تنها هاشمیان نیستند خیلی ها هستند به یکی دو نفر اکتفا نکن بیشتر بازیکن های فوتبال ایران به یه چیزایی اعتقاد دارن یه چیزایی سرشون میشه ولیتو این مضوع باهات موافقم که افرادی هستن که به جای اینکه الگوی جوانان محترم مملکت باشن خودشون به یه الگو نیاز دارن

واما تعصب:
تعصب یعنی دعوا
یعنی داد وبیداد
یعنی فحاشی
یعنی به تصویر کشیدن حریم شخصی یک فوتبالیست
یعنی.........................این یعنی تعصب؟؟؟؟؟؟
به نظرت اگه من یه چیزی و دوست داشته باشم و یکی بیاد اون و از چنگم دربیاره یا بخواد آسیبی بهش بزنه
چــــــــــــــــــــــــ ـــــــــون من رو اون تعصب دارم پس راهی جز هوار کشیدن ویا آوردن خواهر مادر طرف جلو چشش ویا کشتنش و..........نیست
من نمیگم اعتراض نکنین این حق مسلمه ماست و هیچکس حق نداره اون و ازمون بگیره من میگم بی گدار به آب نزنیم میگم وقتی به قول خودت تیم افتاده دست یه مشت___________________
که هر چی هم از گلوی محترمه میزاریم میگیم بابا ما شمارو نمیخوایم ،نمیفهمن

وقتی داریم به طور مستقیم به یارو میگیم بابا گندزدی به تیم برو یه جا گم وگور شو قیافتو نبینیم
نمیفهمه ،خب نفهمه آدم نفهم ارزش نداره که بخاطرش خودمون و داغون کنیم دوست عزیز من اینا همشون قم و خویش کفاشیانن ببین اون چیکار کرد اینا دارن با تیم چه میکنن (کاشانی)

بهت حق میدم اعتراض کنی چون منم اعتراض میکنم اما اعتراض ما نباید تو زمین باشه چون کسی نمیفهمه
گوش نمیدم اینا به قول خودت مثه یووه نیستن که به حرف ما گوش کنن ما باید جایی بریم پیش یه کله گنده بریم تا زبون آدم سرشون بشه باید خود وزیر ورزش اقدام کنه راهش اینه