Design & Developed BY Patira

صفحه 96 از 100 نخستنخست ... 46869495969798 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 951 تا 960 , از مجموع 994
    مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

Bia Inja ∞∞∞ بهارستان دربی - جلد اول

به نام خدا
    اول از هر چیز گله دارم از دوستان که بعد از 48 ساعت و علیرغم خواهش مکرر اینجانب دست به کار نشدند و تایپیک رو نزدند !
    اینم آمار این تایپیک :
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 269
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 123
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 86
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 83
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 49
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 47
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 47
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 46
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 26
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 25
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 24
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 14
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 11
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 10

این آمار رو دوباره میذارم برای دوستانی که موفق نشدند در تایپیک قبلی مشاهده کنند !

هر چه می خواهد دل تنگت بگوی
    ولی حتما ترتیب و آداب را بجوی
    امیدوارم دوستان در این تایپیک هم فعالیت گسترده داشته باشند !

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    الکس فرگوسن
    بازیکن محبوب
    علی کریمی،رونالدو.بنزما
    اسم واقعی شما
    فهیمه

ItaliaPersepolisRealMadrid

Ali Karimi

تشکر ها
    1,286
    تشکر شده 2,324 در 365 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط مورینیو... نمایش پست ها
    یادم هست که توی همین بخش من گفتم سوسک تنفس نایی داره و توهم گفتی سوسک تنفس نایی ازطریق تراکه داره بعدگفتی 2 واحد حشره شاسی پاس کردی.
    بعضی ها فکرکنم اطلاعاتی که ازمن بدست آوردن اشتبا ست. من منظورم از این جمله که گفتم جانورشناسی می خونم این نبودکه رشته دانشگاهیم جانور شناسی منظورمن کتابای مختلف جانور شناسی بود من بالای 200 کتاب درمورد حیوانات خواندم و بیش از 100 مستند درمورد حیوانات دیدم.همه این اطلاعاتم طی 5 سال مطالعه من درمورد جانوران است. من حیوانات رو ازدید یک زیست شناس میبینم نه ازدیدیک شخص معمولی. حیوانات زیادی از جمله خرس قهوه ای و مارهای سمی و سگ های وحشی و روباه رو ازنزدیک و بدون اینکه حصاری بین من و حیوان باشد دیدم چون مشکلی باایستادن درفاصله 2 متری ازیک گرگ گرسنه رو ندارم. رشته دانشگاهیم هم طی چند روز آینده مشخص میشه البته دریکی ازشاخه های پزشکی درس خواهم خوند دامپزشکی رو هم بی نهات دوست دارم و احتمال زیاد شاید به این رشته رفتم.
    آفرین خیلی علاقه داری به این علم منم دوسش دارم منتهی یه فرق دارم با تو ،تو درباره ی حیوانات میخونی من قصه های تارزان میخونم
    خب حالا بریم سرکلاس نجوم کسی میدونه بزرگترین ستاره ی کهکشان راه شیری اسمش چشه و بزرگترین کهکشان کدوم کهکشانه (همراه با اطلاعات)
    آخ که چقد من این درس و دوس دارم

به سرزمینی میروم که مردمانش اگر دوستت دارند با تمام وجود است
    واگر رقیبشان شوی تشویقت میکنند
    واگر از تو بدشان آید به راحتی در چشمانت نگا میکنن و این را بازگو میکنند

3. 9 کاربر از پست مفید joooooooooone تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دروازه بان
    مربی مورد علاقه
    علی دایی
    بازیکن محبوب
    حقیقی_فشنگچی_معمارزاده_کاسیاس_کاکا
    اسم واقعی شما
    MohaDeseh

SpainPersepolisRealMadrid

تشکر ها
    1,665
    تشکر شده 2,086 در 372 پست

پیش فرض شعر خدایا پس چرا من زن ندارم؟ (سروده ی یک پسر ناکام)

خدایا پس چرا من زن ندارم؟

زنی زیبا و سیمین تن ندارم؟

دوتا زن دارد این همسایه ما

همان یک دانه را هم من ندارم

آزانس ملکی امشب گفت به من:

مجرد, بهر تو مسکن ندارم

چه خاکی بر سرم باید بریزم؟

من بیچاره آخر زن ندارم

خداوندا تو ستارالعیوبی

وبر این نکته سوءظن ندارم

شدم خسته دگر از حرف مردم

تو میدانی دل از آهن ندارم

تجرد ظاهرا"عیب بزرگی است

من عیب دیگری اصلا"ندارم

خودم میدانم این"اصلا" غلط بود

در اینجا قافیه لیکن ندارم

تو عیبم را بپوش و هدیه ای ده

خبر داری نیکول کیدمن ندارم؟

اگر او را فرستی دیگر از تو

گلایه قد یک ارزن ندارم
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

ارادتمند تــــــــا تــــــه دنـــــیا...شک نکن!!

