Design & Developed BY Patira

صفحه 6 از 78 نخستنخست ... 456781656 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 772
    عضو Derby

مربی مورد علاقه
    کیروش_سر الکس فرگوسن _مورينيو _اریکسون
    بازیکن محبوب
    علي كريمي _ جواد نكونام _ كاكا_ مايكل اون
    اسم واقعی شما
    امیر حسین

IranPersepolisRealMadrid

تشکر ها
    4,974
    تشکر شده 5,542 در 1,278 پست

perspolis @@هواداران دو آتیشه علی کریمی (جادوگر) در پرسپوليس

سلام!

بالاخره بعد از اين همه انتظار و خون دل خوردن علي كريمي به خونه خودش يعني پرسپوليس بازگشت!!

به نوبه ي خودم اين اتفاق خوب رو به همه هواداران علي كريمي و پرسپوليس تبريك ميگم..

در اين تايپيك فقط بحث و تبادل نظر صورت ميگيره ، لطف كنيد خبرهاي مربوطه رو در بخش آخرين اخبار از باشگاه قرار بديد!!

اميدوارم خبرهاي خوب و بحث هاي فني مفيدي در اين فصل داشته باشيم!

به اميد قهرماني و گرفتن جام توسط كاپيتان كريمي!!

ali
    only
    karimi

ویرایش توسط nobody11 : 06-19-2011 در ساعت 13:15

کاربر محروم

بازیکن محبوب
    مارادونا آسیا علی کریمی

ArgentinaBarcelonaPersepolis

تشکر ها
    818
    تشکر شده 3,692 در 579 پست

حمید استیلی : ز مقایسه ی کریمی با بازیکنی مثل کرار خنده ام گرفت

پیش از شروع لیگ یازدهم تمام گمانه‌زنی‌ها از سرمربیگری حمیداستیلی در پرسپولیس حکایت داشت.
    همین مسئله باعث ناراحتی علی دایی شده بود، اما حبیب کاشانی زیربار این قضیه نمی‌رفت. به هر حال بعد از تمام ماجراهایی که بر سر انتخاب سرمربی به راه افتاد. رفاقت کاشانی و استیلی کار خودش را کرد و بار دیگر این دو رفیق دیرینه در رأس پرسپولیس قرار گرفتند. با این حال در فصل نقل‌وانتقالات اختلاف آنها مشهود بود. استیلی زیاد نتوانست براساس لیست اولیه خودش تیمش را ببندد، اما در ظاهر از عملکرد کاشانی اعلام رضایت کرد. استیلی در حالی کار خود را در لیگ‌برتر آغاز کرد که ملی‌پوشان خود را در اختیار نداشت. به همین خاطر کار سختی دارد. گفت‌وگویی با او در آستانه آغاز بازی‌های لیگ‌یازدهم انجام دادیم.

حضور شما در پرسپولیس با کلی حرف وحدیث و حاشیه همراه شد. قبول دارید؟
    نه اینطور که می‌نویسند. من در آرامش کامل دارم کارم را انجم می‌دهم و در زمان مناسب تیم را آماده حضور در لیگ‌برتر کردیم. مشکلی از این بابت هم نداشتیم. اما بعضی‌ها لطف داشتند و موضوع را بزرگ کردند.

اینکه می‌گویند رفاقت شما با کاشانی باعث سرمربیگری‌تان در پرسپولیس شد را قبول دارید؟
    به هیچ‌وجه اینطور نیست. اگر بنا به پارتی بازی و رفیق‌بازی بو من می‌توانستم سه سال پیش سرمربی پرسپولیس شوم و افشین قطبی را به پرسپولیس نمی‌آوردم. خودم آن سال سرمربی پرسپولیس می‌شدم. اما این کار را انجام ندادم.

چرا؟
    خب دلایل خاص خودم را داشتم. فکر می‌کنم زود بود. من نمی‌‌خواستم زود بسوزم. هرچند می‌توانستم سرمربی شوم.

