Design & Developed BY Patira

صفحه 21 از 470 نخستنخست ... 1119202122233171121 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 201 تا 210 , از مجموع 4699
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460
    تشکر شده 7,723 در 1,513 پست

perspolis ۞ آخرین اخبار مربوط به باشگاه پرسپولیس ۞

به نام خدا

آخرین اخبار مربوط به باشگاه پـــــرسپــــــــولیـــس را فقط در این تاپیک قرار دهید.

با تش
    ــــکر

!!! No Totti No Party
    ویرایش توسط AlexDelpiero : 06-18-2012 در ساعت 18:26

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دروازه بان
    مربی مورد علاقه
    علی دایی
    بازیکن محبوب
    حقیقی_فشنگچی_معمارزاده_کاسیاس_کاکا
    اسم واقعی شما
    MohaDeseh

SpainPersepolisRealMadrid

تشکر ها
    1,665
    تشکر شده 2,086 در 372 پست

perspolis ليست نهايي پرسپوليس

حميد استيلي تيمش را براي يازدهم با اين نفرات راهي ميدان مي کند:

عليرضا حقيقي ،میثاق معمارزاده، علی کریمی،محمد نصرتی،جوادکاظمیان،محمد نوري، شيث رضايي، غلامرضا رضايي، اميرحسين فشنگچي، مجتبي شيري، عليرضا محمد، عليرضا نورمحمدي، ابراهيم شکوري، مازيار زارع، حسين بادامکي، محمد منصوري، هادي نوروزي، حميدرضا علي عسگر، سامان آقازماني،مهرداد اولادی ،رضا حمزه پورو ممدوتال

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

ارادتمند تــــــــا تــــــه دنـــــیا...شک نکن!!

3. 6 کاربر از پست مفید MohaDeseh تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دروازه بان
    مربی مورد علاقه
    علی دایی
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    MohaDeseh

تشکر ها
    1,665

perspolis دومين جلسه پيشكسوتان پرسپوليس

دومين جلسه پيشکسوتان پرسپوليس ظهر امروز برگزار شد و اعضاي هيئت موسس انتخاب شدند.

دومين جلسه پيشکسوتان پرسپوليس ظهر امروز با حضور 15 نفر در دفتر کميته پيشکسوتان پرسپوليس برگزار شد.
    در اين جلسه با تصميم اعضا و پس از راي‌گيري، همايون بهزادي،‌ حميد جاسميان، حافظ طاحوني، رضا وطن‌خواه، سعيد عليخاني، حسين ‌هدايتي و علي پروين به عنوان اعضاي هيئت موسس پيشکسوتان پرسپوليس انتخاب شدند.
    همچنين ايرج پازوکي دبير هيئت موسس پيشکسوتان پرسپوليس شد. عباس کارگر و محمد صادقي نيز اعضاي علي‌البدل شدند.
    قرار است به زودي سومين جلسه کميته پيشکسوتان پرسپوليس برگزار شود.
    علي پروين ضمن تائيد خبر فوق گفت: انشاءالله اين موسسه به زودي ثبت خواهد شد و کارمان را با حضور خاک‌خورده‌هاي پرسپوليس با قدرت شروع خواهيم کرد.

5. 6 کاربر از پست مفید MohaDeseh تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دروازه بان
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو_علی دایی
    بازیکن محبوب
    کریم باقری_علی پروین_علیرضا حقیقی
    اسم واقعی شما
    محمدرضا نو

Ali Karimi

تشکر ها
    1,355
    تشکر شده 2,926 در 696 پست

perspolis همكاري مهاجراني با پرسپوليس منتفي شد

حشمت مهاجراني با مسئولان پرسپوليس براي حضور در اين تيم به توافق نرسيد.

پس از حضور حميد استيلي در پرسپوليس، حشمت مهاجراني به عنوان مشاور عالي سرمربي تيم، براي حضور در جمع قرمزپوشان معرفي شد اما امروز همکاري وي با پرسپوليس منتفي شد.
    مهاجراني با تاييد اين خبر گفت: با توجه به برخي مسائل با پرسپوليس به توافق نرسيدم و همکاري من با اين تيم منتفي شد.

