نوشته اصلی توسط
ale10forever
اصلا با گرفتن این پسره الیا موافق نیستم نه با اسمش حال می کنم نه از بازیش خوشم میاد. دوسه تا از بازیاشو دیدم همچین مالی نیس
الان واجب تر از الیا وارگاس و الکس هستن وارگاس که یه بازیکن چند پسته خوبه و اگه خدای نکرده یارای کلیدی تیم مصدوم بشن یا کونته بخواد از سیستم چرخشی استفاده کنه میتونه به عنوان آچار فرانسه تیم استفاده بشه, الکس هم یه مدافع مستحکمه که اگه بیاد میتونه فیکس کنار کیلینی بازی کنه و ضعف بونوچی رو هوا رو پوشش بده.
توی 2010 این الیا کارها می کرد ... من اون موقع ازش خیلی خوشم میوئمد ولی بازیهاشو جدیدا ندیدم ! فکر کنم بازیکن خوبی باشه !
پ . ن :
لباس جدید یووه به نظر می رسد بازگشت به آینده است ! قالب طراحی شده لباس اول مربوط به سنت و تاریخ یووه که سیاه و سفید بودن را همیشه بر خود دیده . اما طراحی این لباس بر اساس رفلکس های ستون ها و سقف استادیوم جدید یووه و حتی کوههای اطراف آن است .
هر عدد از این لباس به طور یکسان از 13 بطری پلاستیکی آب و 30% پلی استر ایجاد شده که انقلابی در صرفه جویی انرژی محسوب میشود، جلوگیری از دفع و هدر رفتن 100 میلیون بطری پلاستیکی در تولید این لباس ها نشان از صرفه جویی بسیار زیاد و دوستی با طبیعت و تاثیرات مثبت اقتصادی برای یووه دارد . این لباس 13% سبک تر از لباس های مشابه سال های گذشته است .