Design & Developed BY Patira

صفحه 15 از 450 نخستنخست ... 513141516172565115 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 141 تا 150 , از مجموع 4491
    عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک

BrazilRealMadridNaft

تشکر ها
    282
    تشکر شده 1,926 در 530 پست

real ★گروه طرفداران رئال مادرید حرف های خودمونی کهکشانی ها★

طرفدارهای رئال همیشه قهرمان از اونجا که امکان ارسال دعوتنامه به همه شما نیست از شما میخوام خودتون درخواست بدین.
    البته فقط طرفدارهای رئال عضو میشن ها.
    بیایید با هم دیگر کاری کنیم که گروه رئال بیشترین عضو رو داشته باشه.متاسفانه از گروههای دیگه استقبال نشده.اما ما طرفدارهای رئال نشون میدیم که اینجا هم ما اولیم.

ویرایش توسط AL1reZA : 03-23-2012 در ساعت 18:04

عضو Derby

پست مورد علاقه
    گوشه چپ
    مربی مورد علاقه
    مورینیو
    بازیکن محبوب
    کریستیانو رونالدو&علی کریمی
    اسم واقعی شما
    سهیل

ArgentinaPersepolisRealMadrid

تشکر ها
    14
    تشکر شده 102 در 24 پست

راستی برد امشبمون رو پیشاپیش تبریک میگم
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    کهکشانی هایه واقعی
    ساکس و وی پی ان

3. 2 کاربر از پست مفید sosodanger تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    morinio
    بازیکن محبوب
    fabregas

SpainRealMadridChelsea

تشکر ها
    0
    تشکر شده 9 در 2 پست

فقط سانتیاگوبرنابئو و رئال

5. کاربر روبرو از پست مفید faraziam تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    ss
    مربی مورد علاقه
    مورینیو
    بازیکن محبوب
    zIzo

SpainPersepolisRealMadrid

تشکر ها
    412
    تشکر شده 389 در 136 پست

مادرید بهترین تیم حال حاضر دنیا

7. کاربر روبرو از پست مفید henaj_101 تشکر کرده است .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    FerGoseN - MorInhO- Zidane
    بازیکن محبوب
    CR7-LM10-All Players RealMadrId and ManuTd
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825
    تشکر شده 30,590 در 6,151 پست

ویترین امتیازات

real

نقل قول نوشته اصلی توسط henaj_101 نمایش پست ها
    مادرید بهترین تیم حال حاضر دنیا

قطعا داداش مادرید بهترین تیمه

HALA MADRID

9. 2 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    AMF
    مربی مورد علاقه
    Jose Mourinho
    بازیکن محبوب
    Cris Ronaldo&Mesut Ozil&Ronaldinho
    اسم واقعی شما
    Ali

GermanyRealMadridRealMadrid

تشکر ها
    1,644
    تشکر شده 2,113 در 632 پست

خب فک میکنم یکی از بهترین بازیامونو انجام دادیم...و بلاخره بارسلونا دید که نمیتونه بهترین تیم قرن باشه...
    تو نیمه اول بهترین نمایشو داشتیم و با حملات خوبی که انجام دادیم حتی دروازه بارسارو باز کردیم...حتی در ادامه هم رئال دست از حمله بر نداشت و صاحب چند موقعیت خطرناک شد ...اما در ادامه روی یک غافلگیری محض دروازمون باز شد...گلی که داوید ویا زد از اون گلایی بود که شاید هر چند سال یکبار در الکلاسیکو اتفاق بیفته....و بارسا بدون اینکه تیمشو تهاجمی کنه دروازه رئالو باز کرد...بعد از اون بازم شاهد بازی زیبا و تهاجمی رئال بودیم...خیلی خوب حمله کردیم و بازم موقعیت های خوبی داشتیم که در اکثر مواقع با درخشش والدس روبهرو میشدیم...دقایق پایانی نیمه اول هم روی اشتباه خدیرا و شانسی که مسی اورد گل خوردیم که یک اب سردی بود روی رئالی ها...در مجموع با اینکه تو نیمه اول خیلی بهتر بودیم با بدشانسی و همه جور اتفاق های نادر بازیو 2-1 واگذار کردیم...تو نیمه دوم باز هم تهاجمی شروع کردیم و خیلی خوب به دروازه حریف نزدیک شدیم...و با تلاش بسیار دروازه بارسارو باز کردیم و دوباره مساوی شدیم...واقعا عالی بود...تلاش بازیکنا واسه زدن گل برتری تمومی نداشت...و یک توپ هم که از روز خط دروازه عبور کرد...اون صحنه کریس هم که اشتباه محض داور بود...پنالتی واضح ما سوخت...اما بازم خوب بازی کردیم...
    ولی در اوج بدشانسی 2-2 کردیم...
    بزرگترین فراری بود که بارسا میتونست انجام بده...تا حالا بارسارو اینقد تدافعی ندیده بودم...
    از دوستان رئالی عزیز خواهش میکنم نظرشونو درباره بازی بگن...
    ممنون...
    چنان زندگی کن که کسانی که تو را می شناسند، اما خدا را نمی شناسند، بواسطه آشنایی با تو، با خدا آشنا شوند ...
    ویرایش توسط 0825 : 08-16-2011 در ساعت 03:27

