آنقدر این سایتتون ایراد داره که انتقادات را سری بندی کردم و درهر سری سه انتقاد قراردادم امیدوارم پیگیری بشود زیرا اگر پیگیری شود سایت پربازده تر و درنتیجه پربازدید ترو شلوغ تر می شود.می توانید پیگیری هم نکنید چون این سایت کم بازدید و یا پربازدید بشود چیزی به من نمی رسد.
سری اول انتقادات سازنده
این انتقادات و گذاشتم برای بهترکردن سایت چون دوستدارم این سایت پرمخاطب تربشه و ازاین که بحث بهارستان دربی را کمی خشک کردم معذرت بخوام ولی انصافا مجبور بودم کاربران به بزرگواری خود ببخشند. امیدوارم مدیران هم دقت کنند و هی به من نگویند اشتباه شده بود.
1/ یه سری به بخش نتایج زنده فوتبال ایران بزنید.جلوش یه چیز خنده دار نوشته.نوشته شده (نوشته شده هرگز). معنای این واژه وحشتناکه چرا یکی از مهمترین بخش های این سایت باید خالی باشه و راه اندازی نشه؟. تازه چرا فقط فوتبال ایران چرا فوتبال اسپانیا و انگلیس و ایتالیاوآلمان هم نتایجش نباید به طور زنده در این قسمت پخش بشه؟. با شروع فصل جدید رقابت های فوتبال درایران و دنیا خون تازه ای دررگ های فوتبال دوستان چریان میابد.آن ها دوست دارند بالفرض وقتی دارندبازی رئال مادرید و بیلبلئو رااز شبکه 3 میبینند از نتیجه ی بازی بایرن مونیخ و شالکه هم باخبر باشند تازه برخی از روز ها هم به دلیل ویژه برنامه شبکه 3 مسابقات پخش نمیشه و کاربر بیچاره باید تا فردا صبح صبر کند تا ازدرون اخبار ورزشی نتیجه تیم مورد علاقه اش راببیند. برخی از کاربران گوگل هم به همین بهانه(دیدن نتایج زنده فوتبال)با این سایت آشنا شده ودرآن عضو خواهندشد. (مدیران توراه اندازی این بخش می توانند روکمک من به عنوان یه کاربر حساب کنند. بین مدیران فعلی یکی از مدیران میتونه بخش مدیریت این بخش را هم تقبل کند. چون این بخش زیاد وقت گیر نیست. )
2/ برخی از جاها مثل بخش هواداران رئال مادرید مدیر محترم برای نظم دهی به اخبار آن ها را یک سره دریک تاپیک می گنجاند که این هم از کیفیت خبرکم می کند و هم دربرخی از جاها متن را ناقص می کند. امیدوارم پیگیری شود.
3/ این انتقاد برای کاربرای سایته. کاربرای محترم ازآوردن عکس با ابعاد زیاد در بخش خبرو یا متفرقه خودداری کنند بهتراست چون صفحات سایت با سرعت بیشتری بازمی شود که این بهتر است.
بازم هست ولی فعلا این ها پیگیری بشه تا بقیه رابگم.