Design & Developed BY Patira

صفحه 26 از 100 نخستنخست ... 1624252627283676 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 251 تا 260 , از مجموع 992
    مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

juventus ♥حرف هاي خودموني هوادران يوونتوس♥

اين تايپيك براي آناليز و بررسي و تبادل نظر دوستانه هواداران يوونتوس ايجاد شده است.
    :

ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-23-2011 در ساعت 11:14

2. 5 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

مربی مورد علاقه
    كونته
    بازیکن محبوب
    دل پيرو - علی کریمی
    اسم واقعی شما
    rasool

ItaliaPersepolisJuventus

Delpiero

تشکر ها
    15,823
    تشکر شده 7,444 در 1,309 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط alexdelpiero نمایش پست ها
    توی 2010 این الیا کارها می کرد ... من اون موقع ازش خیلی خوشم میوئمد ولی بازیهاشو جدیدا ندیدم ! فکر کنم بازیکن خوبی باشه !

پ . ن :

لباس جدید یووه به نظر می رسد بازگشت به آینده است ! قالب طراحی شده لباس اول مربوط به سنت و تاریخ یووه که سیاه و سفید بودن را همیشه بر خود دیده . اما طراحی این لباس بر اساس رفلکس های ستون ها و سقف استادیوم جدید یووه و حتی کوههای اطراف آن است .

هر عدد از این لباس به طور یکسان از 13 بطری پلاستیکی آب و 30% پلی استر ایجاد شده که انقلابی در صرفه جویی انرژی محسوب میشود، جلوگیری از دفع و هدر رفتن 100 میلیون بطری پلاستیکی در تولید این لباس ها نشان از صرفه جویی بسیار زیاد و دوستی با طبیعت و تاثیرات مثبت اقتصادی برای یووه دارد . این لباس 13% سبک تر از لباس های مشابه سال های گذشته است .

الیا مثل کراسیچ بازیکن با تکنیکیه تو پست مهاجم چپ هم بازی میکنه که اگه بتونه اونو بگیره بد نیست

4. 2 کاربر از پست مفید alexdelpiero_10 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    وینگرچپ
    مربی مورد علاقه
    لیپی و کنته
    بازیکن محبوب
    بازیکنای یووه
    اسم واقعی شما
    امیر
    Juventus
    تشکر ها
    37
    تشکر شده 81 در 24 پست

سلام
    من یوونتوسی واقعاامسال ازوضع باشگاه فوق العاده راضیم علتشم چیزهای متعددی میتونه باشه که من به چندتاش اشاره میکنم:
    1.وجودمربی ازجنس خودمون (آنتونیوکنته)که واقعامیتونه تیم روبه روزای اوج خودش برگردونه مخصوصاچون واقعاواسه تیم داره دل میسوزونه وازجونش مایه میذاره من که بهش اعتقاددارم.
    2.ورزشگاه یوونتوس آرنابسیاری ازمشکلات یوونتوس رو برطرف میکنه مدرنترین ورزشگاه وشایان ذکراست که یووه تنهاازجایگاه های vipورزشگاه سالانه 20/3میلیون یورو درآمدداره که این واقعا تاثیرخودشوتودو سه سال دیگه می ذاره
    اینم عکسی زیباازیوونتوس آرنا
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    اینم جایگاه بلیط فروشیش که واقعامدرن
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    3.نقل وانتقال خوب باشگاه توتابستون هستش که چندنقل وانتقال روواسه شما دوستان گرامی عرض می کنم:
    اولیش دائمی کردن قرارداد ماتری وکوالیارلا هست که واقعادومهره ی تاثیرگذاریووه توفصل قبل بودن البته این دوهرگزدریووه کنارهم بازی نکردن وبودن این دودرکنارهم درفصل بعدمیتونه یکی ازعوامل دلخوشی ماباشه
    دومیش خریدن بهترین بازیکن 10سال اخیرسری آ یعنی آنره آپیرلوهستش که یووه واقعابهش نیازداشت
    اینم عکسی ازتمرین یووه که این سه بازیکن روکنارهم نشون میده
    ارتورویدال:ستاره ی شیلیایی یووه که بهترین نقل وانتقال سری آتااینجای کاربوده ومیتونیم اون روشاهکارماروتابدونیم چون تیم هایی ازقبیل بایرن میلان اینتر به شدت خواهانش بودن واقعاعالیه
    اینم عکسش
    ویکی دیگرازشاهکارای ماروتاموفقیت درخریدن میرکو ووچینیچ بوده ستاره ای که باشگاههایی چون من یونایتدوتاتنهام نیزخواهانش بودن وتابه حال دردوبازی دوستانه ای که به همراه یووه بوده 2گل روبه ثمررسونده که این میتونه یه دلگرمی واسه بیانکونریهای عزیز باشه
    صحنه ی گل زدن ووچینیچ دربازی دوستانه
    به امیدموفقیت یووه.

