به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به بارسلونا رو در فصل 2011-2012 این تاپیک قرار دهید.
در ضمن ذکــــر منــــبع در خبــــرها فراموش نشه ... با تشــــکر
به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به بارسلونا رو در فصل 2011-2012 این تاپیک قرار دهید.
در ضمن ذکــــر منــــبع در خبــــرها فراموش نشه ... با تشــــکر
HALA MADRID
ویرایش توسط David7 : 10-24-2011 در ساعت 21:32
اين ملي پوش شيليايي پيش از ديدار برگشت سوپرکاپ اسپانيا از ناحيه همسترينگ دچار آسيب ديدگي شد و در چند روز اخير به صورت انفرادي تمرين مي کرد.
کادر پزشکی باشگاه بارسلونا اعلام کرد الکسیس سانچس، خرید جدید این باشگاه، مصدومیت را پشت سر گذاشته و می تواند در دیدار فرداشب مقابل پورتو به میدان برود.
این ملی پوش شیلیایی پیش از دیدار برگشت سوپرکاپ اسپانیا از ناحیه همسترینگ دچار آسیب دیدگی شد و در چند روز اخیر به صورت انفرادی تمرین می کرد.
بارسا فرداشب در دیدار سوپرکاپ اروپا مقابل پورتو قرار خواهد کرد و این می توند خبر خوبی برای کادر فنی بارسا باشد.
البته پپ گواردیولا نمی تواند در دیدار فرداشب از کارلس پویول، جرارد پیکه و ابراهیم آفلای به دلیل مصدومیت استفاده کند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
messi capità del Barça
پپ گواردیولا سرمربی بارسلونا معتقد است تیمش شکست ناپذیر نیست اما امیدوار است در دیدار سوپرکاپ مقابل پورتو به برتری برسد.
قهرمان فصل گذشته رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا فردا شب مقابل قهرمان لیگ اروپا قرار حواهد گرفت تا برنده سوپرکاپ اروپا نیز مشخص شود.
گواردیولا که اخیرا تیمش در دو دیدار رفت و برگشت مقابل رئال مادرید در سوپرکاپ اسپانیا به برتری رسید امیدوار است بتواند سوپرکاپ اروپا را نیز با این تیم فتح کند.
او امروز در کنفرانس خبری قبل از این بازی گفت:" ما تیم شکست ناپذیری نیستیم و ممکن است مقابل حریفمان هم مغلوب شویم. از زمان حضور من در بارسا تا به حال 11 عنوان قهرمانی کسب کردیه ایم و این حاصل تلاش تک تک بازیکنان بوده است."
"پورتو تیم بسیار قدرتمندی است و تا حدودی سبکی شبیه به ما بازی می کند. آنها فصل گذشته با اقتدار قهرمان لیگ اروپا شدند و دو جام دیگر را هم کسب کردند. امیدوارم بتوانیم مقابل آنها بازی خوبی به نمایش بگذاریم و در نهایت سوپرکاپ اروپا را هم به خانه ببریم."
messi capità del Barça
جایزه بهترین بازیکن سال از طرف اتحادیه فوتبال اروپا یوفا به لیونل مسی رسید؛ این بازیکن موفق شد آرا بیشتری از رقبای خود - ژاوی هرناندز و کریستیانو رونالدو - کسب کند.
لیونل مسی موفق شد جایزه بهترین بازیکن اروپا را که برای اولین بار از طرف یوفا اهدا می شد را در موناکو از آن خود کند.
مهاجم تیم بارسلونا از نظر تعداد آرا طی نظر سنجی بین روزنامه نگاران ورزشی - که هر یک نماینده ای از کمیته های یوفا هستند - از دو رقیب خود ژاوی هرناندز از بارسلونا و کریستیانو رونالدو از رئال مادرید، پیش افتاد. به این ترتیب مسی یکی دیگر از جوایز خود را در مراسم گروهبندی لیگ قهرمانان اروپا که در تالار گریمالدی موناکو برگزار شد٬ کسب کرد.
این ملی پوش آرژانتینی٬ موفق شد در فصل 2010/11 مجموعا 53 گل به ثمر برساند؛ که شامل 12 گل او در لیگ قهرمانان نیز می شود. با این رقم٬ او برای سومین بار توانست صدر لیست گلزنان برتر لیگ قهرمانان اروپا را فتح کند. آخرین گل او در لیگ قهرمانان اروپا به فینال ومبلی بر می گردد؛ فینالی که طی آن بارسا موفق شد به سومین قهرمانی اروپا در شش سال اخیر برسد. یکی از مهم ترین عوامل توفیق بارسلونا در رقابت های مختلف را می توان حضور لیونل مسی دانست.
