شما كاربر گرامي دراين قسمت مي توانيد سئوالات و مشكلات خود را در اين قسمت مطرح نمائيد تا بتوانيم شما را راهنمايي كنيم
شما كاربر گرامي دراين قسمت مي توانيد سئوالات و مشكلات خود را در اين قسمت مطرح نمائيد تا بتوانيم شما را راهنمايي كنيم
هر کلیپی که تو اینترنت هست یه آدرسی داره وقتی میخوای یه مطلب ارسال کنی تو نوار کار زیر شکلک ها یه گزینه برای درج لینک هست وقتی اونو میزنی یه جایی داره برای ادرس ، آدرس اون کلیپی رو که میخوای بزاری وارد میکنی بعدش ok رو میزنی
من در قسمت درخواستها بازی برزیل فرانسه 2006 رو خواسته بودم ولی هیچ کس توجهی نکرد .
لطفا اگه شما براتون امکان هست حتما این بازی رو برامون بذارین
ممنون
دوست عزیز برای این کار باید فایل خودتون رو آپلود کنید
برای آپلود کردن سایت های مختلفی وجود داره که مناسبترین اونها
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هستند که فایلهاتون رو دائمآ نگه می داره
برای آموزش آپلود کردن هم توی اینترنت سرچ کنید می تونین یاد بگیرید
سلام دوست عزیز
طبق قوانین سایت درخواست های فایل های طولانی مثل fullmatch برخلاف قوانین هست
حتی اگر فایلی بر خلاف قانون نباشه هیچ تعهدی نیست که حتمآ کسی اون رو برای شما بگذاره
قوانین فایل های درخواستی اینجا هست: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بچه ها سعی می کنند اگه بتونن به شما کمک کنند
در ضمن این بازی در فروشگاه سایت موجوده و با کیفیت بالا برای فروش قرار داده شده
موفق باشید
WelCome To Derby
سلامی دوباره خدمت مدیر خیلی باحاله سایت !
لطفا شماره خودتون رو بذارین تا من درباره خرید محصولات با شما صحبت کنم
ببخشيد من عكس فرستادم اما عكس بازيكنو نشون نميده
تو بخشه ارسنال
مشكل از چيه؟![]()
WelCome To Derby
سلام ميخواستم بگم اين عكس پاييني چه مشكلي داره كه بچه ها اينقدر گير ميدن؟
![]()
سلام،من 10روز نشستم تا 500گل برتر تاریخ رو دانلود کنم حالا که تموم شده پارت 5 این فایل مشکل داره واقعا چرا مارو مسخره میکنید اول فایلو امتحانش کنید بعد بذارید واسه دانلود،اصلا از این حرکتتون خوشم نیومد
سلام خسته نباشین چرا پول به حساب باشگاه ما نریخته شده.چرا لیگ که تموم شد همون نتایج لیگ قبلی پابرجاست.آیا سایت مشکل داره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)