Design & Developed BY Patira

صفحه 37 از 193 نخستنخست ... 2735363738394787137 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 361 تا 370 , از مجموع 1926
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460
    تشکر شده 7,723 در 1,513 پست

perspolis ۩ ارتش سرخ ...حرف های خودمونی هواداران پرسپولیس ۩

ارتش سرخ

با توجه به حجیم شدن تاپیک قبلی. تاپیک جدیدی ایجاد شده که شما عزیزان میتوانید طبق منوال قبلی به بحث بپردازین!

با تشکر

پرسپولیس یعنی هواداران عاشق داشتن ، پرسپولیس یعنی گل سرخ و شقایق كاشتن
    پرسپولیس یعنی دل پر رمزو راز ، پرسپولیس یعنی توكل به خدای بی نیاز.

هرچه می خواهد دل تنگت بگو...

این تاپیک برای صحبت های دوستانه شما عزیزان با یکدیگر ، تبادل نظر ، انتقاد و پیشنهاد و مهم تر از همه حمایت از تیم محبوبتان پرسپولیس ایجاد شده.

-= به امید قهرمانی پرسپولیس =-

!!! No Totti No Party
    ویرایش توسط Mehrd@d : 06-11-2011 در ساعت 22:45

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228
    تشکر شده 3,950 در 856 پست

2.بهتره راجع به آدم ها قضاوت نکنیم چون جایگاه ما اونطور که باید و شاید نیست تا افراد و از نظر موقعیتی وشرایطشون درک کنیم ، بازگوی لقب پولکی و یا بی غیرت اصلا در شان یک فوتبالیست حرفه ای و یا یک هوادار نیست
    بازیکنی که تو زمین راه میره و بعد باخت تیم جوک تعریف میکنه و می خنده باید بهش چی گفت؟؟ باید بهش گفت دمت گرم خوش غیرت، آفرین لوتی یا چی؟؟
    به قول خودت لقب پولکی و بی غیرت دادن نه در شان یه هواداره نه در شان یه فوتبالیست حرفه ای.
    نه هوادارای ما هوادارن و نه فوتبالیستای ما حرفه ای
    به اصطلاح فوتبالیستی که شب ساعت 12 تو پارتی و خیابونه یا 10 کیلو اضافه وزن داره و چربی تو همه جای بدنش داد می زنه ، وقتی دو بازی رو نیمکته واسه تیم حاشیه درست میکنه و... و از حرفه ای بودن فقط قسطای قراردادشو یاد گرفته که حرفه ای نیس یه بازیکن آماتوره
    با هوادار هم موافق نیستم چون هوادار حق داره درباره بازیکنای تیمش نظرشو بده چون تیم واسه اونه. اگه بهش میگن پولکی یا بی غیرت واسه اینه که یه تکونی بخوره و یکم جدی بگیره.

.As captain, I must always be an example to my team-mates"
    .I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
    ".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play

Alessandro Del Piero

3. 9 کاربر از پست مفید ale10forever تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575
    تشکر شده 7,822 در 1,799 پست

شب ساعت 12 تو پارتی و خیابونه یا 10 کیلو اضافه وزن داره و چربی تو همه جای بدنش داد می زنه ، وقتی دو بازی رو نیمکته واسه تیم حاشیه درست میکنه و... و از حرفه ای بودن فقط قسطای قراردادشو یاد گرفته که حرفه ای نیس یه بازیکن آماتوره
    مرسی! موافقم..
    کاش تا 12 دیگه با تمرینهای صبح روز بعد هم یکی شده که این جوری تو زمین ولو میشن خجالت هم نمیکشن حتی موقع مسابقه هم حالشون بده!! نتیجه اش هم میشه لیگ حرفه ای ایران...
    اصلا این همه بازیکنای لیگ به فدراسیون ایراد میگیرن میگن حرفه ای نیستن کلی فحش و مصاحبه نثارشون میکنن
    خب آدمهای .... (ساتسور بشه بهتره !اصلا فحش بلد نیستم !!) اول برو مثه آدم زندگی کن نخواستیم خودت حرفه ای بشی...فقط جاذ اشغال میکنن
    برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.

بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان

سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.

در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت

5. 7 کاربر از پست مفید GOLL تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

perspolis

نقل قول نوشته اصلی توسط ale10forever نمایش پست ها
    بازیکنی که تو زمین راه میره و بعد باخت تیم جوک تعریف میکنه و می خنده باید بهش چی گفت؟؟ باید بهش گفت دمت گرم خوش غیرت، آفرین لوتی یا چی؟؟
    به قول خودت لقب پولکی و بی غیرت دادن نه در شان یه هواداره نه در شان یه فوتبالیست حرفه ای.
    به اصطلاح فوتبالیستی که شب ساعت 12 تو پارتی و خیابونه یا 10 کیلو اضافه وزن داره و چربی تو همه جای بدنش داد می زنه ، وقتی دو بازی رو نیمکته واسه تیم حاشیه درست میکنه و... و از حرفه ای بودن فقط قسطای قراردادشو یاد گرفته که حرفه ای نیس یه بازیکن آماتوره
    با هوادار هم موافق نیستم چون هوادار حق داره درباره بازیکنای تیمش نظرشو بده چون تیم واسه اونه. اگه بهش میگن پولکی یا بی غیرت واسه اینه که یه تکونی بخوره و یکم جدی بگیره.
    حمید جان به این لیستت حضور 4 ، 5 ساعته تو فیس بوک اونم اکثر اوقات شبا اضافه کن !
    امثال غلامرضا رضایی ، شیث رضایی و .... فقط بلدند خودشون مظلوم جلوه بدن تا تو دل هوادارا جا باز کنند بعدش هر کاری دوست دارند می کنند ککشون هم نمیگزه چون یه عده طرفدار دارند که مثلا از حقشون دفاع می کنند از طرفی هم اونا 400 میلیون 500 میلیونی سالی به جیب می زنند دیگه چی میخوان ؟!!!

7. 9 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    الکس فرگوسن
    بازیکن محبوب
    علی کریمی،رونالدو.بنزما
    اسم واقعی شما
    فهیمه

ItaliaPersepolisRealMadrid

Ali Karimi

تشکر ها
    1,286
    تشکر شده 2,324 در 365 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ale10forever نمایش پست ها
    1.ببـخشید چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟
    دوست من زندگی خصوصی مردم به ما هیچ ربطی نداره درسته هواداریم و حق داریم به قول خودت درباره ی تیم و بازیکنا نظر بدیم ولی این حق و نداریم که در زندگی شخصی شون دخالت کنیم پارتی میرن که میرن تو فیس بوک هستن که هستن به ماچه
    اگه کسی درباره ی زندگی شخصیت نظر بده خوشت میاد ؟؟؟؟؟؟؟؟
    لازم نیست که تو عمق زندگیشون فرو بریم و از جیک و پوکشون باخبر شیم اینا بازیکنن یک بازیکن موظف در قبال دریافت کار مزدشون برا تیم بازی مفید انجام بده اگه کسی اینکارو نکرد دلیل نمیشه راجع به حریم شخصیش حرف بزنیم

2.وقتی هوادار حرفه ای فکر نمیکنه و فقط دنبال مسائل جزئی زندگی بازیکنان تیمشه و خوشش میاد علیه تیمش شعار سر بده دیگه چه توقعی از بازیکن طرز فکر هرکس بیانگر نوع شخصیت اونه،شخصیت خودمون و زیر سوال نبریم

3.ما هواداریم همون طور که از اسمش پیداست باید هوای تیممون و داشته باشیم تیم و تا دقیقه 90باید تشویق کنیم بعد از اتمام بازی و در صورت نتیجه نگرفتن این حق و داریم که اعتراض کنیم شعار بی غیرت و پولکی و هزار جور فش و بد و بیراه کاری و از پیش نمیبره درسته بعضی از بازیکنا(نمونه ی بارزش همین غلام رضاخان)از دل و جون مایه نمیزارن واسه تیمشون ولی این دلیل نمیشه آدم به خاطر یه بازیکن جو ورزشگاه رو متشنج کنه ،دلیل میشه؟؟؟