«قصد دارم از کسانی که به من رای دادند و هم تیمی هایم تشکر کنم.» این بازیکن 24 ساله٬ که یکی از چهار بازیکن بارسلوناست که در لیست ده نفره برترین های امسال حضور دارند٬ پس از دریافت جایزه گفت: «من این جوایز را در خانه نگهداری می کنم و برای جوایز بیشتر هم جای خالی دارم. موفقیت٬ افتخار بزرگی است که در زمان مناسب نصیب من شده است. از هم تیمی هایم که باعث شدند من به این جایزه برسم تشکر می کنم. انگیزه من از حضور در باشگاهی موفق که زمینه موفقیت را برای ما فراهم می کند نشات می گیرد. من این انگیزه را از بدو ورودم کسب کردم و نهایت تلاش خودم را کرده ام تا آن را حفظ کنم.»
messi capità del Barça
پورتو رقیب جمعه شب بارسا در استادیوم لوئیز دوم موناکو در کارنامه افتخارات خود یک سوپر جام اروپا دارد که مربوط به 24 سال پیش می باشد؛ اما آبی و اناری پوشان به دنبال کسب چهارمین سوپرکاپ اروپایی خود است.
فینال این فصل سوپرکاپ اروپا را موناکو میزبانی خواهد کرد. بدین ترتیب پورتو و بارسا - که قهرمان اخیر لیگ اروپا و لیگ قهرمانان به شمار می روند - جمعه شب در موناکو در فینال سوپرکاپ اروپا به مصاف یکدیگر خواهند رفت؛ فینالی که فصل بعد به میزبانی پراگ در جمهوری چک برگزار خواهد شد. آب و اناری پوشان در این استادیوم هم برد و هم باخت، هر دو را تجربه کرده اند.
اگر چه آنها در فصل 2007 مقابل سویا تن به شکست 0-3 دادند؛ اما در فصل 2009 با نتیجه 0-1 مقابل شاختار دونستک به پیروزی رسیدند. یعنی بارسا در شهر شاهزاده نشین موناکو از نظر تعداد برد و باخت آمار متعادلی دارد.
وضعیت بارسا در آستانه این فینال حساس
آبی و اناری پوشان به دنبال کسب دومین جام خود در این فصل هستند، و تیم پپ گواردیولا با احتساب این بازی برای هشتمین بار به فینال این رقابتها راه یافته است. بارسا تا کنون سه پیروزی و چهار شکست در فینال سوپر جام اروپا تجربه کرده است؛ اما آنها جمعه به دنبال چهارمین عنوان قهرمانی خود در این رقابتها می باشند.
بدون جرارد پیکه که به خاطر پارگی عضلات ساق چپش به مدت سه هفته از میادین دور می باشد و همچنین کارلوس پویول که همچنان مشغول مداوای زانوی مصدومش است، پپ گواردیولا برای پرکردن نقاط خالی خط دفاعیش می تواند از بین بازیکنانی چون ماسکرانو، آبیدال، فونتاس، بوستکس و حتی یکی از مدافعان تیم ب ترکیب تیمش را تشکیل دهد.
همچنین، الکسس سانچز و مکسول به تمرینات گروهی ملحق شده اند و در صورت آمادگی با صلاحدید گواردیولا می توانند در این مسابقه به میدان بروند. ابراهیم آفلای نیزهمچنان به صورت انفرادی مشغول انجام تمرینات ریکاوری است.
وضعیت پورتو در آستانه این دیدار
تیم پرتغالی حاضر در این فینال پس از عزیمت ویلا بوآس به چلسی، با هدایت ویتور پریرا فصل جدید را آغاز کرده است. آنها دو بازی آغازین لیگ را با پیروزی پشت سرگذاشته اند و در حال حاضر صدرنشین لیگ پرتغال می باشند. همچنین همانند رقیبشان بارسا دو هفته پیش قهرمان سوپر جام پرتغال که معادل همان سوپر کاپ اسپانیا است، شدند.
پیش به سوی چهارمین سوپرکاپ
بارسا در سال 1992 با شکست وردربرمن در دو بازی رفت و برگشت، برای اولین بار موفق شد قهرمان سوپرکاپ اروپا شود، البته پیش از آن نیز به سه فینال دیگر راه یافته بود اما مغلوب تیمهای ناتینگهام فارست، استون ویلا و آس میلان شده بود.
آبی واناری پوشان، دومین سوپرکاپ اروپا را در سال 1997 و این بار هم مقابل یک تیم آلمانی دیگر به نام بورسیا دورتموند فتح کردند. سومین و آخرین جام آنها در این رقابتها نیز، دو سال پیش و به لطف گلزنی پدرو در وقت اضافه فتح شد. آبی و اناری پوشان جمعه این هفته منتظر فتح چهارمین سوپرکاپ اروپا هستند تا بتوانند در یک قدمی میلان که با 5 عنوان قهرمانی پرافتخارترین تیم این رقابت هاست قرار بگیرند.
messi capità del Barça
ديدار سوپر جام فوتبال اروپا ميان تيمهاي بارسلونا اسپانيا بهعنوان قهرمان ليگ قهرمانان و پورتو پرتغال قهرمان ليگ اروپا از ساعت 23:15 در ورزشگاه لويي دوم موناکو برگزار شد که در پايان تيم فوتبال بارسلونا موفق شد با نتيجه 2 بر صفر مقابل اين حريف به برتري برسد و براي چهارمين بار عنوان قهرماني اين پيکارها را از آن خود کند.
گلهاي اين ديدار را ليونل مسي و سسک فابرگاس به ثمر رساندند. بازيکن آرژانتيني بارسا که روز گذشته موفق شده بود عنوان بهترين بازيکن اروپا را کسب کند، با اشتباه مدافع پورتو در پاس رو به عقب، در موقعيت تکبهتک با دروازبان تيم پرتغالي قرار گرفت و درنهايت در دقيقه 39 گل اول بازي را به ثمر رساند و اين نتيجه تا پايان نيمه اول پابرجا ماند.
در نيمه دوم و در اواخر بازي، مسي اين بار در نقش سازنده گل ظاهر شد و با پاسي تماشايي سسک فابرگاس تازهوارد را در موقعيت گلزني قرار داد و اين بازيکن براي دومين بار دروازه پورتو را گشود.
در اين ديدار 2 بازيکن تيم پورتو به نامهاي رولاندو در دقيقه 86 و گارين در دقيقه 90 اخراج شدند تا نماينده پرتغال 9 نفره بازي را با شکست به پايان برساند.
پپ گوارديولا با قهرماني در سوپرجام اروپا، جامي ديگر را براي کاتالانها به ارمغان آورد تا دوازدهمين جام خود را براي آبيواناريها کسب کند.
messi capità del Barça
ستاره کاتالونیایی باشگاه بارسلونا در دیدار جمعه شب موناکو حاضر بود وبا قهرمانی بارسا درسوپرکاپ اروپا، موفق ترین بازیکن تیم کاتالان لقب گرفت
![]()
سایت گل- با برد 0-2 بارسا مقابل پورتو در سوپرکاپ اروپا و قهرمانی تیم کاتالان، چابی ارناندس، پرافتخارترین بازیکن تاریخ باشگاه بارسلونا لقب گرفت.
چابی که در این دیدار و درغیاب کارلس پویول کاپیتان بارسا بود، دومین جام قهرمانی بارسا در ده روز اخیر را بالای سر برد.شاگردان گواردیولا چندی پیش با غلبه بر رئال مادرید در دو دیدار رفت و برگشت سوپرکاپ اسپانیا را هم مال خود کرده بودند.
با جام قهرمانی سوپرکاپ اروپا، چابی هفدهمین جامش را با تیم کاتالان کسب کرد و در این رابطه گفت:« بسیار خوشحالم که بازیکنی با بیشترین جام در رختکن بارسا قب گرفته ام ولی این جایزه ها بیشتر مربوط به تیم است. ما در کنار هم در حال رقم زدن تاریخ هستیم ومی خواهیم به این روند ادامه دهیم.»
خاویر ماسچرانو هم درپایان این دیدار گفت:« ما در دیدار موناکو بهترین بازیمان را ارائه ندادیم ولی جام مهم دیگری را فتح کردیم. من اینجا آماده کمک به تیم هستم و بسیار خوشحالم.»
ماسچرانو درمورد مسی که ستاره تیمش در دیدار جمعه شب بود گفت:« می دانیم که با حضور مسی، برتری خاصی داریم و او این را در دیدار جمعه شب دوباره به نمایش گذاشت.»
سرمربي خوش فکر تيم فوتبال بارسلونا اسپانيا با فتح دوازدهمين جام قهرماني از مرز رکورد ثبت شده يوهان کرايف هم گذشت
ورزش سه - به نقل از اسپورت کاتالونيا، جوزپه گوارديولا شب گذشته دوازدهمين جام قهرماني در طول مربيگري خود را بالاي سر برد و رکورد يازده قهرماني در هشت سال کرايف را تنها در 4 سال فعاليت با 12 قهرماني شکست و جاودانه شد.
اين رکورد از اين لحاظ نيز بسيار ارزشمند است که گوارديولا خود شاگرد کرايف است و بار ديگر روند آکادميک و پرورش استعداد در اين باشگاه بزرگ اسپانيايي به رخ فوتبال باشگاهي جهان کشيده شد.