پس انتخابابتان ربطی به رفاقت با کاشانی نداشت؟
    من فکر رفاقت با حبیب کاشانی نمی‌شوم. من در اکثر مراسم‌هایی که ایشان بانی آن هستند حضور دارم. اما رفاقت هیچ ربطی به کارمان ندارد. ضمن اینکه دوستی ام با آقای کاشانی به دو، سه سال گذشته مربوط نمی‌شود. سال‌هاست با ایشان دوست هستم.

اما مدت‌ها بود می‌گفتند کاشانی با استیلی برای فصل جدیدی تمام کرده است. حتی عنوان شد شما دنبال بازیکنان هم بودید؟
    نه. من با ارائه برنامه و توسط کمیته فنی باشگاه به‌عنوان سرمربی انتخاب شدم. من یا نزدیکانم هیچ تماسی با بازیکنان مختلف نداشتیم. ضمن اینکه من درگیر مراسم ختم برادرم مسعود بودم. نه وقت این کارها را داشتتم و نه حوصه‌اش را. باز م می‌گویم؛ اگر دنبال سرمربیگری پرسپولیس بودم می‌توانستم قبل از علی دایی سرمربی پرسپولیس باشم، اما آن موقع هم نخواستم.

علی کریمی بازیکن بزرگ‌تری است یا جاسم کرار؟
    من از این مقایسه خنده‌ام گرفت. علی بازیکنی است که فراتر از آسیاست. زمانی که کرار را کسی نمی‌شناخت علی کریمی بهترین بازیکن آسیا شد و محبوب‌ترین بازیکن ایران بود. علی در بایرن مونیخ بازیکن تأثیرگذاری بوده است. ضمن اینکه افتخار ایران است. ما خودمان نباید شأن او را پایین بیاوریم. همان‌طور که تمام بازیکنان استقلال برای ما محترم هستند. مردم ما علی کریمی را دوست دارند. پس این مهم‌ترین مسئله است.

سال گذشته شاهین بوشهر فوتبال زیبایی را به نمایش گذاشت، اما نمی‌توانست نتیجه بگیرد. این اتفاق برای پرسپولیس هم تکرار می‌شود؟
    به هیچ‌وجه. من دوست دارم فوتبال قشنگی بازی کنیم. نه مثل بارسلونا اما به شکلی که هواداران راضی باشند و به نتیجه برسیم.

شما قول قهرمانی نمی‌دهید؟
    نه. اما هدفمان قهرمانی است تا دوباره پرسپولیس قهرمان شود.

پرسپولیس سال گذشته دو بازی رفت وبرگشت را به استقلال باخت. این نتایج امسال جبران می‌شود؟
    هواداران مطمئن باشند سعی می‌کنیم خاطرات تلخ پارسال را جبران کنیم و با یک بازی زیبا استقلال را شکست دهیم. پرسپولیس امسال تیم آماده‌ای است و ما می‌خواهیم در آسیا و لیگ خوب نتیجه بگیریم.

درباره علی دایی نظری ندارید؟
    علی دایی دوست و رفیق من است. او با مسعود ما ارتباط خیلی خوبی داشت. فکر کنم به او اطلاعات غلطی درباره حوادث اخیر دادند. من هیچ‌وقت دنبال جای او نبودم. علی افتخار فوتبال ایران است. من برای او در راه‌آهن آرزوی موفقیت می‌کنم. می دانم که می‌تواند این تیم را متحول کند.

از او رخصت گرفتید؟
    من یک سال از علی بزرگترم. اما شرایط جور نبود. نیازی هم به این کار نیست. فوتبال حرفه‌ای شده است.

