد گرفت، واقعا يك بازيكن خوش‌تكنيك و خوش‌كلاس است.

پيرلو بازيكن بسيار قدرتمندي است اما ما می‌توانيم در كنار يكديگر بازي كنيم. به اندازه كافي قدرت و توان دارم و می‌توانم به او كمك كنم. من از تمرين و مبارزه نمي‌ترسم و خسته هم نمي‌شوم. من جنگنده هستم.

بايرن به دنبال خريد شما بود اما شما يوونتوس را انتخاب كرديد. به چه علت؟

براي اينكه يوونتوس باشگاهي است كه بازيكنان قدرتمند و بزرگي داشته و دارد. من اينجا بازيكناني نظير دل پيرو، بوفون و پيرلو را در كنارم می‌بينم. پديده‌هايي كه به من كمك می‌كنند و می‌توانند براي آينده من مفيد باشند. نصيحت‌ها و راهنمايي‌های اين بزرگان براي من ارزش زيادي دارد. براي يك بازيكن بازي كردن در كنار اين بزرگان فرصت بزرگي است، می‌توانم در كنار آنان رشد كنم و حرفه‌اي‌تر شوم.

اما بايرن هم براي خريد شما هيچ كوتاهي نكرد. در اين تيم نيز مهره‌های خوش تكنيك بازي می‌كنند.

اما يووه، يووه است. می‌خواستم فوتبالي كه به فرهنگ من نزديك‌تر است را داشته باشم. فوتبال ايتاليا به فوتبال كشور من نزديك است. هر دو لاتيني هستيم، مگر نه؟

زامارانو و سالاس از اين انتقال استقبال كردند.

اين دو بزرگ‌ترين فوتباليست‌های شيلي‌اند و 2 الگوي مهم براي فوتبال كشورم.

اما مهره‌های محبوب اين روزهاي فوتبال شيلي، شما و سانچس هستید؟

شايد من و سانچس محبوب‌ترين باشيم. يووه و بارسلونا بزرگ‌ترين و جذاب‌ترين تيم‌های فوتبال براي مردم كشورم هستند.

مسؤوليت بزرگي برعهده شماست.

نمي‌دانم اما پسران بسيار زيادي در كشور من فوتبال را به خوبي بازي می‌كنند. اميدوارم كه بتوانم با كمك يووه به رشد فوتبال كشورم كمك كنم. می‌توانم اينجا تبديل به بازيكن بزرگي شوم و موجب غرور هموطنانم شوم.

يووه از ميلان و اينتر در رده بالاتري قرار دارد؟

ما از روش و سيستم خاص فوتبال ايتاليا صحبت می‌كنيم. ميان 3 باشگاه بسيار مهم اين كشور، شايد در نگاه نخست ما كمي عقب‌تر از ميلان باشيم اما در حال تمرين و تلاش بسيار زيادي هستيم تا شرايط ايده‌آل را به دست بياوريم. در حال رشديم و تيفوسي‌های باشكوه و با احساس ما با حمايت‌های هميشگي‌شان ما را با انرژي و روحيه‌اي بالا به ميدان می‌فرستند تا يووه بار ديگر تاريخ باشكوه خود را ازسر گيرد. ما با همكاري و كمك يكديگر يك‌بار ديگر از همه تيم‌ها سرتر و بالاتر خواهيم بود.

.As captain, I must always be an example to my team-mates"
    .I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
    ".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play

Alessandro Del Piero

2. 4 کاربر از پست مفید ale10forever تشکر کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)