Design & Developed BY Patira

صفحه 23 از 470 نخستنخست ... 1321222324253373123 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 221 تا 230 , از مجموع 4699
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460
    تشکر شده 7,723 در 1,513 پست

perspolis ۞ آخرین اخبار مربوط به باشگاه پرسپولیس ۞

به نام خدا

آخرین اخبار مربوط به باشگاه پـــــرسپــــــــولیـــس را فقط در این تاپیک قرار دهید.

با تش
    ــــکر

!!! No Totti No Party
    ویرایش توسط AlexDelpiero : 06-18-2012 در ساعت 18:26

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دروازه بان
    مربی مورد علاقه
    علی دایی
    بازیکن محبوب
    حقیقی_فشنگچی_معمارزاده_کاسیاس_کاکا
    اسم واقعی شما
    MohaDeseh

SpainPersepolisRealMadrid

تشکر ها
    1,665
    تشکر شده 2,086 در 372 پست

perspolis جدایی ذوالفقارنسب از کمیته فنی پرسپولیس

یکی از اعضای کمیته فنی پرسپولیس در تماس با سرپرست این باشگاه اعلام کرده است که دیگر در جلسات سرخپوشان شرکت نخواهد کرد؛ قضیه ای که هنوز از سوی مسوولان باشگاه رسانه ای نشده است.
    بعد از قهرمانی پرسپولیس در جام حذفی بود که علی دایی(سرمربی وقت) اعلام کرد کمیته فنی نیاز به افراد باتجربه و کسانی که عمر خود را در فوتبال سپری کرده اند دارد تا جلسات این تیم کمی رنگ و روی فوتبالی بگیرد.
    حبیب کاشانی در اولین اقدام، بیژن ذوالفقارنسب، محمد زادمهر و محمد پنجعلی را به عنوان اعضای کمیته فنی منصوب کرد و جلساتی برای انتخاب سرمربی پرسپولیس برگزار شد.
    بعد از انتخاب حمید استیلی به عنوان سرمربی پرسپولیس، محمد مایلی کهن هم به مجموعه پرسپولیس اضافه شد تا وی بتواند کمک حال مدیریت باشد.
    موضوع اختلاف مایلی کهن و ذوالفقارنسب همان چیزی بوده که شایعه اش مطرح شده بود اما مسوولان پرسپولیس اشاره ای به آن نداشته اند.
    البته ذوالفقارنسب درباره نیامدنش به جلسات کمیته فنی اعلام کرده، قبل از حضور مایلی‌کهن در پرسپولیس در جلسات حاضر نشده و این قضیه ارتباطی به حاجی مایلی ندارد.
    یک منبع آگاه خبر می دهد که ذوالفقارنسب در تماسی تلفنی با پرسپولیسی ها اظهار داشته دیگر نمی تواند با پرسپولیس همکاری کند و در این تیم فعالیتی نخواهد داشت.
    ذوالفقارنسب این روزها درباره مسایل باشگاه پرسپولیس حرفی نمی زند و نزدیکان وی می دانند که دیگر با این باشگاه همکاری نخواهد کرد.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

ارادتمند تــــــــا تــــــه دنـــــیا...شک نکن!!

3. 5 کاربر از پست مفید MohaDeseh تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دروازه بان
    مربی مورد علاقه
    علی دایی
    بازیکن محبوب
    حقیقی_فشنگچی_معمارزاده_کاسیاس_کاکا
    اسم واقعی شما
    MohaDeseh

SpainPersepolisRealMadrid

تشکر ها
    1,665
    تشکر شده 2,086 در 372 پست

perspolis پاسخ منفی دکتر نوروزی به پیشنهاد پرسپولیس

پس از جدایی دکتر امین نوروزی از استقلال تعدادی از تیم های لیگ برتری از جمله پرسپولیس خواهان همکاری با این فیزیوتراپ شده اند که وی تا به امروز به تمامی پیشنهادات پاسخ منفی داده و ترجیح می دهد به کار در کلینیک خود مشغول باشد.
    نوروزی به واسطه برخی اختلافات با مسوولان استقلال ازاین تیم جدا شد.
    نکته جالب در خصوص فیزیوتراپ جدا شده استقلال این است که وی این روزها پذیرای مهاجم تیم قلعه نویی است؛ سیاوش اکبرپور به خواست سرمربی تیم خود در فیزیوتراپی نوروزی حاضر می شود تا هرچه سریعتر آماده بازگشت به میادین شود.