3. 5 کاربر از پست مفید Wizard-8 تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    امیر حسین

IranPersepolisRealMadrid

تشکر ها
    4,974

دوستان عزیز و محترم روز اولی که من این تایپیکو زدم با روسای محترم الکس و مهرداد هماهنگ کردم که تمام خبر های مربوط به علی کریمی در بخش آخرین اخبار از باشگاه پرسپولیس قرار بگیره نه اینجا به خاطر حفظ احترام به الکس و مهرداد و قولی که من بهشون دادم از همه شما دوستان خوبم خواهش میکنک با بنده همکاری کنید..
    این عین جمله ای یه که من اول همین تایپیک نوشتم!!!
    در اين تايپيك فقط بحث و تبادل نظر صورت ميگيره ، لطف كنيد خبرهاي مربوطه رو در بخش آخرين اخبار از باشگاه قرار بديد!!

ali
    only
    karimi

5. 6 کاربر از پست مفید nobody11 تشکر کرده اند .

کاربر محروم

بازیکن محبوب
    مارادونا آسیا علی کریمی

تشکر ها
    818

به مناسبت ماه مبارک رمضان
    چه کسی جز کریمی در رابطه با این سوال که آیا خود را محبوبترین بازیکن تاریخ ایران میداند با متانت جواب میدهد قبل از من بازیکنان محبوب دیگری در تیم ملی حضور داشتند ( حضور 100000 نفر در بازی پرسپولیس و پگاه سال 87 برای استقبال از کریمی در سطح جهان بی نظیر هست+ کارنامه محبوبیت او در تیم ملی در تمام سالیانی که حضور داشته است )

چه کسی جز کریمی وقتی مسئولین پرسپولیس قصد تشکر از زحمات این بزرگ فوتبال را دارد(پرسپولیس -بایرمونیخ) جواب میدهد چرا من ؟ قبل از من باید از بزرگان دیگر چون پنجعلی، بهزادی ، پروین و.... تقدیر به عمل بیاید واگر قرار باشد از کسی قدردانی شود من باید آخر صف باشم

خیلی از بزرگان فوتبال ما از خود تعریف کردن، بعضی ها خودشون مسی و اینیستا میدونن ، بعضی ها خودشونو عامل افتخارات ملی میدون بعضی ها خودشون بهترین در هر پست تاریخ ایران میدونن و....
    اما جز کریمی که به گفته خیلی ها بهترین بازیکن تاریخ ایران هست (از جمله دایی) چه کسی میتواند چنین متواضعانه با همه برخورد داشته باشد و علارقم تمام توانایی های فنی که دارد خودشو بر سر دیگران نکوبد و من من نکند ؟

علی کریمی مردی صاف و ساده است.هر آنچه را که کم و کسر ببینید بدون هیچ محافظه کاری بیان میکند. گاهی سخنش تند میشود و این سخنان که همگی از سر دلسوزی بلند میشوند برای او عواقب بدی دارند ...( این فدراسیون ضعیفترین فدراسیون تاریخ ایران هست ...به خاطر همین جمله که الان خیلی ها به اون رسیدن علی کریمی توسط کفاشیان و البته مشورت با دایی از تیم ملی محروم میشود و البته حواشی که برای کریمی بعد بازی کره پیش آوردند و اونو به گوش رینگ بردند و ناجوانمردانه در ت.ل.ویزیون کوبیدند )
    بگذریم به قول پروین کریمی همیشه چوب صاف بودن و سادگیش رو خورده وبلد نبوده مردم رو سیاه کنه ...بگذیرم
    __________________________________________________ __________________________________________
    سال 89 برای کریمی سال پر فراز ونشیبی بود ... برنامه هایی که برای کوبیدن کریمی از قبل چیده بودن (بعد از بازی با کره جنوبی ) تک به تک .و به صورت دقیق توسط مجریان اجرا میشد ..از شروع این پروسه که دور کردن جادوگر از پرسپولیس بود که اجرای این کار رو به انصاریفرد سپرده بون (هرچند انصاریفرد بعد از انکه متوجه شد در پرسپولیس جایی ندارد در برنامه 90 اعلام کرد هم من هم کریمی جفتمون رکب خوریدم) تا حمله اجورلو به کریمی و کوبیده شدن کریمی توسط تلوی.زی.ون به ناجوانه مردانه ترین شکل ممکن تا حواشی وافر دیگری که همگی کاملاً برنامه ریزی شده بودن و مو به مو برای از بین بردن کریمی انجام میدادن . سخن زیاد هست اما کسانی که خود رو مدعی میدونن و جز حرف کاری نمیکنن چرا کسانی که مردم اونا رو دوست دارن میکوبن و تمت وافترا میزنند و لی در عمل خودشون هیچ نمیکنن و جز حرف زدن کار دیگری بلد نیستن .....بگذریم
    __________________________________________________ ___________________________________________
    پهلوانان نمیمیرند

