Design & Developed BY Patira

صفحه 26 از 83 نخستنخست ... 1624252627283676 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 251 تا 260 , از مجموع 828
    مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

juventus  اخبار و حواشی بیانکونری در فصل 2011 - 2012 

اخبار و حواشي مهم باشگاه يوونتوس در فصل 2011- 2012 در اين تايپيك قرار گرفته مي شود .
    از قرار دادن مصاحبه هاي روزمره بازيكنان و خبرهاي بي پايه و اساس خودداري كنيد .

منبع خبر را حتما ذكر كنيد در غير اينصورت بدون اطلاع قبلي پست شما توسط مدير مربوطه پاك خواهد شد .

2. 6 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    دالگلیش
    بازیکن محبوب
    علی کریمی
    اسم واقعی شما
    علی

BrazilPersepolisJuventus

تشکر ها
    495
    تشکر شده 1,446 در 387 پست

جنتیله: یوونتوس باید لوگانو را به خدمت بگیرد

کلودیو جنتیله مدافع اسبق باشگاه یوونتوس معتقد است این تیم باید دیه گو لوگانو مدافع فنرباغچه را به خدمت بگیرد

سایت گل – کلودیو جنتیله مدافع اسبق باشگاه یوونتوس معتقد است این باشگاه باید دیه گو لوگانو مدافع اروگوئه ای فنرباغچه را به خدمت بگیرد.
    یووه در این روزهای پایانی مهلت نقل و انتقالات به دنبال یک مدافع است و جنتیله معتقد است لوگانو گزینه مناسبی است.
    او می گوید:" دفاع یووه باید تقویت شود. تیمی که به دنبال حضو در جمع مدعیان است باید دفاع مستحکمی داشته باشد."
    "لوگانو یا الکس؟ من لوگانو را ترجیح می دهم."
    "امیدوارم یوونتوس در این فصل بتواند به روزهای اوج خود بازگردد و بار دیگر در جمع مدعیان کسب اسکودتو قرار بگیرد."
    جنتیله در 9 سال حضورش در باشگاه یوونتوس بیش از 280 بازی برای این تیم انجام داد

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

4. 3 کاربر از پست مفید ALI_JUVE تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    دالگلیش
    بازیکن محبوب
    علی کریمی
    اسم واقعی شما
    علی

BrazilPersepolisJuventus

تشکر ها
    495

هفته اول سری آ بدون مهاجم ؟

بعد از مصدومیت الساندرو متری مهاجم بانوی پیر در دیدار مقابل میلان اکنون نوبت به میرکو ووچینیچ دیگر مهاجم اماده ی بانوی پیر رسیده تا شاید وی نیز نتواند یووه را در دیدار مقابل اودنیزه همراهی کند.

مهاجم اسبق رم که به بیماری انفولانزا گرفتار شده صبح امروز تمرینات گروهی را از دست داد و به وینوو نرفت.

در صورتی که یووه دو مهاجم خود را در اختیار نداشته باشد باید از دل پیرو - تونی و کوالیارلا در دیدار مقابل اودنیزه استفاده کند که در این میان تنها دل پیرو از شرایط امادگی برخوردار است و تونی - کوالیارلا از شرایط ارمانی کامل به دور هستند.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

6. 2 کاربر از پست مفید ALI_JUVE تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    دالگلیش
    بازیکن محبوب
    علی کریمی
    اسم واقعی شما
    علی

BrazilPersepolisJuventus

تشکر ها
    495

احتمال تعویق هفته ی اول سری آ

ساعاتی پیش جلسه ی فوری اتحادیه ی بازیکنان باشگاه های ایتالیا برگزار شد و پس از رای گیری از 20 تیم حاضر در این رقابت ها 18 تیم موافق پیشنهاد اتحادیه ی بازیکنان بود و دو تیم سیه نا و کالیاری مخالف.

بر این اساس به نظر می رسد هفته ی اول رقابت های سری آ باشگاه های ایتالیا که قرار بود از روز 5 شهریور ماه آغاز شود به تعویق بیفتد.

در طرف دیگر ابته رئیس فدراسیون فوتبال ایتالیا اعلام کرد تمام تلاش خود را برای شروع بع موقع مسابقات انجام خواهد داد و احتمالا با تمام شرط های اتحادیه ی بازیکنان موافقت خواهد شد.

8. 2 کاربر از پست مفید ALI_JUVE تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    دالگلیش
    بازیکن محبوب
    علی کریمی
    اسم واقعی شما
    علی

BrazilPersepolisJuventus

تشکر ها
    495

جاکرینی بازیکن یووه ! مالودا ؟ برنامه ای برای جذب وی نداریم

بر طبق اعلام رسمی اسپورت مدیاست سرانجام باشگاه یوونتوس با امانوله جاکرینی ستاره ی باشگاه چزنا به توافق رسید و این بازیکن برای انجام تست های پزشکی و ثبت قرارداد وارد تورین خواهد شد.

بر این اساس یوونتوس در ازای پرداخت 3 میلیون یورو و انتقال قرضی مارتینز به چزنا وی را جذب کرد و جاکرینی به مدت 4 سال بازیکن یوونتوس خواهد بود.

ماروتا مدیر نقل و انتقالات یوونتوس در این رابطه گفت: " يوونتوس به بازيكنى مانند جاكرينى نياز دارد و ما در حال انجام اين انتقال هستيم ، در آخرين روزهاى ترانسفر همه سعى مى كنند تا مشكلات تيم خود را برطرف كنند ، هدف ما هم همين هست ، مالودا ؟ برنامه اى براى جذب وى نداريم

10. 2 کاربر از پست مفید ALI_JUVE تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228
    تشکر شده 3,950 در 856 پست

انتقال من قطعی شده است
    هر روز نام جدیدی برای پست وینگر چپ بانوی پیر مطرح می شود و بعد از نام های بزرگی چون نانی - ریبری - وارگاس - پروتی و گواردادو اکنون خبر از یک بازیکن جوان و با استعداد می رسد.

بر اساس گزارش خبرگزاری ایتالیا استیگاریبیا وینگر چپ تیم ملی پاراگوئه هدف جدید سران یووه می باشد و در مذاکرات اولیه ی خود به توافقاتی دست یافته اند.

استیگاریبیا مه 24 سال سن دارد در گفتگویی کوتاه گفت: "انتقال من به یکی از تیم های برتر سری آ حتمی شده و من به صورت قرضی به این تیم پیوسته ام اما از من خواسته شده تا نامی از این تیم نبرم."

به نظر می رسد این بازیکن سرعتی که در مسابقات کوپا امریکا بسیار خوش درخشید بازیکن بانوی پیر در فصل آینده باشد.

.As captain, I must always be an example to my team-mates"
    .I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
    ".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play

Alessandro Del Piero

12. 2 کاربر از پست مفید ale10forever تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228

پیش فرض پاری سن ژرمن هم به جمع مشتریان آمائوری اضافه شد

باشگاه پاری سن ژرمن قصد دارد آمائوری مهاجم باشگاه یوونتوس را به خدمت بگیرد اما احتمالا باید برای جذب این بازیکن با ولفسبورگ رقابت کند.

به نوشته روزنامه گاتزتادلواسپورت باشگاه پاری سن ژرمن آمائوری را بهترین گزینه برای جانشینی موولوت اردینگ مهاجم این تیم که در آستانه پیوستن به رن است می داند.

پاری سن ژرمن پیش از این علاقه خود را به جذب دیه گو میلیتو مهاجم آرژانتینی اینتر که لئوناردو فصل گذشته با او کار کرده بود اعلام کرد اما سران نراتزوری این پیشنهاد را رد کردند.

پالرمو، جنوا، ناپولی و فیورنتینا همگی خواهان جذب آمائوری بودند اما دستمزد 4 میلیون یورویی اش باعث شد از جذب او منصرف شوند.

این در حالی است که باشگاه ولفسبوگ نیز خواهان جذب آمائوری است و پاری سن ژرمن برای جذب این بازیکن باید باشگاه آلمانی را پشت سر بگذارد.

فلیکس ماگات سرمربی ولفسبورگ که احتمالا دیه گو ستاره برزیلی خود را که در آستانه پیوستن به اتلتیکومادرید است از دست خواهد داد ایمدوار است آمائوری را به ترکیب خود اضافه کند.

Alessandro Del Piero

14. 3 کاربر از پست مفید ale10forever تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    دالگلیش
    بازیکن محبوب
    علی کریمی
    اسم واقعی شما
    علی

BrazilPersepolisJuventus

تشکر ها
    495

انتقال من قطعی شده است

هر روز نام جدیدی برای پست وینگر چپ بانوی پیر مطرح می شود و بعد از نام های بزرگی چون نانی - ریبری - وارگاس - پروتی و گواردادو اکنون خبر از یک بازیکن جوان و با استعداد می رسد.

بر اساس گزارش خبرگزاری ایتالیا استیگاریبیا وینگر چپ تیم ملی پاراگوئه هدف جدید سران یووه می باشد و در مذاکرات اولیه ی خود به توافقاتی دست یافته اند.

استیگاریبیا مه 24 سال سن دارد در گفتگویی کوتاه گفت: "انتقال من به یکی از تیم های برتر سری آ حتمی شده و من به صورت قرضی به این تیم پیوسته ام اما از من خواسته شده تا نامی از این تیم نبرم."

به نظر می رسد این بازیکن سرعتی که در مسابقات کوپا امریکا بسیار خوش درخشید بازیکن بانوی پیر در فصل آینده باشد.

16. کاربر روبرو از پست مفید ALI_JUVE تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228

Jadide كونته بر بازگشت شخصيت و هيجان به يوونتوس پافشارى مى كند

فابریتزیو راوانلی ستاره ی اسبق باشگاه یوونتوس در مصاحبه با رسانه های ایتالیا از اخرین وضعیت بانوی پیر گفت: "قضاوت كردن در اين مورد بسيار دشوار است ، به ويژه اگر دور از باشگاه باشيد نمى توانيد به راحتى در اين مورد يك دليل را بيان كنيد البته من مطمئن هستم كه در سال هاى اخير تيم يوونتوس كاستى هاى فراوانى داشت ، بى شخصيت شده بود و البته نبايد فراموش كرد كه مصدوميت ها در شكست هاى يوونتوس نقش زيادى داشتند."

كونته در يوونتوس :

" كونته كاستى هاى يوونتوس در سال هاى اخير را بررسى مى كند ، كونته بر بازگشت شخصيت و هيجان به يوونتوس پافشارى مى كند ، بدون شك بازيكنان با يوونتوس واقعى آشنا خواهند شد و به ارزش اين پيراهن پى خواهند برد ، بنظرمن اين مورد از كارهاى تاكتيكى نيز مهمتر است و كونته سعى در انجام چنين كارى دارد "

گزارش پالاتزى در مورد كالچوپولى :
    " طبيعى هست كه يوونتوس تا پايان به تلاش ادامه دهد چرا كه ما در ميدان اسكودتو را كسب كرديم ، به هر حال اين پرونده با سخنانى پايان خواهد يافت و اميدوارم كه اسكودتو به يوونتوس بازگردانده شود و در ويترين ساختمان باشگاه قرار گيرد "

راوانلى در بين 50 ستاره ى تاريخ بانوى پير :

" همواره سعى مى كردم جزئى از تاريخ يوونتوس باشم و به اين آرزوى خود رسيدم ، دوران پر افتخارى را در يوونتوس سپرى كردم و اكنون اين انتخاب به من آرامش مى دهد و افتخار بزرگى براى من و خانواده ام به شمار مى رود "

پيرلو در يوونتوس :

" پيرلو تجربه ى زيادى دارد ، يوونتوس به چنين بازيكنى نياز داشت ، پيرلو مى تواند در پيشرفت تيم تاثير گذار باشد با توجه به سن بالاى وى توانايى رقم زدن نتيجه ى يك ديدار به سود يوونتوس را نيز خواهد داشت "

Alessandro Del Piero

18. 5 کاربر از پست مفید ale10forever تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228

پیش فرض جکارینی و استیگاریبیا برای تست های پزشکی وارد تورین شدند

بعد از ظهر امروز فرودگاه تورین شاهد دو بازیکن جدید بانوی پیر بود و امانوئل جاکرینی و استیگاریبیا بازیکنان تازه وارد یوونتوس برای انجام تست های پزشکی و امضای قرارداد وارد تورین شدند.

جکارینی که روز گذشته با سران یووه به توافق رسید وارد تورین شد و تست های کامل پزشکی خود را انجام داد و تا ساعاتی دیگر قرارداد خود را ثبت خواهد کرد.

گفتنی است قرارداد جکارینی سه میلیون یورو به همراه قرارداد قرضی مارتینز تا پایان فصل می باشد.

در طرف دیگر استیگاریبیا ستاره ی چپ پای تیم ملی پاراگوئه قرار دارد که به سرعت بحث وی مطرح شد و او نیز برای انجام تست های پزشکی وارد تورین شد. قرارداد قرضی این بازیکن 400 هزار یورو به همراه حق خرید به مبلغ 5 میلیون یورو در پایان فصل می باشد.

به نوشته ی روزنامه ی گازتا این دو بازیکن ذخیره های فوق العاده ای برای یووه می باشند و هدف بعدی سران یوونتوس پروتی وینگر باشگاه سویا است.

Alessandro Del Piero

20. 3 کاربر از پست مفید ale10forever تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    دالگلیش
    بازیکن محبوب
    علی کریمی
    اسم واقعی شما
    علی

BrazilPersepolisJuventus

تشکر ها
    495

رویایی پیوستن به یووه تحقق یافت

با پیوستن به یووه یکی از رویاهای او تحقق یافت. امانوئله جاکرینی مهره تازه خریداری شده بانوی پیر در سخنان پس از رسمی شدن حضورش در یووه با اشاره به این مطلب که پیوستن به یووه برایش ارزوی بوده گفت

"بازیکن یوونتوس بودن برای من رویا بود، حالا از اینکه اینجا هستم خوشحالم. بودن در اینجا رویایم بود." این نخستین جملات جاکرینی ست و در ادامه گفت: برای من این تابستان بسیار زیبا بود، به زودی پدر می شوم و پیشنهاد یووه را دریافت کردم و در ادامه تبدیل به بازیکن یووه شدم. یوونتوس برای من بسیار بزرگ است و زمانی که پیشنهاد را دریافت کردم خواستار انجام مذاکره شدم. تیم بزرگ و حالا از بودن در شهر تورینو بسیار خرسندم.

وی تاکید کرد که در این سن به یوونتوس پیوستن بسیار جذاب است و حالا یووه بازیکنان بزرگی دارد که همگی تشنه پیروزی اند و ما در کنار یکدیگر به قهرمانی فکر می کنیم.

22. 3 کاربر از پست مفید ALI_JUVE تشکر کرده اند .

صفحه 26 از 83 نخستنخست ... 1624252627283676 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)