الان 12 شبه از صبحه پای کاریم
    بازم روبه رو شدیم با سفره های خالی
    این حرفا شدن فقط مشتی گفته های عادی
    توهم پری از این همه حفره های مادی
    خیابونا پر از مشتی کاسب پست
    پر از ادمای محتاج کاسه به دست
    پر از آدمای خردمند تحصیل کرده
    که زندگی انتحارو و بهش تحمیل کرده

7. 5 کاربر از پست مفید n_mamali تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دروازه بان
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو_علی دایی
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    محمدرضا نو

Ali Karimi

تشکر ها
    1,355

perspolis کاشاني:بر اساس نيازهاي تيم بازيکن گرفتيم

سرپرست باشگاه پرسپوليس گفت: در فصل نقل و انتقالات با مشورت کميته فني، نظر سرمربي و نيازهاي واقعي تيم اقدام به يارگيري کرديم.

به نقل از سايت باشگاه پرسپوليس، حبيب کاشاني بامداد امروز (يکشنبه) به همراه جواد کاظميان در هيئت فوتبال استان تهران حضور يافت و شاهد ثبت قرارداد بازيکن اسبق پرسپوليس با تيم فوتبال اين باشگاه بود.
    کاشاني درباره دليل حضور خود در ساعات پاياني شنبه شب در هيئت فوتبال گفت: لازم ديدم شخصا در هيئت فوتبال حضور يابم تا از زحمات دست اندرکاران به ويژه دکتر شيرازي، رئيس محترم هيئت فوتبال تقدير و تشکر کنم. به هر حال اين عزيزان تا بامداد امروز در هيئت فوتبال، پيگير ثبت قرارداد بازيکنان ليگ برتري بودند و در طول اين مدت زحمات زيادي کشيدند.
    وي از نظر کادر فني و اقدام باشگاه براي اضافه شدن يک بازيکن خارجي ديگر به جمع سرخپوشان خبر داد و افزود: طي روزهاي آينده براي ثبت قرارداد يک بازيکن خارجي ديگر نيز بر اساس نياز تيم و نظر کادر فني اقدام مي‌شود. ما در فصل نقل و انتقالات با مشورت کميته فني، نظر سرمربي و نيازهاي واقعي تيم اقدام به يارگيري و تا اين لحظه از 6 سهميه ليگ برتري، 5 بازيکن را جذب کرديم. يک بازيکن آزاد و خارجي هم طي روزهاي آينده به تيم مي پيوندد و از مجموع ظرفيت تيم براي جذب بازيکن، دو سهميه نيز براي نيم فصل ليگ، حفظ مي‌شود.

9. 5 کاربر از پست مفید n_mamali تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دروازه بان
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو_علی دایی
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    محمدرضا نو

Ali Karimi

تشکر ها
    1,355

perspolis پروين:مالديو تيمي نبودكه مقابل ما عرض‌اندام كند

سرمربي پيشين تيم ملي گفت: مالديو تيمي نبود که مقابل ما عرض اندام کند.

علي پروين درباره برتري 4 بر صفر تيم ملي مقابل مالديو عنوان کرد: خدا را شکر که توانستيم مالديو را شکست دهيم و هواداران را شاد کنيم اما به نظر من مالديو تيمي نبود که مقابل ما بخواهد عرض اندام کند.
    وي افزود: ديديد که آنها دست به هر کاري مي‌زدند تا از تيم ما کمتر گل بخورند به همين دليل بازي کمي بسته شده بود اما خدا را شکر پس از دقايقي قفل بازي شکست و تيم ملي ما گل دوم را به ثمر رساند.
    پروين ادامه داد: بايد بنشينيم و ببينيم مرحله بعد به چه تيم‌هايي برخورد مي‌کنيم آن وقت مي‌شود در مورد تيم ملي راحت‌تر صحبت کرد. ما که دعا مي‌کنيم انشاءالله تيم ملي راهي جام جهاني شود.
    وي در پايان در خصوص وضعيت محمد پروين گفت: نمي‌دانم شاهيني‌ها چه حرف‌هايي زده‌اند اما به احتمال فراوان محمد به بوشهر نمي‌رود و قصد دارد به تيم ديگري برود. ظرف دو سه روز آينده تکليف اين بچه مشخص مي‌شود.

11. 6 کاربر از پست مفید n_mamali تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دروازه بان
    مربی مورد علاقه
    علی دایی
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    MohaDeseh

تشکر ها
    1,665

پیش فرض نشست خبري باشگاه پرسپوليس شنبه آينده

اولين نشست خبري باشگاه پرسپوليس در فصل جاري روز شنبه هفته آينده برگزار مي‌شود.

به نقل از سايت باشگاه پرسپوليس، نشست خبري باشگاه پرسپوليس روز شنبه 8 مرداد با حضور حبيب کاشاني سرپرست باشگاه، محمود خوردبين سرپرست تيم، حميد استيلي سرمربي و علي کريمي کاپيتان تيم به همراه سومديک مربي تيم برگزار مي‌شود.
    اين نشست از ساعت 14 تا 16 در سالن اجتماعات شهرداري منطقه 9 واقع در خيابان آزادي، نبش بلوار استاد معين برگزار مي‌شود.

13. 5 کاربر از پست مفید MohaDeseh تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دروازه بان
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو_علی دایی
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    محمدرضا نو

Ali Karimi

تشکر ها
    1,355

perspolis پرسپولیس فردا در دیدار تدارکاتی به مصاف یک تیم ترکیه‌ای می‌رود

پرسپولیس اف سی : تیم فوتبال پرسپولیس فردا (سه شنبه) در دومین دیدار تدارکاتی خود در اردوی ترکیه به مصاف تیم “گووزتپه” می رود.
    این دیدار از ساعت ۱۷ در زمین تیم حریف انجام می شود.
    بر همین اساس، سرخپوشان ساعت ۱۵:۱۵ روز سه شنبه هتل پاتالیا را به مقصد زمین این تیم ترک می کند.
    مسافت هتل محل اقامت پرسپولیس تا زمین مسابقه، ۶۰ کیلومتر است.
    لازم به ذکر است، پرسپولیس در نخستین دیدار خود مقابل کونیااسپور ترکیه پیروز شده بود.

15. 5 کاربر از پست مفید n_mamali تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    کیروش_سر الکس فرگوسن _مورينيو _اریکسون
    بازیکن محبوب
    علي كريمي _ جواد نكونام _ كاكا_ مايكل اون
    اسم واقعی شما
    امیر حسین

IranPersepolisRealMadrid

تشکر ها
    4,974
    تشکر شده 5,542 در 1,278 پست

اولادي:به ملوان گل بزنم پشتك نمي‌زنم

مرجع خبری پرسپولیس : قبل از بازي با مالديو خبر رسيد كه مهرداد اولادي به خاطر مصدوميت نمي‌تواند بازي كند اما در جريان بازي روي نيمكت بود.
    به همين بهانه براي آگاهي از آخرين وضعيت اين بازيكن گفت‌وگويي با او انجام شد كه به اين شرح است:

قبل از بازي خبر رسيد كه مصدومي اما روي نيمكت بودي؟‌
    من مصدوم هستم اما كرش گفت بايد روي نيمكت باشي كه من هم به احترام او آمدم و نشستم.

الان بابت اين مصدوميت درچه شرايطي هستي؟‌
    كتف دست راستم درد مي‌كند. دو روز قبل از بازي با مالديو در جريان تمرين زيرپايم خالي شد و با كتف به زمين خوردم كه همين باعث كوفتگي شديد دستم شد. خوشبختانه زياد جدي نيست و به گفته پزشك تيم با فيزيوتراپي و استراحت مي‌توانم اين مساله را برطرف كنم.

به بازي برگشت با مالديو مي‌رسي؟‌
    نه، متاسفانه اين بازي را هم از دست دادم كه بدشانسي من است. 35 روز در اردو بودم و با نزديك شدن به زمان بازي اصلي گرفتار اين مصدوميت شدم.

اكثر بازيكنان از ناحيه پا مصدوم مي‌شوند اما تو گرفتار كتف شده‌اي؟‌
    براي اين‌كه من محكم تمرين كرده و بازي مي‌كنم. در جريان درگيري‌ با مدافعان فشار زيادي به كتف‌هايم مي‌آيد و قبلا هم كتف چپم دچار مشكل شده بود.

حواست بود كه هواداران با شنيدن نام مالديو منتظر تكرار آن نتيجه پرگل 17 گله بودند؟‌
    البته ما مي‌توانستيم در اين بازي گل‌هاي بيشتري زده و بازهم مالديو را دو رقمي كنيم. متاسفانه در بعضي صحنه‌ها بي‌دقتي بود اما با اين حال مهم برد تيم بود كه با چهارگل به دست آمد. اين شروع خوبي براي مسير جام جهاني است.

نظر تو درباره مالديو چيست؟
    14 سال پيش 17 گل به مالديو زديم چون ناشناخته و در سطح فوتبال ما نبود. در اين سال‌ها اكثر تيم‌هاي آسيايي با يك برنامه‌ريزي دراز مدت و كار با تيم‌هاي پايه خود را به سطح قابل قبولي رساندند اما ما برنامه‌ريزي پايه‌اي و درازمدت نداشتيم به همين خاطر هم‌سطح ديگران پيشرفت نكرده‌ايم. شما نتيجه تيم‌هاي پايه امارات را در سطح آسيا و مقام‌هاي بالاي آنها را ببينيد كه آينده‌ساز فوتبال بزرگسال خود هستند.

ايران يك زماني قدرت اول آسيا بود. الان فكر مي‌كني در چه رده‌اي هستيم؟
    الان بعد از كره و ژاپن و عربستان و جديدا با اضافه شدن استراليا به آسيا رتبه پايين‌تري از اين‌ها در سطح قاره داريم. آنها با دعوت از مربيان حرفه‌اي و كار و زحمت بسيار به درجه بالايي از كيفيت رسيدند. ما هم بايد نگاهمان به آينده حرفه‌اي باشد و روي پايه‌ها برنامه‌ريزي كنيم تا جايگاه خوبي كسب كنيم. كره و ژاپن برنامه‌ريزي خوبي داشتند و ما هم بايد همان مسير را برويم.

چرا تيم ملي از پايه‌ها تغذيه نشده و از رده پايين بازيكن نمي‌گيرد؟‌
    اين كار را بايد چندسال پيش توجه و برنامه‌ريزي مي‌كرديم. الان تيم‌هاي نوجوانان، جوانان و اميدهاي ما به راحتي حذف مي‌شوند در حالي كه خود من از اين تيم‌ها به تيم ملي رسيدم. اگر پايه قوي باشد مي‌توانيم به آينده تيم ملي اميدوار باشيم.

اما فوتبال دوستان ايراني صبر و حوصله لازم را ندارند تا اين برنامه‌ها به نتيجه برسد؟
    بله، به مردم حق مي‌دهم. الان صبرشان كم شده منتهي بايد به كرش فرصت داد تا برنامه‌هايش را براي بازسازي فوتبال ايران و تيم ملي اجرا كند.

حواست هست كه كرش در كنفرانس گفته آنهايي كه صبر ندارند بروند بازار پسته بخرند آيا اين راه‌حل مناسبي براي هواداران تيم ملي است؟
    من كه نمي‌گويم پسته بخرند احتمالا منظور كرش هم بالا رفتن صبر فوتبال‌دوستان بوده است.

با حضور جواد كاظميان ترافيك شديدي در خط حمله پرسپوليس ايجاد شد؟
    ابتدا بايد بازگشت دوست صميمي‌ام را به پرسپوليس تبريك بگويم. ما خاطرات خوبي در پرسپوليس داشتيم و دنبال تكرار آن هستيم. قبول دارم با حضور هفت، هشت فوروارد ترافيك شده اما در تاكتيك سه فوروارده مربيان با توجه به نيازهاي تيم بازيكن جذب كردند و مي‌دانند چگونه از نيروهايشان استفاده كنند. پرسپوليس امسال در سه جبهه ليگ برتر، جام‌حذفي و آسيا بازي دارد و مطمئنم به همه بازي‌ مي‌رسد.