آرزوی جوان روستایی

ماه مبارک رمضان در پیش بود و «احسان علیخانی» در تدارک برنامه‌ای ویژه برای ساعات افطار. مجری جوان تلویزیون که در اجرای برنامه‌های مناسبتی تبحر خاصی دارد، به صورت اتفاقی نشریه‌ای محلی را می‌بیند که در آن با یک جوان بیمار شمالی مصاحبه شده است. جوان ساده و صادقی که قد او به خاطر عملکرد نامناسب غدد داخلی و تشخیص نادرست پزشکان بسیار بیشتر از حد متعارف رشد کرده و به 50/2 متر رسیده است. حال آنکه وی به لحاظ مالی هم در شرایطی نیست که از پس هزینه‌های سنگین عمل جراحی برآید.

مرتضی مه‌زاد(همان جوان مریض روستایی) در گفت‌و گوی دراز مدت خود با این برنامه درسته خیلی حرف نزد اما با نگاهاش خیلی چیزا به ما فهموند فهمیدیم چقدر غم توی دلشه کسی که به کلی اعتماد به نفس خودش را از دست داده بود او هفت سال است که از خانه بیرون نیامده بودکه مبادا کسی او را با انگشت اشاره نشان دهد مسخره کند مرتضی به غیر از قد بسیار بلندش غم های دیگری هم داشت : تومور داخل سرش / این که یه پاش از پای دیگرش کوتاه تر است / غم دوری از پدر / غم اجاره نشینی در یکی از روستاهای چالوس . اما احسان علیخانی در پایان برنامه آخرین سوال را از مرتضی می پرسد :

- مرتضی آرزوت توی زندگی چیه؟

بعد از کمی من من می گوید:

- سلامتی ام رو بدست بیارم......... یه خونه واسه خودمون داشته باشیم ...... یه کامپیوتر داشتم ...... و علی کریمی رو می دیدم

احسان علیخانی هم با شنیدن آرزوی آخر مرتضی جلو می ره با مرتضی دست می ده و می گه:

- اون آرزو های دیگه ات رو نمی تونم کاری کنم اما این آرزوی آخرت رو بهت قول می دم همین امشب ردیف کنم قول مردونه می دم

مرتضی از این قضیه خوشحال بود که یکی از آرزوهاش به زودی برآورده می شه اما نمی دونست این آرزو آرزوهای دیگرش هم برآورده می کند

علی کریمی با یک متر و 78 سانتیمتر قد درکنار مرتضی مه‌زاد 2.50 متر

ملاقات با جادوگر / جادوی کریمی در خیابان سئول

شنبه 7 شهریور، استودیو 11 شبکه سوم، مرتضی همراه با مادر خود جلوی دوربین قرار گرفته و صادقانه حرف می‌زد. از آرزویی که مدت‌هاست روزها را به یاد آن شب می‌کند؛ ملاقات با علی کریمی.

«یعنی او را می‌بینم؟»

این رویایی است که جوان صادق شمالی همواره در شوق تحقق آن است و زمانی که قصد خروج از تلویزیون را هم داشت و به آن می‌اندیشید، اما هرگز فکر نمی‌کرد به همین زودی آرزویش رنگ واقعیت به خود بگیرد. مرتضی در پایان برنامه از سوی علیخانی دعوت به صرف شام شد و همراه با هم راهی رستورانی در خیابان سئول شدند. جایی که علی کریمی انتظار ورودشان را می‌کشد!

