به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به باشگاه پـــــرسپــــــــولیـــس را فقط در این تاپیک قرار دهید.
با تشــــکر
به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به باشگاه پـــــرسپــــــــولیـــس را فقط در این تاپیک قرار دهید.
با تشــــکر
!!! No Totti No Party
ویرایش توسط AlexDelpiero : 06-18-2012 در ساعت 18:26
احضار استيلي به سازمان ليگ به دليل ارتباط با دو خبرنگار
مرجع خبری پرسپولیس : سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس براي ارائه توضيحاتي در مورد ارتباطش با دو خبرنگار در فصل نقلوانتقالات به سازمان ليگ دعوت شد.
به گزارش مرجع خبری پرسپولیس؛ حجت الاسلام عليرضا عليپور رئيس كميته نظارت، بازرسي و ارزشيابي سازمان ليگ در گفتگویی با خبرگزاری فارس اظهار داشت:
حميد استيلي سرمربي تيم پرسپوليس به دليل ارتباط با دو خبرنگار به نامهاي "م.ب " و "الف.ه " در زمينه نقل و انتقال بازيكن به سازمان ليگ دعوت شده تا توضيحات خود را در اين مورد ارائه كند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ali
only
karimi
پرسپولیس با باقری تسویهحساب میکند
مرجع خبری پرسپولیس : باشگاه پرسپولیس با بازیکن سابق خود تسویه حساب خواهد کرد.
کریم باقری بازیکن سابق پرسپولیس که اواسط فصل پیش از این تیم رفت، هنوز مطالبات مالی خود را دریافت نکرده است.
مسوولان باشگاه پرسپولیس به باقری قول داده اند که تا اواخر این ماه طلب او را پرداخت و با کریم تسویه حساب خواهند کرد.
لازم به ذکر است، باقری 200 میلیون تومان از پرسپولیس طلب دارد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ali
only
karimi
عاشوري: اين پرسپوليس شخصيت قهرماني دارد
مرجع خبری پرسپولیس : ستاره سرخها در دهه هفتاد به تيمش بسيار اميدوار است. محسن عاشوري كه خود زماني يكي از ستارههاي پرسپوليس بود حالا در كسوت مربي سرخها صحبت از شخصت قهرماني پرسپوليس ميكند و اميدوار است كه سرخها از همان شروع بازيها و ديدار اول باتوپ پر وارد ليگ شوند.
وضعيت اردو شرايط بازيكنان پرسپوليس چطور است؟
شرايط اردو خيلي خوب است و ما در يك كمپ حرفهاي مشغول آمادهسازي تيم هستيم. چند تيم ايراني همراه ما در اردوي تركيه هستند و الان چند تيم تركيهاي همين طور همراه ما در اردوي تركيه هستند. بچهها هم شرايط خوبي دارند و اميدوارم كه به آمادگي خوبي وارد بازيهاي ليگ شوند.
با توجه به شرايط خوب اردوي پرسپوليس، غيبت مليپوشها در تمرينات آمادهسازي جبران شدني نيست.
صددرصد با شما موافق هستم. بدون شك اگر بازيكنان مليپوشمان را در اختيار داشتيم اوضاع خيلي بهتر ميشد. در شرايطي به اردو آمدهايم كه بازيكنان مليپوش را نداريم. البته كار ديگر هم نميشد انجام داد چون ما بايد بقيه بچهها (غيرمليپوشها) را آماده ميكرديم و اين بهترين فرصت بود. به هر حال اگر ما تيم را به صورت كامل در اختيار داشتيم اوضاع خيلي بهتر ميشد و زودتر به هماهنگي ميرسيديم.
راستي در مورد زومديك چه نظري داريد؟ او را چطور ديديد؟
زومديك كارنامه مشخص خوبي دارد. يك مربي با كلاس كه بسيار خونگرم و با ذوق است. زوم ديك مدام دنبال اطلاعاتي از پرسپوليس، ايران و تيمهاي ليگ برتري است. روابط او با بقيه اعضاي كادر فني در طول اين دو روز آنقدر صميمي و نزديك شده كه باور كردني نيست. در مورد حميد استيلي هم قبلا صحبت كردم ولي چون حالا بيشتر از قبل استيلي را دوست دارم و خودم را به او نزديك ميدانم، دوست دارم كه يكبار ديگر از صميميت و رفاقتي كه در كادر فني وجود دارد صحبت كنم.
