ممنون ممد حسین جان منم به تو و همه ی اونایی که طرفدار بایرنن تبریک میگمــ هاینکس دست رئالو خونده بود چون بایرن 1-3-2-4 بازی میکنه میتونه بهتر گوشای رئالو ببنده بازی برگشت هم امکان داره که همین داستان تکرار بشه چون رئال نمیتونه دفاعی بازی کنه ـ اگه بازی با همون نتیجه 1-1 تموم میشد من شانس صعود بایرن رو 30 % میدونستیم اما با گل دقیقه 90 گومز یه 30% دیگه هم به شانس بایرن اضافه میکنم ـ اما در مورد بازی نمیدونم واقعا چطور میشه به این تیم و مدیریت و ... افتخار نکرد چطور میشه بی تفاوت و راحت از کنار این باشگاهی گذشت که جزئ معدود واقعا معدود باشگاهاییه که دارن تلاش میکنن فوتبال کثیف نشه " فوتبال پولی نشه " فوتبال تبانی نشه " و " دست داور و یوفا تو کار نباشه " فوتبال برای انسان باشه و .... بایرن دیروز فوتبال زیبا رو با بازیکنهایی صورت داد که یا از دل بایرن بیرون اومدن یا با سن و سال کم در بایرن پرورش پیدا کردن برای مثال وقتی میدیدم آلابا با 19-20 سال سن با اون اعتماد به نفس مدافعین و هافبک های چند ده میلیونی و پر از شهرت رو زیبا جا میگزاره یا بادشتوپر چقدر زیبا مثلث آتشین مادرید رو که خدا میدونه چقدر پای رئال آب خوردن رو از کار میندازه و کروس و مولر تا اسطوره های خود ساخت مونیخی ها مثل شواینی و لام (که باز ثابت کرد بهترین مدافع کناری جهانه با از کار انداختن رونالدو به دفعات و حضور در حمله و دادن اون پاس گل زیبا ) و.... واقعا جای تحسین داره . یه حرف قشنگی که خیابانی تو گزارشش زد این بود که المانی مشهورن به سختکوشی و جنگیدن تا اخرین لحظه و بر گردوندن نتیجه . دیشب هم یک بار دیکه بایرن ثابت کرد روحیه المانی فراتر از همست. البته رئال تیمی نیست که بازی برگشت باز هم همین بازی رو ارائه بده و مطمئنا انتظار بازی خیلی بهتر از رئال رو میره من فقط از یه چی ناراحت که رئال خیلی راحت رو توپهای هوایی و پاسهای عمقی جا میمونه و گل میخوره جدیدا هم که شوت های از راه دور رو باید بهش اضافه کرد به هرحال امیدوارم که این مشکلات هم هرچی زودتر برطرف شه حداقل تو بازی مقابل بارسلون در لیگا ـــ به هرحال نباید فراموش کنیم که فینال تو آریانس آرناهه و بایرن تمام تلاششو میکنه تا جام رو تو آلمان و جلوی هواداران تعصبی خودشون بالا ببره ـ ولی در کل امیدوارم هرکی که حقشه بره فینال
![]()