... و چقدر زیبا بود لحظه‌ای که مرتضی سرشار از شوق تحقق آرزویش بود و کریمی خوشحال‌تر از وی که توانسته دل یک هموطن را شاد کند.

کریمی در جریان این ملاقات به مه زاد قول کمک داد و قرار شد از طریق دوستان خود ترتیبی بدهد تا مرتضی مه زاد توسط بهترین پزشکان متخصص در آلمان مورد معاینه قرار بگیرد. و خود به تنهایی تمام هزینه های معالجه او را تقبل کرد و حسابی به این جوان حال داد . مرتضی که اصلا فکر نمی کرد علی کریمی انقدر آدم خوبی باشد حسابی شوکه شده بود. اما سریال نیکو کاری علی کریمی همین جا تمام نشد و بعد از صرف شام با آنان از داخل کیفش یه جعبه در می آورد و به دست مرتضی می دهد و در آن جعبه چیزی نبود جز یه لپ تاپ آخرین مدل. اشک در چشمان مرتضی حلقه می زند و کریمی را در آغوش می گیرد و می بوسد. علی کریمی به تنهایی ۳ آرزوی بزرگ مرتضی را برآورده کرده بود پس می توان گفت علی کریمی غول چراغ جادو!!!!!!!!

و این هم علی کریمی در کنار بلندقدترین پسر ایران که در برنامه ماه عسل شرکت کرد. از بلندی قد خودش دچاره عارضه شده بود. مجری ازش پرسید چه آرزویی داری. گفت سه تا آرزو دارم. یکی اینکه سالم باشم. لپ تاپ داشته باشم. و علی کریمی رو از نزدیک ببینم. همون شب علی کریمی یه لپ تاپ براش خرید و رفت به دیدنش و گفت هزینه درمانت هم میدم بری آلمان. هر سه تا آرزوشو برآورده کر

پ.ن 1: مرتضی مهزاد این جوانان عزیز و دوست داشتنی کشورمون که هیچ وقت از خونه بیرون نمیمد بعد اون برنامه ماه عسل تغیراتی در زندگیش به وجود امد، مرتضی الان عضو تیم والیبا ل نشسته شهر چالوس هست و با پیشرفتی که تا به حال داشته است میتواند صاحب شماره 8 والیبال نشسته تیم ملی شود

پ.ن 2: این اتفاق در 8 رمضان سال 88 پیش افتاد.. عدد 8 همیشه برای کریمی عددی متفاوت از سار اعداد بوده است ..

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    ویرایش توسط Wizard-8 : 08-09-2011 در ساعت 17:09

7. 7 کاربر از پست مفید Wizard-8 تشکر کرده اند .

کاربر محروم

بازیکن محبوب
    مارادونا آسیا علی کریمی

تشکر ها
    818

نقل قول نوشته اصلی توسط nobody11 نمایش پست ها
    دوستان عزیز و محترم روز اولی که من این تایپیکو زدم با روسای محترم الکس و مهرداد هماهنگ کردم که تمام خبر های مربوط به علی کریمی در بخش آخرین اخبار از باشگاه پرسپولیس قرار بگیره نه اینجا به خاطر حفظ احترام به الکس و مهرداد و قولی که من بهشون دادم از همه شما دوستان خوبم خواهش میکنک با بنده همکاری کنید..
    این عین جمله ای یه که من اول همین تایپیک نوشتم!!!
    سلام دوست عزیز
    شما با توجه به قدمتی که اینجا دارید و آشنایی که با دوستان دارید از بنده قدیمی تر هستید و از اینکه من این قولی که شما به مدیران رو دادید در نظر نگرفتم عذر خوئاهی میکنم .... اما من یه پیشنهاد داشتم

تو این انجمن افراد زیادی مثل جمعیت کثیر سراسر کشور به کریمی علاقه دارن اما نه در مورد بازیها حرف میزنن نه چیز دیگه حداقل تو این تایپیک...اگه 2 تا خبر هم نزاریم به نظر اینجا باید به بایگانی بره .....