به فاصله دو، سه روز بعد از برگشت بايد با پرسپوليس در مصاف با ملوان اولين بازي ليگ را برگزار كنيد آيا شما ملي‌پوشان مي‌توانيد در اين فرصت كوتاه با ساير بازيكنان هماهنگ شويد؟
    نظر شما را قبول دارم. من تنها يك جلسه در فاصله استراحت تيم ملي با پرسپوليس تمرين كردم كه در حد يك سلام و عليك با ساير بازيكنان بود و از لحاظ هماهنگي ملي‌پوشان با ساير بازيكنان فاصله دارند كه بايد در اين فرصت سه‌روزه هماهنگ شويم. شايد در هفته اول از سايرين عقب باشيم اما ملي‌پوشان پرسپوليس اين پتانسيل را دارند خيلي سريع خود را با تيم وفق بدهند.

جاي تو در بازي با مالديو خالي بود.
    روي نيمكت آرام و قرار نداشتم و خيلي حرص خوردم. مطمئنا اگر در بازي بودم مي‌توانستم گلزني كنم.

بعد از اين مصدوميت صحبت خاصي با كرش داشتي؟
    صحبت شخصي نداشتم اما به طور حتم وقتي به تيم ملي دعوتم كرده و هنوز جزو اردونشينان هستم حتما به من اعتقاد دارد. ماندن يا نماندن من و بازي كردن و نكردنم با نظر اوست و من هم با تمام وجود در خدمت تيم ملي هستم.

اولين بازي پرسپوليس برابر ملوان است تيمي كه دو سال در آن حضور داشتي.
    صددرصد به كادر فني براي اين بازي با شناختي كه از ملوان دارم كمك مي‌كنم. من خاطرات خوبي با مردم انزلي دارم اما با اين حال اگر در تركيب باشم با تمام وجودم براي پرسپوليس بازي خواهم كرد همانطور كه زمان حضورم در ملوان با تمام وجود برابر پرسپوليس بازي كردم.

اگر بازي كرده و گل بزني پشتك مي‌زني؟
    اگر بازي كنم حتما سعي مي‌كنم در جهت پيروزي پرسپوليس گل بزنم اما به احترام مردم انزلي كار خاصي نكنم.

در بازي با مالديو اگر بودي و گل مي‌زدي اين كار را مي‌كردي؟
    صددرصد اگر بودم و گل مي‌زدم اين كار را مي‌كردم چون هواداران هميشه حق دارند شاد باشند. شايد اين كار را در بازي‌هاي بعدي تيم ملي انجام دهم.

يك شايعه ديگر اين است كه نه‌تنها به بازي برگشت شايد به بازي با ملوان هم به خاطر اين مصدوميت نرسي؟
    تمام تلاشم را مي‌كنم تا برسم. من مي‌خواهم براي موفقيت پرسپوليس از همان هفته اول بازي كنم.

ali
    only
    karimi

17. 4 کاربر از پست مفید nobody11 تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    امیر حسین

IranPersepolisRealMadrid

تشکر ها
    4,974

چرخ‌هاي پرسپوليس بالانس است
    مرجع خبری پرسپولیس : مهلت نقل و انتقالات از نظر رسمي تمام شد و اكثر تيم‌ها در حال حاضر مجموعه نفرات خود را تا حد بسيار زيادي شناخته‌اند. البته با توجه به تبصره‌ها و متمم‌هاي قوانين مربوط به نقل و انتقالات در زمين جذب بازيكن خارجي يا بازيكنان آزاد هنوز امكان اضافه شدن نفراتي به تركيب تمام تيم‌ها وجود دارد.
    اما در اين مجال و با توجه به كليت تركيب تيم‌هاي به ظاهر مدعي مي‌خواهيم سراغ پرسپوليس برويم.

تيمي كه در حال حاضر بالانس‌ترين مجموعه در بين مدعيان ليگ يازدهم را در اختيار دارد. البته اميدواريم براي بقيه تيم‌ها و هوادارانشان سوء تفاهم ايجاد نشود چون منظورمان پرستاره و پرمهره‌تر بودن پرسپوليس نيست و چه‌بسا در بسياري از پست‌ها در جمع شاگردان استيلي ستاره‌اي هم وجود نداشته باشد ولي واقعيت اينجاست كه قرمزپوشان پايتخت در هر پستي از پست‌هاي 11 گانه فوتبال به حدي بازيكن دارد كه اگر 11 نفر اول كنار گذاشته شده و 11 نفر دوم جايگزين آنها شوند كيفيت فني تيم حداكثر 10 درصد افت مي‌كند. البته در اين ميان منكر نقش ستاره‌ها هم نمي‌شويم، تنها بازيكني كه فعلا در پرسپوليس استاندارد ستاره بودن را دارد علي كريمي است، او هم در سن 33 سالگي شايد كارايي ايام شباب را نداشته باشد. به‌هرحال نگاهي به پست‌هاي 11 گانه پرسپوليس مي‌تواند اين ادعا را توجيه كرده و منطقي جلوه بدهد؛

عليرضا حقيقي در تيم مانده و ميثاق معمارزاده بعد از يك سال حضور در فولاد به اين تيم برگشته است. به واقع بعيد مي‌دانيم كسي بتواند از لحاظ درصد توانايي تفاوت چنداني بين حقيقي ملي‌پوش و معمارزاده قائل باشد. البته در بحث سليقه‌ها وارد نمي‌شويم.

در ظاهر قضيه عليرضا محمد گزينه اول اين پست است ولي سامان آقازماني هم يك‌ونيم فصل در دفاع راست بازي كرده است. شيث رضايي هم در حالت آماده‌باش يك دفاع راست غيرقابل چشم‌پوشي است. حميدرضا علي‌عسگر هم در اين پست چه در پرسپوليس و چه در تيم اميد خوب جواب داده است.

به نظر مي‌رسد ابراهيم شكوري تنها گزينه تخصصي براي اين پست باشد ولي فراموش نكنيم كه مجتبي شيري و محمد نصرتي هم بازي‌هاي زيادي در دفاع چپ انجام داده‌اند. حميدرضا علي‌عسگر هم در فصل گذشته چند بازي در اين پست عملكرد قابل قبولي داشت. اميرحسين فشنگچي هم در شروع فوتبالش در جوانان پرسپوليس و صباباتري يك مدافع چپ نفوذي و خوب بود.

اينجا هم كانديداهاي نخست شيث رضايي و محمد نصرتي هستند ولي مجتبي شيري و عليرضا نورمحمدي هم دو گزينه تخصصي مركز دفاع هستند كه مي‌توان روي آنها هم حساب كرد. ممدو تال بوركينافاسويي هم در تيم ملي كشورش مدافع مياني ثابت است و در شرايط اضطراري پرسپوليس مي‌تواند در اين پست از مازيار زارع هم استفاده كند. به ياد بياوريد كه علي كريمي در دوران اوجش هم در الاهلي امارات چندين مسابقه در نقش مدافع پوششي عملكرد خوبي داشت.

در بين نفرات فعلي مازيار زارع اصلي‌ترين فرد براي پست هافبك دفاعي است. سامان آقازماني هم در تيم اميد و در همين تيم پرسپوليس تخصص بازي در اين پست را دارد، حسين بادامكي هم دو فصل به تناوب در اين منطقه بازي كرده است و در عين حال علي كريمي هم اخيرا توسط كرش در تيم ملي در نقش هافبك دفاعي به كار گرفته مي‌شود.

در اين منطقه به لحاظ تعدد گزينه‌ها نمي‌توانيم نفر اصلي را مشخص كنيم چون شرح وظايف هافبك راست در سيستم‌هاي 2-4-4 و 1-3-2-4 كلي با يكديگر تفاوت دارند ولي در فاز تهاجمي در اين منطقه جواد كاظميان، غلامرضا رضايي، هادي نوروزي، حميدرضا علي‌عسگر و در فاز تدافعي باز هم علي‌عسگر و حسين بادامكي مي‌توانند گزينه‌هاي خوبي باشند. در شرايط ويژه محمد منصوري هم مي‌تواند در اين پست به كار گرفته شود .