3 لاليگا، 3 سوپرجام اسپانيا، 2 ليگ قهرمانان اروپا، 2 سوپرجام اروپا، يک جام پادشاهي و يک جام باشگاههاي جهان در کارنامه گوارديولا ثبت شده است.
مغز متفکر تيم فوتبال بارسلونا اسپانيا به عنوان پرافتخارترين بازيکن تاريخ فوتبال اسپانيا لقب گرفت
ورزش سه - به نقل از اسپورت کاتالونیا، ژاوی هرناندز بازیکن محبوب فوتبال کاتالونیا شب گذشته سوپرجام اروپا را بالای سر برد و هجدهمین جام قهرمانی در رقابتهای مختلف از جمله لالیگا، لیگ قهرمانان اروپا و سوپرجامهای اروپا و اسپانیا را در کارنامه خود ثبت کرد.
بارسلونا با نتیجه دو بر صفر از سد پورتو پرتغال گذشت و این افتخار بزرگ جدا از ثبت در موزه نیوکمپ در کارنامه بازیکنان بزرگ بارسلونا نیز تاثیرگذار بود.
پیش از این ژیلرمو آمور مارتینز با تجربه 17 قهرمانی پرافتخارترین بازیکن فوتبال اسپانیا لقب داشت.
درجریان بازی بارسا- پورتو، هواداران تیم کاتالان، شعارهای ضد رئالی سرداده بودند
سایت گل- در جریان دیدار جمعه شب شهر موناکو و رویارویی بارسا و پورتو در فینال سوپرکا اروپا، هواداران تیم کاتالان برعلیه ژوزه مورینیو و رئال مادرید شعارهایی سرمی دادند. از جمله این شارها این بود:« مادرید ترسو، به قهرمان سلام کن.»
بعد از آنکه هواداران بارسا شروع به سردادن این شعار کردند، پپ گواردیولا، مربی جوان تیم کاتالان از جایش بلند شد و هواداران تیمش را به سکوت دعوت کرد.
بیش از 4000 نفر ازهواداران بارسلونا به ورزشگاه لوئیس 2 موناکو آمده بودند تا به حمایت از تیمشان در دیدار سوپرکاپ اروپا بپردازند و البته درجریان این بازی، رئال و مربی این تیم را هم فراموش نکرده بودند.ولی گواردیولا در جریان این بازی از هواداران تیمش خواست تا به شعارهای ضد مادریدی شان خاتمه دهند
سایت گل- پنجشنبه شب بود که نام لیونل مسی در شهر موناکو پیچید و ستاره آرژانتینی باشگاه بارسلونا با پیشی گرفتن از چابی ارناندس و کریستیانو رونالدو به عنوان برترین بازیکن سال اروپا انتخاب شد. تنها 24 ساعت بعد از اهدای این جایزه به مسی بود که ستاره آرژانتینی در دیدار سوپرکاپ اروپا مقابل پورتو نمایش خیره کننده ای داشت و بعد از به ثمر رساندن اولین گل بارسا، دومین گل تیمش را هم پایه گذاری کرد تا قهرمانی های بارسا ادامه یابد. بارسلونا 0-2 پورتو را شکست داد و قهرمان سوپرکاپ اروپا شد.
دراینجا می توانید تصاویر منتخب این دیدار را تماشا کنید:مسی یکی از تاثیرگذارترین مهره های بارسا درسوپرکاپ بود. او در تنها تورنمنتی که تاکنون موفق به گلزنی نشده بود هم به گل رسید
پورتو فرصتهای متعددی برای گلزنی داشت ولی نتوانست از دیواره دفاعی مستحکم بارسا و از سد والدس آماده عبور کند
درغیاب پیکه و پویول در خط دفاع، گواردیولا مجبور به اعمال تغییراتی در خط دفاعی تیمش شده بود
آبی اناری ها اولین گل بازی که توسط مسی به ثمر رسید را این طور جشن گرفتند
و هواداران بارسا در موناکو هم تیمشان را تنها نگذاشتند
بهترین بازیکن اروپا دراین بازی هم توانایی هایش را به نمایش گذاشت. وقتی مسی پابه توپ است، توقف ناپذیر می شود
اشتباه فاحش گوارین، بازیکن کلمبیایی پورتو بود که منجر به گل اول بارسا شد
دومین گل بارسا هم به نام فابرگاس ثبت شد. ستاره کاتالان بابهره گیری از پاس مسی دومین گل بارسا را درسوپرکاپ اروپا به ثمر رساند
و این هم جام دیگری برای پسران گواردیولا
ویرایش توسط pathfinder : 08-27-2011 در ساعت 11:35
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)