زومديك يك مدت در تركيه كار كرده و شناخت او از كشورهاي بلوك شرق آسيا در نوع خودش جالب است. باورتان نميشود كه او در هر لحظه و هر ديدار چند سوال از ما ميپرسد.
زوم ديك به جاي نفس كشيدن هم سوال ميپرسد. او پرسپوليس را دوست دارد و به دنبال اين است تا از پرسپوليس اطلاعات بيشتري به دست آورد.
پرسپوليس را چطور ارزيابي ميكنيد؟ به عنوان يك مربي و كارشناس نظرتان در مورد اين تيم چيست؟
كادرفني از عملكرد بازيكنان راضي هستند و من فكر ميكنم كه با اضافه شدن بقيه نفرات تيم خوب و يكدلي درست شود. ميل به پيروزي، شخصيت قهرماني، همدلي و احترام به پيراهن پرسپوليس در بين تكتك بچهها وجود دارد. ما در تهران و حتي در آسيا طرفداران زيادي داريم كه با حمايت آنها بايد كارهاي بزرگي انجام دهيم. من به اين پرسپوليس خوشبين هستم و اميدوارم كه از همان شروع بازيها و شروع ليگ پرسپوليس با توپ پر وارد ميدان شود.
ماجراي جذب مدافع بوركينا فاسويي چه بود؟ مگر نگفته بوديد كه احتياجي به مدافع مياني نداريد؟
حتما خبر داريد كه من ديرتر به پرسپوليس و كادرفني اضافه شدم. حميد استيلي هر بار از من در مورد نفرات سوال كرد و من هم فقط نظرم را ارايه دادم. تا جايي كه من يادم هست استيلي هميشه دنبال مدافعي بود كه بتواند در پست هافبك دفاعي هم بازي كند.
اما با توجه به نقل قولهايي كه از سوي استيلي منتشر شد، اعلام گرديد كه پرسپوليس به مدافع مياني احتياجي ندارد و دنبال مدافع چپ است!
بله. ما دنبال دفاع چپ بوديم ولي حتي در اردوي تركيه و در بين بازيكنان تستي كه آمده بودند گزينه مورد نظرمان را پيدا نكرديم. در مورد آن صحبتها و ماجراي مدافع مياني هم من از چيزي خبر ندارم و فقط به صحبتهايي كه با حميد استيلي انجام دادهام، بسنده ميكنم.
در مورد جذب جواد كاظميان هم سوالهاي زيادي مطرح شد.
من راجع به اين قضيه اطلاعي ندارم. حميد استيلي نظر مرا خواست و من فقط نظرم را اعلام كردم. جذب جواد كاظميان از روي جمعبندي نظرات مسوولان باشگاه و كادرفني بوده و در پايان اين باشگاه بوده كه در مورد جذب كاظميان وارد عمل شده است. به نظر من كاظميان بازيكن خوبي است هر چند كه او فصل گذشته كم فروغ بود و كم بازي كرد ولي بازگشت به پرسپوليس را ميتوان براي كاظميان به فال نيك گرفت. او حالا فرصت خوبي براي جبران دارد و اميدوارم كه امسال خودش را نشان دهد.
ali
only
karimi
برتری پرسپولیس ب برابر آماد نزاجا
مرجع خبری پرسپولیس :تیم ب پرسولیس با نتیجه ۲ بر ۱ بر آماد نزاجا غلبه کرد.
روز گذشته تیم فوتبال ب پرسپولیس از سری مسابقات لیگ آسیا ویژن موفق شد با نتیجه ۲ بر ۱ بر تیم آماد نزاجا غلبه کند. گل های پرسپولیس در این دیدار را دانیال جوهری و طاهر نریمانی به ثمر رساندند.
اسماعیل حلالی سرمربی تیم ب پرسولیس درباره این دیدار گفت: با وجودی که چند بازیکن از تیم ما جدا شده بودند و به دلیل به تعویق افتادن سه دیدار گذشته ما، در اولین بازی تیم ب در لیگ استان تهران (آسیاویژن) خوب عمل کردیم و موفق شدیم تیم آماد نزاجا را که ۳ بازی گذشته خود را با پیروزی پشت سر گذاشته بود، شکست دهیم.