این یه پیشنهاد بود صرفاً ...
    حالا باید دید مدیران موافقت میکنن یا نه ؟

9. 5 کاربر از پست مفید Wizard-8 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460
    تشکر شده 7,723 در 1,513 پست

perspolis

نقل قول نوشته اصلی توسط wizard-8 نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز
    شما با توجه به قدمتی که اینجا دارید و آشنایی که با دوستان دارید از بنده قدیمی تر هستید و از اینکه من این قولی که شما به مدیران رو دادید در نظر نگرفتم عذر خوئاهی میکنم .... اما من یه پیشنهاد داشتم

تو این انجمن افراد زیادی مثل جمعیت کثیر سراسر کشور به کریمی علاقه دارن اما نه در مورد بازیها حرف میزنن نه چیز دیگه حداقل تو این تایپیک...اگه 2 تا خبر هم نزاریم به نظر اینجا باید به بایگانی بره .....

این یه پیشنهاد بود صرفاً ...
    حالا باید دید مدیران موافقت میکنن یا نه ؟
    قبل از هر چی من مخالف این تاپیک بودم ولی بعدا با مشورتی که با امیر حسین جان داشتم تقریبا با وجود این تاپیک قانع شدم ولی با شروطی اونم اینکه اخباری که به کریمی اختصاص داره رو انتقال بدیم به تاپیک اخرین اخبار از باشگاه پرسپولیس.
    در مورد پیشنهادتون باید بگم.
    شماهایی که طرفدار کریمی هستید باید بحث موضوع رو آغاز کنین - این مقاله ای که خودت گذاشتی خیلی عالی بود ولی این بحث ایجاد نمیکنه.مثلا کاربر میخاد بیاد چی بگه. غیر اینکه بگه علی خیلی جوانمرده یا ازاینجور چیزا!!!!!
    شما باید دنبال موضوعات قابل بحث باشی!!! مثلا میتونی از همین تاپیک آخرین اخبار باشگاه یا از سایت های معتبری به صورت نقل قول خبری بذاری و بعد از بقیه کاربرا سوال بپرسی؟
    حالا یه نمونش. به نظرتون کریمی تو پست جدیدی که استیلی بهش داده میتونه موفق باشه؟ نمونه های دیگه هم میتونه باشه که با توجه اخبار میتونی موضوع براش انتخاب کنی!
    اینا کاربرا رو مجاب میکنه که بیان و نظرات خودشونو روبدن.
    ممنون از پیشنهادت امیدوارم قانع شده باشی؟

بازم میگم هر گونه اخبار مربوط به تیم در تاپیک آخرین اخبار از باشگاه قرار خواهد گرفت و چون کریمی هم یکی از جز این باشگاه می باشد از این قائده مستثنی نخواهد بود!!!

!!! No Totti No Party

11. 5 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

کاربر محروم

بازیکن محبوب
    مارادونا آسیا علی کریمی

تشکر ها
    818

در رابطه با مصاحبه امروز جادوگر در دفاع از دایی
    همین مرام و معرفت کریمی هست که منو بیشتر از تکنیک و نبوغش عاشق خودش کرده
    تمام صاحبه های قبل و بعد مربیگری دایی علیه کریمی بود ، اما کریمی هیچ وقت حاضر نشد بعد بازی با عربستان علیه دایی مصاحبه کنه در حالی که قرار بود به تیم ملی دعوت بشه که با لجبازی دایی نشد والبته دایی جوابش رو گرفت

بعد از مصاحبه ای که علیه فدراسیون کرد (این فدراسیون ضعیف ترین فدراسیون ایران هست) کفاشیان رفیق ان روزهای دایی بنا به گفته خودش با مشورت با دایی کریمی رو محروم کرد