فشنگچي براي سمت چپ خط مياني گزينه اول به شمار مي‌رود و محمد منصوري را مي‌توان اصلي‌ترين آلترناتيو او دانست. در شرايط خاص حميدرضا علي‌عسگر هم در اين پست سابقه قابل قبولي دارد. علي كريمي هم به خاطر شيوه منحصربه فرد بازيش مي‌تواند در سمت چپ خط مياني به ميدان برود.

علي كريمي، فرد شماره يك اين پست است و اگر قرار بر استفاده از دو هافبك تهاجمي باشد يا كريمي در منطقه ديگري حاضر شود محمد نوري يك بازيكن تقريبا كامل براي اين پست است كه در فصل گذشته هم نمايش قابل قبولي داشت. مازيار زارع هم در ملوان و حسين بادامكي چه در ابومسلم و چه در همين پرسپوليس به كرات در اين نقش به ميدان رفته‌اند.

در صورت استفاده از تك مهاجم مهرداد اولادي ملي‌پوش گزينه اول است و هادي نوروزي و وحيد هاشميان هم توان بازي در اين پست را به صورت تخصصي دارند، ولي اگر بنا بر بازي با دو مهاجم باشد جدا از اين 3 نفر غلامرضا رضايي، جواد كاظميان و حميدرضا علي‌عسگر هم توان حضور در نقش مهاجم مكمل را دارند. در عين حال علي كريمي هم حداقل يك سوم از بازي‌هاي ملي پرتعدادش را در خط حمله با كارنامه‌اي درخشان پشت سرگذاشته است.

با اين توضيحات آيا شما هم با ما هم عقيده شديد كه پرسپوليس بالانس‌ترين مجموعه را در بين مدعيان ليگ برتري در اختيار دارد؟‌اگر سري به تركيب تيم‌هاي ديگر بزنيد و داشته‌هاي آنها در تمام پست‌ها را مقايسه كنيد قطعا در اين مورد با ما صاحب عقيده مشترك خواهيد شد. حتي استقلال پرستاره و پرسروصدا هم در پست‌هايي چون دروازه‌بان، مدافع مياني و هافبك دفاعي فاقد چنين تراكمي است و فاصله نفرات اصلي‌اش با ذخيره‌ها بسيار زياد به نظر مي‌رسد.

ali
    only
    karimi

19. 3 کاربر از پست مفید nobody11 تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    امیر حسین

IranPersepolisRealMadrid

تشکر ها
    4,974

چند خبر کوتاه از پرسپولیس/ تمرینات انفرادی جواد کاظمیان
    مرجع خبری پرسپولیس : بازیکن جدید تیم فوتبال پرسپولیس به صورت انفرادی تمرینات خود را انجام می‌دهد.
    آخرین اخبار از تیم فوتبال پرسپولیس تهران به شرح ذیل است:

*جواد کاظمیان بازیکن جدید سرخپوشان برای این که به شرایط مناسب بدنی برسد، این روزها تمرینات خود را به صورت انفرادی در زمین درفشی فر دنبال می کند.

*حمید استیلی دوشنبه هفته آینده برای ادای پاره ای از توضیحات در مورد ارتباط با دو خبرنگار در فصل نقل و انتقالات به سازمان لیگ خواهد رفت.

*حمیدرضا علی عسگری که با مصدومیت مواجه شده است، در تهران تمرینات فیزیوتراپی خود را دنبال خواهد کرد.

*رالف سومدیک مربی آلمانی و ممدوتال بازیکن بورکینافاسویی پرسپولیس در هتل اسپیناس استقرار پیدا می‌کنند تا مسوولان این تیم برای آنها واحدهای مسکونی مهیا کنند.

*قرار است روز شنبه برنامه تمرینات در اختیار بازیکنان داده شود تا سرخپوشان برای نخستین بازی خود در لیگ برتر مقابل ملوان انزلی آماده شوند.

ali
    only
    karimi

21. 4 کاربر از پست مفید nobody11 تشکر کرده اند .

صفحه 21 از 470 نخستنخست ... 1119202122233171121 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)