11. 3 کاربر از پست مفید 0825 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک بازی ساز
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو
    بازیکن محبوب
    کاکا - سرخیوکانالس - فابیو کونترائو- نوری شاهین
    اسم واقعی شما
    پوریا

BrazilManUtdRealMadrid

تشکر ها
    3,351
    تشکر شده 5,530 در 1,166 پست

از خوردن 6 گل تا باختن در اخرین دقایق
    زنگ خطر به صدا در آمد

اگر به 3 سال پیش برگردیم و اون بازی تاریخی در سانتیاگو برنابئو و بازی دیشب را مشاهده کرده باشیم تنها به یک نکته میرسیم: رئال بسیار در این 3 سال پیشرفت کرده..... بله چیزی که کاملا مشخص بود این بود که در این 2 بازی نه تنها رئال ضعیف تر از بارسا بود بلکه در بسیاری از دقایق این تیم رو تحت فشار گذاشته بود و بازی در دست خودش قرار داده بود.... اتفاقی که شاید بعضی ها فکر کنند بارسا ضعیف تر شده اما.... بارسا همون بارسا 3 سال پیشه اینو به هوادار منچستر بعد از فینال ومبلی کاملا میتونست حس کنه.... اونا هنوزم بهترین تیم دنیا تیمی فرصت طلب با بازیکن های بزرگ..... اما نگاهی میکنیم به اتفاقاتی که منجر به پیشرفت رئال مادرید شد....

1- آمدن پرز:فقط نام پرز کافیست تا ما بدانیم که خرید های بزرگ در راه است.... امدن کریس رونالدو و کاکا برای مقابله با بارسا... بارسایی که به معنی واقعی فصل قبل از امدن پرز رئال رو تحقیر کرده بود.... اضافه شدن ستارگان باعث به قدرت رسیدن رئال شد اما نه انقدر که بتوانند بارسا را شکست دهند.... شاید اگر اختلاف کمی در نتایج در بازی رو در روی این 2 تیم در اون فصل رخ داد ترسی بود که بارسا از این ستارگان در وجود خود حس میکرد........
    2- و سر انجام آقای خاص: رابطه خوزه مورینیو و بارسا یک رابطه بسیار پیچیده و عجیب غریب.... از مترجمی در بارسا تا نبرهای چلسی و بارسا به رهبریت مورینیو تا دویدن در نیو کمپ بعد از برد اینتر..... همه اینها نشان از خطرناک بودن مورینیو برای بارسایی ها را می دهد.... مربی که هیچ ترسی ندارد که چه تاکتیکی را در زمین پیاده میکند چون اون یاد گرفته بازی را ببرد ولو در مصاحبه مطبوعاتی.....
    به هر حال خوزه مورینیو در بدو ورود اشتباهی که فرگوسن 2 سال قبل انجام داد رو انجام داد و با ترکیبی هجومی به مصاف بارسا رفت.... که نتیجه ان 5 گل خورده بود تا همگان به یک سوال مبهم برسند؟ آیا مورینیو میتواند رئال را شکست دهد؟
    رسیدیم به 18 روز حساس و 4 الکلاسیکو... چیزی که مورینیو به شدت به اون احتیاج داشت تا جبران کند..... چیزی که کاملا مشخص بود این بود که مورینیو به ترکیب اینتر خود برگشته بود و با مدرن کردن اون ترکیب و پرسینگ بارسا در زمین خودش سعی در پیروزی داشت.... قرار دادن پپه در خط میانی و تخریب بازی بارسا در دستور عمل کار رئالی ها بود....
    بازی اول از اهمیت زیادی برخوردار نبود و بازی 1-1 شد. اما بازی دوم و برتری مورینیو.... نمیتوان به قاطعیت گفت اما به نظر میرسید در فینال جام حذفی گواردیولا به فکر جام باشگاها بود و زیاد تمرکزی روی اون بازی نداشت.... مورینیو با همون روش پرسینگ توانست رئال را شکست دهد و چه کسی بهتر از رونالدو برای زدن گل قهرمانی.....
    اما بازی های جام باشگاهها که به وضوح بیشتر از اینکه متن قوی داشته باشد حاشیه بیشتری داشت و بارسا با برتری محسوس تر توانست رئال را شکست دهد و راهی ومبلی لندن شود.....