5. 8 کاربر از پست مفید MohaDeseh تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک

BrazilRealMadridNaft

تشکر ها
    282
    تشکر شده 1,926 در 530 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط مورینیو... نمایش پست ها
    یادم هست که توی همین بخش من گفتم سوسک تنفس نایی داره و توهم گفتی سوسک تنفس نایی ازطریق تراکه داره بعدگفتی 2 واحد حشره شاسی پاس کردی.
    بعضی ها فکرکنم اطلاعاتی که ازمن بدست آوردن اشتبا ست. من منظورم از این جمله که گفتم جانورشناسی می خونم این نبودکه رشته دانشگاهیم جانور شناسی منظورمن کتابای مختلف جانور شناسی بود من بالای 200 کتاب درمورد حیوانات خواندم و بیش از 100 مستند درمورد حیوانات دیدم.همه این اطلاعاتم طی 5 سال مطالعه من درمورد جانوران است. من حیوانات رو ازدید یک زیست شناس میبینم نه ازدیدیک شخص معمولی. حیوانات زیادی از جمله خرس قهوه ای و مارهای سمی و سگ های وحشی و روباه رو ازنزدیک و بدون اینکه حصاری بین من و حیوان باشد دیدم چون مشکلی باایستادن درفاصله 2 متری ازیک گرگ گرسنه رو ندارم. رشته دانشگاهیم هم طی چند روز آینده مشخص میشه البته دریکی ازشاخه های پزشکی درس خواهم خوند دامپزشکی رو هم بی نهات دوست دارم و احتمال زیاد شاید به این رشته رفتم.
    با داداش آرومتر نزن.بابا قبولت دارم.
    گفتم این ترم جانورشناسی بی مهرگان گرفتم درباره حشرات داره.که گفتم واسم دعا کنین پاس کنم.موقعی که کعماها رو میپرسیدی؟طرفا15 تیر بود

7. 8 کاربر از پست مفید Los Anseleig تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک

BrazilRealMadridNaft

تشکر ها
    282

Jadide

نقل قول نوشته اصلی توسط joooooooooone نمایش پست ها
    آفرین خیلی علاقه داری به این علم منم دوسش دارم منتهی یه فرق دارم با تو ،تو درباره ی حیوانات میخونی من قصه های تارزان میخونم
    خب حالا بریم سرکلاس نجوم کسی میدونه بزرگترین ستاره ی کهکشان راه شیری اسمش چشه و بزرگترین کهکشان کدوم کهکشانه (همراه با اطلاعات)
    آخ که چقد من این درس و دوس دارم
    راهنمایی که بودم زیاد سراغ نجومو میرفتم.خیلی قشنگه حصوصا شب که نگاشون میکنی
    من بارها شده تو همین ماه دمضون رفت بالا پشت بوم تماشا

9. 7 کاربر از پست مفید Los Anseleig تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

juventus

نقل قول نوشته اصلی توسط MohaDeseh نمایش پست ها
    خدایا پس چرا من زن ندارم؟

زنی زیبا و سیمین تن ندارم؟

دوتا زن دارد این همسایه ما

همان یک دانه را هم من ندارم

آزانس ملکی امشب گفت به من:

مجرد, بهر تو مسکن ندارم

چه خاکی بر سرم باید بریزم؟

من بیچاره آخر زن ندارم

خداوندا تو ستارالعیوبی

وبر این نکته سوءظن ندارم

شدم خسته دگر از حرف مردم

تو میدانی دل از آهن ندارم

تجرد ظاهرا"عیب بزرگی است

من عیب دیگری اصلا"ندارم

خودم میدانم این"اصلا" غلط بود

در اینجا قافیه لیکن ندارم

تو عیبم را بپوش و هدیه ای ده

خبر داری نیکول کیدمن ندارم؟

اگر او را فرستی دیگر از تو

گلایه قد یک ارزن ندارم
    اتفاقا مردای امروزی خیلی عاقلتر از مردای دیروز و هر زمان دیگه ای شدند ! الان یواش یواش تو جامعه داره جا میفته اینکه ازدواج خطیرترین امر زندگی یک مَرد ه !
    الان از هرکی
    تازه ازدواج کرده بپرسی از زندگیت راضی هستی یانه میگه روزی 100 بار استغفار میکنم به خاطر همچین اشتباهی که مرتکب شدم!
    این اشعاری هم که شما گذاشتی زایده افکار جنس ظریف زن هست که میخواد یه جورایی این اشتباه رو قشنگ واسه مردا جلوه بده ! یعنی دقیقا کاری که شیطان میکنه !
    امیدوارم دوستانی که تو این تایپیک حضور دارند و پست من رو
    احیانا می خونند به این توصیه برادرانه توجه کرده و جامه عمل بپوشانند ! من موهامو تو آسیاب سفید نکردم ! دو تا پیرهن دل پیرو بیشتر از شما پاره کردم !

ویرایش توسط AlexDelpiero : 08-27-2011 در ساعت 17:06

11. 9 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    الکس فرگوسن
    بازیکن محبوب
    علی کریمی،رونالدو.بنزما
    اسم واقعی شما
    فهیمه

ItaliaPersepolisRealMadrid

Ali Karimi

تشکر ها
    1,286
    تشکر شده 2,324 در 365 پست

حالا این بساط خاستگاری و ............. دیگه بزارین کنار
    بریم سر موضوع جدید:
    Mohazella کجایی بابا بیا یکم از اون پ ن پ هات بزار حالشو ببریم دوستان هر کی جک مک جدید (جدید ماله دوره ی چلقوز خوان مغول نمیخوام)داره بزاره فیضش و ببریم این سایتا که یا بعضیا شون $$$$$ن یا هم که هرچی جک بی مزه و مسخره ی میزارن

به سرزمینی میروم که مردمانش اگر دوستت دارند با تمام وجود است
    واگر رقیبشان شوی تشویقت میکنند
    واگر از تو بدشان آید به راحتی در چشمانت نگا میکنن و این را بازگو میکنند

ویرایش توسط AlexDelpiero : 08-27-2011 در ساعت 17:09

13. 6 کاربر از پست مفید joooooooooone تشکر کرده اند .

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    هافک وسط
    مربی مورد علاقه
    مصطفی دنیزلی
    بازیکن محبوب
    داش علی کریمی
    اسم واقعی شما
    ALI MOHAMMAD.

SpainPersepolisPersepolis

تشکر ها
    144
    تشکر شده 208 در 47 پست

esteghlal مردی که هرگز نمیمیرد

ناصر خان
    ناصر حِجازی ([برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] در [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]-[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] در [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]) مربی و بازیکن [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] بود. او [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] اول [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] در دهه ۱۳۵۰ بود و ۲ قهرمانی در [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]، ۱ قهرمانی در [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] و شرکت در [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] و [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] را در کارنامه دارد. او هم‌چنین به هم‌راه تیم [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] قهرمانی در جام [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] و [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] را تجربه کرده‌است.
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] حجازی را دومین [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] برتر قرن بیستم [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] پس از [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] عربستانی معرفی کرده‌است.[۳]
    حجازی در دوران مربی‌گری هم تیم استقلال تهران را به نایب‌قهرمانی جام باشگاه‌های آسیا و قهرمانی [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] و [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] رساند. [۴]
    وی در روز [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] پس از تحمل مدت‌ها رنج ناشی از بیماری [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] در [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] تهران درگذشت و در تاریخ [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] خورشیدی در «قطعه نام‌آوران» [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به خاک سپرده شد.[۵]
    زندگی

ناصر حجازی در یک خانواده اذربایجانی .[۶] همراه پدر ومادر و ۴ خواهر و یک برادر زندگی می‌کرد. پدرش متولد منطقه لاله [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] بود و آژانس املاک داشت.در دوره مربیگری تیم ماشین سازی تبریز منطقه لاله تبریز (زادگاه پدرش) پاتوق تفریحی ناصر حجازی بود.[۶] وی دوره دبستان را در دبستان هخامنش و دوره دبیرستان را در دبیرستان‌های ابومسلم، سعادت، سینا، سهند و شرق طی کرد. وی در تیم فوتبال دبیرستان ابومسلم در پست گوش راست و دروازه بانی بازی می کرد.همچنین در تیم بسکتبال این دبیرستان حضور مستمر داشت. دبیرستان ابومسلم در خیابان ابوسعید در نزدیکی میدان منیریه تهران، حوالی منزل سابق وی واقع شده بود. در سال ۱۳۵۰ وارد مدرسه عالی ترجمه شد و در سال ۱۳۵۶ لیساصر خود را دریافت کرد.

زندگی ورزشی

خود حجازی گرایشش به فوتبال را این گونه تعریف می‌کند:
    من فوتبال را فقط به صورت تفریحی دنبال می‌کردم و رشته اصلی من [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] بود و حتی برای تیم جوانان بسکتبال ایران هم انتخاب شدم و ماجرا از اینجا شروع شد که روزی با دوستان به تماشای بازی آموزشگاهی که تیم مدرسه ما هم در آن شرکت داشت رفتیم. در همان روز دروازه‌بان تیم مدرسه ما آسیب دید مربی تیم مرا صدا زد و گفت ناصر بیا درون دروازه بایست من هم گفتم آقا اصلا من نمی‌توانم من فقط گاهی فوتبال بازی می‌کنم اون هم هافبک تیم نه دروازه‌بانی!! مربی دست بردار نبود و می‌گفت تو قد بلند داری و بسکتبالیست هم بودی حتما می‌توانی چند توپ هوایی رو بگیری. خلاصه با اصرار مربی و با ترس و لرز و دلهره رفتم درون دروازه. آن روز برای من یک روز بیاد ماندنی و خاطره‌انگیز است. خودم هم باورم نمی‌شد که چرا با وجود آن‌که برای اولین بار درون دروازه ایستاده بودم اینقدر خوب توپ می‌گرفتم. بازی که تمام شد همه تماشاگرانی که برای دیدن مسابقه آماده بودن تشویقم کردند.[۷]

دوران بازیکنی

باشگاهی

تیم فوتبال نادر در دسته دوم باشگاه‌های تهران اولین باشگاه حجازی بود و از همان تیم به تیم ملی جوانان و تیم ملی بزرگسالان رسید. در سال ۱۳۴۸ به [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] پیوست و در همان سال اول، قهرمانی [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] و [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] را با این تیم به دست‌آورد. وی تا پایان دوران بازیکنی خود به‌جز یک سال و نیم در بین سال‌های ۱۳۵۶ و ۱۳۵۸ که برای تیم [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] بازی کرد و مدت کوتاهی پس از [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] که با تیم [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] تمرین می‌کرد و ۵ بازی برای تیم ذخیره‌های یونایتد انجام داد، در بقیه این مدت توپچی تاج و استقلال تهران بود و با این تیم چندین دوره قهرمانی در لیگ کشور، جام باشگاه‌های تهران، [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] و جام باشگاه‌های آسیا را جشن گرفت.[۷]
    حجازی در پایان دوران بازیکنی خود به بنگلادش رفته و پس از مدت کوتاهی دروازه‌بانی در [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]، سرمربی این تیم شد و در سال ۱۳۶۹ بازی خداحافظی خود را در همین تیم انجام داد.
    ملی

حجازی اولین بازی ملی خود را در ۲۲ شهریور ۱۳۴۸ در [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] در مقابل [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] انجام داد که با نتیجه ۴ بر ۲ به نفع ایران پایان یافت. آخرین بازی او هم در سال ۱۳۵۹ و در بازی ایران- کویت انجام گرفت و بعد از آن به دلیل قانون عجیبی معروف به «قانون ۲۹ ساله‌ها» که حضور دروازه‌بانان بالای ۲۹ سال در تیم ملی را ممنوع می‌کرد از تیم ملی کنار گذاشته شد.[۷]
    ناصر حجازی در دهه ۱۳۵۰ دروازه‌بان اصلی تیم ملی ایران بود و با این تیم دو بار قهرمان [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ([برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] و [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]) و یک بار قهرمان [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] شد و در [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] و [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] هم شرکت کرد و سهمیه حضور در [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] و مقام سومی [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] را هم به‌دست آورد.[۸]

