به نام خدا
Real madrid vs Barcelona
دوستان نظرتون رو بنویسید درباره سوپرکاپ
بنویسید چه تیمی می تونه پیروز بشه وچه تیمی اماده تره و....
هرچی می دونید بنویسید
به نام خدا
Real madrid vs Barcelona
دوستان نظرتون رو بنویسید درباره سوپرکاپ
بنویسید چه تیمی می تونه پیروز بشه وچه تیمی اماده تره و....
هرچی می دونید بنویسید
HALA MADRID
ویرایش توسط AL1reZA : 08-13-2011 در ساعت 04:05
سلام دوستان باحال رئالی.چیزی که معلومه رئال از نظر نفر به نفر از بارسا سرتره.فقط میمونه به کار گیری چه بازیکنایی توی چه جور استراتزِی.بهترین استراتژی برای رئال ضد حمله ویا داشتن حملات دائمی بر روی خط دفاع ضعیف و آسیب پذیر بارساست که پیکه،پویول و بوسکتس رو ندارن.
به نظر من با توجه ستاره هایی که رئال مادرید خریده وپیروزی هایی که رئال قبل از فصل بدست اورده و نتیجه هایی که بارسلونا قبل از فصل بدست اوره رئال مادرید پیروزه.تنها مشکل مورینیو اینه که بااین همه ستاره نمی دونه چی کارکنه وبرای ساخت ترکیب اصلی مشکل داره.
HALA MADRID
سلام به همگی.
به نظرمن باوجودمصدومان بارسا فردا بازی نزدیکی از دو تیم خواهیم دید.
چون مورینیو ذاتا مربی باحوصله ای هستش و ازحمله کردن زیاد خوشش نمیاد و بارسلونام 4 5 تا بازیکن مصدوم داره و از توان تیمیش کم شده.
با توجه به اینکه پویول و بوسکتس و پیکه مصدوم هستن و بارسا در خط دفاع مشکل داره رئال در ضد حمله میتونه به راحتی بارسا رو غافل گیر کنه.
بارسا برای اینکه بتونه پیروز بشه باید توپ رو در یک سوم دفاعی رئال به چرخش در بیاره و نذاره رئال روی دفاع بارسا فشار بیاره.
برگه برنده ی بارسا تو این بازی الکسیس سانچس خواهد بود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
messi capità del Barça
به نظر من جام باید تو یک بازی اونم توزمین بی طرف برگزار میشد مثل همه ی کشور ها این که رفت و برگشت باشه خیلی بده
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
باید بازی رو توی زمین چمن برگزار کنند !!! نه زمین علف !!! بازی رو باید در حضور تماشاگران پر شور برگزار کنند !!! نه کهن سالان پایتخت !!! به هر حال من نگرانیمو گفتم !!! امیدوارم هواداران بارسلونا که خودشونو به برنابئو میرسونند با این شرایط قرون
وسطایی کنار بیان !!!![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
شاید انتظارداشته باشید که من بگم ضد حمله برای بازی فردا مناسبه ولی نظرمن چیز دیگست.
پویول و پیکه نیستند و این یعنی محو بودن دفاع وسط بارسا. بارسا اگه یه ال کلاسیکو پویول رو نداشته باشه تمام فشارها روی سر پیکه میره حال آنکه پیکه هم نیست و همچنین بوسکتس که می تونست جای خالی پیکه رو پرکنه. رئال مادرید درخانه بازی میکنه و حمایت تماشاگران رو داره پس نباید بترسه و بااستراتژی سانتر ازجناحین با خلاقیت دی ماریا و اوزیل و یا کونترائو و مارسلو از کناره ها و استفاده ازقدرت سرزنی رونالدو و بنزما از روی جناح خط دفاع نه چندان سرزن بارسلونا را شکافته وبه گل برسه ضمن اینکه مهار ضربات سر به نوعی برای یک دروازه بان غیر ممکنه.و ویکتور والدس هم مثل سایر دروازه بانان هیچ شانسی برای مهارتوپ نداره.
تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.
بازی رفت با توجه به نبودن پویول، پیکه و بوسکتس بازی مساوی میشه .
تو بازی برگشت هم به نظرم بارسا میبره .
من هم با نظر دوستمون footballking12 موافقم، برگه برنده ی بارسا تو این بازی الکسیس سانچس شیلیایی است. البته نباید از مسی غافل شد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)