علی کریمی در بازی استیل و پرسپولیس توسط لیدرهای دایی شعا رشنیدو ... اما دایی هیچ وقت حاضر نشد چیزی به اونا بگه و جالبه اون روزها باجناق کاشانی که به خاطر رفاقت دایی و کاشانی به کریمی حمله کرده بودن تو روزنامه پریسپولیس ، حتی به اونا هم دایی هیچ نگفت
    اما میبینیم کریمی برای چندمین بار مردانگی رو در حق دایی تموم کرده .... دمش گرم

13. 4 کاربر از پست مفید Wizard-8 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    گوشه چپ
    مربی مورد علاقه
    مورینیو
    بازیکن محبوب
    کریستیانو رونالدو&علی کریمی
    اسم واقعی شما
    سهیل

ArgentinaPersepolisRealMadrid

تشکر ها
    14
    تشکر شده 102 در 24 پست

perspolis

جادوگر تو اخلاق هم جادوگره

15. 3 کاربر از پست مفید sosodanger تشکر کرده اند .

کاربر محروم

بازیکن محبوب
    مارادونا آسیا علی کریمی

تشکر ها
    818

ما به علی کریمی اسطوره واقعی (نه تلویزیونی) ایران میبالیم .... کسی که هیچ وقت تو هیچ برنامه تلویزیون ی حاضر نشده و هیچ مجری برنامه ای رفیقش نیست و پیش رئیس شبکه 3 هم مثل بعضی های دیگه نرفته و....

خوشحالی ما از این بابت بیشتر میشه که ت.ل.ویز.یون ایران به شدیدترین شکل ممکن کریمی رو کوبید تا جبهه ت و - در مورد کریمی کاملاً مشخص باشه ......

__________________________________________________ __________________________________________

به مناسبت ماه رمضان و درگذشت بابک معصومی

علی کریمی در جمع کودکان بی سرپرست (این تصویر مربوط به چندین سال قبل هست)

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

علی کریمی در کنار بابک معصومی - زمانیکه کسی کمکی به بابک معصومی نکرد علی کریمی تمام مخارج بیمارستانشو پرداخت کرد

بابک معصومی: زمانی که پزشکان از من قطع امید کرده بودند، علی کریمی تمام هزینه های درمانی ام را پرداخت کرد

ویرایش توسط Wizard-8 : 08-11-2011 در ساعت 19:25

17. 5 کاربر از پست مفید Wizard-8 تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    امیر حسین

IranPersepolisRealMadrid

تشکر ها
    4,974

علي كريمي يكي از لايق ترين بازيكنا براي كاپيتايه تو روزنامه ها خوندم كه بعد بازي با شهرداري تو رختكن به بازيكنا گفته با اين بازيتون بايد خجالت بكشيد..
    بعد از مربي كاپيتانه كه ميتونه بازيكنا رو جمع كنه و اونا رو به خودشون بياره تا خوب بازي كنند!!!
    الان پرسپوليس بيشتر از مسايل فني از جنبه رواني مشكل داره و من مطمئنم استيلي با كمك كريمي اين مشكلو حل ميكنن و تيم به روزهاي اوجش نزديك ميشه!!
    البته اميدوارم تا قبل از دربي همه چي تموم بشه و با روحيه به مصاف استقلال بريم!!

ali
    only
    karimi

19. 5 کاربر از پست مفید nobody11 تشکر کرده اند .

کاربر محروم

بازیکن محبوب
    مارادونا آسیا علی کریمی

تشکر ها
    818

کریمی تو تیم تنهاست .... واقعاً داره بهش ظلم میشه وچوب بازی بد بقیه رو میخوره...با 33 سال سن به اندازه 2 نفر دوندگی داره اما بقیه متاسفانه هیچ کاری نمیکنن ..خدا کنه همه چیز درست شه وبردهامون از بازی با مس سرچشمه شروع بشه

21. 4 کاربر از پست مفید Wizard-8 تشکر کرده اند .

صفحه 6 از 78 نخستنخست ... 456781656 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع