اين تايپيك براي آناليز و بررسي و تبادل نظر دوستانه هواداران يوونتوس ايجاد شده است.
:
اين تايپيك براي آناليز و بررسي و تبادل نظر دوستانه هواداران يوونتوس ايجاد شده است.
:
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-23-2011 در ساعت 11:14
براي راي دادن به تيمي كه دوست داريد يه سري به اين پيام بزنيد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]![]()
به نظرم این تعطیلی لیگ واسه سه هفته واسه یووه بد نشد هم مصدومامون میرسن هم تیم فرصت بیشتری واسه هماهنگ شدن داره. استادیوم هم دیگه کاملا آماده میشه. فقط بدیش اینه که ما یکم دیرتر یوونتوس جدید رو می بینیم.
.As captain, I must always be an example to my team-mates"
.I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play
Alessandro Del Piero
دقیقا موافقم !
الان کراسیچ که مصدومه و تا 10 روزی نیست !
ووچنیچ هم که آنفلوآنزا داشته وتازه به تمرینات برگشته !
کوا هم وضعیت بدنی جالبی نداره و رو فرم نیست !
ایشالله ALITALIA ARENA هم آماده میشه و مثل آنفیلد جهنم تیمای میهمان ...
فقط آله الان خیلی رو فرمه می ترسم تا شروع دوباره لیگ افت کنه !
اسن خرید جدید یووه ( استاریگبیا مه ) وینگ چپه ؟!!! میگن تو کوپا کولاک کرده ! امیدوارم به همون خوبی و حتیبهتر تو یووه جواب بده !
آره خدا کنه استادیوم جدید واسمون خوش یمن باشه اما نمیدونم چرا با اسمش فعلا نتونستم ارتباط برقرار کنم یه جورایی با دل آلپی راحت تر بودم. این جدیده رو هر وقت گفتنی دهن مهن آدم کف می کنه!!
آره استیگاریبیا وینگر چپه اما فکر کنم نمیتونه فیکس بازی کنه هنوز دنبال یه وینگر چپ فیکس میگردیم محتمل ترین گزینه هم پروتی سویاست دوسه تا از بازیاشو دیدم بازیکن بدی نیس اما ای کاش میتونستن وارگاس رو بگیرن
با این سیاست یووه خیلی حال میکنم که میره بازیکنای جوون و آینده دار رو با قرارداد قرضی با حق خرید آخر فصل میگیره. اگه خوب درخشیدن پولی که بابتشون میده خیلی ناچیزه اگه هم خوب نبودن میفرستیم باشگاه قبلی پلو ننه شون. فقط این انتخابهخیلی مهمه که کاش ماروتا کارشو خوب بلد باشه.
Alessandro Del Piero
این خبرو هم همین الان دیدم:
------------------------------------------------
دیه گو لوگانو به پاری سن ژرمن پیوست
دیه گو لوگانو مدافع اسبق باشگاه فنرباغچه این تیم را به مقصد پاری سن ژرمن ترک کرد.
دو باشگاه روز گذشته بر سر انتقال لوگانو با رقم 3 میلیون یورو با هم به توافق رسیده بودند و اکنون این مدافع اروگوئه ای که اوایل تابستان با تیم ملی کشورش قهرمان کوپا آمه ریکا شد به باشگاه پاری سن ژرمن پیوسته است.
چندین باشگاه ایتالیایی از جمله یوونتوس، جنوا و لاتزیو خواهان جذب این مدافع بودند اما او در نهایت پاری سن ژرمن را برای ادامه فوتبالش برگزید.
باشگاه فنرباغچه که متهم به تبانی در رقابتهای لیگ ترکیه شده اخیرا از حضور در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا محروم شد و گفته می شود نمی تواند در لیگ دسته اول این کشور نیز به میدان برود.
--------------------------------------------------------
خب، یکی از گزینه های دفاع وسط پرپر شد. دو گزینه مونده الکس و برونو آلوز. خصوصیات این دو بازیکن شبیه همه و تقریبا مثل هم بازی میکنن اما گزینه اصلی برونو آلوزه که رو هوا خیلی قویه و بحث معاوضه اش با بونوچی مطرحه به نظرم معامله خوبیه هر چند اگه میتونستیم الکس رو با قرارداد دائمی بگیریم هم بدک نبود![]()
Alessandro Del Piero
من که خیلی با دل آلپی حال میکنم ولی حق نامگذاری تا سال 2023 واگذار شده و بابتش یووه داره پول میگیره حالا اونا هرچی خواستن میذارن ! البته این اسم هم با کلاسه ولی هیچی دل آلپی نمیشه !
اگر قرار باشه بازم با په په ادامه بدیم همون بهتر که اسگاریبیا ( عجب اسمی داره !) یه نیمه ای استفاده بشه !
البته فک کنم انتقال بونوچی و په په به زنیت دیگه قطعیه !
ولی به نظر من جای این خرید های نا مطمئن میومدن یه پافشاری میک ردند و قیمتو بالا تر می بردند یه ویمگ چپ خوب مثل ریبری یا همین وارگاس می گرقتند ! اگه به جوونا بو که ما خودمون امثال جووینکو رو داشتیم که خوب بود ولی قرضی دادیم پارما حالا هم از کفمون رفت !
آره این خبرو دیده بودم !
جالبه همش با 3میلیون یورو رفته پاری سن ژرمن ولی پیشنهاد یووه رو رد کرده !
فک کنم در روزهای آینده برونو آلوز قطعی بشه !
یه خبرایی هم مبنی بر جابه جایی آلوز با بونوچی بود !من که اصلا حاضر نیستم بونوچی رو از دست بدیم ! خیلی خوب نبوده ولی بد کار نکرده ! 24 سالشه و از آلوز 29 ساله بهتره ! الکس هم که خودش دلش با یووس و مشخصا دفاعی که توی پریمیر لیگ بوده بهتر از آلوزه ! امیدوارم الکس بیاد 1 فعلا اختلاف سر نوع قرارداد و مبلغش هست !
سلام به دوستان يوونتوسي.من هوادار يووه نيستم ولي اومدم بگم امسال واقعا تيم خوبي دارين و بازيكوناي خوبي جزب كردين.به نظر من به همراه ميلان مدعي اصلي قهرماني تو سري آ هستيد فقط حيف كه نتونستيد سهميه جام باشگاهارو بگيريد.اگه ميتونستيد تو ليگ اروپا حضور داشته باشيد هيجان رقابت ها بيشتر ميشد.ليورپول هم همينطور شد و نتونست سهميه بگيره![]()
فک کنم در روزهای آینده برونو آلوز قطعی بشه !
یه خبرایی هم مبنی بر جابه جایی آلوز با بونوچی بود !من که اصلا حاضر نیستم بونوچی رو از دست بدیم ! خیلی خوب نبوده ولی بد کار نکرده ! 24 سالشه و از آلوز 29 ساله بهتره ! الکس هم که خودش دلش با یووس و مشخصا دفاعی که توی پریمیر لیگ بوده بهتر از آلوزه ! امیدوارم الکس بیاد 1 فعلا اختلاف سر نوع قرارداد و مبلغش هست ![/b]
1- یه نکته ای اینجا وجود داره و اون اینه که زنیت سال پیش واسه آلوز 22 میلیون یورو داده و شاید حاضر نشه که کمتر یا حتی به همین مبلغ این بازیکنو بفروشه یوونتوس هم نشون داده که به همین راحتیا به بازیکنی انقدر پول نمیده
2- بونوچی با 15 تا به یووه اومده زنیت حاضر نیس با این قیمت اونو بگیره ولی یووه میخواد معاوضه کنه و بونوچی رو با 7 ، 8 تا بده و آلوزو بگیره. فکر کنم این انتقال یکم سخت باشه مگه اینکه یکم سر کیسه رو شل کنیم
3- الکس یه سال از قراردادش مونده و احتمالا بشه خیلی ارزونتر گرفت و با 11، 12 تا بیانکونری بشه و به نظر کیس خیلی بهتری میاد
4- نمیدونم دلیل لجبازی ماروتا چیه که میگه الکس رو فقط قرضی میخوایم و پیشنهاد انتقال دائمی نمیده. معلومه بازیکن تو این سطح هم بهش برمیخوره و نمیاد
5- احتمال اصلی اینه که کونته به بونوچی احتیاجی نداره و چون بونوچی تو لیست زنیت هست یووه میخواد از فرصت استفاده کنه تا هم بونوچی رو رد کنه هم آلوز رو بگیره.
6- احتمال دیگه اینه که کونته آلوز رو بیشتر از الکس قبول داره و اصرار داره که اونو بگیرن ولی ماروتا هنوز دلش با الکسه
به هر حال تا آخر این هفته تیم کامل معلوم میشه و یوونتوس باید یه مدافع وسط بگیره
Alessandro Del Piero
يووه يه دفاع مركزي بگيره حله...
چون امسال ما خدايي نبايد براي اسكودتو نقشه بكشيم.
ايشالا امسال سهميه بگيريم تا سال ديگه بتونيم ستاره هاي بهتري جذب كنيم.
ولي يووه با اينكه به ليگ قهرمانان نرفت ولي بازم بازيكناي خوبي گرفته...
هر چند فكر نميكنم بتونيم به اسكودتو برسيم اما اميدوارم يه جام بگيريم...
Juve For Ever
ینجوری که خیلی مزخرف میشه !
یعنی چی ما بخوایم 22 تا واسه آلوز بدیم ! باخیلی کمتر از این 22 تا میشه الکس رو قطعی کرد ! 22 میلیون میشه یه دفاع وسط تاپ در حد ویدیچ گرفت ! از یه طرف سن وسال آلوز و لیگی که بازی کرده آدمو به لرزه میندازه ! من خودم به شخصه خیلی به الکس بیشتر نظر دارم !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)