دوران مربی‌گری

اولین تجربه مربیگری حجازی در محمدان بنگلادش بود، نقطه اوج این باشگاه در سال ۱۳۶۷ با پیروزی بر [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] و صعود به یک‌چهارم‌نهایی جام باشگاهای آسیا رقم خورد. حجازی در مورد آن مسابقه می‌گوید: «رئیس باشگاه گفت می‌خواهم بیایم رختکن بگویم کمتر گل بخورید آبرویمان نرود! گفتم می‌خواهی بیایی روحیه بچه‌ها را تضعیف کنی؟ لازم نکرده! خودم به رختکن رفتم و گفتم بچه‌ها من پرسپولیس را می‌شناسم اصلا تیم نیست! خلاصه به داخل زمین رفتیم.

در نیمه اول با گل کرمانی از ما جلو افتادند. در بین دو نیمه حسابی به بچه‌ها توپیدم. چشمتان روز بد نبیند با گل [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] بازی را مساوی کردیم. بعد از آن گل خیلی فشار آوردیم چون برای صعود نیاز به برد داشتیم. بازی طوری شده بود که [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] کاپیتان پرسپولیس می‌گفت بچه‌ها بزنید زیرش ۱-۱ هم می‌ریم بالا! در دقیقه ۸۸ سانتری شد و مهاجم خارجی و سرعتی ما توپ را از زیر دستان [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] وارد دروازه کرد ۲-۱ بردیم! این برد در تاریخ محمدان بنگلادش بی‌سابقه بود. بعد از بازی جشنی گرفتند که باورنکردنی بود. تمام مردم شهر بیرون آمده بودند. در جشن شهردار و وزیر امور خارجه هم حضور داشتند.»[۹] او هر وقت از روز‌های حضور در [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] و [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] حرف می‌زد بغض می‌کرد و همیشه می‌گفت: هیچ کسی نمی‌تواند یک ساعت آن زندگی را تحمل کند.[۱۰] او در مصاحبه ای گفته بود:«روزهای اولی که در [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] و سپس [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] بودم فقط می‌توانستم روزی یک وعده شکمم را سیر کنم آن‌هم نه با غذای خوب و مقوی بلکه با [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] یا [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] که ارزان بود. این سختی‌ها را به جان خریدم تا از اصولم برنگردم، تا جلوی کسی تعظیم نکنم، تا دست کسی را نبوسم، تا مردانگی‌ام را به حراج نگذارم، تا خداوند را ناراحت نکنم که آدم با شرافت و با عزتی باشم.»[۱۱]
    او در دوران سرمربیگری موفق شد [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] را به مقام نایب قهرمانی باشگاه‌های آسیا و قهرمانی در لیگ و [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] برساند. در تیم‌های [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]، [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]، [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]، [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]، [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]، [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]، [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] نیز به مربیگری پرداخت که موفقیت چندانی نصیب وی نشد. او در سال ۱۳۸۷ پس از انتخاب مجدد [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به سمت مدیرعاملی، مجدداً سرمربی باشگاه [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] گردید.او یکبار در دوره [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به عنوان مربی تیم ملی انتخاب شد، اما به ناگاه نام [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به عنوان مربی تیم ملی از [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] اعلام شد.[۱۲]
    وی در زمان مربی گری اش بازیکنان بزرگی همچون [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]، [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]، [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]، [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] و [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] را به فوتبال ایران تقدیم کرد.

زندگی شخصی

همسر حجازی بهناز شفیعی نام دارد[۱۳] و حجازی از او دارای دو فرزند به نام‌های [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] و [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] است که هرد و فوتبالیست بوده‌اند. آتیلا چند سال در تیم استقلال تهران بازی می‌کرد و آتوسا هم اولین کاپیتان تیم ملی فوتسال زنان ایران بود. داماد او (همسر آتوسا) [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] هم بازیکن حرفه‌ای فوتبال است و فرزند آنها نیز امیرارسلان نام دارد.
    فعالیت سیاسی