4.هرچند که آدم دلش خنک میشه سرحال میاد ولی واسه بازیکنی که هیچ ارزشی برای حرف مربیش قائل نیست حروم کردن هنجره واقعا مفته

5.تاحالا چند بار به این بازیکنا لقب بی غیرت دادین و بعد موجب تحریک شون شده و برا تیم گل زنی کردن
    من که یادم نمیاد اینا اگه میدونستن غیرت چیه با تمام وجودشون از رنگشون دفاع میکردن نه این جوری.......
    فایده ای نداره دسته کم خودمون و اذیت میکنیم و با همین شعار ها باعث میشیم تمرکز اون معدود نفراتی هم که از همه چیشون واسه تیم میزارن بهم بخوره

به سرزمینی میروم که مردمانش اگر دوستت دارند با تمام وجود است
    واگر رقیبشان شوی تشویقت میکنند
    واگر از تو بدشان آید به راحتی در چشمانت نگا میکنن و این را بازگو میکنند

9. 8 کاربر از پست مفید joooooooooone تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228

1. زندگی خصوصی من و شما به کسی ربطی نداره ولی بازیکنی که الگوی جامعه اس و پول قلمبه میگیره باید خودشو واسه این جور چیزا آماده کنه پس تو انگلیس چرا اون بلا رو سر گیگز و اشلی کول و بقیه میارن؟؟؟ مگه چشم بازیکنای ما رنگی تره یا فوتبالمون از اونا جلوتره؟؟ اگه کسی مواظب رفتار بازیکنا نباشه اینا جنبه ندارن تماما از دهات اومدن و یه شبه پولدار شدن و نمی تونن خودشونو کنترل کنن
    2.کسی خوشش نمیاد علیه تیمش شعار بده ولی وقتی میبینی تیمت افتاده دست یه مشت آشغال بی خاصیت نباید ساکت بشینی چون تعصب داری اگه هم تعصبی نیس بهتره اصلا طرفدار نباشی.
    3. به خاطر یه بازیکن دلیل نمیشه ولی به خاطر دو سوم تیم و مدیر و مربی چرا دلیل میشه وقتی ما این مربی و مدیر رو نمیخوایم باید یه جور اعتراض کنیم یا نه؟؟
    همین طرفدارای یووه دوسال پیش علیه بعضی بازیکنا و مدیر و مربی شعار دادن و همشون از تیم رفتن و شرایط تیم بهتر شد.
    4....
    5. درسته ولی وقتی مسئولا کاری نمی کنن و به حرف هوادارا گوش نمیدن تقصیر ما چیه؟؟؟

.As captain, I must always be an example to my team-mates"
    .I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
    ".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play

Alessandro Del Piero

11. 9 کاربر از پست مفید ale10forever تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228

Jadide

نقل قول نوشته اصلی توسط alexdelpiero نمایش پست ها
    حمید جان به این لیستت حضور 4 ، 5 ساعته تو فیس بوک اونم اکثر اوقات شبا اضافه کن !
    [/b]

آره مهدی جون! دمت جیز یادم نبود. من و تو یا هر کس دیگه میتونیم روزی 25 ساعت(!) هم تو فیس بوک وروم و انجمن و... باشیم هر جا هم می خوایم بریم چون مسئولیتی نداریم و پولی هم نگرفتیم از کسی ولی بازیکن حرفه ای باید یه چیزایی رو رعایت کنه که ما تو ایران نداریم. شاید دوسه نفر مثل وحید هاشمیان یا مهدوی کیا رعایت کنن. هاشمیان رو هم می بینی که هر موقع بازی می کنه با این سنش بازم یکی از موثرتریناست.

