به نظر شما مشكل اصلي pes2011 چيست؟![]()
به نظر شما مشكل اصلي pes2011 چيست؟![]()
تو top player سرعت بازیکن های حریف زیاد میشه اما در کل خوبه و از فیفا بهتره
LEGENDARY
درسته داوری ضعیفه ولی فیفا باید جلو PES لنگ بندازه.
اصلا قابل قیاس با هم دیگه نیستند
100 برابر pes از fifa بهتره، حالا می خواد هر مشکلی داشته باشه
ویرایش توسط pathfinder : 08-17-2011 در ساعت 20:37
داوریش افتضاحه تعداد افساید گیریش بالاست
اصلا كل PES مشكله
FIFA بهتره
خلاصه PES مزخرف ترين بازيه
سلام . راستش من نه pes مال بابامه نه fifa که بخوام برای هرکدوم اعصابمو خورد کنم.ولی این ورژن پس واقعا افتضاحه و علت اصلیش هم ایجاد یک تغیر اساسی توی کل بازی است که همین باعث مشکلات زیادی شده ولی فیفا به سبکش پایبند مونده.من یکسری مشکل این ورژن پس رو میگم که هرکدموشون به جای خودش یک افتضاح کامل هست.اولا بازم تیم های اسیای و گمنام اسم درست و حسابی ندارن و قدرتاشون درست نیست.این چه فوتبالی که تیم های کوپا لیبراتوس هیچ کدوم بازیکنای خودشون رو ندارن از جمله نیمار.ترکیب های تیم ها غیر چند تیم بزرگ مثل بارسا رئال منیونایتد و غیره همه مسخرست.قدرت ها اصلا درست نیست.من چون با بارسا بازی میکنم مال بارسا رو میگم.مثلا قدرت پدرو و بویان در یک اندازست و داوید ویا که یک استاد توی پست ss هست اورالش 84 زده شده.از مشکل بسیار بزرگ دیگه بازی داورهست که افتضاحه.کمک داور بعد از سوت داور پرچم میزنه.اصلا نمیشه پاس های ریز داد.بازیکنی مثل ژاوی از سه کیلومتری پاس دقیق میندازه ولی از 0.5 متری نمیتونه تیکی تاکا کنه.تک به تک ها که افتضاح تر.البته اینا رو که میگم معنیش این نیست که فیفا خیلی خوبه.اون مسخره تره.هیچ کدوم از فوتبال های نتونستن انتظار های شخص من رو براورده کنن
1-اولن داورش الکی خطا می گیره
2- دومن پنالتی هاش (من از 200 پنالتی که زدم 2 تاش گل شد)
3- بعدشم با رونالدو میتونی از دروازه خودت تا دروازه حریف همه رو دریبل کنی
4- ضربات ایستگاهی حریف بیش ترشون گله
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Just Real Madrid & Man Utdl
بعضی از بازیکنایی که باید خیلی قوی باشن مثل رونی یا تورس خیلی ضعیفن.
ضربه ایستگاهی های کامپیوتر بیشترش گله.
خطا خیلی گرفته میشه.
4- ضربات ایستگاهی حریف بیش ترشون گله[/quote]
بایدیکی از بازیکنای خودتو روی خط دروازه بذاری و بازیکن توپ رو از روی خط در میاره
Good Bye Berba
تنها مشکلی که من همیشه توpes2010 ,11داشتم.پنالتی زدن بوده.
اینو راست گفت.![]()
Just Real Madrid & Man Utdl
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)