الکس: روز بسیار خوبی داشتم
مثل همیشه اماده و باانگیزه نشان می دهد، برای نوزدهمین فصل حضور بیانکونری اش سرحال و قبراق است و بی صبرانه به اغاز رقابت های می اندیشد، چهره او همانند روزهای نخست هیجان زده است و نشان می دهد که امید به فصل درخشان پیش رو نزد بازیکنان یوونتوس بسیار بالاست.
الکس دل پیرو که در برنامه های کونته حضور پررنگ دارد در تمرینات امروز خوب ظاهر شد و پس از گفت و گو با اندره ا انیلی در مصاحبه ای با شبکه یوونتوس از یووه و نحوه کمک به مردم ژاپن گفت.
" تمرینات مان را بار دیگر از وینوو اغاز کردیم، پس از بازگشت از باردونکیا و تورنمنت امریکا در ماهی که برای اغاز فصل پیش رو داریم بار دیگر تمرینات مان را در این زمین انجام می دهیم و امادگی خود را برای شروع فصل به دست می اوریم.
به زودی با کونئه بازی دوستانه دیگری خواهیم داشت، این دیدارها برای شناخت تیم و نفرات بسیار موثرند. مطمئنا همگی بی صبرانه منتظر اغاز فصل هستیم."
کاپیتان به امروزش اشاره ای داشت و گفت: امروز برای من بسیار خوب شروع شد، دلایلی دارم که برایتان میگویم. صبح با فروش همه پیراهن های من (Ale10friendoforJapon) اغاز شد. به این ترتیب حرکت خیرخواهانه ای که داشتیم نتیجه داد.
باید از همه تشکر کنم، این بهترین هدیه برای مردم ژاپن است که بگویم به یادشان هستیم و پس از گذشت چند ماه از این حادثه وحشتناک و دلخراش بازماندگان شان از یادمان نرفته اند. تیمم نیز با قدرت برای شادی و روحیه مردم این کشورش تلاش می کند.
به این ترتیب کمک کوچک ما به مردم ژاپن تحویل داده می شود و از این بابت از همه ممنونم.