آبان ماه هم گذشت و وارد نهمین ماه سال شدیم.در ماه آبان هم مثل ماههای گذشته تمامی فعالیت های اعضای سایت تحت نظارت مدیران سایت بود و طبق روال طی یک نظرسنجی بین مدیران کاربران برتر این ماه انتخاب شدند .
چندین ماربر شانس انتخاب در این ماه رو داشتند اما خلاصه یکی از کاربران بیشتر از بقیه مورد توجه مدیران قرار گرفته بود و پیشرفت مناسب تری نسبت به ماههای قبل داشت. خلاصه نام کاربری
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به عنوان کاربر برتر ماه ابان 90 انتخاب شد .
این عضو عزیز چند ماهی است که عضو سایت شده و خیلی وقتها هم ممکنه که نظراتی بر خلاف مدیران و اعضای سایت داشته ولی چون پس از مدتی نظرات خودش رو که بعضآ مخالف با مدیران سایت هم بود اما در قالب مناسب بیان می کرد و سعی می کرد هر روز منطقی تر باشه مورد توجه مدیران قرار گرفته
اکثر کسانی که به این دوست عزیز رای دادن پیشرفت نظر دادن منصفانه این عضو در همه موارد رو مدنظر دونستند و اینکه نظر خودش رو با احترام بیان می کرد.
ما هیچ وقت از اینکه نظرات مخالف رو بشنویم ناراحت نمی شیم اما اصرار داریم اگه نظری مخالف یا موافقه باید 100٪ ادب و انصاف رعایت بشه
با این همه این ماه این دوست عزیز به عنوان کاربر برتر ماه انتخاب شد .
البته این ماه کاربران دیگه ای هم استحقاق داشتند که انشاالله با ادامه این روند در ماههای آینده حتمآ مورد توجه ما خواهند بود
در انتهای این ماه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] عزیز از بین 30,572 کاربر ثبت نام شده در سایت به عنوان کاربر برتر ماه انتخاب شده
گفتگویی کوتاه با پوریا:
سلام.به لطف خداخوبم.امیدوارم شما و کاربرای محترم سایت خوب باشید.
1ـ خب یه معرفی کوتاه از خودت داشته باش عزیز
من پوریا یزدان پرست هستم.اهل مازندران .شهرستان آمل.عاشق سه چیزم.فوتبال وکامپیوتروعلم زیست شناسی(البته بایداین انجمن رو هم بهش اضافه کنم) .کلاآدم دقیقی ام.به جرئیات زیاد توجه میکنم.کمی هم شوخ طبعم.و انتقادهم زیاد میکنم و خیلی هم دوست دارم نقد شم.امیدوارم اوایل ازدستم ناراحت نشده باشین قبول دارم که یه کم درانتقاد زیاده روی میکردم.ولی هربارشماو مدیران بزرگواری میکردین وانتقادها رومورد بررسی قرارمیدادین.
2ـ چطوری و از کی هست که با سایت Derby آشنا شدی؟ اصلآ یادت می آد؟
آره خوش بختانه یادم میاد.بعد از کنکورسراسریم بودکه یکدفعه زد به سرم که سرودباشگه رئال مادرید رو دانلودکنم وارد جسستوجوی گوگل شدم که بااین انجمن برخوردکردم.برای دانلودآهنگ ناچاربودم که عضو شوم.عضو شدنم همانا موندنم تو انجمن همانا.ماشاالله جو اینجااینقدرصمیمی و دوستانه بودکه موندم. من برای دانلودتوانجمن های فوتبالی وغیرفوتبالی زیادی عضو شدم ولی فقط اینجاموندگارشدم.
3ـ فکر می کردی این ماه شما انتخاب شی؟
رک و راست میگم .60 درصداحتمال میدادم که کاربر برترماه شوم.چون تواین ماه تمام سیعموکرده بودم.ولی خوب وقتی توسط دوستان خبر دارشدم که کاربربرتر ماه شدم غافلگیر شدم.بهترین خبر برام بود.
4ـ معمولآ چه قدر توی اینترنت هستی و سهم دربی چقدره؟
اوایل زیاد نمیومدم مثلا از دوساعتی که تو اینترنت بودم 20 دقیقش سهم دربی بود ولی با بالارفتن کیفیت سایت بدون اغراق از هر1 ساعت 55 دقیقه اش رو تودربی هستم.انجمن توپیه.
5ـ بیشتر توی کدوم بخش ها فعالیت می کنی و از کدوم بخش ها بیشتر استفاده می کنی؟
بیشترتو بخش های(به ترتیب) رئال مادرید و نظرسنجی وکمپ دربی فعالیت میکنم گاهی هم به بخش های دیگه مثل منچستر یونایتد و استقلال سرمیزنم.
6ـ پیشنهادت واسه بهتر شدن سایت؟
سایت همین الانش درحدعالیه وگرنه دلیلی نداشت که بیشتر تایم اینترنتم رو توانجمن باشم.ولی پیشنهادم اینه که کمی بخش کلیپ های موبایل فعال ترباشه وکیفیت کلیپ های درج شده ای که حجمش بالاست بالاتربره ومهمترازهمه اگه میشه کلیپ ها با لینک مستقیم توانجمن قراربگیره.
7ـ چرا نام کاربری مورینیو ...؟
من عاشق مورینیو هستم و دلیل زیاد داره.یکیش اینه که خصوصیات اخلاقیش خیلی شبیه خودمه .من چیزهای زیادی ازش یادگرفتم(پیش فامیلام وقی میخوام درموردش صحبت کنم میگم عمومورینیو!).فوتبال تیمش وجاه طلبیش درکسب موفقیت رو دوست دارم و.... حالا اینکه چرا نام کاربریم مورینیو... هستش:اول میخواستم مورینیو ی خالی بذارم دیدم سایت اخطارمیده و میگه این نام کاربری از قبل وجود داره بنابراین بعداز اسم مورینیو سه تا نقطه گذاشتم دلیل گذاشتن سه تا نقطه هم قضاوته.آوردن سه نقطه بعداز اسمی تعریفی رو به دنبال داره درواقع سه تا نقطه گذاشتم تا کاربران خودشون قضاوت کنن.مثلا مورینیو ی آرام.یا مورینیوی دیوانه و...خب هرکسی یه نظری داره.
8 - و نظرت درباره انتخاب خودت؟
واقعا خوشحال شدم.دلیل خوشحالیم فقط یه چیزه و اونم اینه که بالاخره تونستم کاربر مفیدی در انجمن بشم.
9ـ دربی باعث شده که دوستهای جدیدی پیدا کنی؟
آره.سه تا دوست خیلی صمیمی و یه دوست صمیمی تو سایت دارم.شماره موبایل سه تاشونو دارم و به هم پیامک میزنیم یا گاهی زنگ میزنیم وصحبت میکنیم.از نظر اخلاقی اکثرکاربرای این سایت خوبند.مخصوصا مدیران که اگر خدایی نکرده کاربری شیطون گولش زدو بی ادبی کرد باهاش برخورد میکنند.
10ـ محصولی که از سایت انتخاب می کنید تا واستون به عنوان هدیه ارسال شه چیه؟
دستتون بابت هدیه دردنکنه.شرمنده میکنین.اگه زحمتی نیست محصول خلاصه ی هفت ال کلاسیکوی اخیر رو برام بفرستین.
واسه پوریای عزیز و بقیه اعضای سایت آرزوی سلامتی داریم