اما مورینیو ماند یک فصل جدید.... خود من به شخصه مطمئن بودم مورینیو کسی نیست که شکست را بپذیرد و همیشه به فکر تلافیست.... تلافی که شاید در این 2بازی سوپر جام حاصل نشد اما پیغام خیلی عجیبی داشت و اون این بود: رئال بسیار خطرناک تر از گذشتست و بارسا باید از این رئال واقعا بترسد.....

تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
    درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.

13. کاربر روبرو از پست مفید مورینیو... تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک بازی ساز
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    پوریا

BrazilManUtdRealMadrid

تشکر ها
    3,351

چه بوی گندی میدی حالم بهم خورد.

تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.

15. 2 کاربر از پست مفید مورینیو... تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    Halfback Right
    مربی مورد علاقه
    Arsen Wenger
    بازیکن محبوب
    Xabi Alonso - David Beckham
    اسم واقعی شما
    Mohammad Amin

EnglandArsenalRealMadrid

Xabi Alonso

تشکر ها
    12,123
    تشکر شده 14,670 در 2,385 پست

ولی اخر نیمار نیومد real ...
    اصلا بهتر ،بازیکنی که دلش با تیم نیست بهتره نیاد . تا اینکه به خاطر پول بیاد...

17. کاربر روبرو از پست مفید Mohammad تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    الکس فرگوسن
    بازیکن محبوب
    علی کریمی،رونالدو.بنزما
    اسم واقعی شما
    فهیمه

ItaliaPersepolisRealMadrid

Ali Karimi

تشکر ها
    1,286
    تشکر شده 2,324 در 365 پست

خوب معلومه راه آهن هم این همه ستاره داشت برنده جام بود
    من که از بازی رئال راضیه راضی بودم خیلی خوب بازی کردیم خصوصا گل کریس واقعا دیدن داشت
    ماشالا من موندم این بارسای زپرتی اگه این مسی و نداشت چه خاکی تو سرش میریخت
    آخر بازی از یه طرف خوشحال بودم به خاطر بازی قشنگمون از یه طرف ناراحت بودم بخاطر باختمون
    ولی این مورنیو جیگر همچین حال داد با اون برخوردی که با مربی بارسا داشت کاش میرفت وسط زمین یه دو سه تا لگد و مشت به این مسی و گواردیولا میزد همچین از ته دل خنک بشم

به سرزمینی میروم که مردمانش اگر دوستت دارند با تمام وجود است
    واگر رقیبشان شوی تشویقت میکنند
    واگر از تو بدشان آید به راحتی در چشمانت نگا میکنن و این را بازگو میکنند

19. 2 کاربر از پست مفید joooooooooone تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک بازی ساز
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    پوریا

BrazilManUtdRealMadrid

تشکر ها
    3,351

نقل قول نوشته اصلی توسط neko-06 نمایش پست ها
    ولی اخر نیمار نیومد real ...
    اصلا بهتر ،بازیکنی که دلش با تیم نیست بهتره نیاد . تا اینکه به خاطر پول بیاد...
    کلیه توافقات با نیمار انجام شده و فقط امضای قرارداد مانده که نیمار در همین زمستان انجام میده ستاره برزیلی در حال حاضر مشغول فراگیری زبان اسپانیا یی هست.

21. 2 کاربر از پست مفید مورینیو... تشکر کرده اند .

صفحه 15 از 450 نخستنخست ... 513141516172565115 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 36 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 36 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع