در حال حاضر الکس بازیکن برزیلی باشگاه چلسی انگلیس نزدیک ترین فرد برای پیوستن به بانوی پیر می باشد و این درحالی است که این بازیکن از حضور در ایتالیا و یووه ابراز خرسندی کرده است.
الکس برزیلی در گفتگو با اسکای در مورد پیشنهاد یووه گفت: "هنگامی که ار تعطیلات برگشتم از طریق مدیر برنامه هایم از پیشنهاد یوونتوس ایتالیا مطلع شدم که فوق العده برایم جذاب بود."
"البته پیشنهاد تیم ایتالیایی برای جذب من به صورت قرضی بوده و تصور نمی کنم مورد توجه سران چلسی قرار گیرد زیرا من 2 سال دیگر با این تیم قرارداد دارم اما تا این لحظه پیشنهادی برای تمدید قرارداد ارائه نشده است."
"من اکنون 29 سال سن دارم و می دانم که می توانم در بزرگ ترین تیم های فوتبال ایالیا به فعالیت حرفه ای خود ادامه دهم و از اینکه یوونتوس به من علاقه مند می باشد بسیار خوشنود هستم."
"با ملو و امائوری دو بازیکن برزیلی یووه نیز صحبت هایی داشتم و آنها تاکید کردند در صورت پیشنهاد رسمی از یووه حتما ان را قبول کنم. آنها از احترام و بزرگی یوونتوس برای من توضیحاتی دادند.
"یوونتوس باشگاه بزرگی است و پیوستن من به این تیم بستگی به پیشنهاد آنها به چلسی دارد تا بتوانند سران تیم لندنی را برای این انتقال راضی کنند."
وی در پایان به کیه لینی و بوفون اشاره کرد و گفت: "کیه لینی مدافع بزرگی است و امیدوارم بتوانم در کناری وی بازی کنم و بوفون نیز دروازه بانی است که گل زدن به وی بسیار سخت می باشد و من مطمئن هستم یوونتوس میتواند به پیروزی بازگردد."