ریاست جمهوری ۱۳۸۴

حجازی برای شرکت در [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ثبت نام کرد و گفته بود که اگر تأیید صلاحیت شود ۳۰ میلیون رأی می‌آورد.[۱۴] و اعلام کرده بود که در صورت پیروزی در انتخابات [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] را به معاون اولی برمی‌گزیند ولی [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] صلاحیت او را برای شرکت در انتخابات رد کرد. حجازی پس از رد صلاحیت در اطلاعیه‌ای از نامزدی [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] حمایت کرد. او پس از ثبت نام به روزنامه خبرورزشی گفت:
    چه ایرادی دارد ورزشی‌ها هم کار سیاسی انجام بدهند؟ الان که در ورزش ما سیاستمداران فعالیت دارند حالا چه ایرادی دارد مثلاً حجازی کار سیاسی کند؟! من شرایط اولیه را که برای ثبت نام دارم. اگر صلاحیت‌مان را تایید کردند که شرکت می‌کنیم و فکر نمی‌کنم ایرادی داشته باشد.[۱۵]

موضع‌گیری در مورد هدفمندسازی یارانه‌ها

در ۳۱ فروردین سال ۱۳۹۰، ناصر حجازی در مصاحبه‌ای [۱۶] که با پرتال شخصی خود انجام داد ضمن اعتراض به وضعیت اقتصادی موجود در ایران، نسبت به سیاست‌های اقتصادی دولت از جمله هدفمندی یارانه‌ها، شدیداً اعتراض خود را اعلام کرد و شرایط بیماری اش را ناشی از آن دانست همچنین وی در بخشی از این مصاحبه در مورد پرداخت ماهیانه یارانه‌ها به مردم توسط دولت گفت:
    دولت می‌گوید چهل هزار تومان در ماه به مردم کمک می‌کنیم، مگر مردم گدا هستند؟ مردم ایران روی گنج خوابیده‌اند، نفت، گاز و... دولت حق ندارد به مردم کمک کند، دولت باید کار کند، خدمت کند و زحمت و دسترنج مردم را دودستی تقدیم آنها نماید. چهل هزار تومان در ماه به مردم می‌دهند و بعد چند برابر آن را از جیب مردم برداشت می‌کنند و سپس ادعای خدمت به مردم دارند. از دید مسئولین خدمت دولت به مردم یعنی کار کردن مردم برای دولت و اینکه مردم کار کنند و پولشان را تقدیم دولت نمایند! برای من گاز می‌آمد چهل هزار تومان و حالا می‌آید یک میلیون تومان. گاز به کشور همسایه با مبلغی به‌مراتب کمتر از آنچه از جیب مردم برداشت می‌کنند، صادر می‌شود. با دیدن این شرایط نباید عصبانی شوم؟ نباید حرص بخورم و شرایط جسمانی‌ام مثل امروز شود.[۱۶]
    حجازی در پایان صحبت‌هایش بدون نام بردن از مقام مسئول خاصی در حکومت جمهوری اسلامی ایران گفته بود: یا رب روا مدار که گدا معتبر شود، گر معتبر شود ز خدا بی خبر شود.[۱۷]
    موضع گیری های ورزشی

ناصر حجازی تداوم ناکامی های فوتبال ما در چند سال اخیرآینده فوتبال ایران را اینگونه پیش بینی کرده بود:«حاصل عشق [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]، مرگ یک مزرعه است.»[۱۸]

درگذشت

ناصر حجازی در ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۰ در حین تماشای دیدار تیم فوتبال استقلال مقابل پاس همدان در روز آخر لیگ برتر به‌دلیل وخامت حالش به کما رفت[۱۹] و در حالی که از بیماری [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] رنج می‌برد، در تاریخ [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]، ساعت ۱۰:۵۵ صبح، در بیمارستان کسری در تهران درگذشت.[۲۰][۲۱][۲۲][۲۳]
    ناصر حجازی در طول ۱۸ ماه بیماری هیچ گونه کمک دولتی را قبول نکرد. او دربارهٔ بیماریش و حضور مسئولان دولتی در کنار خود در بیمارستان گفته بود: «خیلی از مسئولان آمدند. من احتیاجی به کمک آن‌ها نداشتم. آن‌ها عددی نیستند که بخواهند به من کمک کنند، در اندازهٔ این حرف‌ها نیستند که بخواهند به ناصر حجازی کمک کنند.»[۲۴]مراسم تشییع

مراسم تشییع جنازه ناصر حجازی ابتدا قرار بود در سه‌شنبه ۳ خرداد ۱۳۹۰ برگزار شود که با درخواست‌‎های اهالی ورزش و [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] و هواداران او به دلیل اینکه عدهٔ بیشتری بتوانند در این مراسم شرکت کنند به چهارشنبه ۴ خرداد موکول شد.[۲۵] همچنین قرار براین بود که ناصر حجازی در [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] تشییع شود که با مخالفت شورای تامین روبرو شد و مراسم تشییع به [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] انتقال یافت [۲۶]واکنش‌ها به مرگ ناصر حجازی

