اين تايپيك براي آناليز و بررسي و تبادل نظر دوستانه هواداران يوونتوس ايجاد شده است.
:
اين تايپيك براي آناليز و بررسي و تبادل نظر دوستانه هواداران يوونتوس ايجاد شده است.
:
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-23-2011 در ساعت 11:14
به نظرم در مجموع تیم تو فصل نقل و انتقالات مثبت عمل کرده و تاحدود زیادی نقطه ضعفا رو پوشش داده
با اومدن پیرلو و ووچینیچ خلاقیت به خط حمله و هافبک اومده و سمت راست و چپ دفاع هم خیلی شرایطش بهتر شده این دو پست به نظرم از عوامل اصلی ناکامی یووه تو فصل پیش بودن
ویدال به مراتب بهتر از ملو و سیسوکو هستش و خرید تاپ سری آ هم شده
دائمی شدن قرارداد کوالیارلا و ماتری و په په هم از لحاظ روحی هم به خودشون و هم به تیم کمک می کنه تا شرایط بهتر شه
اگه الکس و وارگاس هم به تیم اضافه بشن من از 20 به ماروتا 18 میدم
در این مورد کاملا باهات موافقم نمیدونم انگیزه مماروتا از خرید بازیکنی که حتی بدرد بازی تو لیگ ایرانم نمی خوره چه انگیزه ای داشتهافتضاح ! واقعا چرت ، 3.75 بابتش هزینه کردیم که به یه حساب سر انگشتی میشد باهاش 3.750.000 قوطی روغن خالی خرید و تا مدت ها حاشیه امنیت بیشتری رو در اون سمت داشت باهاشون به نسبت خود موتا . شاید در آخرین روزهای نقل و انتقلاات آب کنن اش به یه تیم دیگه ای به عنوان ته دیگ یه قرارداد ، مثلا برای خرید وارگاس ، به علاوه پولی که بابت قیمت حقیقی و مورد نظر فیورنتینا میدن ، اینو هم اشانتیون بدن
این فصل فقط دو عامل میتونه یووه رو از موفقیت دور کنه:
1- هماهنگ و همدل نشدن مهره ها در طول فصل
2- مصدومیت دوباره زیاد بازیکنای یووه
.As captain, I must always be an example to my team-mates"
.I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play
Alessandro Del Piero
باخت به اینتر تو پنالتی ها
اشکال نداره مهم اینه که یووه با تیم نصفه و نیمه و نیمه هماهنگش تونست از اینتر بازی بهتری رو به نمایش بذاره در حالی که اینتر با تمام ستاره هاش مثل اسنایدر و اتوئو بازی می کرد. دو بازیکنی که به زودی از اینتر میرن و این تیم دوباره به اصلش برمی گرده و میشه همون تیم معمولی همیشگی. یووه تو این بازی متری و زیگلر و بوفون و کیلینی و په په و... رو نداشت با اضافه شدن الکس و وارگاس یا هر هافبک چپ خوب دیگه ای شرایط از اینم بهتر میشه و یوونتوس هم به اصلش برمی گرده یعنی همون تیم قدرتمند و قهرمان همیشگی پس تیفوسیای یووه منتظر روزای خوب باشید
Alessandro Del Piero
به نظر من امسال یووه موفقترین تیم نقل وانتقالات بود بازیکن هایی مثل ووچینیچ. پیرلو . زیگلر. ویدال. کواریارلا و لیخت اشتاینر اگه با قدیمیا هماهنگ بشن یووه راحت قهرمان میشه .
دلیل اینکه احساس میشه یووه تیم خوبی نداره اینه که این تیمو با تیم 2005مقایسه میکنن ولی واقعیت اینه که اون تیمو دیگه نمیشه جمع کرد چون دیگه بازیکنایی مثل اونا وجود نداره حتی تو رئال و بارسا .
خلاصه به نظر من :مارادونا+پله+مسی+رونالدو=(20 %دلپیرو)-1
اما بازم اینا خریدای بدی نبودن که هیچ بلکه خوب هم بودن![]()
ویرایش توسط محمددلپیرو : 08-19-2011 در ساعت 03:34
اگه خریدای امسال جواب بدن ماروتا کارنامه سال گذشته اش رو تقریبا پاک کرده. ولی ای کاش می تونست یه ستاره بزرگ مثل آگوئرو رو هم جذب کنه تا حداقل دلمون به اون خوش باشه البته با توجه به اینکه یووه فصل بعد تو چمپیونزلیگ نبود این کار خیلی سخت بود و امیدوارم سال بعد حداقل بتونیم دو تا از این دست ستاره ها بگیریم تا دیگه واقعا به جمع تیمای بزرگ اروپا برگردیم البته از نظر اسم بازیکنا وگرنه که یووتنوس بزرگترین تیم جهانه
پ.ن: راستی دقت کردین یه چشم ماروتا چپه ؟ مشکوک میزنه!
Alessandro Del Piero
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Forza Juventus
منم موافقم که اینا ستاره هستن اولشم دقت می کردی از ماروتا تعریف کردم. اما هنوزم فوق ستاره تو تیم نداریم چیزی که یه تیم واسه قهرمان شدن لازم داره یه کسی که بتونه یه تنه نتیجه بازی رو برگردونه مثل زلاتان تو میلان یا اتوئو و اسنایدر تو اینتر. یووه تا قبل کالچوپولی از این جور بازیکنا زیاد داشت خود آله اون موقع یه فوق ستاره بود. اگه بخوایم قهرمان بشیم باید حداقل یه فوق ستاره داشته باشیم. البته من فکر کنم یووه امسال خوب عمل کرده و تونسته خودشو بالاتر بکشه اگه من به تیم پارسال 50 میدادم به ین تیم 80 میدم ولی هنوز 100 نشدیم.
بهتره یکم تعصبو بذاریم کنار و قبول کنیم که یووه با برگشتن کامل به روزای اوج فعلا فاصله داره و اینتر و میلان تو ایتالیا فعلا از ما جلو هستن. یوونتوس باید همون تیمی بشه که بازیکنا و ستاره های دنیا آرزشون بود تو این تیم بازی کنن نه این که واسه اومدن به یووه ناز کنن. خوشبختانه تیم تو مسیر درستیه ولی بازم حداقل دو سه سال طول می کشه. ابته به هوادارای یوونتوس باید حق داد که صبرشون کم باشه چون یووه همیشه با قهرمانی شناخته میشه و چند سال جام نبردن همه رو کلافه کرده.
مثلا نگاه کنید تو لیگای مختلف قهرمانا و نایب قهرمانا سوپر استار تو ترکیبشون دارن:
من یو: رونی نانی
چلسی: تورس لمپارد و...
بارسا: مسی ژاوی و...
رئال: رونالدو اوزیل و...
میلان: زلاتان روبینیو
اینتر: اتوئو اسنایدر
Alessandro Del Piero
بوفون دوباره مثل عقاب تو دروازست.
کیلینی مثل همیشه بولدوزر تیمه.منچستر شدیدا طلبش بود.وقتی گفت تو یووه میمونه.یاد ندود افتادم که در مقابل پیشنهاد اینتر گفت:حاضر نیستم تف بندازم به پیرهن یووه.
ویدال رو خریدیم تا از کابوس ملو راحت شیم.
پیرلو اگه همون پیرلو باشه.خیلی کارها میتونه بکنه.
با اومدن پیرلو.ووچینیچ.و برگشتن کوواریارلا. بار از روی دوش کراسیچ برداشته میشه.راحت تر بازی میکنه.مارکیزیوبا غیرتی که داره خیلی کارا میتونه بکنه.همه اینها رو بزاریم کنار.سر الکس سلامت.
این تیم امسال میترکونه.
امیدوارم ماروتا بتونه وارگاس رو بخره.
راستی داستان خرید الکس به کجا رسید؟
سلام دوست من وارگاس به نظرم بازیکن خوبیه و باید انتخاب اول تو وینگر باشه
آخرین خبر از الکس رو هم تو تاپیک زیر گذاشتم:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Alessandro Del Piero
ما که بازم از دیدن بازیهای یووه محروم موندیم !
اما از این ور اون ور میشه فهمید کونته واقعا داره یه انقلاب تو تیم میکنه !
بازی با میلان هم علیرغم بازی ضعیف نیمه اول ولی نیمه دوم خوب بودیم وجالب توجه اینه که مهره های خاصی که ازشون انتظار داشتیم خوب عمل کردند مثل آله ، پیرلو ، ووچنیچ و ویدال !
امیدوارم این روند بازی های خوب یووه همراه با نتیجه های خوب باشه نه اینکه بازی خوب رو ما انجام بدیم ولی نتیجه رو حریفان چیزی که گویا بازیبا میلان رخ داده !
یه لیستی از کانال های پخش بازی های یووه بذارین ببینیم جریان از چه قراره ؟!!
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)