شما كاربر گرامي دراين قسمت مي توانيد سئوالات و مشكلات خود را در اين قسمت مطرح نمائيد تا بتوانيم شما را راهنمايي كنيم
شما كاربر گرامي دراين قسمت مي توانيد سئوالات و مشكلات خود را در اين قسمت مطرح نمائيد تا بتوانيم شما را راهنمايي كنيم
dorod va khste nabashin!
agha man ye moshkeli daram eimam dakhele tornomente 640 (16 janebe) gir karde bazish oftade 1 mahe dige baghiye tornomenta bazishon bargozar shod male ma gir karde kharejam nemishe jaye dige sabte nam konim chand roze einjoriye! gozareshe mosabeghatam nemitonim bebinim agha ye peygiri bokonin lotfan!
ba tashakor milad7Seven
ba salam. disham bam too league daste sheshom ( 6 ) toonestam maghame avalo begiram amma motaasefane hich sarmayeyi be teame man ezafe nashod!!!...momkene barasi konin lotfan?
بابا اين دربي كه جواب ما رو دير دير (هر يك سال)ميده
لطفا هر كي اينو خوند و بلد بود جواب بده
جطوري ميتونم مث بقيه كاربرا هم يه عكس زير نام كاربريم بزارم و مث بقيه يه امضا مخصوص بعد از هر نوشتم داشته باشم؟
من كه نتونستم اين كارها رو بكنم
لطفا كاملا توضيح بدين![]()
سلام دوست عزیز
برای این کار باید به بخش " کنترل پنل شما " رفته و از اون قسمت " ویرایش یا انتخاب آواتار " رو کلیک کنید ! یا مستقیما به لینک زیر رفته :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
و اگر تصویر رد رایانه شما ذخیره شده باید از BROWSE استفاده کرد و آدرس اون رو از طریق رایانه شخصی خودتون جستجو کنید و بعد از آدرس " ذخیره تغییرات " رو بزنید !
و اگر تصویر در فضای مجازی اینترنت هست آدرس یا همون URL تصویر رو بدون " [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]. " روبروی این عبارت PASTE کنید سپس " ذخیره تغییرات " رو بزنید !
برای تغییر امضا هم باید به قسمت " کنترل پنل شما " رفته سپس " ویرایش امضا " رو کلیک کنید یا میتونید مستقیما به آدرس زیر رفته :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سپس در کادر امضا امضای مورد نظر خودتونو وارد کنید !
پ . ن : 1 - از قرار دادن تصاویر پر حجم و یا با اندازه بزرگ به شدت پرهیز کنید !
2 - از قرار دادن متن هایی که سبب اهانت یا تحقیر یک تیم و یا هوادارانش میشه بپرهیزید !
3 - امضای شما نباید خارج از شئونات اسلامی باشه !
موفق باشید !
سلام.من وقتي ميخوام مثل يه خبر بزارم كه به يه بازيكون يا تيم مربوط ميشه چه جوري بايد يه عكس مربوط به همون خبر رو زير خبر بزارم؟؟؟لطفا كمكم كنيد دوستان.ممنون![]()
وقتی مطلبی رو می نویسید در بالای صفحه ویرایشگر متن یک گزینه برای قرار دادن لینک عکس قرار داره
هر عکسی در محیط اینترنت یک لینک داره که وقتی راست کلیک کنید و گزینه PROPERTICE رو انتخاب کنید لینک دیده می شه
اون لینک رو می تونین کپی کنید و در ویرایشگر متن سایت در قسمت قرار دادن عکس بگذارید تا عکس دیده بشه
موفق باشید
دوستان عزیز توجه داشته باشند که این قسمت برای سئوالات و مشلات مربوط به سایت هست این گونه مسائل که مربوط به آموزش های پایه ای استفاده از اینترنت و کامپیوتر میشه رو خود عزیزان باید فرا بگیرند و در این سایت مجالی برای آموزش این نکات وجود نداره
البته آموزش استفاده از محیط این سایت و انجمنها در همین سایت توضیح داده شده که می تونین به لینک زیر مراجعه کنید . اما باید ابتدا مسائل پایه ای کار با اینترنت و آشنایی با اصطلاحات معمولی اینترنت رو فرابگیرید
موفق باشید
لینک بخش آموزش کار در انجمنها: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
WelCome To Derby
من میخوام برم تو تایپیک (حرف های خودمونی هواداران یوونتوس) اما با این اخطار مواجه شدم
لعنت به باعث و بانی این بغض
با سلام خدمت مدير محترم دربي.ميخواستم بدونم چه جوري ميشه اشتراكمو غير غعال كنم؟آخه من با gmail هم عضو شدم ميخوام yahoo مو غير فعال كنم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)