وی افزود: پس از جدایی چند بازیکنمان از این تیم با ۸ تا ۹ بازیکن تمرین می کنیم و برای جبران این کمبود چند بازیکن تیم امید را قرض می گیریم. ولی در هر صورت با همین بضاعت ادامه می دهیم.
ali
only
karimi
شکری: مصمم به بازگرداندن نام پرسپولیس به هواداران میلیونی این تیم هستیم
مرجع خبری پرسپولیس : مدیر حقوقی باشگاه پرسپولیس، گفت: امیدواریم بتوانیم تثبیت نام پرسپولیس را در سال جاری به پیشگاه مردم هدیه کنیم .
مصطفی شکری در باره دومین جلسه رسیدگی به دعوی باشگاه علیه شرکت "پرسپولیس" متعلق به اسماعیل وفایی(مدعی مالکیت نام پرسپولیس) گفت: در این جلسه ایرادات مطرح شده از سوی خوانده با ارائه ادله ابرازی از سوی باشگاه وارد دانسته نشد که در ادامه جلسه قاضی رسیدگی کننده به ماهیت دعوا های مطرح شده پرداخت.
وی درباره این جلسه که هفته گذشته در مجتمع قضایی شهید بهشتی برگزار شد یادآوری، کرد: حسب دعوت دادگاه، نمایندگان سازمان ثبت شرکتها نیز جهت ارائه توضیحات لازم در جلسه حضور داشتند. نماینده محترم سازمان ثبت در توضیحاتی اعلام کرد که شرکتی تحت عنوان شرکت پرسپولیس با مدیریت آقای اسماعیل وفایی در اردیبهشت سال 70 ثبت شده است این در حالیست که سوابق نشان میدهد 49% سهام شرکت مذکور به سازمان تربیت بدنی تعلق داشته و متعاقبا در سال 76 سهام مذکور به صورت عجیبی به اشخاص ثالث واگذار شده است.
شکری، افزود: دفاعیات باشگاه از خواسته خود برای ابطال نام شرکت خوانده بر اساس این واقعیت بیان شد که اولا شرکت خوانده در زمان تاسیس متعلق به سازمان تربیت بدنی بوده و انتقال متعاقب سهام غیر قانونی صورت پذیرفته است و ثانیا با توجه به اینکه شخصیت تیم فوتبال پرسپولیس بسیار پیش تر از زمان ثبت رسمی شرکت خوانده تحقق یافته و ایجاد شده است . این نام با سابقه ای تاریخی قریب 30 سال متعلق به آحاد مردم ایران است.
وی هم چنین تاکید کرد: بر اساس مفاد ماده 8 کنوانسیون پاریس نامی تجارتی همچون پرسپولیس که سابقه، تاریخ و ریشه چند ده ساله در فرهنگ و حافظه تاریخی جامعه دارد، حتی بدون تشریفات ثبت مورد حمایت قانون قرار دارد و افراد نمی توانند با استفاده از خلا مدیریتی ایجاد شده در آن مقطع زمانی، این میراث فرهنگی و تاریخی را به نفع خود مصادره کنند.
مدیر حقوقی باشگاه پرسپولیس، افزود: در ادامه جلسه مدارک مربوط به مالکیت مسلم دولت بر امتیاز تیم فوتبال پرسپولیس ارائه شد. همچنین به اطلاع دادگاه رسید که وزارت ورزش (سازمان تربیت بدنی) نیز به عنوام مالک سهام شرکت خوانده، دعوی خود را علیه خوانده مطرح کرده است که موضوع در مرجع قضایی صالحه و دست رسیدگی است.
وی، ادامه داد: این باشگاه حسب وظیفه قانونی خود مصمم به بازگرداندن نام محبوب پرسپولیس به دامان میلیونها هوادار عزیز و احیا حقوق مادی و معنوی باشگاه به عنوان یک شرکت متعلق به مردم است.
شکری در پایان، خاطرنشان کرد: بسیار امیدواریم که مرجع قانونی رسیدگی کننده با عنایت به مقررات حاکم بر موضوع و وضوح تعلق نام پرسپولیس به ملت از مصادره این نام به نفع اشخاص ثالث جلوگیری نماید و امیدواریم بتوانیم تثبیت نام پرسپولیس را در سال جاری به پیشگاه مردم هدیه کنیم .
ali
only
karimi
مصاحبه با مهدي مهدوي كيا
مهدی مهدوی کیا همراه با داماش یک اردوی تدارکاتی را در کشور ترکیه پشت سر گذاشت و حالا تمرینات این تیم در رشت دنبال می شود. در روزهای اخیر مهدوی کیا باز هم برای رسانه ها تبدیل به سوژه شد، چراکه پرسپولیس ی ها جواد کاظمیان را جذب کردند و خیلی ها معتقدند پرسپولیس باید جای او مهدوی کیا را می گرفت.
آقا مهدی، وضعیت داماش چطور است؟
ما یک اردوی تدارکاتی خوب را در ترکیه پشت سر گذاشتیم و خدا را شکر وضعیت خوبی داریم. فشار تمرینات کم شده و ما با انجام بازی تدارکاتی، به شرایط مسابقه خواهیم رسید.
شرایط بدنی خودتان چطور است؟
من هم در تمامی تمرینات شرکت کردم و الان هم آماده هستم.
الان 100 متر را در چند ثانیه می دوی؟
نمی دانم، امتحان نکردم. (با خنده) البته فکر می کنم در جوانی بهتر بودم.
داماش امسال چه جایگاهی را در جدول به دست می آورد؟
ما تیم بسیار خوبی داریم و مطمئن باشید روزهای خوبی در انتظار داماش خواهد بود.
خبر دارید که جواد کاظمیان پرسپولیس ی شد؟
بله، من از این موضوع خیلی خوشحالم.
ولی خیلی ها معتقدند که پرسپولیس باید شما را جذب می کرد؟
من در این مورد حرفی ندارم. فقط باید بگویم که برای کاظمیان خیلی خوشحال هستم. چون او خیلی دوست داشت به پرسپولیس برود و در نهایت به خواسته اش رسید.
به نظر شما کاظمیان می تواند به پرسپولیس کمک کند؟
پرسپولیس حتما به این مدل بازیکن نیاز داشت که او را جذب کرد. جواد با من تمرین می کرد و او در حال حاضر فکر می کنم آماده است. برای کاظمیان آرزوی موفقیت دارم.
مصاحبه با جواد كاظميان
جواد کاظمیان روزهای پرحاشیه ای را پشت سر می گذارد. پیوستن او به پرسپولیس حرف و حدیثهای زیادی به وجود آورده و او مجبور است جواب انتقادات ی که مطرح می شود را بدهد.
*پیوستن تو به پرسپولیس در روزهای اخیر حرف و حدیثهای زیادی به وجود آورده است، چرا این همه حرف و حدیث اطراف تو وجود دارد؟
- من دنبال حرف و حدیث نیستم و بعد از 4، 5 هفته اول لیگ جواب همه منتقدانم را می دهم.
انتقادات ی که از من می شود، 30 درصد فنی است و 70 درصد انتقادات به خاطر مشکلات شخصی افراد با من است. من در حال حاضر 29 سال سن دارم و فوتبال بالا و پایین دارد.
فصل گذشته با اینکه قلعه نویی با من مشکل داشت اما در بازیهای زیادی شرکت کردم و در لیگ قهرمانان آسیا هم 2 گل بسیار حساس برای سپاهان زدم که کارنامه قابل قبولی بود. حالا یک عده دنبال چه چیزی هستند، نمی دانم. هر وقت برای سپاهان بازی کردم خوب کار کردم و تأثیرگذار بودم اما این انتقادات باز هم مطرح می شود. الان مدتی است که به تنهایی تمرین می کنم و انشاءالله 3، 4 هفته از لیگ بگذرد و با بچه ها هماهنگ شویم با فوتبالم جواب آنها را می دهم.
...
*این انتقادات روی روحیه شما چه تأثیری دارد؟
- اتفاقا انگیزه مرا چند برابر کرده است.
*پس به نوعی منتقدان به شما کمک می کنند؟
- نه، کمک نمی کنند اما ضربه هم نمی زنند. امسال یکی از بهترین سالهای فوتبالی من خواهد بود. شاید در 4، 5 هفته اول کمتر بازی کنم اما بعد از آن خیلی چیزها را ثابت می کنم.
* پرسپولیس را در حال حاضر چطور تیمی می بینی؟
- امسال هم پرسپولیس و هم استقلال از معدود سالهایی است که مهره زیاد د ارند. این 2 تیم در سالهای قبل کمتر ستاره داشتند اما امسال ملی پوشان زیادی در این 2 تیم هستند و استقلال و پرسپولیس تقریبا در یک سطح هستند و قهرمانی به تیمهای تهرانی خواهد رسید. البته شانس ما از استقلال بیشتر است چون تیم خیلی خوبی داریم و مهره های زیادی داریم به همین دلیل شانس اول قهرمانی پرسپولیس است.
*از تیم ملی دور شده ای. در این رابطه چه صحبتی داری؟
- بله، متأسفانه از تیم ملی دور شده ام. آخرین بار آقای قطبی مرا به تیم ملی دعوت کرد و به فوتبالم اعتقاد داشت اما یکسری مسائل باعث شد از تیم ملی دور شوم. در سپاهان سال خوبی نداشتم و طبیعی بود از تیم ملی دور شوم اما تنها 29 سال سن دارم و هنوز به تیم ملی فکر می کنم. پرسپولیس فرصت خوبی است تا به تیم ملی برگردم.
*شرایط تیم ملی را در حال حاضر چطور ارزیابی می کنی؟
- فکر می کنم تیم ملی در بازی با مالدیو نسبت به دیدار مقابل ماداگاسکار خیلی بهتر بود چون تیم ملی از اردوی اتریش برگشته بود و مقابل ماداگاسکار بدن بچه ها خسته بود. در مجموع فکر می کنم تیم ملی آینده روشنی دارد.
*در فصل گذشته روزهای خوبی نداشتی، چرا؟
- فصل قبل برایم خیلی خوب نبود اما خیلی هم بد نبود بلکه متوسط بود.
*در ارتباط با رفتاری که قلعه نویی در سپاهان با تو داشت چه صحبتی داری؟
- دنبال گذشته ها و پرداختن به اتفاقات قبل نیستم. هر اتفاقی که افتاده به آن فکر نمی کنم.
*اما قلعه نویی خیلی تو را اذیت کرد، درست است؟
- هر چه بود تمام شد. اگر بخواهم به گذشته برگردم خیلی حرف ها هست اما یک سری مسائل را نمی شود گفت. برای قلعه نویی هر جایی که هست آرزوی موفقیت می کنم. امسال سال سختی برای من است و فقط به آینده فکر می کنم چون هم پستی ها من در پرسپولیس خیلی خوب هستند و باید تلاش کنم تا سال خوبی داشته باشم.
منبع : ارتش سرخ
پرسپولیس استیلی ۲۷ ساله است.
پرسپولیس اف سی : با پایان مهلت نقل و انتقالات و قطعیت یافتن حضور ۲۵ بازیکن در پرسپولیس- هر چند طبق گفته کاشانی به زودی ۲ نفر دیگر وارد لیست میشوند- میتوان درباره پستها، کیفیت نفرات و … به جمعبندی رسید و اظهار نظر کرد اما اینجا قصد داریم ۲۵ بازیکن فعلی فهرست پرسپولیس را به لحاظ سنی ارزیابی کنیم و اینکه تیم سرخپوش تهرانی در فصل ۹۱-۹۰ با چه میانگین سنی وارد مسابقات میشود.
در حال حاضر مسعود داستانی دروازهبان سوم سرخها که فقط ۱۹ سال سن دارد جوانترین عضو تیم پرسپولیس به حساب میآید و وحید هاشمیان که ۴ روز پیش ۳۵ سالگی را پشت سر گذاشت مسنترین آنها.
بعد از هاشمیان، کریمی و شیری مسنترینهای پرسپولیس هستند اما جالب اینکه در تیم فعلی ۵ بازیکن ۳۰ ساله وجود دارد، ضمن اینکه در فهرست بازیکنان زیر ۲۳ سال پرسپولیس فعلا فقط ۵ بازیکن دیده میشوند. در جدول زیر ۲۵ بازیکن فعلی پرسپولیس با پست و سنشان ذکر شدهاند.
میانگین سنی این ۲۵ بازیکن عدد ۱۶/۲۷ را نشان میدهد که با در نظر گرفتن این عدد میتوان گفت پرسپولیس تیم جوانی نیست اما به پیری هم نمیگراید. شاید بهتر باشد این تیم پرسپولیس با میانگین سنی ۲۷ را تیمی باتجربه خطاب کنیم هر چند ممکن است دو بازیکن جدیدی که به زودی به بقیه اضافه میشوند، این عدد را کمی بالا یا پایین ببرند.
توضیح: با وجود اینکه علی کریمی متولد آبانماه سال ۱۳۵۷ است اما در این آمار او را ۳۳ ساله حساب کردیم.
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
خوردبین : ۶۰ درصد پرسپولیس را نداشتیم.
پرسپولیس اف سی : محمود خوردبین در گفتوگویی، درباره اردوی این تیم در ترکیه اظهار داشت: برای تمرین و زمین اختصاصی شرایط خوبی داشتیم ولی شرایط غذایی زیاد مناسب نبود. با این حال در مجموع اردوی خوبی بود و کادر فنی توانست روی مسائل تاکتیکی تیم و سایر مسائل به هدفش برسد.
وی خاطرنشان کرد: ۲ بازی تدارکاتی با تیمهای وحشی و محکم انجام دادیم و از نظر روحی و روانی قبل از لیگ برتر تجربه بسیار خوبی را کسب کردیم. در این بازیهای دوستانه نمیتوانستیم تعویض کنیم چون بازیکنان زیادی نداشتیم اما حریفان تعویضهای زیادی انجام دادند و همین موضوع منجر شد کمی دچار مشکل شویم.
سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس در جواب این سؤال که نبود ملی پوشان چقدر به ضرر شما تمام شد گفت: ۶ بازیکن ملی پوش داریم و قطعا اذیت شدیم. تقریبا ۶۰ تا ۷۰ درصد پرسپولیس نبودند اما سایر بچهها نشان دادند به آمادگی لازم رسیدهاند و استیلی از این اردو راضی بودند.
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
\
کاپيتان سابق تيم پرسپوليس گفت:«مسولان باشگاه پرسپوليس هنوز قراردادم را تسويه نکرده اند و تماس هاي مکرر من را بي پاسخ مي گذارند.»
باشگاه خبرنگاران نوشت:
کریم باقری،این را گفت و ادامه داد:«متاسفانه چند وقتی است که به دنبال تسویه حساب قرار دادم از باشگاه پرسپولیس هستم و در صورت دریافت نکردن پاسخ مناسب از این تیم،مجبورم طور دیگری برخورد کنم.»
باقری در پایان گفت:«با توجه به این که مدت 6 ماه است که از تیم پرسپولیس جدا شده ام درحال حاضر به صورت انفرادی تمرینات آماده سازی خود را انجام داده تا آمادگی بدنی خودم را حفظ کنم.»
ارادتمند تــــــــا تــــــه دنـــــیا...شک نکن!!
دو باشگاه بزرگ تهرانی به صورت قسطی فروخته خواهند شد.
سازمان خصوصیسازی برای دو باشگاه استقلال و پرسپولیس رقمهایی را در نظر گرفته که شاید با توجه به بالا بودن این رقم، کمتر کسی جرات کند فکر خریدن این باشگاهها را به سر خود راه بدهد. طبق اعلام عقدایی، معاون سازمان خصوصیسازی، قیمت کارشناسی شده برای باشگاه پرسپولیس ۴۵ و برای باشگاه استقلال ۴۳ میلیارد تومان است. در نظر گرفتن چنین ارقامی برای دو باشگاه پرسپولیس و استقلال، این دو باشگاه را در لیست گرانقیمتترین باشگاههای آسیا قرار داده است. اگر پرسپولیس با قیمت ۴۵ میلیارد تومان به فروش برسد، پس از الهلال عربستان که ۶۰ میلیون دلار ارزشگذاری شده است، پرسپولیس دومین باشگاه گرانقیمت آسیاست.
در چنین شرایطی این سوال به ذهن میرسد که آیا کسی حاضر است این رقمهای بالا را برای خرید باشگاههای استقلال و پرسپولیس هزینه کند یا نه؟ مصطفی امیدقائمی مدیرعامل سازمان فرابورس در پاسخ به این سوال خبرآنلاین میگوید: «قرار نیست این رقم یکدفعه از خریدار دریافت شود. خریدار میتواند این مبلغ را به صورت اقساط پرداخت کند که در چنین شرایطی افراد بیشتری ترغیب میشوند تا برای خرید استقلال و پرسپولیس جلو بیایند.»
به گفته مدیرعامل سازمان فرابورس، هنوز نحوه واگذاری دو باشگاه استقلال و پرسپولیس اعلام نشده و مشخص نیست اقساطی که برای پرداخت پول این دو باشگاه در نظر گرفته شده چگونه است. هیات عالی واگذاری به زودی در مورد این موضوع تصمیمگیری خواهد کرد.
ارادتمند تــــــــا تــــــه دنـــــیا...شک نکن!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)