جامعه ورزش

در حالی که جامعه ورزش عزادار بودند[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ادعا کرد او در سال ۷۵ مامور شده‌است تا ناصرحجازی را به استقلال بیاورد. ذکراین نکته کافیست که امیر قلعه نویی برای گفتن تسلیت به خانه حجازی نرفت و مشکی نپوشید.[۴۰][۴۱]

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]، دختر ناصر حجازی در واکنش به مصاحبه [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] در [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]:
    « من می‌گویم اگر ایشان می‌خواست خاطره تعریف کند ۳روز زودتر تعریف می‌کرد تا بابام زنده باشد و جوابش را بدهد. قلعه‌نویی خیلی ادعای مسلمانی دارد اما اگر [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] است درست نیست پشت سر مرده حرف بزند. این حرکت ایشان خیلی زشت بود. این آقا دیگر اسم پدرم را به زبان نیاورد. ایشان حتی به مردن پدرم هم حسادت می‌کند. من از ایشان خواهش می‌کنم دیگر اسم پدرم را به زبان نیاورد چون پدرم در آن دنیا هم ناراحت می‌شود که کسی مثل قلعه‌نویی اسمش را به زبان بیاورد. به خاطر اینکه قلعه‌نویی در مراسم پدرم نبود هم از ایشان تشکر می‌کنم چون پدرم خوشحال شد که ایشان در مراسش شرکت نکرد.[۴۲][۴۳] » سیاست‌مداران

• [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]، ولیعهد سابق ایران: «از دریافت خبر درگذشت شادروان ناصر حجازی بی‌نهایت متاثر شدم. به یاد خاطرات شیرینی از جوانی خود می‌افتم که ناصر حجازی، هم‌راه با دیگر اعضای تیم ملی فوتبال ایران، گاهی به میدان فوتبال سعدآباد می‌آمدند و با هم تمرین فوتبال می‌کردیم. به عنوان یک دوستدار فوتبال، به خانوادهٔ وی، به هم‌بازی‌های ناصر و جامعهٔ ورزشکاران ایران، تسلیت می‌گویم».[۴۴]
    • [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]، رئیس‌جمهور ایران: «آن مرحوم، اسطوره فوتبال ایران و از مردان نیک‌نام و خوش اخلاق ورزش کشور بود که خدمات ماندگاری برای ورزش ملی انجام داد و بی‌تردید در قلب ملت ایران جاودانه خواهد ماند».[۴۵]
    • [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]، رئیس [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]: «ناصر حجازی یکی از پر افتخارترین چهره‌های ورزشی کشور بود».[۴۶]
    • [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام:«خبر درگذشت آقای ناصر حجازی موجب تأسف و تأثر خاطر گردید. مصیبت وارده را به جامعه ورزشی ایران بویژه خانواده آن مرحوم تسلیت، می‌گویم».[۴۷]
    • [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] معاون اول ریاست جمهوری: «درگذشت ورزشکاری برجسته و پیشکسوت مرحوم ناصر حجازی که سال هادر میادین ورزشی برای کشور افتخار آفرید موجب تاسف و تاثر شد».[۴۸]
    • [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] سخنگوی وزارت امور خارجه ایران، در نشست خبری خود در روز سوم خرداد درگذشت ناصر حجازی را تسلیت گفت.[۴۹]
    • [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] با انتشار پیام تسلیتی گفت: «ناصر حجازی نه فقط در عرصه فوتبال، که در ساحت جوانمردی و انسانیت نامی ماندگار است و یادش همواره زنده خواهد ماند.»[۵۰]

برنامه نود

هنرمندان

• [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] (ابی)، خواننده ایرانی: «امروز با اینکه ساعتی از شنیدن این خبر جانگداز می‌گذرد, من همچنان در ناباوری به سر می‌برم. یاد عقاب بلند پرواز فوتبال ایران، همیشه در قلب ملت مان جاوید خواهد ماند.» [۵۲]
    • [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]، بازیگر باسابقه سینما: «حجازی همیشه برای من زنده‌است. یکی از بزرگانی بود که بزرگی‌اش را به امضای مردم رساند. من عاشق او بودم چون رک حرف می‌زد و چاپلوس هم نبود.» [۵۳]

روحش شاد و
    یادش گرامی
    ویرایش توسط .ZIDANE : 08-27-2011 در ساعت 19:31 دلیل: .

15. 9 کاربر از پست مفید .ZIDANE تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک

BrazilRealMadridNaft

تشکر ها
    282

مرجع خبري رئال مادريد : مسعود اوزیل ، بازیکن آلمانی رئال مادرید در مورد اتفاقاتی که در دقایق پایانی بازی برگشت سوپرکاپ میان اسپانیا و رئال مادرید رخ داد صحبت کرد .

بازیکن آلمانی همچون ویا پس از تکل خشن مارسلو روی سسک فابرگاس اخراج شد .
    بازیکن ترکیه ای الاصل رئال مادرید که مسلمان است ، فاش کرد که بازیکن اهل آستوریا به مذهبش توهین کرده است :" این کار را انجام دادم چرا که از مذهبم دفاع می کردم . چون که داوید ویا به اسلام توهین کرد . "

17. 7 کاربر از پست مفید Los Anseleig تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک

BrazilRealMadridNaft

تشکر ها
    282

حالا هی ازش دفاع کنین

19. 6 کاربر از پست مفید Los Anseleig تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دروازه بان
    مربی مورد علاقه
    علی دایی
    بازیکن محبوب
    حقیقی_فشنگچی_معمارزاده_کاسیاس_کاکا
    اسم واقعی شما
    MohaDeseh

SpainPersepolisRealMadrid

تشکر ها
    1,665
    تشکر شده 2,086 در 372 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط alexdelpiero نمایش پست ها
    اتفاقا مردای امروزی خیلی عاقلتر از مردای دیروز و هر زمان دیگه ای شدند ! الان یواش یواش تو جامعه داره جا میفته اینکه ازدواج خطیرترین امر زندگی یک مَرد ه !
    الان از هرکی
    تازه ازدواج کرده بپرسی از زندگیت راضی هستی یانه میگه روزی 100 بار استغفار میکنم به خاطر همچین اشتباهی که مرتکب شدم!
    این اشعاری هم که شما گذاشتی زایده افکار جنس ظریف زن هست که میخواد یه جورایی این اشتباه رو قشنگ واسه مردا جلوه بده ! یعنی دقیقا کاری که شیطان میکنه !
    امیدوارم دوستانی که تو این تایپیک حضور دارند و پست من رو
    احیانا می خونند به این توصیه برادرانه توجه کرده و جامه عمل بپوشانند ! من موهامو تو آسیاب سفید نکردم ! دو تا پیرهن دل پیرو بیشتر از شما پاره کردم !
    عرض به حضور محترم شما برادر گرامـــــــــی
    شما آقایون از خداتونم باید باشه که ازدواج میکنین
    چون اساسا مردای ازدواج نکرده باد فنا هستن!!!
    اتفاقا این شعرو من از یه پسر گرفتم...!!
    و توی حرفتون که گفتین مرد های امروزی عاقلتر شدن
    کامــــــــــــلا شک دارم
    حالا جدا از اینکه آدم خیلی وقته "مردی" رو در دورواطراف و در سطح شهر مشاهده نمیکنه!
    طوری که ما گل دختر ها سرمون هم بره جنازمونم رو دوش اینجور افراد نمیذاریم
    البته این روی صحبتم اصلا با شما نیس
    از شناختی که از شما برای من حاصل شده ما طرفدار مردای سیبیل دار و تیریپ "مردونه" هستین
    ولی بههرحال امریست که مشاهده میشه!
    لازم به ذکره که حالا واسه ی ازدواج همین مردا و پسرهایی که ایشون میفرمایید
    1000بار رفته و اومده و هی با دسته گل های مختلف به خواستگاری ما دخترا میان و پاشته ی درو از جاش میکنن تا یــــــــــــــه بله اونم نه از ته دل از ما و خانواده ی محترم میگیرن!
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

ارادتمند تــــــــا تــــــه دنـــــیا...شک نکن!!

21. 6 کاربر از پست مفید MohaDeseh تشکر کرده اند .

صفحه 96 از 100 نخستنخست ... 46869495969798 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)