Design & Developed BY Patira

صفحه 19 از 75 نخستنخست ... 917181920212969 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 181 تا 190 , از مجموع 746
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460
    تشکر شده 7,723 در 1,513 پست

perspolis ~¤بحث و تبادل نظر درباره بازیهای پرسپولیس در فصل 90/91~¤

به نام خدا

در این تاپیک به بحث و تبادل نظر درباره بازیــهای پــــرسپــــولیــــس در فصل 90/91 خواهیم پرداخـت.

هواداران و علاقمندان در این قسمت می توانند نظرات و دیدگاههای خودشون رو در فصل جدید رقابتها بیان کنند.

پست های غیرفنی و نامربوط به موضوع تاپیک حذف خواهند شد!

با تشــــکر

!!! No Totti No Party
    ویرایش توسط Mehrd@d : 06-06-2011 در ساعت 00:39

2. 10 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460
    تشکر شده 7,723 در 1,513 پست

perspolis هفته پنجم لیگ برتر جام خلیج فارس فصل 90/91 پرسپولیس تهران - نفت آبادان

به نام خدا

نفت آبادان - پرسپولیس تهران

3-1

هفته پنجم لیگ برتر جام خلیج فارس فصل 90/91

پرسپولیس تهران - نفت آبادان

چهارشنبه 2 شهریور 1390
    // ساعت 22:30

استادیوم : آزادی تهران

داور: محسن ترکی

گزارش بازی:

مرجع خبری پرسپولیس : تیم فوتبال پرسپولیس با درخشش جواد کاظمیان اولین برد فصل خود را برابر صنعت نفت آبادان به دست آورد.
    به گزارش مرجع خبری پرسپولیس تیم های پرسپولیس و نفت چهارشنبه شب در حضور 55 هزار تماشاگر ورزشگاه آزادی به مصاف هم رفتند که در پایان سرخپوشان میزبان با نتیجه سه بر یک برابر حریف خود به برتری دست یافتند.

هر سه گل پرسپولیس در این دیدار را جواد کاظمیان در دقایق 26 ، 57 و 65 وارد دروازه حریف کرد و تک گل نفت در دقیقه 70 توسط روح الله عرب به ثمر رسید.

محسن ترکی داور این بازی به جواد کاظمیان و مازیار زارع از پرسپولیس و هادی رمضانی و امید شریفی نسب از نفت کارت زرد نشان داد.

پرسپولیس با سه امتیازی که از اولین برد خود کسب کرد 5 امتیازی شد و تفاضل گل این تیم از منفی2 به صفر افزایش پیدا کرد و به رده دوازدهم جدول صعود کرد.

ترکیب پرسپولیس : میثاق معمارزاده، محمد نصرتی، علیرضا نورمحمدی، علیرضا محمد، ابراهیم شکوری، محمد نوری، مازیار زارع(شیث رضایی ، 89)، حسین بادامکی، حمیدرضا علی عسگری، غلامرضا رضایی(سامان آقازمانی ، 82) و جواد کاظمیان(امیرحسین فشنگچی ، 71).
    سرمربی : حمید استیلی

ترکیب صنعت نفت : حبيب دهقان، والري اكسانيان، مصطفي صبري، ميثم اميري، هادي رمضاني(فونيك سي ، 80) ، لئون باچاچيان( رسول نويد كيا ،78)، علي ممبيني، سيامك كوهنورد، اميد شريفي نسب، عباس مرداسي و روح الله عرب
    سرمربی : غلام پیروانی

!!! No Totti No Party
    ویرایش توسط Mehrd@d : 08-25-2011 در ساعت 15:02

4. 8 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

juventus

نقل قول نوشته اصلی توسط joooooooooone نمایش پست ها
    fبه نظر من چیدمان بازی بعد به اینگونه باشه بهتره
    شیث شکوری نصرتی نورمحمدی

مازیار زارع

فشنگچی بادامکی کاظمیان علی عسگر

هاشمیان

نوروزی

1.درحال حاضر با مصدومیت جدی اولادی مواجه هستیم ودر این شرایط باتوجه به نتیجه گیری ها توسط رضایی بهتر از نوروزی استفاده بشه چنان چه نوروزی در بازی بعد هم نتونه شرکت کنه گزینه ای جز رضایی برامون نمیمونه

2.درسته علی عسگر میتونه به عنوان فوروارد و دفاع هم کار کنه ولی بهتر در پست تخصصی خودش به کار گرفته بشه در خط هافبکفضای بیشتری داره و میتونه بهترین عملکرد رو داشته باشه

3.درنبود کریمی بی برو برگرد هاشمیان اولین و آخرین جاگزین مناسبه فقط به جای هافبک مهاجم به عنوان فوروارد پشت سر نوروزی باید بازی کنه

4.مهمترین مشکل خط دفاعست که متاسفانه به جز نصرتی مدافع خوب دیگه ای نداریم و این مهم یکی از عوامل شکست ماست بهتر هرچه زودتر این مشکل برطرف بشه وگرنه آسیب جدی به تیم وارد میشه گرچه به شدت با حضور شکوری و نورمحمدی در تیم مخالفم ولی چه میشه کرد درحال حاضر بهترین گزینه ها هستند
    5.اما در خط هافبک اگر قرار باشه نوری مثل بازی قبل از آمادگی روحی و جسمی خاص خودش برخوردار نباشه بهتر کنار گذاشته بشه و به جای اون بادامکی به زمین بیاد در صورت نتیجه نگرفتن بهتر با همون نوری تعویض بشه
    این ترکیبی که گذاشتین خیلی عالیه ولی مشکلش اینه که اصلا دروازه بان نداریم ! اینا 11 تا بازیکن هستند که من هرچی می گردم دروازه بان تو لیست نمی بینم !
    ولی خارج از شوخی من اصلا حضور شیث رو به صلاح تیم نمی بینم !
    حقیقی
    فشنگچی - نورمحمدی - نصرتی - محمد
    مازیار
    علی عسگری -بادامکی - محمد نوری - کاظمیان
    هاشمیان
    در مورد بازی های گذشته و مسلئل تیم هم که ما هرچی میگیم نخاله میشه میره قاطی فاضلاب ....
    نقل قول نوشته اصلی توسط ale10forever نمایش پست ها
    شنيدين نصرتي چي گفته ؟؟ گفته اگه كريمي اخراج نميشد بازي رو مي برديم همين مونده كه يكي از عوامل اصلي باختها و كسي كه جز زير توپ كشيدن كار ديگه بلد نيس بياد باخت تيمو بندازه تقصير كاپيتان و محبوبترين بازيكن تيم.
    بابا به جاي اينكه به كريمي حسادت كنيد بريد يكم بازيتونو درست كنيد تا تيم آخر جدول اولين امتيازشو تو ليگ از پرسپوليس نگيره. تماشاچيا مي فهمن كي داره با تعصب بازي مي كنه و اونو تشويق مي كنن كه در حال حاضر فقط كريمي اينجوريه. اصلا اخراجش هم به خاطر تعصب و كلافگي اش از بازي بقيه بود و به نظرم عصبي شده بود.

چقد توپت پره داداش ...
    این بنده خدا که تا الان یکی از بهترین مهره های ما بوده البته بعد از کریمی !
    تو اون مصاحبه ای هم که کرده منظورش این بوده که کریمی بود تیم تیم بود بعد از کریمی نصف تیم بر فنا رفت !

نقل قول نوشته اصلی توسط GOLL! نمایش پست ها
    به نظر من دليل 50% (حداقل) باختها نصرتي بوده انگار تو عمرش فوتبال بازي نكرده!!!!بدبخت حقيقي چي ميكشه از اين اعجوبه!!1 اگه تيمشون بخواد نتيجه بگيره اول نصرتي رو تو تركيب نزارن بعد مشكلات فني پيدا ميشه ..... همه توپهارو لو ميده يا جا خالي ميده خلاصه يه ادايي در مياره كه اگه گل نخوريم خنده داره اگرم بخوريم زهرمون ميشه رضايي هم مثبت تر از نصرتي و سالهاي قبل خودش داره بازي ميكنه و بس جاي اميدواري داشت كه پيشرفت كرده حداقل يه پاس درست داده كه گل بشه !علي كريمي هم كه بازي بعدي نيست!اين خودش بحث جدا داره ديگه چي بشن بدون كريمي!! راستي شاكاني هم داره ميره !!يعني ميشه....
    ارجاع به بالا ...
    نقل قول نوشته اصلی توسط sosodanger نمایش پست ها
    از همه این حرفا بگزریم به این میرسیم که تیم فرصت میخواد
    تیم فرصت میخواد + تغییراتی اساسی از کادر مدیریتی گرفته تا تعدادی از بازیکنان و لیدر های نا محترم مفت خور باشگاه !

6. 10 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575
    تشکر شده 7,822 در 1,799 پست

شا غلام دوباره برگشته وضعيت دو تا تيم مثل همه و يك به يك بدبخت تر ..
    با مس سرچشمه مساوي كردن با اينام مساوي ميشه تازه علي كريمي هم نيست الفاتحه
    ولي اگه نوري رو بازي بده خودش هم خنگ بازي در نياره و خوب بازي كنه يه اميدايي هست...
    برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.

بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان

سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.

در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت

8. 8 کاربر از پست مفید GOLL تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    کیروش_سر الکس فرگوسن _مورينيو _اریکسون
    بازیکن محبوب
    علي كريمي _ جواد نكونام _ كاكا_ مايكل اون
    اسم واقعی شما
    امیر حسین

IranPersepolisRealMadrid

تشکر ها
    4,974
    تشکر شده 5,542 در 1,278 پست

تیم صنعت نفت با وجود پیروانی تیم خطرناکی نیست!!
    میبینید که فجر بازیکنان تاکتیک پذیری داره و زیاد فرقی نمیکنه مربیش کی باشه ،فقط باید بزاره بازیکنا کارشونو بکنند!!
    پس پیروانی تو فجر کاری نمیکرد،الانم تو صنعت نفت کاری نمیکنه!!

ali
    only
    karimi

10. 8 کاربر از پست مفید nobody11 تشکر کرده اند .

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    هافبک وسط
    مربی مورد علاقه
    مصطفی دنیزلی.افشین پیروانی.حمید استیلی
    بازیکن محبوب
    علی کریمی
    اسم واقعی شما
    علی محمد

SpainPersepolisBarcelona

تشکر ها
    289
    تشکر شده 609 در 108 پست

perspolis

[quote=goll!;49348]شا غلام دوباره برگشته وضعيت دو تا تيم مثل همه و يك به يك بدبخت تر ..
    با مس سرچشمه مساوي كردن با اينام مساوي ميشه تازه علي كريمي هم نيست الفاتحه
    ولي اگه نوري رو بازي بده خودش هم خنگ بازي در نياره و خوب بازي كنه يه اميدايي هست...داداش چرا این حرفو میزنی خدا نکنه پرسپولیس بدبخت باشه تیم ما انقد ابهت داره که متکی به یکی دو نفر نیست کله تیم از بازیکنای درجه یک ایران و حتی اسیان چرا باس تیم محبوبمونو تا این حد تحقیر کنیم که دیگران بخوان از این موضوع سوءاستفاده کنن . واقعا می ارزه ؟ تا ما نخوایم از تیممون حمایت کنیم پس انتظار برد هم نباید داشته باشیم همه باس یکدل باشیم تا به امید خدا بازی با نفت ابادان طلسم نبردنمون شکسته شه تا به اون چیزی که میخایم یعنی موفقیت تیم پرسپولیس برسیم .....همین ........

12. 9 کاربر از پست مفید ALI MOHAMMAD. تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575

[quote=ali mohammad.;49354]
    نقل قول نوشته اصلی توسط goll! نمایش پست ها
    داداش چرا این حرفو میزنی خدا نکنه پرسپولیس بدبخت باشه تیم ما انقد ابهت داره که متکی به یکی دو نفر نیست کله تیم از بازیکنای درجه یک ایران و حتی اسیان چرا باس تیم محبوبمونو تا این حد تحقیر کنیم که دیگران بخوان از این موضوع سوءاستفاده کنن . واقعا می ارزه ؟ تا ما نخوایم از تیممون حمایت کنیم پس انتظار برد هم نباید داشته باشیم همه باس یکدل باشیم تا به امید خدا بازی با نفت ابادان طلسم نبردنمون شکسته شه تا به اون چیزی که میخایم یعنی موفقیت تیم پرسپولیس برسیم .....همین ........
    بابا تعصب!!!
    منظوری نداشتم خوب منم دوس دارم پرسپولیس ببره همین حالا همه یکدل باشیم تا مساوی کنیم یا ببریم چشم آقا محمد....
    برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.

بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان

سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.

14. 6 کاربر از پست مفید GOLL تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    Jose Morinio . Afshin GHotbi . Majid Jalali
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847
    تشکر شده 10,655 در 3,070 پست

perspolis

من به شخصا پیروانی رو برای تیم صنعت نفت آبادان مناسب نمیدونم چون صنعت نفت آبادان یه تیمی مردمی که هواداراش ازش برد میخوان شما اگه یه بار برین و بازی های صنعت نفت آبادان رو ببنید متوجه میشید البته نمیخوام با پرسپولیس مقایسه اش کنم...

من از یه طرف دوست ندارم صنعت نفت آبادان شکست بخوره چون بلاخره تیم استانم و روش غیرت دارم و از طرف دیگه پرسپولیسی هستم...

صنعت نفت آبادان پارسال تو ضد حملات تیم خطرناکی بود و امسال افت شدیدی داشته نقطه قوت صنعت نفت آبادان هافبک این تیم که پرسپولیس در این پست قوی تره و احتمال برد پرسپولیس 70 به 30...
    من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
    تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
    من که شنیدم طعنه های اینو اونو
    تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
    اگه تو میموندی تورو میبخشیدم

16. 7 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575

نقل قول نوشته اصلی توسط david7 نمایش پست ها
    من به شخصا پیروانی رو برای تیم صنعت نفت آبادان مناسب نمیدونم چون صنعت نفت آبادان یه تیمی مردمی که هواداراش ازش برد میخوان شما اگه یه بار برین و بازی های صنعت نفت آبادان رو ببنید متوجه میشید البته نمیخوام با پرسپولیس مقایسه اش کنم...

من از یه طرف دوست ندارم صنعت نفت آبادان شکست بخوره چون بلاخره تیم استانم و روش غیرت دارم و از طرف دیگه پرسپولیسی هستم...

صنعت نفت آبادان پارسال تو ضد حملات تیم خطرناکی بود و امسال افت شدیدی داشته نقطه قوت صنعت نفت آبادان هافبک این تیم که پرسپولیس در این پست قوی تره و احتمال برد پرسپولیس 70 به 30...
    به نظر من صنعت نفت باید یا مربی بومی داشته باشه یا برزیلی
    هافبکهای صنعت خلاقیت بیشتر ی دارن و دفاعای امسال پرسپولیس هم جالب نیستن و زود جا میمونن
    شاید هافبکهای صنعت ضعیف تر باشن ولی دفاعای پرسپولیس بد تر از همه هستن!! یعنی میتونن از شرایط بد خط دفاعی استفاده کنن البته اگر هافبکها رو یه برنامه اساسی براشون داشته باشن که ببندنشون!که شاغلام این کاره نیست !
    منم صنعت نفت رو چون خیلی شبیه برزیله دوس دارم حتی هواراشون هم برزیلی هستن...
    صنعت نفت برزیلته

18. 5 کاربر از پست مفید GOLL تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    AMF
    مربی مورد علاقه
    V.Delbosqe & J.Moruinho
    بازیکن محبوب
    RAUL&CRIS&CASILLAS& J.compos&L.Hernandez
    اسم واقعی شما
    MORTEZA

SpainRealMadridArsenal

تشکر ها
    6,208
    تشکر شده 12,757 در 2,549 پست

الان مهم اینجاست پرسپولیس بلزیکن با غیرت و مربی درست حسابی نداره
    مگه شاهین پارسال از استیلی چه خیری دید که حالا بخواد پرسپولیس درست کنه

20. 4 کاربر از پست مفید mortezarm تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    الکس فرگوسن
    بازیکن محبوب
    علی کریمی،رونالدو.بنزما
    اسم واقعی شما
    فهیمه

ItaliaPersepolisRealMadrid

Ali Karimi

تشکر ها
    1,286
    تشکر شده 2,324 در 365 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mortezarm نمایش پست ها
    الان مهم اینجاست پرسپولیس بلزیکن با غیرت و مربی درست حسابی نداره
    مگه شاهین پارسال از استیلی چه خیری دید که حالا بخواد پرسپولیس درست کنه
    هم مربی خوبی داریم هم بازیکنای محشری منتهی این استیل خوان به وقت نیاز داره بازیکنا هم به یه تکونه اساسی اگه به قول اون دوستمون بابت هر خنگ بازی که در میارن یه سی چهل درصد از قراردادشون کسر بشه حساب کار دسشون میاد
    اما راجع به این بازی باید بگم اگه بخوام بد بینانه پیش بینی کنم پرسپولیس2تا گل میخوره
    واگه بخوام منطقی فکر کنم ،خب در نبود کریمی و باداشتن هافبک باتجربه ای که چن وقته خیلی بد بازی میکنه
    (نوری)ودوتا مهاجم که انگار نه انگار(نوروز /غلوم) وبا داشتن خط دفاع بسیار ضعیف (شکور/شیث/نورمحمد) و خب رو دروازبان هامون هم زیاد نمیشه حساب باز کرد
    پس ما فقط یه بولوارد و یه هافبک درس حسابی و یه دفاع داریم (هاشم/کاظم/نصرت)که همه چیه تیم رو دوش ایناست واگه تو این بازی فشنگ سریع پاسکاری کنه و توپ هارو مثل قدیم به خوبی سانتر کنه و مدام از بازیکنان حریف خطا بگیره خب میشه یه امیدهایی داشت به اینکه خب پرسپولیس 2-1میبره

به سرزمینی میروم که مردمانش اگر دوستت دارند با تمام وجود است
    واگر رقیبشان شوی تشویقت میکنند
    واگر از تو بدشان آید به راحتی در چشمانت نگا میکنن و این را بازگو میکنند

22. 4 کاربر از پست مفید joooooooooone تشکر کرده اند .

صفحه 19 از 75 نخستنخست ... 917181920212969 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)