13. 6 کاربر از پست مفید ale10forever تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    الکس فرگوسن
    بازیکن محبوب
    علی کریمی،رونالدو.بنزما
    اسم واقعی شما
    فهیمه

ItaliaPersepolisRealMadrid

Ali Karimi

تشکر ها
    1,286
    تشکر شده 2,324 در 365 پست

تنها هاشمیان نیستند خیلی ها هستند به یکی دو نفر اکتفا نکن بیشتر بازیکن های فوتبال ایران به یه چیزایی اعتقاد دارن یه چیزایی سرشون میشه ولیتو این مضوع باهات موافقم که افرادی هستن که به جای اینکه الگوی جوانان محترم مملکت باشن خودشون به یه الگو نیاز دارن
    واما تعصب:
    تعصب یعنی دعوا
    یعنی داد وبیداد
    یعنی فحاشی
    یعنی به تصویر کشیدن حریم شخصی یک فوتبالیست
    یعنی.........................این یعنی تعصب؟؟؟؟؟؟
    به نظرت اگه من یه چیزی و دوست داشته باشم و یکی بیاد اون و از چنگم دربیاره یا بخواد آسیبی بهش بزنه
    چــــــــــــــــــــــــ ـــــــــون من رو اون تعصب دارم پس راهی جز هوار کشیدن ویا آوردن خواهر مادر طرف جلو چشش ویا کشتنش و..........نیست
    من نمیگم اعتراض نکنین این حق مسلمه ماست و هیچکس حق نداره اون و ازمون بگیره من میگم بی گدار به آب نزنیم میگم وقتی به قول خودت تیم افتاده دست یه مشت___________________
    که هر چی هم از گلوی محترمه میزاریم میگیم بابا ما شمارو نمیخوایم ،نمیفهمن
    وقتی داریم به طور مستقیم به یارو میگیم بابا گندزدی به تیم برو یه جا گم وگور شو قیافتو نبینیم
    نمیفهمه ،خب نفهمه آدم نفهم ارزش نداره که بخاطرش خودمون و داغون کنیم دوست عزیز من اینا همشون قم و خویش کفاشیانن ببین اون چیکار کرد اینا دارن با تیم چه میکنن (کاشانی)
    بهت حق میدم اعتراض کنی چون منم اعتراض میکنم اما اعتراض ما نباید تو زمین باشه چون کسی نمیفهمه
    گوش نمیدم اینا به قول خودت مثه یووه نیستن که به حرف ما گوش کنن ما باید جایی بریم پیش یه کله گنده بریم تا زبون آدم سرشون بشه باید خود وزیر ورزش اقدام کنه راهش اینه

به سرزمینی میروم که مردمانش اگر دوستت دارند با تمام وجود است
    واگر رقیبشان شوی تشویقت میکنند
    واگر از تو بدشان آید به راحتی در چشمانت نگا میکنن و این را بازگو میکنند

15. 8 کاربر از پست مفید joooooooooone تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دروازه بان
    مربی مورد علاقه
    علی دایی
    بازیکن محبوب
    حقیقی_فشنگچی_معمارزاده_کاسیاس_کاکا
    اسم واقعی شما
    MohaDeseh

