نوری:کرار در حد و اندازه کریمی نیست
افتخاراتی که علی کریمی در فوتبال دارد بازیکنانی امثال کرار جاسم نمی توانند به آن برسند از این رو او در حدو اندازه کریمی نیست.
محمد نوری اظهار داشت: خوشبختانه همه بچه ها از شرایط بدنی و روحی خوبی سود می برند. من مصدومم و شاید مقابل شاهین بازی نکنم ولی هرکس بازی کند قطعا بهترین نمایش خود را خواهد داشت.
وی افزود: ما دو امتیاز در تهران از دست دادیم و باید سریع آن را جبران کنیم. هدف کسب ۳ امتیاز در بوشهر است. شاهین تیم خوبی جمع کرده و مربی خوبی دارد. به نظرم یکی از سخت ترین بازی نیم فصل ماست چون شرایط آب و هوایی بسیار گرمی دارد. امیدوارم که این گرمای هوا بچه ها را اذیت نکند.
هافبک پرسپولیس تصریح کرد: بازی های اول، دوم و سوم زیاد ملاک نیست. تا تیم هماهنگ شود و در شرایط بازی قرار بگیرد، زمان می برد. همه دیدند که تمام بازی با ملوان در اختیار ما بود و باید این بازی را با اختلاف ۲، ۳ گل می بردیم. هم مردم از بازی ما راضی بودند و هم مربیان.
نوری گفت: تماشاگران باید صبور باشند. وقتی ما را شرمنده می کنند و به ورزشگاه می آیند، کمی صبر و تحمل کنند. پرسپولیس امسال برای قهرمانی بسته شده است. قطعا با نفرات خوبی که گرفتیم تیم امسال قابل مقایسه با فصل قبل نیست.تیم کاملی داریم و هدف قهرمانی است.
وی خاطرنشان کرد: با حضور علی کریمی در کنارم، وضعیت خیلی بهتر شده است. اگر فصل قبل تمام توپ ها به من ختم می شد، الان این نصف شده و از این بابت خیلی بهتر شده است. حضور کریمی خیلی به تیم و ما کمک می کند و دیدید که چقدر خوب بازی کرد. بچه ها کاپیتان را دوست دارند. ما هم به او احترام می گذاریم. مطمئن باشید که زود هماهنگ می شویم.
هافبک پرسپولیس افزود: اگر ما هماهنگ شویم خوش به حال مهاجمان می شود. پرسپولیس بهترین هافبک های لیگ را در اختیار دارد و این در طول فصل خیلی به ما کمک می کند.
نوری در پایان با اشاره به صحبت های مطرح شده در خصوص این که کرار بهتر از کریمی است ، گفت: این سوال پرسیدن ندارد. همه می دانند کریمی بهتر است. الکی شلوغش می کنند. مشخص است که کریمی بهتر است. او در شالکه و بایرن بازی کرده و جزو ۴ تیم لیگ اروپا رفته است. در آسیا مرد سال شده و افتخارات زیادی دارد که کرار و امثال او ندارند. کریمی اسطوره فوتبال ایران است و کل ملت دوستش دارند. کرار در حدو اندازه های کریمی نیست. او البته بازیکن خوبی است و من فوتبالش را قبول دارم ولی امثال کرار نمی توانند افتخاراتی که کریمی کسب کرده را بدست بیاورند. کریمی زحمت کشیده و به اینجا رسیده است و کسی را نمی شود با او مقایسه کرد. او هم از لحاظ شخصیتی و هم اخلاقی و هم فنی بالاتر از کرار است.