اقا سلام ميخواستم بگم چرا اسم بازيكن ها عوض شده همه اماتوره بهد استاديوم اجاره ميكنم نوشته 5ماه ولي 1ماه بيشتر نيست![]()
اقا سلام ميخواستم بگم چرا اسم بازيكن ها عوض شده همه اماتوره بهد استاديوم اجاره ميكنم نوشته 5ماه ولي 1ماه بيشتر نيست![]()
ببخشید چرا بلا فاصله پس از شروع نیمه دوم نمی تونیم بازی رو دنبال کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
بله دوست عزیز
از ابتدای هفته آینده تورنومنت های جدید با جوایز بیشتر اضافه می شن
همچنین اینکه تورنومنت ها با جوایز نقدی هستند و شما می تونین درآمد زایی کنید و از لحاظ اقتصادی هم به نفع صاحبان تیم هاست
داریم برای فصل جدید بازیکنان حرفه ای رو تصحیح می کنیم ( بعضی ها قوی تر و بعضی ها ضعیف تر شدند ) تا فردا بازیکنان اضافه می شن
بعضی اوقات که تعداد بازیها خیلی زیاد میشه ممکنه سیستم برای محاسبه تعویض هایبین نیمه و تاثیر اونها در بازی نتونه به شما گزارش بده. این واسه هر دو تیم هست و اینجوری نیست که به شما نشون نده و به حریفتون نشون بده
ما سعی داریم که در اولویت نتیجه درست قرار بگیره و سیستم نتیجه رو صحیح و بدون اشکال محاسبه کنه
سیستم اف سی دربی واقعآ از لحاظ برنامه نویسی خیلی سنگین هست و تمام مسائل محاسبه میشه و ممکنه امکانات کنونی اینترنت در بهضی مواقع پاسخگوی حجم محاسبات نباشه ( منظورم از امکانان قدرت سرورهای ماست چون خلاصه ما هم از لحاظ سرور قدرت محدودی می تونیم تهیه کنیم )
اما مطمئن باشید که این د نتیجه بازی هیچ تاثیری ندارد
به مربی های تیم ها هم مژده می دیم که در حال راه اندازی تورنومنت هایی با جوایز نقدی هستیم. تیم خودتون رو قوی کنید تا برنده این تورنومنت ها شوید.
از هفته آینده می تونین در این تورنومنت ها شرکت کنید
موفق باشید
WelCome To Derby
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
سلام ميشه بگين جايزه بهترين تيم چيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
![]()
من امروز یه چیز دیدم خیلی باحال بود
من دیروز یه مسابقه داشتم نوشته 3-1 باختم اما میام گزارشو میبینم 4-2 نیجه رو واگذار کردم
در هر دو حالت باختم اما امکان داره این اشتباه اون وقت اتفاق بیفته که من برده باشم اما بیاد بگه باختی
میشه دلیلشو بگین ؟
اینم عکسش
تیم منم اسپوتا![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)