Forza Juventus

6. 4 کاربر از پست مفید FORZA BIANCONERI تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    وینگرچپ
    مربی مورد علاقه
    لیپی و کنته
    بازیکن محبوب
    بازیکنای یووه
    اسم واقعی شما
    امیر
    Juventus
    تشکر ها
    37
    تشکر شده 81 در 24 پست

juventus

نقل قول نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 نمایش پست ها
    الیا مثل کراسیچ بازیکن با تکنیکیه تو پست مهاجم چپ هم بازی میکنه که اگه بتونه اونو بگیره بد نیست
    ولش کن عوضی رومیگه یووه ازهامبورگ بهترنیست

Forza Juventus

8. 2 کاربر از پست مفید FORZA BIANCONERI تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228
    تشکر شده 3,950 در 856 پست

juventus

نقل قول نوشته اصلی توسط FORZA BIANCONERI نمایش پست ها
    راس میگه امیر منم وقتی این خبرو تو گل خوندم کپ کردم و با خودم گفتم هر جور شده یووه امسال باید به خودش بیاد تا به این بازیکنای زپرتی نشون بدیم چه جور تیمی هستیم . مرتیکه گفته هر وقت از چلسی و آرسنال پیشنهاد داشتم بهم خبر بدین!! یعنی یووه رو از این دو تا تیمی که یکیشون جام ندیدس و یکی دیگشون تازه به دوران رسیده, کمتر دونسته آشغال. اصلا صد تا این ایتالیاییا می ارزن به اینجور بازیکنای از خود راضی و بی مصرف پر ادعا.
    FORZA JUUUUVE

.As captain, I must always be an example to my team-mates"
    .I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
    ".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play

Alessandro Del Piero

10. 2 کاربر از پست مفید ale10forever تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

juventus

نقل قول نوشته اصلی توسط FORZA BIANCONERI نمایش پست ها
    نقل قول نوشته اصلی توسط ale10forever نمایش پست ها
    راس میگه امیر منم وقتی این خبرو تو گل خوندم کپ کردم و با خودم گفتم هر جور شده یووه امسال باید به خودش بیاد تا به این بازیکنای زپرتی نشون بدیم چه جور تیمی هستیم . مرتیکه گفته هر وقت از چلسی و آرسنال پیشنهاد داشتم بهم خبر بدین!! یعنی یووه رو از این دو تا تیمی که یکیشون جام ندیدس و یکی دیگشون تازه به دوران رسیده, کمتر دونسته آشغال. اصلا صد تا این ایتالیاییا می ارزن به اینجور بازیکنای از خود راضی و بی مصرف پر ادعا.
    FORZA JUUUUVE
    من معمولا خبر هایی که سایت گل میذاره رو نشنیده می گیرم !
    البته اینایی که این یارو گفته هم بعید و غیر ممکن نیست !
    ما که اینقد زخم زبون شنیدیم پوست کلفت شدیم ! روند حرکتی ترکیب چهره ماهم بعد از باخت های یوو طی سالهای اخیر به این شکل بوده :

اوایل قبل از قضیه کالچوپولی باخت برامون یه امر غیر طبیعی بود و همش تو دور تعجب بودیم !
    بعد یوا یواش تو سری B که دنبال می کردیم یکی دو تا باخت بیشتر نداشتیم که این بود وضعیت ما :
    فصل بعد که اومدیم و خوب هم نتیجه گرفتیم به کوری چشم اینتری ها بعد از باخت :
    ولی یواش یواش تیم و هوادارا به نتایج ضعیف عادت کرده بود و فصول بعد بعد زخم زبان های فراوان و تو سری خوردن :
    واسه همین ما هم حرفای این ناچیز رو نشنیده می گیریم و میگیم گور بابات !
    ایشالله امسال با خرجی که باشگاه کرده مشت محکمی به همه حسودان تنگ نظر و عنودان بدگهر خواهیم زد !

12. کاربر روبرو از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228

نقل قول نوشته اصلی توسط AlexDelpiero نمایش پست ها
    من معمولا خبر هایی که سایت گل میذاره رو نشنیده می گیرم !
    البته اینایی که این یارو گفته هم بعید و غیر ممکن نیست !
    ما که اینقد زخم زبون شنیدیم پوست کلفت شدیم ! روند حرکتی ترکیب چهره ماهم بعد از باخت های یوو طی سالهای اخیر به این شکل بوده :

اوایل قبل از قضیه کالچوپولی باخت برامون یه امر غیر طبیعی بود و همش تو دور تعجب بودیم !
    بعد یوا یواش تو سری B که دنبال می کردیم یکی دو تا باخت بیشتر نداشتیم که این بود وضعیت ما :
    فصل بعد که اومدیم و خوب هم نتیجه گرفتیم به کوری چشم اینتری ها بعد از باخت :
    ولی یواش یواش تیم و هوادارا به نتایج ضعیف عادت کرده بود و فصول بعد بعد زخم زبان های فراوان و تو سری خوردن :
    واسه همین ما هم حرفای این ناچیز رو نشنیده می گیریم و میگیم گور بابات !
    ایشالله امسال با خرجی که باشگاه کرده مشت محکمی به همه حسودان تنگ نظر و عنودان بدگهر خواهیم زد !
    اصلا با تک تک کلمه هات موافقم! دیگه نمی دونم چه جوری بگم!!

Alessandro Del Piero

14. 2 کاربر از پست مفید ale10forever تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    ارسن ونگر
    بازیکن محبوب
    مجیدی.فان پرسی.والکات.پیکه
    اسم واقعی شما
    ارمان

IranSS_TehranJuventus

تشکر ها
    275
    تشکر شده 237 در 57 پست

اقا این قضیه ریبری چی شد؟جدی هست یا فقط شایعه بود؟
    من یک کم از دنیا عقبم واسه همین اگه میشه یکی هم راجع به وضعیت اکوئیلانی توضیح بده که برگشت لیورپول یا تو تورین موند
    هروقت گواردیولا و مورینیو تونستن با بازیکنای دو سه فصل اخیر ارسنال هرسال جزو بیگ فور بمونند و یقیه تیمهای بزرگ رو بگیرند و شانس قهرمانی بشند بعدش میتونن ادعا بزرگترین مربی هستند

16. 2 کاربر از پست مفید ای.بی.سی.دی تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

مربی مورد علاقه
    كونته
    بازیکن محبوب
    دل پيرو - علی کریمی
    اسم واقعی شما
    rasool

ItaliaPersepolisJuventus

Delpiero

تشکر ها
    15,823
    تشکر شده 7,444 در 1,309 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ای.بی.سی.دی نمایش پست ها
    اقا این قضیه ریبری چی شد؟جدی هست یا فقط شایعه بود؟
    من یک کم از دنیا عقبم واسه همین اگه میشه یکی هم راجع به وضعیت اکوئیلانی توضیح بده که برگشت لیورپول یا تو تورین موند
    ریبری که هنوز مشخص نیست فعلا دارن مذاکره میکنن ولی اکویلانی برگشت لیورپول ولی احتمال داره بیاد میلان

لعنت به باعث و بانی این بغض

18. 3 کاربر از پست مفید alexdelpiero_10 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228

بازی با بتیس واقعا ضعیف بودیم امیدوارم وضع بهتر بشه و صد در صد میشه امسال حداقل سومی رو داریم مطمئن باشید

Alessandro Del Piero

20. 3 کاربر از پست مفید ale10forever تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    وینگرچپ
    مربی مورد علاقه
    لیپی و کنته
    بازیکن محبوب
    بازیکنای یووه
    اسم واقعی شما
    امیر
    Juventus
    تشکر ها
    37
    تشکر شده 81 در 24 پست

بیایم با هم یکم در مورد خرید های این فصل یووه بحث کنیم و به جمع بندی برسیم

خرید ها :

1 - ریتو زیگلر و لکشتینر :
    سمت چپ و راست خط دفاعمون به اندازه کافی سوراخ بود که حتی با خرید دو تا قوطی روغن خالی و گذاشتنشون اون دو سمت هم بخوایم خوشحال باشیم و مثبت ارزیابیش کنیم . در مورد زیگلر من بازی ای ازش ندیدم و نظری هم در موردش ندارم ، اما لکشتینر ، یه خرید خوب و هوشمندانه بود ! مخصوصا اینکه من علت اصلی رفته رفته ضعیف تر شدن کراسیچ در اواسط و اواخر فصل رو ضعف مدافع راست مون که موتا باشه میدونم . میلوش باید جور اینو هم میکشید .

2 - آرتورو ویدال :
    بی صبرانه منتظرم بازی با میلان و تقابل پرینس در برابر " کینگ " ام .
    آرتورو واقعا هافبک خوب و جنگنده و مثمرثمری هست . پول زیادی هم بابتش ندادیم . یه خرید خیلی خوب هست

3 - آندرا پیرلو :
    خیلی ها ممکنه آندرا رو مسن و کم کار بدونن اما تو تمرینات که اینجوری نشون نداده ، پیلو اسمش بزرگه و همیشه هم مثمر ثمر هست . آندرا به نظرم بهترین خرید ما بوده تا الان .

4 - پاتزینزا :
    بازی ای ازش ندیدم به اون صورت و نظر خاصی نداریم ، میتونه تو یکی دوست بازی کنه و احتمالا ذخیره پیرلو و آرتورو خواهد بود .

5 - ووچینیچ :
    خرید مهاجم گلزن یکی از مبرم ترین نیاز های مسات ، چه برسه به مهاجمی که چندپسته هم باشه و بتونه وینگر چپ هم بازی کنه ! یه مهاجم نسبتا فانتزیست و خلاق 27 ساله ! به درخشش اش امیدوارم و اونو بعد از پیرلو و یدال ، سومین خرید خوب این فصل میدونم.

تمدیدی ها :

الساندرو متری :

همین که سال قبل به اندازه آقای گل لیگ برتر انگلیس گل زد ( یکی کمتر ) نشون میده که مهاجم خوبیه ! موقعیت سنج و باهوش و البته خوشکل 26 ساله هست و به نظرم ارزش خرید داره

فابیو کوالیارلا :
    برام فرقی نداشت تمدید بشه یا نه ، یه جوارایی احساس میکنم شاید ضرر کنیم بابت ÷ولی که دادیم بهش . به خاطر مصدومیت اش میگم و اینکه دوباره ممکنه مصدوم ه و آسیب پذیر نشون داده .
    فصل پیش بازیکن عالی ای بود ، انقدر خاطره خوب و قل قشنگ ازش دیدیم که ارزش اینو داشته باشه این فصل هم تو یووه باشه

سیمونه په په :
    په په رو دوست دارم ، البته پولی که بهش دادیم خیلی نبود تقریبا 7.5 میلیون که واسه واقعا ارزششو داره ، بدون خستگی به دوندگی خودش ادامه میده و توانایی بازی ( البته نه با کیفیت خیلی بالا ) دو دو طرف زمین به عنوان وینگر رو داره ، در خوشبینانه ترین حات امسال وینگر چپ ما خواهد بود ، درصورت خرید یه وینگر تخصصی سمت چپ مثل وارگاس ، به عنوان ذخیره کراسیچ و وارگاس در هر دو سمت به زمین میاد .
    و البته اصلی ترین مهره برای فیکس بازی کردن در صورت مصدومیت دو وینگر
    از مارتینز به مراتب بهتر هست و البته نشون داده شم خوبی هم در زدن ضربات آزاد و کرنر ها داره .

مارکو موتا :
    افتضاح ! واقعا چرت ، 3.75 بابتش هزینه کردیم که به یه حساب سر انگشتی میشد باهاش 3.750.000 قوطی روغن خالی خرید و تا مدت ها حاشیه امنیت بیشتری رو در اون سمت داشت باهاشون به نسبت خود موتا . شاید در آخرین روزهای نقل و انتقلاات آب کنن اش به یه تیم دیگه ای به عنوان ته دیگ یه قرارداد ، مثلا برای خرید وارگاس ، به علاوه پولی که بابت قیمت حقیقی و مورد نظر فیورنتینا میدن ، اینو هم اشانتیون بدن.

+++++++++++

به طور کلی من از 20 تا این لحضه نمره 15 رو میدم ، یادمون نمیره که به ما قول خرید یکی دو ستاره رو داده بودن . در صورت خریدن لوگانو و وارگاس به مجموع این خرید ها 17 میدم .

و البته یامون نره تو این نقل و انتقالات شاه مهره ای مثل ملو رو مفت از دست دادیم .

------------

Forza Juventus

22. 3 کاربر از پست مفید FORZA BIANCONERI تشکر کرده اند .

صفحه 26 از 100 نخستنخست ... 1624252627283676 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)