نوروزی که پس از جدایی اش از استقلال سکوت اختیار کرده است به خبرنگار ما گفت: برخی باشگاهها به بنده لطف داشته و خواهان همکاری شده اند اما فعلا قصد دارم استراحت کنم.

ارادتمند تــــــــا تــــــه دنـــــیا...شک نکن!!

5. 6 کاربر از پست مفید MohaDeseh تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    علي پروين
    بازیکن محبوب
    علي كريمي
    اسم واقعی شما
    ساسان

BrazilPersepolisJuventus

تشکر ها
    3,531
    تشکر شده 3,686 در 634 پست

پیش فرض تصميم تاكتيكي حميد استيلي

پرسپولیس امسال در لیست خود شش بازیکن دارد که در کناره ها بازی می کند و این یکی از نقاط قوت پرسپولیس در فصل جدید خواهد بود.

غلامرضا رضایی ، جواد کاظمیان، حمید علی عسگری، امیرحسین فشنگچی، هادی نوروزی و محمد منصوری شاخص ترین نفراتی هستند که در جناحین زمین توانایی بازی دارند.

یکی از تفکرات استیلی برای فصل آینده این است که از این نفرات در جناح مخالف استفاده کند. به طور مثال استیلی در اردوی ترکیه از غلامرضا رضایی در سمت چپ استفاده می کند و امیرحسین فشنگچی را به سمت راست برده بود.

مسئله ای که در فوتبال روز دنیا به خوبی جا افتاده و تیم های بزرگی مثل رئال مادرید و بارسلونا هم از این شیوه استفاده می کنند. اتفاقا این تصمیم استیلی در اردوی ترکیه جواد داد و نفرات مورد اشاره در جناح مخالف کارایی بیشتری داشتند.

به این ترتیب اگر در بازی با ملوان غلامرضا رضایی را در سمت چپ و فشنگچی را در سمت راست دیدید تعجب نکنید، هرچند پرسپولیس هادی نوروزی و علی عسگری را هم دارد که به نوعی بازیکن دو پا محسوب می شوند.

منبع :ارتش سرخ

7. 5 کاربر از پست مفید kick up تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    علي پروين
    بازیکن محبوب
    علي كريمي
    اسم واقعی شما
    ساسان

BrazilPersepolisJuventus

تشکر ها
    3,531

پیش فرض مجتبي محرمي: اگر خياباني را در خيابان ببينم كتكش مي زنم

گزارش بازی ایران و مالدیو ، جنجالی جدید برای جواد خیابانی ساخت:

حرف های خیابانی در این گزارش درباره دفاع چپ های اسطوره ای فوتبال ایران ، نام بردن از حاجیلو و میناوند و از قلم انداختن مجتبی محرمی و البته رضا شاهرودی سبب شد تا این دو به شدت شاکی باشند.

مجتبی محرمی که بی شک همه ایرانیان او را برترین دفاع چپ ادوار فوتبال ملی ایران می دانند و برای درخشش در این پست با پای غیر تخصصی ، سالها ستاره بی چون و چرای فوتبال ایران بوده است، حرف های خیابانی سبب شده تا محرمی حسابی از دست خیابانی شاکی باشد:« او از قدیم هم با من مشکل شخصی داشت و هر بار در گزارش هایش به من تکه می اندازد. از همان زمان تیم ملی مایلی کهن تا الان. مگر می شود درباره سمت چپ فوتبال ایران حرف بزنند و اسم من را نگویند؟ این بی معرفتی است. این قدر از دستش ناراحتم که اگر ببینمش با او برخورد فیزیکی پیدا می کنم. اگر تو خیابان هم ببینمش ، کتکش می زنم.»

و شاهرودی هم که اقلا خود را در تیم ملی صاحب جایگاهی بالاتر از میناوند می داند ، می گوید:« من سال ها چپ تیم ملی را بیمه کرده بودم. مگر می شود او مرا نگوید. اصلا ولش کن. خیابانی در حدی نیست که جوابش را بدهم.»

9. 6 کاربر از پست مفید kick up تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    علي پروين
    بازیکن محبوب
    علي كريمي
    اسم واقعی شما
    ساسان

BrazilPersepolisJuventus

تشکر ها
    3,531

پیش فرض نشست خبري باشگاه پرسپوليس امروز برگزار شد

کنفرانس مطبوعاتي باشگاه پرسپوليس با حضور حبيب کاشاني، مايلي‌کهن، استيلي، علي کريمي، سومديک و محمود خوردبين از ساعت 14 امروز در شهرداري منطقه 9 آغاز شد که حاشيه‌هاي اين نشست را در زير مي‌خوانيد:

* علي کريمي اولين نفري بود که 20 دقيقه زودتر از سايرين در کنفرانس مطبوعاتي حضور پيدا کرد و در بين خبرنگاران نشست.
    * کاشاني و مايلي‌کهن ساعت 14 همراه با يکديگر وارد سالن شدند و مورد توجه عکاسان حاضر در نشست قرار گرفتند. آنها برخورد گرمي با علي کريمي داشتند.
    * اين نشست با تلاوت آيات قرآن کريم و پخش سرود جمهوري اسلامي ايران آغاز شد.
    * عکاسان و خبرنگاران زيادي در محل نشست حضور دارند.
    * ساعت 14:20 سرود پرسپوليس با نام مردان سرخ پس از صحبت‌هاي مجري برنامه براي حاضران نمايش داده شد که چهره‌هاي سرشناس و بزرگ پرسپوليس در آن حضور داشتند. علي دايي نيز در يک صحنه از اين فيلم نمايش داده شده حضور داشت.
    * استيلي به همراه سومديک ساعت 14:25 وارد نشست خبري شدند. مترجم سومديک، دکتر محسني دستيار فريد زرينه پزشک پرسپوليس در فصل گذشته است.
    * ساعت 14:35 ابتدا خواجه نوري و حبيب کاشاني در خصوص سرود پرسپوليس صحبت‌هايي را براي حاضرين داشتند.
    * ساعت 14:40 اعضاي نشست خبري پرسپوليس به روي سکو رفتند و رسما لباس اين تيم را در فصل جاري با نام سرويس بيمه شهر که در دو رنگ قرمز و مشکي بود رونمايي کردند و سپس نشست مطبوعاتي آغاز شد.

11. 5 کاربر از پست مفید kick up تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    Jose Morinio . Afshin GHotbi . Majid Jalali
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847
    تشکر شده 10,655 در 3,070 پست

perspolis

مدیر فنی باشگاه پرسپولیس گفت : اصلا قرار نبود همراه تیم به اردوی ترکیه بروم .

پرسپولیس اف سی : محمد مایلی کهن در نشست خبری باشگاه پرسپولیس در پاسخ به سؤالی در خصوص اینکه در رسانه‌ها مطرح شده شما دیگر قصد ندارید با پرسپولیس همکاری کنید، اظهار داشت: فکر کنم جواب سؤالتان را باید از رسانه‌ها بپرسید. من در این مدت حرفی نزدم و در مورد خاص سکوت کردم و الان بهتر است حرفی نزنم. شما بهتر است از همکاران گرامی خود بپرسید. چیزی که در کشور ما بسیار متداول است حدس و گمان است.
    وی افزود: برخی همین چیزها را منعکس می‌کنند. مثلا من دیروز با پسرم به تمرین پرسپولیس رفتم. امروز صبح نوشته‌اند مهندس نعیم مایلی‌کهن آنالیزور پرسپولیس شد.

مایلی کهن ادامه داد: من اصلا قرار نبود به ترکیه بروم. من قبلا هم گفتم هر جا بتوانم به پرسپولیس کمک کنم حضور پیدا می‌کنم اما اگر احساس کنم نمی‌شود، چرا برای پرسپولیس هزینه اضافه داشته باشم. نرفتنم را با سرپرست باشگاه در میان گذاشتم و ایشان را متقاعد کردم که من نروم مشکلی پیدا نخواهد شد.

من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
    تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
    من که شنیدم طعنه های اینو اونو
    تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
    اگه تو میموندی تورو میبخشیدم

13. 4 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

perspolis

عکس روز: رونمایی از پیراهن پرسپولیس

درباره این پیراهن‌ها و طرح آنها گفته شده است که علی دایی سرمربی سابق پرسپولیس طرح آنها را از بین اتودهای شرکت آل‌اسپورت انتخاب کرده است.

باشگاه پرسپولیس امروز در کنفرانس مطبوعاتی پیراهن‌های فصل آینده خود را رونمایی کردند. این پیراهن‌ها که ترکیبی از دو رنگ مشکی و قرمز هستند با گرافیک آشنای شرکت آل‌اسپورت که در شانه سمت راست رنگ بدنه را به سمت بالا اریب می‌کند، به نمایش درآمدند.

درباره این پیراهن‌ها و طرح آنها گفته شده است که علی دایی سرمربی سابق پرسپولیس طرح آنها را از بین اتودهای شرکت آل‌اسپورت انتخاب کرده است. این پیراهن برتن دو مانکن پوشیده شده بود و مثل همیشه مراسمی که رونمایی از پیراهن را در برداشت با شلختگی و بدون شکوه به پایان رسید.
    برای نمونه می‌توانید سایت باشگاه‌های مورد علاقه‌تان را و عکس‌های استودیویی بازیکنان این تیم‌ها با پیراهن‌های جدید را تماشا کنید. این مراسم همواره بخشی از آغاز فصل یک تیم حرفه‌ای فوتبال هستند که به بهترین شکل اجرا می‌شوند. اما خب وقتی مقیاس ایران پا به میان می‌گذارد همه چیز تغییر می‌کند. بنابراین تمام تلاش خود را بکنید و از این عکس و پیراهن‌ها لذت ببرید.

15. 5 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

perspolis

اولادی: به ملوان گل بزنم، خوشحالی نمی‌کنم.

مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت: تمام سعی‌ام را می‌کنم تا از اولین دیدار در خدمت پرسپولیس و هوادارانش باشم و بتوانم از خجالت آنها در بیایم.
    اولادی درباره آخرین وضعیت خودش و پرسپولیس با خبرنگاران صحبت کرده است که متن آن را در ذیل می خوانید:

*بالاخره تمرینات خود را با پرسپولیس آغاز کردی؛ در این‌باره چه نظری داری؟
    -قبل از حضورم در اردوی تیم ملی نتوانسته بودم در تمرینات پرسپولیس حضوری مداوم داشته باشم، اما با این حال خوشحالم که می توانم با سایر همبازیانم تمرین کنم و امیدوارم هرچه زودتر با سایر نفرات هماهنگ شوم. پرسپولیس در اردوی ترکیه تمرینات خود را دنبال کرده بود و چند نفری هم که در تیم ملی حضور داشتند، تلاش می کنند تا خودشان را با سایر نفرات وفق بدهند تا از این بابت مشکلی ایجاد نشود.

*مصدومیتت برطرف شده است؟
    -بعد از بازی دوستانه ایران مقابل ماداگاسکار بود که از ناحیه کتف دچار آسیب دیدگی شدم و هنوز صددرصد بهبود پیدا نکرده‌ام، اما تلاش می‌کنم در بازی اول پرسپولیس برای تیم محبوبم به میدان بروم. همین که کتفم دچار پارگی و یا شکستگی نشده است جای شکر دارد و پزشکان تیم ملی هم گفته بودند که مشکلم به زودی برطرف می‌شود. در تمرینات شرکت می کنم، اما درد کتفم کمی مرا اذیت می‌کند.

*به بازی با ملوان انزلی می‌رسی؟
    -تمام سعی‌ام را می کنم تا از اولین دیدار در خدمت پرسپولیس و هوادارانش باشم و بتوانم از خجالت آنها در بیایم. در این فرصت باقی مانده زیر نظر دکتر تیم کار می کنم و اگر قسمت شد جلوی ملوان بازی خواهم کرد.

*از تیم سابقت چقدر شناخت داری؟
    -دوران خدمت سربازی ام را در ملوان گذراندم و روزهای خوبی داشتم. با این تیم نایب قهرمان جام حذفی شدم و در لیگ برتر هم عملکرد مناسبی ارائه دادیم. بعضی از بازیکنان از این تیم جدا شدند و نفراتی هم آمدند، اما شناخت چندانی از آنها ندارم و برایشان آرزوی موفقیت می کنم.

*اگر بازی کنی قول گلزنی می‌دهی؟
    -خیلی دوست دارم مقابل ملوان بازی کنم و می خواهم از همان ابتدای لیگ استارت گلزنی هایم را بزنم و تمام سعی ام بر این است تا دروازه ملوان را باز کنم.

*برنامه‌ای هم برای خوشحالی بعد از گلت در ذهن داری؟
    -سال گذشته در تهران و انزلی دروازه پرسپولیس را باز کردم و همه دیدند که بعد از گلم هیچ واکنشی نشان ندادم. برای طرفداران ملوان احترام خاصی قائل هستم و اگر به این تیم گل بزنم، خوشحالی نخواهم کرد چون ملوان و هوادارانش بخشی از زندگی ورزشی‌ام را تشکیل می‌دهند.

*غیبت بازیکنان ملی‌پوش در اردوی ترکیه سبب نمی‌شود کمی از نظر هماهنگی بین نفرات مشکلی پیش بیاید؟
    -از پرسپولیس نفراتی نظیر علی کریمی، محمد نصرتی، مازیار زارع، علیرضا حقیقی، هادی نوروزی و خودم در تیم ملی حضور داشتیم و باید برای سربلندی کشورمان تلاش می کردیم. در هر صورت تمرینات خودمان را با پرسپولیس آغاز کرده ایم و باید هرچه زودتر به آن هماهنگی مورد نظر دست پیدا کنیم.

*نفرات جذب شده را چگونه ارزیابی می‌کنی؟
    -اسکلت تیمی پرسپولیس حفظ شده و نفرات خوبی هم به این تیم آمده اند. در مجموع فکر می کنم تیم یکدستی داریم و می توانیم به خواسته های هواداران پاسخ بدهیم.

*جواد کاظمیان هم به پرسپولیس اضافه شد؛ حضور مهاجمان زیاد در پرسپولیس کار را برای تو سخت نمی‌کند؟
    -کاظمیان دوست خوبم است و خوشحالم که دوباره پیراهن پرسپولیس را بر تن می کند. مهاجمانی نظیر غلامرضا رضایی، هادی نوروزی و وحید هاشمیان هم حضور دارند و با توجه به اینکه در سه تورنمنت باید بجنگیم، مشکلی ایجاد نمی شود و رقابت دوستانه ای با سایر نفرات خواهم داشت. ترافیک مهاجمان در پرسپولیس نگران کننده نیست و هر کسی آماده تر باشد برای پرسپولیس بازی خواهد کرد.

*درباره انتقادات کارشناسان و طرفداران فوتبال از تیم ملی ایران بعد از بازی با مالدیو چه نظری داری؟
    -ما اردوی خود را در اتریش برپا کرده بودیم و در تهران هم با ماداگاسکار بازی دوستانه انجام دادیم. دیدارهای تدارکاتی زیادی نداشتیم و کارشناسان و هوادارن باید کمی صبور باشند تا تیم ملی به شرایط بهتری دست پیدا کند. بعد از عبور از مالدیو کارمان تازه شروع شده و در مراحل آینده مسابقات باید بهترین نتایج را بگیریم و فوتبالدوستان را خوشحال کنیم.

17. 5 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

perspolis

فشنگچی : با اضافه شدن ملی پوشان در تمرینات به شرایط آرمانی خواهیم رسید.

پرسپولیس اف سی : امیر حسین فشنگچی هافبک تیم فوتبال پرسپولیس تهران به خبرنگاران گفت: با اینکه چند بازیکن ملی پوش و مصدوم داشتیم اما در دیدارهای تدارکاتی از سطح کیفی خوبی برخوردار بودیم و توانستیم با بردهای پیاپی رضایت کادر فنی را جلب کنیم.
    وی افزود: با اضاف شدن غایبین در اردو قطعا هماهنگ تر و لحاظ کیفی بهتر خواهیم شد.
    فشنگچی خاطرنشان کرد: در تغییر پستی که استیلی از من خواسته سعی می کنم خوب ظاهر شوم البته در این دفاع چپ بازیکان خوبی حضور دارند مانند شکوری و منصوری که رقابت با آنان را دوست دارم.

19. 4 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    علي پروين
    بازیکن محبوب
    علي كريمي
    اسم واقعی شما
    ساسان

BrazilPersepolisJuventus

تشکر ها
    3,531

پیش فرض رخصت گرفتن از سلطان براي پوشيدن پيراهن شماره 7

هافبک تیم فوتبال پرسپولیس با کسب اجازه از علی پروین در فصل جاری، پیراهن شماره 7 این تیم را بر تن می کند.

vحمیدرضا علی عسگری پس از گفتگو با حمید استیلی و تماس تلفنی با علی پروین پیشکسوت باشگاه پرسپولیس و شماره 7 طلایی سرخپوشان برای پوشیدن پیراهن شماره 7 اجازه گرفت.

علی پروین در این مکالمه، ضمن تشکر از تماس علی عسگری و موافقت با پوشیدن پیراهن شماره 7، برای این بازیکن جوان آرزوی موفقیت کرد.

(آفرين به علي عسگر )

21. 4 کاربر از پست مفید kick up تشکر کرده اند .

صفحه 23 از 470 نخستنخست ... 1321222324253373123 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)