SpainPersepolisRealMadrid

تشکر ها
    1,665
    تشکر شده 2,086 در 372 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط joooooooooone نمایش پست ها
    تنها هاشمیان نیستند خیلی ها هستند به یکی دو نفر اکتفا نکن بیشتر بازیکن های فوتبال ایران به یه چیزایی اعتقاد دارن یه چیزایی سرشون میشه ولیتو این مضوع باهات موافقم که افرادی هستن که به جای اینکه الگوی جوانان محترم مملکت باشن خودشون به یه الگو نیاز دارن
    واما تعصب:
    تعصب یعنی دعوا
    یعنی داد وبیداد
    یعنی فحاشی
    یعنی به تصویر کشیدن حریم شخصی یک فوتبالیست
    یعنی.........................این یعنی تعصب؟؟؟؟؟؟
    به نظرت اگه من یه چیزی و دوست داشته باشم و یکی بیاد اون و از چنگم دربیاره یا بخواد آسیبی بهش بزنه
    چــــــــــــــــــــــــ ـــــــــون من رو اون تعصب دارم پس راهی جز هوار کشیدن ویا آوردن خواهر مادر طرف جلو چشش ویا کشتنش و..........نیست
    من نمیگم اعتراض نکنین این حق مسلمه ماست و هیچکس حق نداره اون و ازمون بگیره من میگم بی گدار به آب نزنیم میگم وقتی به قول خودت تیم افتاده دست یه مشت___________________
    که هر چی هم از گلوی محترمه میزاریم میگیم بابا ما شمارو نمیخوایم ،نمیفهمن
    وقتی داریم به طور مستقیم به یارو میگیم بابا گندزدی به تیم برو یه جا گم وگور شو قیافتو نبینیم
    نمیفهمه ،خب نفهمه آدم نفهم ارزش نداره که بخاطرش خودمون و داغون کنیم دوست عزیز من اینا همشون قم و خویش کفاشیانن ببین اون چیکار کرد اینا دارن با تیم چه میکنن (کاشانی)
    بهت حق میدم اعتراض کنی چون منم اعتراض میکنم اما اعتراض ما نباید تو زمین باشه چون کسی نمیفهمه
    گوش نمیدم اینا به قول خودت مثه یووه نیستن که به حرف ما گوش کنن ما باید جایی بریم پیش یه کله گنده بریم تا زبون آدم سرشون بشه باید خود وزیر ورزش اقدام کنه راهش اینه

ببین فهیمه جان
    تعصب اینایی که تو گفتی نیست
    تعصب تو فوتبال یعنی:
    وقتی در توی یه نیمه تیمت 2تا گل خورد
    تو دیگه مثل قبل با خیال راحت فقط تو زمین فوتبال از اینور ندویی بری اونور
    یعنی یه حسی درونت به وجود بیاد که تو بــــــــــــاید این تیمو برنده کنی
    باید این حس رو داشته باشی که من...وقتی انقدر از این تیم پول گرفتم
    وقتی دارم واسه تیم وقت میذارم
    وقتی تیم به من اعتماد کرده
    وقتی سرنوشت تیم دست منه
    باید کاری کنم که این همه آدم چه تو ورزشگاه چه تو خونه نشستن و دارن منو تشویق میکنن خوشحال بشن..."مسولیت هایی که بهم داده شده رو کامل انجام بدم"

مشکل ما اینه که کمتر بازیکنیه که اینجوری باشه
    الان تو بازی علی کریمی تو بازی قبلو نگاه کن...
    سرعتش...نوع بازیش وقتی گل دومو خوردیم کاملا عوض شد
    تمام تلاششو میکرد که نتیجه رو به بهترین نحو تموم کنه
    ولی یکی مثل همین غلامرضا یا شیث رو ببین
    اصــــلا انــــــــــــگار که نه انگار!!!
    شیث که اصلا کلا تو دفاع نیس اکثر وقتا!!!!
    به نظر من همچین بازیکنایی ارزش طرفداری رو ندارن
    نمیدونی آخر اون بازی که همه علی کریمی رو تشویق کردن و اونم کلو زمینو دور زد و دست تکون داد چقدر کیف کردم
    بازیکن یعنی این
    واسش طرفداریه هوادارها ارزش داره
    ما نمیگیم که تیمو تشویق نکنیم
    تیم باید تشویق بشه ولی نه به صورتی که انگار اتفاقی نیوفتاده و ماها همه خوشحال اومدیم تشویقش کنیم!!
    نارضایتی هوادارها بــــــــــاید تو تشویق ها مشخص بشه
    این فوتبال هرچی که داره از مردم داره
    از پول و حمایت های مردم داره
    خوب وقتی مردم پولشو ندن و حمایت نکنن
    اونا هم مجبورن به حرف مردم گوش بدن
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

ارادتمند تــــــــا تــــــه دنـــــیا...شک نکن!!

17. 7 کاربر از پست مفید MohaDeseh تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    دالگلیش
    بازیکن محبوب
    علی کریمی
    اسم واقعی شما
    علی

BrazilPersepolisJuventus

تشکر ها
    495
    تشکر شده 1,446 در 387 پست

دوستان عزیز این متن رو بخونید ببینید بازهم دارن فریبمون میدن

میگن اولادی به داربی میرسه در حالیکه به دو بازی اونطرف داربی هم نمیرسه

************************************************** ***********************************************

اولادي: حتي 30 درصد هم بهتر نشده‌ام/ دوست ندارم حتی يك روز خانه‌نشين باشم

واقعا يكي از بدشانس‌ترين بازيكنان فوتبال ايران هستم و نمي‌دانم چه بگويم. اين از وضعيت مچ پايم و اين هم از وضعيت كتفم كه هنوز هم درد دارد

سایت گل - مهرداد اولادي پس از چند سال دوري از پرسپوليس با آرزوهاي زيادي دوباره پيراهن سرخ اين تيم را بر تن كرد. او اميدوار بود كه با درخشش در پرسپوليس جايگاه ثابتي در تيم ملي پيدا كند ولي در همين ابتداي راه با يك بدشانسي بزرگ مواجه شد و در بازي با شاهين بوشهر دچار مصدوميتي نسبتا شديد شد. او در حال حاضر دوران نقاهت را پشت‌سر مي‌گذارد و مشخص نيست چه زماني به ميادين فوتبال بازخواهد گشت. وقتي با اولادي حرف مي‌زنيم، شور و نشاط ابتداي فصل را ندارد. او در حالي كه لحن صدايش غمناك است مي‌گويد: «من با آرزوهاي زيادي به پرسپوليس آمدم و فقط به آقاي گلي فكر مي‌كردم ولي حالا بايد خانه‌نشين باشم و فكرم خراب است. يادم مي‌آيد از زماني كه فوتبال را شروع كردم اصلا به اين فكر نمي‌كردم كه دنبال پول بروم يا به اين سطح از فوتبال برسم. من فقط عاشق فوتبال بودم و حالا هم برايم غيرقابل تحمل است كه حتي يك روز از فوتبال دور باشم.»
    اولادي ادامه مي‌دهد: «وضعيت من تعريفي ندارد و كلافه هستم. دو هفته از مصدوميت من مي‌گذرد ولي هنوز دويدن را آغاز نكرده‌ام و روزي دو جلسه فيزيوتراپي مي‌كنم. من هميشه هنگام مصدوميت خيلي به خودم مي‌رسم و دوست دارم كه هرچه زودتر برگردم ولي راستش را بخواهيد حتي 30 درصد هم بهتر نشده‌ام و نمي‌دانم مشكل كار كجا است. ورم مچ پايم هم هنوز از بين نرفته و نمي‌دانم چه زماني مي‌توانم براي پرسپوليس بازي كنم.»
    مهاجم مصدوم پرسپوليس معتقد است كه خيلي بدشانس است: «واقعا يكي از بدشانس‌ترين بازيكنان فوتبال ايران هستم و نمي‌دانم چه بگويم. اين از وضعيت مچ پايم و اين هم از وضعيت كتفم كه هنوز هم درد دارد. من حتي دوست ندارم يك روز خانه‌نشين باشم ولي الان شرايط طوري شده كه بايد منتظر بمانم.»

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

19. 7 کاربر از پست مفید ALI_JUVE تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    FerGoseN - MorInhO- Zidane
    بازیکن محبوب
    CR7-LM10-All Players RealMadrId and ManuTd
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825
    تشکر شده 30,590 در 6,151 پست

ویترین امتیازات

به امیدخدا بعد از چند هفته بد یک هفته خوب دیدیم بچه ها خوب بازی کردند موقیعت های زیادی هم خراب کردیم.ولی نتیجه خوبی گرفتیم.تبریک می گم.

HALA MADRID

21. 5 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

صفحه 37 از 193 نخستنخست ... 2735363738394787137 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)